Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV moet transferrecord nu al verbreken voor felbegeerde Jerdy Schouten

Laatste update:

PSV heeft zich afgelopen week bij Bologna gemeld met een 'megabod' op Jerdy Schouten, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De naam van de middenvelder valt al langer rond het Philips Stadion, maar concreet was het tot dusver nog niet. Daar lijkt nu echter verandering in te komen. PSV ondervindt concurrentie van AC Milan, maar wil de Italiaanse topclub aftroeven.

PSV heeft inmiddels een eerste bod ingediend bij Bologna. Rik Elfrink rept over een bedrag van 12 miljoen euro exclusief bonussen. Schouten zat vrijdagavond gewoon op de bank bij zijn club bij de bekerwedstrijd tegen Cesena. Ook Milan zou al een bod hebben uitgebracht. Naast Schouten is Aster Vranckx ook nog altijd in beeld bij PSV. De middenvelder van VfL Wolfsburg ziet zelf een overstap naar de winnaar van de Johan Cruijff Schaal wel zitten.

Ook Schouten maakt graag de gang naar PSV. Bronnen bevestigen dat de middenvelder al persoonlijk rond is. In Eindhoven kan aan de eisen en wensen van de middenvelder worden voldaan en het vertrouwen is dan ook groot dat hij kan worden ingelijfd. Schouten kijkt uit naar een samenwerking met Peter Bosz, zo klinkt het. Het gegeven dat Milan 20 miljoen voor Schouten wil neertellen lijkt PSV niet af te schrikken. Met dat bedrag wordt het onlangs gevestigde transferrecord van Noa Lang snel verbroken.

Schouten maakte in de zomer van 2019 de overstap van Excelsior naar Bologna. De Italianen betaalden destijds ruim twee miljoen euro, wat een transferrecord voor de Kralingers betekende. De komst van Schouten bleek een schot in de roos voor Bologna. De inmiddels 26-jarige controleur speelde sinds zijn komst 109 duels voor i Rossoblù. Ook vorig seizoen was de eenmalig Oranje-international verzekerd van een plek bij de eerste elf.

Mede dankzij de prestaties van Schouten eindigde Bologna vorig seizoen op een knappe negende plaats. Lazio en Milan hebben dat ook gezien en hebben hun ogen nu laten vallen op Schouten, die nog tot medio 2026 vastligt bij Bologna. Lazio eindigde het afgelopen seizoen knap als tweede achter kampioen Napoli, waardoor de club van trainer Maurizio Sarri in de komende jaargang uitkomt in de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervanger voor Sangare dan of als aanvulling op de selectie? Benieuwd wat hij uiteindelijk moet kosten en vooral of psv dat kan betalen.

11 augustus 2023 om 21:40

Schijnbaar tussen de 15/20 miljoen.

11 augustus 2023 om 22:08

Ik ken hem niet. Maar zelden zo actief psv gezien. Ik ben benieuwd.

11 augustus 2023 om 22:28

Actief PSV of de media die het aandikt?? Een tiental dagen geleden las ik op een van de betere-PSV-site dat ze geïnteresseerd waren, maar dat het niet zou gaan lukken. Nu staat op dezelfde site dat hij persoonlijk rond is en PSV 12M heeft geboden en Milan al 20M. Het blijft speculeren. PSV moet op meerdere paarden wedden en als de media in iedere interesse een transfer ziet dan geven wij meer uit dan er is. Maar goed ook qua uitgaande transfers weet je nooit wat er exact speelt. Ik hou vast aan wat Ernest S. recent zei...nog 3 versterkingen 1 in elke linie. Na onze Amerikaanse Duitser volgen er inprinsipe nog 2...tenzij er nog iemand vertrekt.

11 augustus 2023 om 23:36

Meerde kanalen melden dit. Maar precies wat jij zegt. Welke naam komt weer later?

Hie kan psv toch elk jaar schulden hebben en toch zoveel dure spelers halen

11 augustus 2023 om 21:41

Vorig jaar echt elke miljoenen maar uitgegeven

11 augustus 2023 om 21:43

@ Suranga... En weer iemand die maar wat roept terwijl dit al tig keer is uitgelegd

11 augustus 2023 om 21:46

Tja, beetje vermoeiend telkens

11 augustus 2023 om 22:33

Die gasten komen waarschijnlijk maar 1x per maand op VZ of maken even snel een accountje aan om deze simpele vraag maar weer eens te stellen

12 augustus 2023 om 00:32

Nou ja, het is tig keer uitgelegd met een berg aannames en zonder inside kennis/inzicht in de administratie van PSV. Ik kan ook niet in de portemonnee van PSV kijken, maar bijzonder is het wel dat er in januari een groot artikel in Trouw stond over de financiële problemen van PSV dat door meerdere media is overgenomen, en dat ze nu achter elkaar met geld aan het strooien zijn. Tenzij in dat artikel (aantoonbaar) onzin stond, is dat wel opmerkelijk. En hoewel ik helemaal snap dat de supporters de huidige sportieve ontwikkelingen bij de club toejuichen, vind ik het toch wel opmerkelijk dat er geen enkele kritiek of zorgen lijken te zijn over het financiele beleid. 20 mln voor Schouten zou voor PSV echt gekkenwerk zijn. En dat is nog afgezien van het feit dat ik die transfer überhaupt niet goed snap. Als het is om het vertrek van Sangaré op te vangen, dan haal je wel een tótáál ander type binnen. En als concurrent voor Veerman is het helemaal een bijzondere en dure transfer. Dus wat moet dan het middenveld dan worden met Schouten erbij?

12 augustus 2023 om 15:31

Is afgunst..het niet kunnen hebben.

11 augustus 2023 om 21:46

Kijk anders even de jaarverslagen in van de afgelopen jaren. Eigenlijk altijd winst gemaakt.

11 augustus 2023 om 21:52

Hoe kunnen gasten zoals jij dit soort nonsens blijven roepen.

11 augustus 2023 om 21:58

Psv heeft volgens mij echt niet meer schulden dan andere topclubd,
en heeft daarbij is afgelopen jaar vrij zuinig met de centen omgegaan. Tel daarbij de verkoop van gakpo en madueke en de aanstaande verkoop van sangare (en wat kleinere transfers) ...Dan hebben ze ook nog eens een groot positief transfersaldo.

11 augustus 2023 om 22:08

Laatste 2 transferzomers voor 147 miljoen verkocht, en in 2 seizoenen slechts 25 miljoen uitgegeven. De hand is al 2 seizoenen op de knip gehouden om financieel dingen recht te trekken. Uiteindelijk zal deze zomer ook voor zo'n 50-60 miljoen verkocht worden. Enige gokje dat er nu genomen wordt is dat er sportief (niet financieel per se) gerekend wordt op CL. Komende weken wordt duidelijk of dat een terecht gokje is. De transfer van Madueke afgelopen winter die voor vrijwel niks in de boeken stond en voor 35 miljoen euro verkocht werd is achteraf ook zeker een zegen gebleken. Vergelijkbaar met de transfer van Bergwijn destijds die vlak voor Corona nog 30 miljoen opleverde. (En nee, dat is allemaal niet netto).

11 augustus 2023 om 22:44

@Fossen het heeft niet alleen met aankoop en verkoop te maken. Ook het salaris en de premies hebben invloed. Maar goed je hebt natuurlijk ook zeer zeker te maken met de aanwas vanuit Jong PSV. Wij hebben natuurlijk prima gecashed met de doorgestroomd jeugd afgelopen jaren. Ik zal ze niet allemaal opnoemen, maar Bakajoko en Isaac lijken de volgende in de rij. Weinig kosten aan de voorkant en cashen na 1 a 2 goede seizoenen. Iets wat mij overigens wel ergert. Maar goed als club moet je helaas soms wel snel verkopen, al is dit voor de fans niet altijd even leuk.

12 augustus 2023 om 00:47

Je weet het natuurlijk nooit zeker, maar bij Gakpo was de eis: boter bij de vis. Dus geen gespreide betalingen. Misschien viel daarom het totaalbedrag wat tegen. Maar Liverpool is zeer vermogend, en als dat bedrag (of een groot deel) cash is, kan Stewart helemaal los. Zeker gezien het mazzeltje met Madueke.

Daarbij werd afgelopen winter uitgesproken dat we de hand op de knip zouden houden, om de nieuwe TD vrij spel te geven. We plukken nu de vruchten van die keuze, ook omdat Van Nistelrooy alsnog de tweede plek haalde.

Stewart heeft vrij spel, en ik word wel vrolijk van wat hij met die mogelijkheden doet.

11 augustus 2023 om 22:22

PSV heeft een printer op de kantoor staan en daarmee printen ze steeds geld mee. Nu alleen nog goede verdedigers uitprinten.

11 augustus 2023 om 22:34

De gunstige westenwind van de laatste weken heeft wat nieuwe verse lucht boven de parkeerplaats nabij het Philips stadion doen aanwaaien die PSV nu voor een mooie prijs aan de gemeente Eindhoven heeft weten te verkopen.

11 augustus 2023 om 22:45

Flauw

12 augustus 2023 om 08:27

Het zit je nog steeds dwars he Johan dat van de gemeente kom is wat met nieuws

11 augustus 2023 om 22:49

Een hele grote sponsor waar geen andere eredivisieclub tegenop kan.

Verrassend , zou echt een versterking zijn…

Jongen uit de jeugdopleiding van ADO die ik graag in de Eredivisie en later oranje zou willen bewonderen!

12 augustus 2023 om 10:19

Is ook alweer 26, moet tie snel de pannen van het dak spelen. Interesse van Ac Milan is ook niet voor niks natuurlijk. Laat me graag verrassen.

Dit betekent dat onze grote ivoriaanse vriend weggaat, heel jammer maar een uitstekende vervanger

11 augustus 2023 om 21:46

Is dit niet de vervanger van Guti? Meende dat dit een 6 is. Vind Sangare geen echte 6.

11 augustus 2023 om 21:58

Een 6 is een echte cvm, dus precies Sangare.

11 augustus 2023 om 22:10

Sangare is geen cvm.

11 augustus 2023 om 23:31

Sangare is -net als Schouten overigens- natuurlijk absoluut wel een defensieve middenvelder (of cvm, hoe je het ook wil noemen). Hoe kom je er bij dat hij dat niet is, heide040? Wat is hij anders?

12 augustus 2023 om 00:21

Sangaré is een 8. Box to box. Bij Ivoorkust zetten ze een 6 achter hem en dan speelt hij het complete middenveld van de tegenstander aan gort. Bij de afgelopen Afrikacup was hij in die rol hun beste speler.

12 augustus 2023 om 06:23

Nu moet ik bekennen dat ik ook weleens een potje van Ivoorkust oversla hoor haha, maar als ik dat bekijk speelt hij ook daar meestal als DM (soms in blok met 2 controleurs, soms als meest defensieve man op het middenveld). Het komt ook weleens voor dat ie als CM speelt bij de nationale ploeg zoals op de Africa Cup 2022 inderdaad, maar zeker niet altijd. In clubverband (en dat lijkt me het relevante vanuit PSV oogpunt) speelt hij ongeveer 85 procent van zijn duels als DM, de overige als CM. Nee sorry, dan vind ik je toch echt geen box to box 8 hoor. Hij kan die rol vervullen, zeker. Maar zijn primaire positie is gewoon defensieve middenvelder.

12 augustus 2023 om 14:03

@Sanderr, wat Sangaré beter maakt als 8 dan als 6 is een bepaalde vrijheid. De vrijheid om zijn man op te eten, zonder daarbij naar de vrije ruimtes te hoeven kijken en de vrijheid om zijn (varrasend, voor iemand met zijn fysiek en reputatie) goede offensieve kwaliteiten in te zetten, mannetjes uit te spelen en af en toe uit te halen, met daar achter nog een opvang net.

Als verdedigend middenvelder is hij potentieel een Europese subtopper, niets mis mee, maar hij heeft niet de lange bal van een Pirlo, de belachelijke balvastheid van een Frenkie, of het verdedigend inzicht van een Busquets om zich te onderscheiden op die positie in de wereldtop. Als 8 heeft hij unieke kwaliteiten, die potentieel goed genoeg kunnen zijn om wèl bij de wereldtop aan te sluiten. Zo is hij in de één op één praktisch niet te kloppen, of jij de bal nou voor, achter, of naast hem ontvangt, binnen twee passen heeft hij hem. Wordt de pass gespeeld binnen het bereik van zijn uitschuifbeen, onderschept hij deze. Hij heeft nog steeds de reputatie van harde voeten die hij, terecht, in zijn eerste jaar PSV heeft vergaard, echter is zij techniek bovengemiddeld en in combinatie met zijn kracht, loopt deze man spelers voorbij alsof ze er niet staan. Zijn schoten en passing hebben beide hetzelfde probleem: concentratie. Regelmatig laat hij zien beide bovengemiddeld te kunnen, toch gaat dit ook regelmatig nog fout. Zijn de positieve keren gelukjes? Misschien. Ik denk dus dat de negatieve een gebrek aan concentratie zijn. De vraag is of dit in hem zelf zit en of dat nu, op deze leeftijd, nog op tijd te trainen is, of dat dit een gebrek aan uitdaging is? Hij lijkt immers vaak op zijn best in topwedstrijden. Opvallend genoeg, dit jaar tegen Feyenoord daargelaten.

Nee, ik zie in Sangaré ook geen box-to-box, in de zin van de speler die in zijn eigen 16 de bal onderschept, een aanval opzet en deze vervolgens zelf afmaakt. Dat niet, maar ik zie in Sangaré wel unieke kwaliteiten in een rol als 8, naast een 6 (als meer controlerende speler, met een goede lange bal, zou daar bij PSV bijvoorbeeld Boscagli naar doorschuiven, ware het niet dat hij onze beste verdediger is) en met de punt naar voren, dus een 10 voor hem. Mits ik gelijk heb wat betreft die concentratie èn hij deze kan verbeteren, zie ik hem in die rol aansluiten bij een topclub.

12 augustus 2023 om 15:31

@ Per PSV , goed verwoord. Ook dat we het nog niet écht kunnen weten, want de eigenschappen die hem nu opbreken als CDM (concentratieverlies, teamdiscipline) kunnen allemaal liggen aan het gebrek aan uitdagingen. Tegelijkertijd denk ik dat hij gewoon teveel aanvalsdrang heeft. Dat zit er echt in. Dus alleen sober poetsen als slot op de deur zie ik hem nooit doen.

Ben benieuwd of Bayern doorpakt. En welke Sangaré we op een hoger niveau gaan zien. Hij kan het sowieso aan. Bij zijn volgende club zal hij ook een publiekslieveling zijn.

11 augustus 2023 om 21:56

Sangaré is een held. Vorig jaar Chelsea geweigerd in het belang van PSV 👍

Dan moet sangare wel vertrekken lijkt me ?

Ik ga morgen lekker onbeperkt all you can eat eten. Verder is Schouten wel een technische goede speler alleen geen vervanger voor Sangare wat mij betreft dus hoop dat se wel echt een type Sangare gaan halen als zijn opvolger

11 augustus 2023 om 21:45

Hij is een type Sangare. Kan heel erg kort zitten op de man en aan de bal vooruit spelend. Is fysiek natuurlijk minder sterk maar compenseert dat met felheid

11 augustus 2023 om 21:55

Soort torreira als ik het goed begrijp?

11 augustus 2023 om 22:41

Anders nog. Het is geen jongen die druk doet om het druk doen maar gewoon kort durft te dekken. Torreira is echt een pure mannetjes putter op zijn Zuid Amerikaans. Schouten probeert vaak voor de man te komen en kan snel een gemiste poging corrigeren door zijn lange dunne lijf. Aan de bal kan hij goed wegdraaien al neemt hij hier soms weleens onnodig risico in als nummer 6. Combinerend ook erg goed naar voren

11 augustus 2023 om 22:13

Schouten met Veerman lijkt me nog een betere combi dan Sangare/Veerman eigenlijk. Qua complementair zijn aan elkaar.

12 augustus 2023 om 00:19

@ Fossen , precies! Guti was eigenlijk meer complementair dan Sangaré. Maar die speelde als linkspoot eigenlijk het liefst op Veermans positie. Sangaré is meer een 8 maar kan puur op kwaliteit en kracht naast Veerman.

Schouten past precies. Dan heb je een taakbewuste 6 die de bal naar de juiste kleur speelt, maar ook een mooie lange bal heeft. Daarbij is hij één van de leiders bij Bologna, en we willen een leiderstype.

12 augustus 2023 om 01:28

@mt87: Veerman/schouten kan inderdaad een mooie koppel worden. Waar Veerman nog eens handelingssnelheid mist, heb je met Schouten juist een speler die het tempo kan bepalen. Ik geef het niet graag toe, maar in Eindhoven hebben ze nagedacht.

12 augustus 2023 om 01:59

@ Regulator, ik kan me de laatste transferwindow waar zo'n duidelijk idee achter de aankopen en verkopen zat niet eens herinneren. Met Schouten erbij en een vervanger voor Ramalho zou dit de eerste keer sinds het gefaalde jubileumjaar zijn dat ik zeg dat we er klaar voor zijn, en competitief zijn. Ook in de breedte, wanneer Mauro terugkomt.

Eén ding is duidelijk: PSV gaat ervoor.

Leuke speler, vond het al raar dat het zo stil was rondom hem, hoopte op stap hogerop binnen Serie A maar top Nederland is ook prima

Stiekem hoop ik dat dit los staat van de interesse in Vrancx en wordt hij gezien als vervanger van Guti. Wel ben ik heel benieuwd wat Schouten evt kan toevoegen aan dit PSV. Als hij zich kan laten zien zou hij zomaar de positie van Wieffer kunnen overnemen in Oranje.

Terecht. Meer dan uitstekende speler. Heb hem vaak bij Bologna gezien en blonk bijna altijd uit tegen de grote ploegen. Afgelopen seizoen een klasse beter dan De Roon in de onderlinge ontmoeting

Het begint er helaas steeds meer op te lijken dat het netwerk van Stewart niet veel verder reikt dan Amerikanen, ex-Eredivisiespelers en soms wat verdwaalde Belgen. Ben eerlijk gezegd nog niet onder de indruk van hem. De linie die het meeste versterking behoeft heeft deze ook nog altijd niet gekregen en met contractverlengingen wil het ook maar niet echt vlotten. Schouten is een aardige voetballer maar gaat je al gauw een miljoen of 10 kosten en dat is hij simpelweg niet waard. Dan had je gratis een Van den Boomen of Spierings op kunnen pikken als je wat slagvaardiger was geweest, dat is hetzelfde niveau

11 augustus 2023 om 22:11

Bijzondere reactie. Waren zijn aankopen geen Nederlanders, bekenden of uit verre oorden gekomen, dan waren de reacties hier: vreemdelingenlegioen etc geweest. Je kunt het in dat opzicht ook nooit goed doen, lijkt wel...

11 augustus 2023 om 22:15

Toen Sangaré drie jaar geleden werd gehaald als jonge Ivoriaan uit de Ligue 1 waren de reacties anders gewoon positief, dat is namelijk gewoon een veel interessanter profiel waar een club als PSV het van moet hebben. Niet van een te dure Nederlander met beperkte restwaarde

11 augustus 2023 om 22:16

Hij is echt wel beter dan vd Boomen en Spierings. Heb je hem niet gezien bij Oranje? Dat niveau zullen die gasten nooit aantikken. Als je een toekomstige international kunt halen voor 10 miljoen doe je gewoon goede zaken. Overigens denk je dat transfervrije spelers gratis zijn? Dat is nogal naïef. Heb je wel eens van tekengelden gehoord? Dat loopt ook al gauw in de miljoenen hoor.

11 augustus 2023 om 22:16

Zolang het goede spelers zijn zie ik het probleem niet. Ik ben tot nu toe erg enthousiast over Stewart. Is erg transparant in de media en haalt alleen spelers als het echte versterkingen zijn. Daarnaast zijn de spelers die in verband worden gebracht met PSV ook interessante opties. Schouten is ook gewoon een prima speler die zich al bewezen heeft in de Serie A. Die kosten inderdaad een hoop centjes, maar dan heb je wel wat. Transfervrije spelers kosten vragen vaak ook extra tekengeld, dus goedkoop zijn ze ook niet

11 augustus 2023 om 23:55

En bij onbekende spelers is het maar afwachten of ze het niveau aan kunnen. Is bij de meeste spelers zo maar bij iemand die tgen oranje aan hikt heb je meer zekerheid

Eindelijk een Nederlandse topclub die een poging durft te wagen. Jammer dat vraag en aanbod te ver van elkaar ligt, maar hopelijk lukt het psv om hem binnen te hengelen.

Wat zijn ze in Eindhoven allemaal aan het doen
De zwakste schakel van dit psv is de verdediging en ze komen telkens met een middenvelder op de proppen

11 augustus 2023 om 23:58

In de verdediging heeft PSV genoeg mensen. Niet allemaal even goed maar het middenveld is dun bezaaid na het vertrek van Simons en Guti. Dus daar moet wat bij. Waarschijnlijk weet stewart ook meer over Sangare. Dus kan hier ook op vooruit kijken.

12 augustus 2023 om 00:09

Onzin De zwakte van psv is de verdediging altijd al geweest dan moet de prioriteit op de verdediging liggen zorg eerst dat daar wat beters komt en kwa midden veld daar heb je meer dan genoeg spelers rond lopen en een huurling van Bayern niet te vergeten

12 augustus 2023 om 11:34

Klopt. Ik zou ook graag versterkingen zien in de verdediging. Maar PSV heeft al heel veel verdedigers op de loonlijst staan. Dus er zullen toch echt eerst verdedigers moeten vertrekken. Je kunt niet 12 verdedigers op de loonlijst hebben .

20 miljoen en concurrentie van Milan. Klinkt als onhaalbaar

12 augustus 2023 om 01:01

Nederlandse clubs zijn door de strikte begrotingsregels wel krachtig qua directe betalingen. Zo troeft Ajax vaak ook andere clubs af. Zeker gezien de huidige inflatie is het interessant om voor zoveel mogelijk geld handje-contantje te gaan.

We kunnen ons niet blindstaren op totaalbedragen, want misschien spreidt Milan 20m wel over 6 jaar of meer. En Bologna zal het liefst direct herinvesteren.

12 augustus 2023 om 08:32

Op zich helemaal eens met jouw comment. Begreep ook dat Schouten het wel ziet zitten met PSV. Maar 20 miljoen zal voor PSV wel een transferrecord zijn, gespreid of niet

12 augustus 2023 om 15:22

Ik denk niet dat PSV zo ver zal gaan. Voor Bologna is het de afweging of je bijvoorbeeld nu 10 miljoen, en volgend jaar 5 wil, of de komende 6 jaar ieder jaar 3,3 miljoen.

Die getallen zijn volledig uit de lucht gegrepen. Maar het verschil zit hem dan dus in de inflatie, en het feit dat Bologna bij het bod van PSV meteen kan herinvesteren.

Ik bedoel: een bedrag van € 3.300.000,00 in 2023 was 6 jaar geleden evenveel als € 2.725.430,41. En dat verschil ben je dan kwijt.

Ik weet het fijne ook niet van al die constructies, maar dit speelde bij de transfer van Lewandowski en Gakpo. Dus het zal wel belangrijk zijn. Veel clubs smeren hun transfers over jaren uit. Ook weet ik nog dat Ajax een keer een transfer had in Zuid Amerika, waar cash de doorslag gaf.

Zie persoonlijk Vranckx veel liever komen. Of allebei als vervangers van Guti en Sangaré.

11 augustus 2023 om 22:14

Ja liever Vranckx

Waarom koopt PSV gewoon geen top verdediger?? Altijd maar de middenvelders!

12 augustus 2023 om 00:10

We hebben teveel verdedigers en te weinig middenvelders. Er is nog geen vervanger voor Guti gehaald. En Sangaré gaat weg.

Die topverdediger moet nog wel komen, inderdaad. Maar een verdedigende middenvelder is ook broodnodig.

Wowww, dit klinkt toch wel serieuzer dan de eerste wandelgangen-berichten. Schouten was mijn transfertarget nummer één. De ideale speler voor naast Veerman. Guti is weg en Sangaré gaat waarschijnlijk, maar met deze jongen ga je er niet op achteruit. Je brengt zelfs meer balans op het middenveld.

Profielschets: ervaren CDM, leiderstype, met passend vermogen. Daarbij rechtsbenig. En een goede lengte. En als klap op de vuurpijl Nederlands. Hij zit heel dicht tegen Oranje aan. En ik denk dat hij bij PSV die stap gaat zetten.

Hij is toe aan de volgende stap in Italië. Dus als we hem nu wegkapen is het het ideale moment.

Doen, doen, doen.

Lijkt mij dat Sanagare dan, helaas, weggaat. Naar mijn weten heeft Vrancx namelijk een afkoopsom van 12 miljoen.. Mag aannemen dat PSV die dan eerder zou lichten, dan 12 mil + bonussen voor Schouten.

Leuke speler maar hier gaan we toch geen 20 miljoen voor betalen? Veel te veel geld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren