Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV meldt zich op laatste moment voor middenvelder van Bayern’

Laatste update:

PSV is nog niet uitgewinkeld op de transfermarkt, zo meldt Sky Deutschland zaterdagavond. De Eindhovenaren zijn volgens het televisiekanaal in de markt voor Adrian Fein van Bayern München. De 21-jarige middenvelder maakt geen aanspraak op speelminuten in het eerste elftal van der Rekordmeister en mag op huurbasis vertrekken.

Er is concurrentie voor PSV in de strijd om de handtekening van Fein, want vanuit de Bundesliga tonen ook Hertha BSC en Arminia Bielefeld interesse. PSV haalde onlangs met Ibrahim Sangaré al een middenvelder binnen. De 22-jarige Fransman kwam voor negen miljoen euro over van Toulouse. Mogelijk biedt het tijdelijke vertrek van Bruma, die zaterdag verhuurd werd aan Olympiacos, financiële ruimte voor een extra middenvelder bij PSV.

Fein is een centrale middenvelder van 1,86 meter, die in Duitsland qua speelstijl vergeleken wordt met Bastian Schweinsteiger. Fein nog wacht op zijn debuut in de hoofdmacht van Bayern München en werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan respectievelijk Jahn Regensburg en Hamburger SV, die beide uitkomen in de 2. Bundesliga. Afgelopen seizoen was Fein basisspeler bij HSV, waarvoor hij in 31 competitieduels 1 keer wist te scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal jammer zijn als PSV zo een jongen die ver van de basis af staat van Bayern huurt. Dat verwacht je toch meer van clubs zoals Heerenveen of Groningen.

3 oktober 2020 om 23:57

Dit is toch wel een redelijk talent dat zomaar kan opbloeien in de eredivisie, als ze hem kunnen kopen of voor 2 seizoenen kunnen huren zou dat mooi zijn.

4 oktober 2020 om 08:44

PSV heeft niet de middelen om te kopen en huurt liever. Daarmee wordt geen waarde opgebouwd en met elke huurspeler wordt de waarde van de eigen spelers minder. Dit zijn wanhopige pogingen om aan te blijven haken bij de top om zo CL voetbal te behalen. Het is een risicovolle poging die, als het niet lukt, de club (te) veel geld gaat kosten

4 oktober 2020 om 11:57

Vreemd ik dacht dat PSV onlangs Max en Sangare had gekocht. Wist niet dat PSV geen saldo had, of heeft PSV betaald in gebakken lucht? Enfin ik zal het wel mis hebben, voor hoeveel seizoenen zijn deze twee gehuurd en hoeveel middelen heeft PSV precies op de balans?

5 oktober 2020 om 06:30

Klopt daarom gaat psv feyenoord achterna en ook de financiële achterstand op ajax zo nog groter worden

Verrassend weer een speler uit Duitsland. Ik vind dat de trainer wel een hele hoop te vertellen heeft als passant..

3 oktober 2020 om 23:36

Aan de andere kant zou je gek zijn niet gebruik te maken van zijn netwerk. Voor PSV hoop ik dat De Jong effectief de einverantwoordelijkheid heeft en zich niet laat overbluffen door Schmidt

3 oktober 2020 om 23:52

Een trainer moet met de spelers werken. Dus je kunt beter een speler halen waar een trainer het in ziet zitten.

3 oktober 2020 om 23:54

Ja maar wat als Schmidt dalijk 3 keer op rij verliest en eruit ligt? Dan zit je met zijn spelers opgescheept

4 oktober 2020 om 00:19

Wees maar niet bang Japie. Schmidt ligt er niet uit als ze 3 keer op rij verliezen hoor.

4 oktober 2020 om 00:20

Coaches stellen hen wensenlijst samen voor de posities maar de TD zet daar de namen achter en kijkt naar de mogelijkheden. Anders kan je de TD wel naar huis sturen.

4 oktober 2020 om 00:33

@japie dan hebben ze iig nog vetere spelers als dan de jong ze had aangetrokken haha. Kijk je haalt juist een trainer binnen om goede spelers te lokken. Slim gedaan van PSV

4 oktober 2020 om 06:40

Dus Japie, geen spelers halen en alleen met eigen jeugd? Want tja een trainer kan er zo uit liggen..

4 oktober 2020 om 08:06

Japie, Je bedoelt net zoals met van bommel. Met zijn spelers zitten we nu ook opgescheept. Of met John de jong, of de andere leden van de scouting die ons al die topper hebben opgeleverd waar schmidt het nu mee doet. ik ben wel blij dat we eens in een andere vijver gaan proberen te vissen, maar eerlijk is eerlijk als dit niks oplevert dan is het wel echt tijd voor de Jong om eens plaats te maken.

4 oktober 2020 om 08:48

Dat is precies het probleem: PSV kan de trainer niet ontslaan want dan valt het hele beleid als een kaartenhuis in elkaar. Er wordt bij PSV op hoog niveau gepokerd en het is voor hen te hopen dat ze daarmee succes behalen want anders zie ik het somber voor ze in

4 oktober 2020 om 14:42

@yoda dat is misschien zo maar toen speelde wel ook de eigen talenten die kapitaal vertegenwoordigen in de basis. het grootste talent Ihattaren zit nu te verpieteren op de bank wat gaat er nu gebeuren straks met zo een Mauro of Rosario bv als zo een Duitse huurling nu gaat komen

4 oktober 2020 om 01:11

Tja, leuke support voor Derksen, die al tot twee keer toe dezelfde klacht uitspuugde. Wat alleen mist in het hele verhaal is dat er geen enkele grond is om niet ten volle op het netwerk van Schmidt te vertrouwen. John de Jong heeft werkelijk geen enkel argument in huis om zelf de touwtjes in handen te houden. Na het vertrek van Afellay, Mitroglou, Bruma, Doan en naar het schijnt binnenkort ook Baumgartl (fulham) mag een hoop van de rotzooi die hij heeft aangericht dan weer opgeruimd zijn, maar op de enige twee voltreffers die hij als TD op zijn naam mag schrijven valt ook genoeg aan te merken: Angelino kwam op Psv's radar dankzij NAC en De Jong wist daar makkelijk van te profiteren en Dumfries was in zijn Sparta-tijd ook al in beeld bij Psv, maar in al zijn wijsheid besloten Brands en De Jong nog even een jaartje te wachten om ruim drie keer meer voor die jongen te betalen. Dus in die context: normaal zou je een trainer niet te veel macht geven in de samenstelling van het team, maar met een TD als De Jong teken ik er blind voor. Overigens ben ik met de focus op deze middenvelder - zeker omdat het weer een huurling is - niet bepaald gelukkig, wat er in de huidige selectie aan ontbreekt is een behoorlijke centrumverdediger. Eentje die in Boscagli's plaats naast Teze kan staan om de lijnen uit te zetten achterin.

4 oktober 2020 om 04:23

Op zich heb je een punt, maar als je niet op je TD kunt vertrouwen, dan moet je hem ontslaan. Waarbij ik niet wil zeggen dat een trainer nooit iets mag inbrengen. Het gaat uiteindelijk zoals bijna alles om de balans.

4 oktober 2020 om 08:09

Musi26, Dat punt naderen we wel ja als schmidt een flop blijkt

4 oktober 2020 om 08:28

Dat doet iedere trainer toch, putten uit zn netwerk. Deze trainer heeft een netwerk in Duitsland, wat gezien zijn achtergrond niet gek is. Wat er juist leuk aan is is dat hij met andere spelers komt dan de Nederlandse trainers...

4 oktober 2020 om 08:58

Het is ook nooit goed, vorig seizoen John de Jong volledig afgemaakt hier door zijn slechte aankopen. Nu haalt John (of Psv) een nieuwe trainer (naar mijn mening een goede keuze) die zelf een netwerk heeft of suggesties doet. Komt een linksback die gelijk een meerwaarde blijkt te zijn, een spits die direct ons een ronde verder schiet en ervaring brengt wat nodig was en dan is het weer niet goed want oh oh we laten onze oren hangen naar een passant....

4 oktober 2020 om 09:20

Hey Johan Derksen! Jij ook hier! Lekker man! Niks mis mee!

Lijkt me een onzinverhaal. We hebben nu wel genoeg verdedigende middenvelders. Een nieuwe CV en vervanger voor Bruma acht ik een stuk noodzakelijker

4 oktober 2020 om 00:45

Nou ja als we niet meer met sadilek hoeven te komen aanzetten, mag die van mij meteen komen. Je moet toch spelers hebben wanneer andere rust krijgen

4 oktober 2020 om 05:29

In de wandelgangen wordt Malang Sarr genoemd als mogelijk versterking voor cv. Eerste jaar bij Chelsea maar schijnt verhuurd te mogen worden.

Dit lijkt me alleen nodig als Hendrix nog vertrekt. De linksback positie en centraal achterin lijkt me belangrijker. Misschien doet Magic John nog iets komende dagen.

4 oktober 2020 om 10:23

CV zeker, maar Linksback positie? Daar heb je Max al en viergever, Boscagli, Sadilek en Mauro kunnen ook op LB. Ik lees een hoop commentaar hier wat ik totaal niet begrijp. Het doel is toch om een zo goed mogelijk team neer te zetten? Op dit moment zijn er nog 2 ondermaats ingevulde posities. Dat is CV en CM. Koop of huur, die positie moet worden ingevuld. Ten koste van een jeugdspeler? Met Gakpo, malen, Noni, dumfries, sangarã©, ihattaren, teze heb je meer en meer dan financiã«le waarde rondlopen om dat op te vangen.. Dus wat is nu het probleem want ik zie het niet?

Hoopte stiekem op die Cuisance, maar was al bang dat het te hoog gegrepen is. Hopelijk zorgt hij samen met Sangare ervoor dat Rosario kan banken

3 oktober 2020 om 23:50

Cuisance gaat naar Leeds

4 oktober 2020 om 00:46

Cuisance is niet door de medische keuring gekomen, zit nog bij bayern

4 oktober 2020 om 00:01

Rosario was toch juist prima begonnen dit seizoen? (Dat zag ik iig hier en daar staan, maar heb zelf nog geen hele wedstrijd gezien)

4 oktober 2020 om 00:57

Klopt, maar inmiddels valt ie ook weer flink terug helaas....

Nog een CM ? Heb je er net 1 uit Frankrijk gehaald waarom nog een ander ? Net als met de keepers. Moesten er ook 2 achterelkaar komen uit Duitsland. Verder ken ik deze jongen niet. Maar als je nog geen minuut hebt gemaakt in het eerste en 2x bent verhuurd aan een club uit het 2de niveau ... ik zou eerder voor nog een centrale verdediger gaan. Daar is nog winst te halen

Dit zou alleen logisch zijn als hij een aanvallende middenvelder is en dus in plaats van Bruma zou kunnen spelen. Anders denk ik niet dat dit waar is.

3 oktober 2020 om 23:42

Die heeft PSV al met Ihattaren

4 oktober 2020 om 00:29

Die zou dan evt naar de vleugel kunnen gaan... ik zou zelf als ik trainer was 4123 gaan spelen. Met zangare - rosario - Ihataran op het middenveld maar helaas ben ik geen trainer.

4 oktober 2020 om 00:34

Mee eens. Dat lijkt me ook het beste middenveld

Fein is een groeibriljantje. Huren moet je niet doen, mits een reëele optie tot koop. Gaat een hele goede worden

Mag hopen van niet. Fein heeft indruk gemaakt in de 2de Bundesliga. Bayern wilde hem eerder terughalen omdat hij zich zo goed ontwikkelt heeft. Dus hoop niet dat hij vertrekt. Zou top zijn als Fein minstens roulatie speler zou kunnen worden. Sla hem hoger aan dan Cuisance. Ben zo aan het duimen voor die jongen! Geboren en getogen Munchener en heeft alle jeugdelftallen van Bayern doorlopen.

Huur hebben we niets aan. We moesten een CM, (L)CV, en LB hebben aan het begin van deze transferperiode. En die is mijns inziens pas geslaagd als die CV ook echt komt. PSV heeft titelaspiraties en wil, bij monde van Gerbrands, in 2024 bij de top32 teams van Europa horen. Dan moet de pot achterin dicht. Sowieso bouw je teams van achteruit op. Boscagli vult het voetballend goed in, maar puur verdedigend kent hij teveel zwaķke momenten.

4 oktober 2020 om 00:48

Nou ja de selectie mag toch wel breder worden. Ook met sangare erbij hebben we van goed (genoeg) niveau rosario, sangare, Thomas en miss hendrix. Guti gaat in de filosofie van de trainer geen potten breken en sadilek kan gwn echt niet.

4 oktober 2020 om 01:01

Daar heb je wel een punt. We stikken in de middenvelders, en hoeven maar 2 posities te vullen, maar qua niveau houdt het inderdaad niet over. Als dit dan maar niet betekent dat onze last minute target een middenvelder is want die CV is ook echt hard nodig. Sinds Moreno hebben we geen zekerheidje meer gehad, en een goede verdediging is toch vaak de basis van PSV succes geweest.

Waarom al die aankopen zo laat? Puur omdat er nu wat EL geld binnenkomt? die gasten hadden allemaal allang 2 maanden moeten meetrainen. komt paniekerig over en dat zijn meestal niet de beste aankopen(of huur). valt me op dat PSV stiekem altijd wel best wat.geld heeft maar net doen alsof van niet. Qua handellen wel slim trouwens

4 oktober 2020 om 01:32

Ajax heeft ooit ziyech in paniek gekocht toen het niet liep in het begin van het seizoen. We weten allemaal hoe dat heeft uitgepakt

4 oktober 2020 om 01:50

En dat is dus ook slecht beleid. Een voltreffer praat dat niet goed.

4 oktober 2020 om 04:27

hoeft geen paniek te zijn. Misschien konden ze hem niet eerder krijgen. Ben het trouwens wel met je eens dat je zo snel mogelijk je selectie rond wilt hebben, maar helaas is dit voor Nederlandse clubs niet alrijd mogelijk, omdat er ook nog lastminute aanbiedingen binnen kunnen komen, die je financieel niet kunt weigeren.

Dit lijkt me toch wel een aparte transfer.
PSV heeft meer als genoeg middenvelders, ze kunnen beter een beetje richting de verdediging kijken.

Iemand die deze jongen kent? Heb namelijk nog nooit van hem gehoord en van een team komen waar van drongelen aanvoerder is, maakt me niet bepaald warm.

4 oktober 2020 om 04:29

ik denk dat weinig mensen weten of dit een goede speler is, want hij heeft nog nooit op het hoogste niveau gespeeld.

Snap niet waarom dit weer zo laat moet. Gezien het slechte voetbal van Rosario vorig seizoen kan je er niet op gokken niet nog een middenvelder te halen. Maar ik zie erg weinig creativiteit in de aankopen van John de Jong. Er zal in Scandinavië toch ook wel een leuke middenvelder rondlopen.

4 oktober 2020 om 10:15

Erg weinig creativiteit? Jij wil zeggen dat je Max, zahavi, Mvogo, Sangaré, Müller, Sarr, Fein en Kim min-jae al op een lijstje had staan?

Ik hoop toch echt dat dit niet waar is... Heb je niks aan om een speler voor een ander club op te leiden.. Als ik PSV en de Jong zou zijn zou ik toch eens kijken naar Kamil Jóźwiak van Lech Poznan. Uitstekende speler kost ongeveer 4 miljoen. Is nog jong, technisch goed, een box to box speler met veel verdedigende kwaliteiten en International. Was tijdens NL-Polen ook de beste speler aan de kant van Polen. Ook niet voor niks dat Lech Poznan zich gekwalificeerd heeft voor de Europa League.

Als PSV Davy Klaasen haalt, zijn ze in 1x van voorzien. Dan hebben ze ook een scorende middenvelder erbij

Broodje aap verhaal dit. Dhr. Elfrink maakt hier geen melding van. Als er iets concreets speelt rondom PSV heeft ij 9 van de 10 keer de primeur. Vooralsnog is het stil uit kamp Eindhoven wat betreft inkomende transfers. Is de deadline nou maandag 5 oktober 23:59 uur? Word wel heel krap zo, net als de PSV selectie om elke week 3 wedstrijden te spelen. We hebben de roulering gezien tegen Heracles en dat belooft weinig goeds.

Prima speler lijkt me.
Alleen begrijp niet waarom er niet gekeken word naar centrale verdedigers.
Want dat lijkt me niet de meest sterke linie...

4 oktober 2020 om 11:14

Ja want ze kunnen natuurlijk maar naar 1 speler tegelijk kijken.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren