Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV mag verkochte Depay gewoon opstellen; Pasveer keept opnieuw

Laatste update:

Manchester United en PSV hebben elkaar gevonden in een transfersom voor Memphis Depay, die zelf ook al een akkoord heeft bereikt met de Engelse topclub. De deal is echter nog niet helemaal rond: Depay moet nog medisch gekeurd worden en deze keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien. De aanvaller moet dus nog goed oppassen dat hij niet geblesseerd raakt.

/

Depay zal desondanks bij de wedstrijdselectie zitten voor het treffen van zondag met Heracles Almelo, zo heeft Cocu laten weten. United heeft PSV geen enkele restricties opgelegd wat betreft het opstellen van de topscorer van de Eredivisie. Depay lijkt gewoon in de basis te beginnen en dat geldt ook voor doelman Remko Pasveer, die van Cocu opnieuw mag keepen. Jeroen Zoet zit dus weer op de bank, net als twee weken geleden tegen Excelsior.

"We hebben nog een aantal doelen om voor te spelen", zegt Cocu op de website van PSV. "We kunnen nog het puntenrecord van PSV verbeteren, het meest aantal zeges in één seizoen boeken en twee spelers strijden nog om de topscorerstitel. Als we deze doelen kunnen bewerkstelligen, sluiten we het seizoen in stijl af. We gaan er alles aan doen om Heracles te verslaan."

Memphis Depay kan de laatste twee competitiewedstrijden van dit seizoen beter laten schieten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay zal de duels wat minder fel aangaan en sneller zijn been terug trekken maar ach, zelfs als die dat doet kan je hem nog prima opstellen, blijft een fantastische speler natuurlijk.

8 mei 2015 om 14:25

Denk nie dat Depay zich gaat inhouden, Depay is een winnaar; die wil altijd spelen en altijd winnen.

8 mei 2015 om 14:46

Precies. Valt mij ook op dat die jongen zeer dankbaar naar PSV en de fans toe is, waardoor ik verwacht dat hij met name in eigen huis tegen Heracles wil knallen, als echte afscheid. Hoop dat de fans een mooie tifo voor hem hebben, die jongen heeft het verdiend. 10 jaar PSV-er en dat zal hij altijd blijven.

8 mei 2015 om 15:10

Ik denk dat hij nog vol voor de topscorers titel gaat in de laatste 2 jaar. Zou ook geen reden kunnen bedenken om je echt in te houden. Als United je met een kleine blessure niet hebben wil, is het ook geen goede club. Een zware blessure mag je eigenlijk nooit vanuit gaan, dan kun je beter direct stoppen met voetbal.

8 mei 2015 om 15:42

Toch moet je die risico niet nemen. Dat zou echt wanbeleid zijn. Gokken met 30 miljoen. Een puntenrecord. En dat voor een puntenrecord. Wat een onzin. Ook zonder depay moet psv van heracles kunnen winnen. Die ook om niks meer spelen.

8 mei 2015 om 20:28

Heracles heeft nog 1 punt nodig om zeker veilig te staan, dus die spelen nog wel

Zondag is de laatste thuiswedstrijd van Memphis, en ik ben dan ook zeer blij dat ik daar bij mag zijn!
Ben benieuwd hoe ze het gaan doen, geen Isimat, Hendrix, Brenet en Arias. Dat kan nog lastig gaan worden, hoop dat PSV snel de score opent en dat Alberto zijn debuut mag gaan maken. Zou een mooie beloning zijn voor al het harde werk wat hij heeft verricht bij Jong Psv!

Edit: typo

8 mei 2015 om 14:43

Zal wel mee vallen. Ze zullen wel gewoon gaan spelen met Pasveer, Tamata, Bruma, Rekiki, Willems, Maher, Guardado, Wijnaldum, de Jong, Memphis en Narsingh. Dus in principe speelt alleen Tamata ipv Arias. Dit moet tegen Heracles toch op te vangen zijn.

8 mei 2015 om 15:54

Ik hoop op een publiekswissel

Tuurlijk moet hij gewoon spelen. Vooral voor het eigen publiek.

8 mei 2015 om 15:55

Met publiekswissel

Ja dit lijkt me nogal logisch toch? Zou ook wel heel vreemd zijn als er nog geen handtekening is gezet en hij dus helemaal nog niet verkocht is zoals VZ zegt, en hij niet zou mogen spelen voor zijn oude club.

8 mei 2015 om 14:42

@jm volgens mij zijn er al handtekeningen gezet, maar moet hij nog medisch gekeurd worden.

8 mei 2015 om 14:44

Hij kan zijn handtekening pas zetten als de transfermarkt geopend is. Dat gebeurd volgens mij 1 juni, dan zal alles meteen in orde worden gemaakt. In principe is hij nu nog speler van Psv.

8 mei 2015 om 14:46

@ttiborr

Ok bedankt voor de verduidelijking, dat is best wel logisch

8 mei 2015 om 15:57

@ ttiborr

Dat is niet waar. De handtekening kan uiteraard eerder gezet worden, maar de ingangsdatum van het contract kan pas liggen in de transferperiode. Detail, maar toch.

8 mei 2015 om 14:46

Zelfs als de handtekeningen al gezet zouden zijn, dan zou Man Utd daar nog niets over te zeggen hebben. Depay ligt onder contract bij Psv, tot dat contract ontbonden wordt.

8 mei 2015 om 15:05

@stakkevd, inderdaad. De transferwindow is nog niet open dus United heeft helemaal niets te zeggen over wat Depay wel en niet mag doen bij Psv.

8 mei 2015 om 15:50

@ stakkevdb

Nou ja dat bedoel ik ook, er kan wel een handtekening gezet zijn maar het contract kan toch nog niet ingaan totdat de transferperiode aanbreekt.

Ik dacht dat er om dit soort zaken te voorkomen, een transferperiode is afgesproken. Ik snap ook niet zo goed dat Nederlandse clubs tijdens het nog lopende seizoen, spelers al toestemming geven met andere clubs te onderhandelen. Kun je net zo goed de transferperiodes weer afschaffen.

8 mei 2015 om 15:05

Ik ben het met je eens dat transfers alleen in de transfer periode plaats zouden moeten vinden. Maar ik snap het vanuit de clubs juist wel. Psv heeft duidelijkheid en de centjes zijn binnen. (Op papier) nu hebben ze meer tijd om een vervanger te zoeken.

8 mei 2015 om 15:53

@ Only1romario

Dit soort zaken worden ook voorkomen, Manu kan nooit eisen dat Depay niet speelt aangezien hij nog niet onder contract staat bij Manu. Pas in de transferperiode kan hij daadwerkelijk transferreren. En dus @magikarp transfers vinden ook echt alleen plaats in de transferperiode. Een contract kan wel eerder getekend worden, maar dat gaat dan later in. Het geld is ook vast nog niet binnen.

Ik vind het niet een heel gek idee om Depay te sparen/niet op te stellen, hij staat nu vlak voor een grote stap in zijn voetbalcarrière.

Hopelijk maken Bergwijn en Suently nog wat minutjes in het eerste, zitten in ieder geval wel bij de selectie. Denk dat Depay ook gewoon voluit gaat, wil nog topscoorder worden. Luuk moet volgend jaar maar topscoorder worden

Zou juist leuk zijn als die een waaridg afscheid kan nemen als topscorer van de eredivisie

Ik kan me nog een schreeuwende RVN herinneren, vlak voor zijn geplande overstap naar Engeland, geen fijne beelden. Nu weet ik niet meer helemaal wat de situatie toen was en of dat vergelijkbaar is met die van Memphis nu, maar als PSV of Depay zijnde zou ik geen enkel risico nemen en lekker twee wedstrijdjes op de tribune gaan kijken. Bovendien, als je wel mee gaat doen en je gaat jezelf inhouden, kon de kans op een blessure juist wel eens groter zijn dan dat je er gewoon vol inklapt zoals normaal.

8 mei 2015 om 15:46

Toevallig was dat ook naar United en voor een vergelijkbaar bedrag.

Volgens mij Man U niet eens restricties opleggen aan Psv. Beetje non-nieuws dus. Depay zal uiteraard niet overal vol ingaan, maar dit heeft hij nooit gedaan dus dat mag geen probleem zijn. Ik heb meer angst voor 30 schoten van afstand in de laatste thuiswedstrijd. Omdat hij met een goal wil eindigen.

Iemand enig idee hoeveel hij gaat verdienen bij United?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren