Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV laat niets heel van arm ADO en haalt Barcelona in

Laatste update:

De laatste keer dat PSV in eigen huis niet wist te scoren was twee jaar geleden, in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (0-1). De hofstedelingen kwamen zaterdagavond opnieuw op bezoek in het Philips Stadion, maar konden niet weer voor een stunt zorgen. PSV had geen kind aan ADO en boekte een zeer ruime zege (7-0), die gezien de kansen zelfs nog hoger had kunnen uitvallen. De ploeg van Dick Advocaat is na zaterdagavond weer de meest scorende ploeg van Europa: PSV heeft in alle competities nu 111 keer gescoord, terwijl Barcelona op 106 doelpunten staat. De koploper van de Primera División speelt zondag nog wel tegen Valencia.

/

Al direct na het eerste fluitsignaal leek het alsof de thuiswedstrijd een kopie zou gaan worden van de uitwedstrijd, waarin PSV ook al eenvoudig wist te winnen van ADO Den Haag. De Eindhovenaren gaven vanaf de start meteen druk naar voren en ADO kon zich enkel bezighouden met verdedigen. De eerste kans leverde na negen minuten spelen direct een doelpunt op: Jeremain Lens speelde met een hakje Atiba Hutchinson vrij, die de bal laag voor gaf. Tim Matavz liet het speeltuig bewust lopen en Wijnaldum kon, na zijn twee doelpunten van vorige week in Almelo, opnieuw scoren.

PSV bleef na deze treffer de bovenliggende partij en ging op zoek naar meer. Een voorzet van Dries Mertens werd na een kunststukje echter geblokt, Gino Coutinho greep op tijd in voordat Hutchinson gevaarlijk kon worden, een pegel van Kevin Strootman ging voorlangs en Wijnaldum speelde de bal te ver voor zich uit. ADO kwam er simpelweg niet aan te pas en vijf minuten voor tijd had Lens er 2-0 van moeten maken, toen hij ontsnapte aan de buitenspelval en alleen op Coutinho af ging. De keeper werd gepasseerd, maar was vervolgens op tijd terug om een goal te voorkomen.

/

In de tweede helft bleef PSV veel sterker. ADO leek wel te kunnen leven met de nipte achterstand en begon zelfs tijd te rekken, waardoor de amusementswaarde daalde. Wijnaldum zorgde ervoor dat het publiek weer even wakker schrok, toen de middenvelder zeven minuten na rust alleen voor Coutinho kwam te staan, maar hij er niet in slaagde om de marge te verdubbelen. Niet lang hierna werd het alsnog 2-0 en was de wedstrijd beslist. Een voorzet van Lens werd door Coutinho op Christian Supusepa getikt, waardoor het eerste doelpunt van de verdediger in de Eredivisie een eigen goal werd.

Na deze goal was het verzet van ADO definitief gebroken en ging het opeens snel. Eerst benutte Mertens een vrije trap (3-0), waarmee hij PSV weer de meest scorende ploeg van Europa maakte, en vervolgens schoot Lens na een uitstekende actie en assist van Mertens de vierde treffer van de avond tegen de touwen. Invaller Memphis Depay maakte er bijna 5-0 van, maar raakte na een heerlijke actie de paal, voordat een andere invaller (Jürgen Locadia) op aangeven van Mertens de teller alsnog op vijf goals bracht. De zesde goal was vervolgens voor de uitblinker van de avond, Mertens dus, en Wijnaldum maakte de zevenklapper compleet. PSV heeft na de grootste overwinning van dit seizoen vier punten meer dan achtervolger FC Twente, dat zondag nog wel moet spelen tegen FC Utrecht.

Denk je dat PSV dit seizoen de meest scorende ploeg van Europa zal worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede overwinning van Psv. Slappe hap van Ado Den haag dan weer, met 10 man achterin spelen en toch lukt het PSV zonder veel moeite om door de defensie te breken. Waar ben je dan mee bezig? Lukt het Ado om eindelijk de bal terug te winnen dan lopen ze 10 meter naar voren en spelen ze hem zo in de voeten van de 2 verdedigers van PSV die er staan te waken. Ik ben blij dat PSV Ado aan gort heeft gespeeld (cfr. commentator).

2 februari 2013 om 22:48

Tja.. Als je dit soort wedstrijden niet wint, tegen een leg die voor Jan lul naar Eindhoven komt, dan ben je echt slecht.

ADO kwam hier voor een patatje met, of je nou zo blij moet zijn als de tegenstander je geen tegenstand biedt...

2 februari 2013 om 23:09

Maakt niks uit. Ze maken er wel ff 7, en het hadden er meer kunnen zijn. Knap gedaan. Dat meen ik ook al heb ik een hekel aan PSV, hier heb ik wel bewondering voor.

2 februari 2013 om 23:36

Maakt toch niet uit , je scoort gewoon even 7 keer tegen een Eredivisie ploeg. Is niet niks hoor

3 februari 2013 om 09:08

Ze speelden met 10 man op eigen helft. probeer er maar eens door te komen dan. Sommige ploegen hebben dan eerst een dood spelmoment nodig om er doorheen te komen en dan winnen ze nog maar met 1 doelpunt verschil of zo. Gewoon goed gespeelt van Psv. Publiek verwent met mooie goals. Wat wil je nog meer. Er zijn ploegen waar de supporters het met tikkies breed of gokken op een countertje moeten doen. Maarja, je ziet ook al aan het doelsaldo welke ploeg het attractiefste voetbal speelt.

Driesje Mertens godsamme zeg wat hij heeft een zeldzame peper gekregen in ze kont na de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Wat een fenomenale wedstrijd heeft hij gespeelt zeg met als hoogtepunt de 6-0 in de kruising koekoek. Tegen Heracles en Feyenoord scoorde die ook al.

Jeremain Lens met afstand de beste speler in kansen missen. Mist ook weer 1 op 1 maarja als ik 1 ding positief moet uihalen is dat die wel een goal heeft gemaakt.

Wijnaldum tot nu toe topscorder met 11 goals, de man waar zoveel kritiek op is.

En we zijn ook weer de meest scorende ploeg in Europa. Wat een gretig PSV heb ik gezien met name in de 2de helft met een heerlijke Mertens. Locadia met ze vijfde treffer van dit seizoen vergeten ook veel mensen. Jammer dat de bal van Depay op de paal ging.

Pakslaag van jewelste voor arm Ado. Kijken wat de anderen morgen doen.

2 februari 2013 om 22:53

Ik heb echt genoten van de wedstrijd, volledig met je eens. Zo zie je maar wat goede aankopen die zelfs bij 4-0 nog scherp zijn kunnen doen. Heel goed van Advocaat dat hij zijn spelers zo scherp kan houden.

Eigenlijk best jammer dat PSV niet door is in de EL, had nog wel eens een Nederlandse finale kunnen worden in Nederland al is dat wat ver gezocht.

2 februari 2013 om 22:59

Tja ik vond het ook totaal onnodig waarom de EL niet serieus is genomen. Maja tegen PEC was gewoon een incident en we moeten op deze manier doorgaan.

Alles op alles op de dubbel maar. Op naar Arnhem.

2 februari 2013 om 23:12

Knappe overwinning op een erg slap Ado. Maar wel gefeliciteerd. Enige wat mij heel erg opvalt aan PSV en Mertens in het bijzonder:

PSV scoort erg moeizaam wanneer de wedstrijd nog enigszins in balans is. Tot de 2-0 had PSV het heel erg lastig om tot scoren te komen. Wat wel gezegd moet worden is dat PSV één van de weinige topploegen in Nederland is die dan geen genoegen nemen met 3 of 4 goals. Hoop dat dit er bij Ajax ook weer eens in sluipt. Al heb ik liever dat de eerste goals makkelijker worden gemaakt.

Benieuwd naar de overige topploegen morgen.

Prima overwinning voor Psv. Had nog niet eens het gevoel dat ze tot het uiterste gingen. Waren niet 1 klassen beter, maar wel 5. Ik hoop dat ze kampioen worden.

En dat Ado, waarvoor zijn die naar Eindhoven gekomen? Dramatisch, geen een fatsoenlijke aanval opgezet. Die leiden toch wel heel erg onder het vertrek van Toornstra.

2 februari 2013 om 22:59

Nou wil ik niet beweren dat de afwezigheid van Toornstra het verschil tussen een goed en een slecht ADO betekent, maar ze missen wel een hoop kwaliteit. Ik vraag me ook echt af wat dat bestuur daar aan het doen is. Als Coutinho vandaag een licht griepje had waren ze met een 0 of 10 de boot ingegaan. Ik heb te doen met de fans van Ado.

Verder een leuke 2e helft en een saaie 1e helft, fijn dat we Barca weer inhalen en de koppositie iig een week vast houden. Mooie wedstrijd van Mertens, leuk voor Locadia. Beste is dat incompetente Gini gewoon de topscoorder van PSV is met 11 goals

3 februari 2013 om 00:06

Naja ze zette echt geen fatsoenlijke aanval op. Iets waarvoor Toornstra vaak zorgde met zijn passing en dergelijke.

En ondanks dat Wjinaldum naar mijn mening niet echt een lekker seizoen speelt kan hij toch uitstekende cijfers overleggen. Die gaat er gewoon minimaal 15 maken, en dat is goed voor een aanvallende middenvelder.

En terecht, zoals PSV die 2e helft speelt moeten ze altijd spelen. Worden ze fluitend kampioen..

2 februari 2013 om 22:41

ADO is gewoon om te janken.
0,0 intentie om te winnen ongelooflijk.. en dan kan je eruit komen en staat Poepon er niet in met zijn snelheid.. nee dit is gewoon echt heel slecht.
Volkomen verdiende overwinning van Psv, terwijl hun ook helemaal niet zo sterk waren.

3 februari 2013 om 00:03

Poepon met snelheid? Hahaha, PSV wordt dit jaar gewoon kampioen als ze zo spelen. Maakt niet uit of Den Haag speelt of Twente.

3 februari 2013 om 10:01

Blijkbaar heeft Housten amper wedstrijden van ADO gezien. Poepon is een van de slechtste spelers dit seizoen bij ADO

Fantastische tweede helft van Psv. Dik verdiend.

Mertens speelde geweldig! ADO was slecht, maar ok de verdienste van Psv. Dit is geweldig voor het vertrouwen! Nu achterover leunen en kijken wat Twente en co doen.

Van mij mag het hele bestuur van ADO Den Haag oprotten. Wat een vernedering zeg. Gefeliciteerd PSV met de overwinning! Het is jullie gegund en niet eens geflatteerd. Wat ben ik teleurgesteld zeg.

2 februari 2013 om 22:42

Ja dat krijg je als je je beste speler verkoopt,

Geweldig Psv! Super de puper zo'n overwinning! Wij zijn gewoon het Barcelona van Nederland!

2 februari 2013 om 22:39

Qua voetbal is dat sowieso geen Psv, de opbouw is een schande!

2 februari 2013 om 22:40

Alles 'in vergelijking tot' he

2 februari 2013 om 22:39

dat is ook het enige wat psv en barca gemeen hebben, dat ze veel scoren

2 februari 2013 om 22:39

Qua voetbal niet Ricardoko. Qua goals wel.

2 februari 2013 om 23:39

Goals in de Eredivisie maken is niet moeilijk lijkt me? Als Barca in de Eredivisie zat hadden ze al 200 goals. Het niveau hier is veelste laag om een nog een vergelijking te maken met hun spel..

3 februari 2013 om 00:56

Kwa beleid zeker ook niet, maar boeit niet Ado heeft toch nooit het zelfde vuur dan b.v tegen Ajax, maar ja Toornstra nu ook weg maakt Ado zelfs een degardatie kandidaat, maar boeit eigenlijk niet veel Psv heeft gewoon prima gespeeld, toch zie ik Barca meer scoren dan Psv, denk zelfs dat Ajax ook nog dicht bij Psv en Barca kwa goals gaat komen, mits Siggi fit blijft en Cuenca echt het niveau dat men verwacht haald.

3 februari 2013 om 12:00

Florentino nou geen domme dingetjes roepen he? Dit moet je natuurlijk wel in verhouding zien. Denk dat het verschil tussen de psv en de nummer 8 van de eredivisie niet veel scheelt met Barca en de nummer 8 van de primera division.

2 februari 2013 om 22:53

Beste mensen, ik bedoel natuurlijk ook het doelsaldo!

2 februari 2013 om 23:17

Nou, Barcelona van Nederland??? lijkt me behoorlijk ver gezocht. Ken ploegen die meer in de buurt komen van Barcelona dan Psv.

Wat een wedstrijd van mertens :DD

2 februari 2013 om 22:39

Je landgenoot was inderdaad fantastisch.

Hele selectie inclusief Steijn terug laten lopen van Eindhoven naar Den Haag!!!
Kaartjes van uitsupporters betalen, en straftraining morgen !!!

Prutsers!! Schaam je!

Zo das eruit, gefeliciteerd Psv.

Het is de vraag of PSV uit zijn slof is geschoten of mijn club gewoon beschamend heeft gespeeld?

Het is wachten tot het weer compleet uit de hand gaat lopen.
- Directeur: er is financieel niks aan de hand, een week later zit je in categorie 1.
- Je beste speler verkopen voor een grijpstuiver.
- 7-0 tegen Psv.

Het is toch zonde dat PSV dit niet in alle wedstrijden doet. Ze hebben de kwaliteiten daarvoor maar het is gewoon jammer dat ze niet constant genoeg zijn. Maar goed een prachtige wedstrijd met en mooie overwinning. Hoop echt dat PSV dit kan vasthouden want als ze dat doen dan zie ik ze makkelijk kampioen worden.

3 februari 2013 om 12:15

Haha, voortaan dan alleen de tweede helft kijken. Meestal scoort PSV de meeste goals in de tweede helft. Zodra de tegenstander het niet meer kan belopen gaan ze los.

PSV gaat echt de 100 doelpunten halen en Gini gewoon topscorer van psv het is hem gegund

Dat ADO gooit er gewoon met de Pet naar na de 2-0. Die wilden niet meer. Beschamend, triest, zielig, kansloos. etc etc.

titel mag best veranderd worden in kansloos, ongeinspireerd Ado?

2 februari 2013 om 22:44

Na de 2-0 pas? Ik heb de hele wedstrijd een ongeïnspireerd ADO gezien dat de bal nog niet 2x naar hetzelfde shirt kon passen.

Waarmee ik niks wil afdoen aan de overwinning van Psv, want ondanks dat ze nog niet eens vol gas gaven hadden ze gewoon de 10 moeten halen.

2 februari 2013 om 23:00

gezien de vele doelpunten van psv dit jaar, kan het heel misschien ook aan psv liggen? of waren alle tegenstanders toevallig kansloos en ongeïnspireerd? wat ik bedoel is: dit gebeurt zo vaak, dat het gewoon aan de klasse van psv ligt. na elke 5-0 of 6-0 van psv is het weer hetzelfde liedje.

2 februari 2013 om 23:20

Het is ook zo dat veel ploegen het bij PSV lieten lopen na ongeveer 2 of 3 nul. En ja dan krijg je inderdaad steeds hetzelfde liedje.
Iedereen heeft kunnen zien wanneer dit kaliber ploegen wel inzet toont en ervoor gaan!

2 februari 2013 om 23:26

Valt mij ook op inderdaad.
Maar mag je niks van zeggen anders heb je weer calimero gedrag.

3 februari 2013 om 01:07

helemaal gelijk, al die clubs doen dat om psv te helpen. bij ajax, twente en feyenoord doen ze dat nooit! competitievervalsing zeg ik je.

3 februari 2013 om 00:47

Ach het is altijd wat hé als jou club je er van zou winnen is je club fantastisch en wint PSV ervan dan ligt het altijd aan de tegenstander en kan het niet zijn dat PSV zo veel druk zette dat ze niet aan voetballen toe kwam?

Zijn jullie NEC en NAC vergeten waar je vrij spel kreeg?

Beschamend, zielig, triest en kansloos is niet Ado maar jou reactie!

73 goals na 21 wedstrijden.. Drie en zeventig goals! En daarnaast nog minimaal 140 gemiste open kansen. Wat een vuurwerk dit jaar, echt fenomenaal gewoon. Iedereen bij dit PSV kan scoren, en als het team op scherp staat en fel speelt, dan is het heer en meester tegen iedereen en minimaal gelijkwaardig tegen Ajax. Ik ga nog even nagenieten, wat een prachtige goals heb ik weer gezien. Hulde voor Dries Mertens en natuurlijk Kevin Strootman, dé leider van dit psv.

2 februari 2013 om 22:48

Strootman is dus absoluut níet de leider van psv. Van Bommel coacht meer en is ook belangrijker in de opbouw.

3 februari 2013 om 02:51

Kapitein Bommel en Generaal Strootman

PSV moet dit vast houden en dan maken ze normaal gesproken wel minimaal 1 doelpunt meer als de tegenstander!!

Heb medelijden met ADO dat ze tegen deze ozo geweldige PSV moesten spelen. Die hagenezen konden veel beter thuis blijven. Zelfs Almere City is beter dan hun. Het lag meer aan de geweldige kwaliteiten van PSV dan aan Ado.
Boeruuuuh

2 februari 2013 om 22:59

Waarom is Almere city beter, Ado staat gewoon 8e of 9e er zijn meer teams die van PSV met ruimere cijfers hebben verloren. Ado had gewoon zijn dag niet

3 februari 2013 om 12:04

Waar Benzema. En het feit dat psv hun dag wel hadden zorgt voor een resultaat dat Ado niet wist waar ze janken moesten.

2 februari 2013 om 23:01

Jah, en dan moeten ze weer tegen een club spelen van zeg maar, Vvv-venlo niveau en gaan ze weer hard onderuit.
Nee, ik vind PSV te wisselvallig om dit soort uitspraken te gaan doen.
Psv, vond ik helemaal niet zo geweldig spelen en ADO wandelde gewoon achter de bal en deden echt geen moeite om de schade beperkt te houden.
Uiteraard wel een verdiende overwinning voor Psv.

Het is dat ik Matavz nu op de foto zie staan, anders had ik gedacht dat hij niet mee heeft gedaan, Mertens.. wat een baas is dat (soms) !

2 februari 2013 om 22:44

De 1-0 kwam door zijn overstapje.

2 februari 2013 om 22:50

Dan heb je niet gekeken want ik vond dat Matavz goed speelde. Alleen een beetje jammer dat hij niet scoort

2 februari 2013 om 22:54

Inderdaad, Matavz speelde heel goed mee als spits, en dat is 'vreemd' aangezien hij vooral als killerspits wordt gezien.

2 februari 2013 om 23:29

Heb je goed gezien inderdaad,hij heeft veel gaten getrokken voor andere zodat die meer ruimte kregen.kwam ook niet echt in de gelegenheid om af te maken.

zo genoten van dit psv. het lek is nog niet te boven, maar ik de pieken van psv zijn dit seizoen wel erg hoog. die tweede helft was puur genot. en mertens kan zo fenomenaal voetballen als hij er zin in heeft.

ga zo door. dit was gallery play.

edit: die commentator was trouwens erg goed. hoe heet hij?

2 februari 2013 om 23:21

Helaas zijn de dalen minimaal zo diep als de pieken hoog zijn.

Maar zo blijft de competitie wel spannend tot het einde.

3 februari 2013 om 08:22

Inderdaad de commentator was vandaag wel eens objectief..... Als ik mij niet vergis was dit evert ten Napel....

Al die anderen hebben een hele duidelijke voorkeur als het om psv gaat..... dan willen ze bij elke tegen aanval zelf de bal er wel in trappen......

Indien dit PSV constant blijft dan wordt het echt fluitend kampioen. M.u.z. van Ajax en Twente heeft PSV spelers die doorgaans 3 klassen beter zijn dan elke andere tegenstander in de Eredivisie. Zo enorm veel kwaliteit, het is eigenlijk een doodzonde als ze geen kampioen worden.

Dick verdient gewonnen door Psv.
Zo ontzettend veel beter. Het is alleen jammer dat het in de 1e helft niet liep, anders hadden we de dubbele cijfers gehaald.

ik ben eigenlijk wel jaloers op de aanvallende talenten die nederland achter de hand hebben die depay en locadia die worden echt toppers.

2 februari 2013 om 22:53

Klopt inderdaad, zijn allebei pas 18 en hele grote talenten.

2 februari 2013 om 23:02

jullie hebben wat aanvallende talenten betreft echt helemaal niets te klagen

2 februari 2013 om 23:21

Tsh ja locadia zeg, 1 goal in 48 minuten gemiddeld ik weet het niet zeker maar denk toch wel dat dat het beste gemiddelde van nederland is

Nou niet van de daken schreeuwen alsof PSV zo geweldig was, ze hebben zeer terecht gewonnen dat even voorop!

Maar Den Haag was gewoon inspiratieloos, geen lef, mak en afwezig..sorry als je dit ziet ga je gewoon denken dat ze er geen zin in hebben.

Mooie wedstrijd, morge kijken wat Ajax en Twente gaan doen.

Psv laat niets over van Ado, gewoon kapot gespeeld! Nja leuk dat psv er inmiddels 111 heeft gemaakt, maar Barca zou er 200 maken in de eredivisie.

2 februari 2013 om 23:14

In de Eredivisie bestond Barca al niet meer.

Psv geweldig gespeeld en Gini begint weer in vorm te komen al 11 goals dit seizoen. Ado was deze wedstrijd wel echt minder echt niks laten zien. Ze hadden het wel makkelijk gemaakt voor Psv

2 februari 2013 om 23:03

gini had echt nog twee keer kunnen scoren. hij, lens en narsingh zijn afschuwelijk slechte afmakers helaas.

2 februari 2013 om 23:12

Ja dat wel afmaken kunnen ze echt niet vooral lens laatste wedstrijden.

2 februari 2013 om 23:15

daarom moet matavz altijd spelen. die jongen is zo onderschat. als je zijn loopactie ziet voor de 1-0 van wijnaldum en zijn bijna assist later in de wedstrijd: nooit geweten dat hij zo goed kon meevoetballen.

2 februari 2013 om 23:23

Als hij al xijn grote kansen had af gemaakt zou hij nu al boven de 30 zitten, misschien wel meer...

Tjonge... Wat een overwinning zeg!
Ik word spontaan bang voor de uitwedstrijd van Ajax in Eindhoven... Niet normaal, 7-0!

Ach, als PSV kampioen moet worden, dan Ajax maar 2e en dat we ons plaatsen voor de CL via de voorronde natuurlijk!

2 februari 2013 om 23:01

ik niet, als we hetzelfde niveau halen als in de arena spelen we psv helemaal weg. Psv kan het ook niet maken om net als inde arena zichzelf in te graven en te gaan counteren in eigen huis. Dat kom het spel van ajax alleen maar ten goede.

2 februari 2013 om 23:10

Klopt, maar de druk die PSV zette vandaag, is moeilijk te bestrijden, ook voor Ajax! Maar goed, ik blijf vertrouwen hebben, hoewel het wel moeilijk gaat worden.

Drieske lionel mertens was weer op dreef heerlijke cijfers bij psv 31 goals en 32 assist is 1,5 jaar.
Goeie pot van psv ,ado kansloos , 0,0 weggegeven door de verdediging dus een atv dag voor waterman.
Dus een "clean sheet " vanavond ,iets waar ze elders in het land nogal dol op zijn .
Nu achterover leunen en hopen dat de concurentie iets laat liggen.

ADO mocht waarschijnlijk niet voetballen van de staf, jammer want ze hebben een aantal goede voetballers.

PSV speelde niet eens heel goed, Mertens snel testen op dopinggebruik. Drie punten zijn binnen, ben ik al heel blij mee.

2 februari 2013 om 23:07

De staf, dus Steijn, snapt er geen reetje van!!
Achterin konden we vandaag niet anders, maar het middenveld en voorhoede hadden we heel anders moeten in vullen...

Had gewoon 4-4-2 gespeelt met Cherry en Meijers op t middenveld en voorin Van Duinen en Vicento.
Dan nog hadden we hier nooit kunnen winnen, maar toch!!!

Nogmaals gefeliciteerd Psv, en wordt nou maar es kampioen!!

Wat was dat een vermakelijke spel van PSV zeg. Iedere aanval is gewoon om van te genieten. Mertens is gewoon een geweldenaar - klein mannetje met een superb schot/trap. Als PSV zo doorgaat, gaat de schaal zeker naar Eindhoven.

wat is het een genot om naar Depay te kijken
snelheid techniek moeilijk van de bal te krijgen, echt een Super Talent.
jammer dat die bal de paal raakte, ik hoop dat hij nog veel speelminuten krijgt.

tja komt ervan toornstra verkopen voor een habbekrats
ado mag wel opassen neit te degraderen met deze selectie

Volgende week gaan we zien hoe ver PSV echt is na een nederlaag tegen Zwolle (kan een keer gebeuren) 2 simpele overwinningen op ploegen die net hun beste speler(s) zijn kwijtgeraakt en een moeizame maar terechte overwinning op een Feyenoord dat niet kan winnen van topploegen zullen ze volgende week in Arnhem hopelijk een keer echt getest worden.

2 februari 2013 om 23:51

PSV mist ook belangrijke spelers. 7-0 is gewoon een superieure uitslag, niets op af te dwingen. Jij vindt het simpel, maar vraag je eens af waarom het simpel is. Het is echt niet voor niets dat dit nog geen club gelukt is tegen ADO dat gewoon 8ste staat.

3 februari 2013 om 11:03

er heeft ook nog geen andere club tegen Ado gespeeld sinds Toornstra weg is maar we gaan het zien de komende 3 wedstrijden van PSV die worden toch iets moeilijker lijkt me

Mertens is hij weer een beetje op de weg terug had begrepen dat hij in een dip zat maar heeft geloof ik alweer 3 keer gescoord of zo na de winterstop.

Driesje was de beste man aan PSV zijde, maar het hele elftal speelde gewoon alleen Lens was iets minder ongeacht ze doelpunt. Ik heb genoten van de voetbalshow na de 0-2 dat was gewoon genieten en PSV heeft de nul gehouden, dat is ook weer positief. Nu op naar volgende week naar Vitesse uit en geconcentreerd blijven voetballen is geen makkelijke tegenstander. Ook mooi dat Advocaat Locadia, Depay en Hiljemark hun minuten gunt om zich te bewijzen bij PSV geweldige teamprestatie van Psv.

Ik wist dat dit ging gebeuren wat een slappe ado zeg moesten ze ome dickie weer gaan helpen. Is dit de zelfde ado die in de kuip zo sterk speelde ??? Tegen ons leken het net weerwolven waar ze vanaf minuut een aan het afjagen waren. Maar blijk baar mogen ze van steijn niet op 100 spelen als ome dickie op bezoek komtzal niet de eerste keer dit seizoen zijn.

2 februari 2013 om 23:31

Dat dacht ik dus ook.

Niettemin heeft PSV meer dan terecht gewonnen, maar dat het zo makkelijk kon uitlopen naar de uiteindelijke 7-0 heeft meer te maken met hoe ADo erin stond dan dat PSV ineens geweldig ging spelen. Want tot aan de 2-0 was het eigenlijk helemaal niet goed. Was het slordig en eigenlijk weinig gevaarlijk.
De 1-0 was goed en mooi afgerond, maar ook enigzins gelukkig, gelukkig vanwege dat de bal gesmoord werd door de ADO verdediger en daardoor perfect voor de voeten van Wijnaldum kon komen, die de niet te missen kans er goed inschoot. Dus geluk moet je soms hebben/afdwingen, want smoort die bal niet enigzins dan is ie te hard en gaat ie aan |wijnaldum voorbij.
De eigen goal van ADO behoeft geen uitleg.

En dan stort het krakkemikkige Ado, wat evenals PSV niet goed speelde de eerste 50-60 minuten, volledig in. Vanaf dat moment was het wel heel gemakkelijk voor PSV en denk ik dat de meeste clubs in de Eredivisie uiteindelijk wel tot ene hoge score zouden zijn gekomen.

ADO blameert zichzelf. PSV doet wat het moet doen.

Terechte overwinning. Gefeliciteerd PSV met de overwinning en er zaten een paar mooie goals bij!.....

3 februari 2013 om 00:44

Mischien lag het wel aan het feit dat jullie toen niet zo goed speelde om ado met een 7 klapper naar huis te sturen???

Ik ben gedesillusioneerd, dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen

Heel erg jammer dat ADO niet dezelfde agressie en hetzelfde spel als tegen een tegenstander als Ajax op de mat legt, een beetje inzet is toch wel het minste wat je mag verwachten! Je zou het haast onder de noemer competitie vervalsing gaan schuiven, bij een 1-0 achterstand gaan tijdrekken...

Neemt niet weg dat PSV natuurlijk ook prima heeft gespeeld.

Geweldige wedstrijd van Psv. Als ze nou zo eens elke wedstrijden zouden spelen, wie weet wat er dan nog allemaal in het vat zit. Moet wel zeggen dat tot de 2-0 ik toch nog bang was dat we de deksel op de neus zouden krijgen bij een counter. Na de 3-0 gingen ze goed door en dan kan deze groep echt geweldig voetballen. Hopelijk beseft deze groep dat als ze elke wedstrijd alles geven, geconcentreerd elke wedstrijd starten, ze gewoon heel goed zijn en van bijna elke ploeg kunnen winnen.
Het zou geweldig als ze het niveau van vanavond elke wedstrijd zouden kunnen benaderen. Als ik mag dromen, ik zou graag dit PSV met enkele goede verdedigers wel eens in de CL willen zien. Natuurlijk is dat heel veoeg om daarover te speculeren, maar dromen mag.
Motm was natuurlijk Mertens, die als het team goed draait kan excelleren. Maar eigenlijk speelde iedereen wel goed. Van Willems heb ik bijvoorbeeld ook genoten. Of de invalbeurt van Locadia. Van Bommel en Strootman die andere jongens beter laten voetballen. Of Derijck en Marcelo die weinig hebben weggegeven, terwijl ze vaak genoeg bakken (terechte) kritiek over zich heen krijgen.
Maar goed, dit soort reacties zijn dit seizoen al vaak genoeg door mij en andere PSV supporters gegeven. Volgende week kunnen ze weer als een drol spelen en dan zie je in niks een eventuele kampioenskandidaat. Hopelijk kan Advocaat ze duidelijk maken dat dit soort geweldige avonden alleen van waarde kunnen zijn als ze volgende week ook winnen. Is het niet door goed voetbal, zoals vanavond, dan door inzet/mentaliteit.

Toch wel vreemd dat ado tegen ajax altijd alles geeft en het tegen psv laat lopen.
Als ze nou met het dezelfde mentaliteit spelen als tegen ajax was de uitslag minder groot geweest.
Als ze 1-0 achter staat doet coutinho er een minuut over om zijn handschoenen aan en uit te doen, en staat die trainer van ado met een grote grijns te kijken alsof het allemaal niet uitmaakt. Ik wil niks af doen aan de prestatie van psv, want ook als ado beter hun best deed hadden ze zeker met 3-0 gewonnen.

Gek dat bezoekers aantal terug loopt de stand van ADO Isde ranglijst is geflatteerd , we zullen wel weer zo,n mager tweede seizoenhelft krijgen. Was er l bang voordat ik maar niet gekeken heb

Een nietszeggende zege. Met dit onvoorspelbare PSV kan alles gebeuren.

Waarom wordt Mertens zo'n hoog cijfer gegeven deze wedstrijd?
Mertens speelde in mijn ogen een dramatische eerste helft. En buiten zijn (mooie) doelpunten liet hij ook in de 2e helft niet veel zien. Waar is de Mertens met vorm?
Uitblinker aan de kant van PSV was in mijn ogen Willems die erg goed speelde.
Locadia viel prima in. Liet in korte tijd meer zien dan Matavs.

Als PSV met dat record ook kampioen word in hun 100ste jaar van bestaan dan heb je toch wat moois denk ik zo. Ado was inderdaad niet sterk maar dat kan ook komen door de overmacht die de ploeg uit Eindhoven had. Gewoon een gevalletje klassiek van de mat gespeeld. Gefeliciteerd Psv.

Heerlijke overwinning op een zwak Ado. Maar goed, kan er niet wakker van liggen. We hebben de drie punten en ik heb heerlijke doelpunten gezien.

Zo eeh, wat een tweede helft zeg. Fenomenaal. En Driesje, weergaloos was-ie vandaag.

Ik wil helemaal niks uitlokken. Ik wil absoluut niet provoceren. Ik vind dat PSV het publiek vaak laat genieten thuis. Dat vind ik dat Ajax dat teweinig doet. Maar dit is tegelijk ook een voorbeeld van PSV dit seizoen. De ene keer glansrijk, maar een andere wedstrijd schieten ze zwaar tekort en verspelen ze punten. Dries Mertens speelde goed, maar dat doet hij altijd als het lekker loopt. Wanneer hij tegen een fatsoenlijke tegenstander speelt, dan kan hij het team niet helpen met de acties die hij vandaag wel had. Dat moet beter, maar dit was prima voetbal van Psv.

Eerlijk is eerlijk, meer dan uitstekende overwinning!
Maar het was wel duidelijk dat ADO al bezig was met de busrit naar huis. Deze elf spelers waren vandaag nog geen eens de helft zoveel opgeladen als dat ze normaal gesproken tegen Ajax en Feyenoord wel zijn.

Geschrokken van Ado... Wat ik vanavond heb gezien was echt heel erg triest, uitermate zwakke ploeg! Dit was echt niveau Jupiler / Topklasse... Psv niet eens super gespeeld, maar zijn plicht gedaan!

Ik heb weer genoten vandaag.waar het toe leidt zullen we na 34 wedstrijden zien.
Hopenlijk tot de hoofdprijs.
Er is veel kritiek op psv en om eerlijk te zijn intreseerd me dat geen bal.voorlopig zijn we weer meer dan een week europees meest scorende ploeg met maar liefst 111 goals, want ik zie barca er morgen geen 5 maken in valencia.
Het is een lust om te zien al die goals en dan neem ik af en toe een defensieve fout op de koop toe.
Ik zie nog altijd liever 100 goals voor en 50 tegen dan 50 voor en 0 tegen.
Deze competitie verloopt weer zoals de laatste jaren nvoorspelbaar .
Maar als psv dit jaar tot een goed einde kan brengen dan hebben ze een geweldige prestatie geleverd.
Hopenlijk halen ze dit jaar de 100 goals in de competitie met de titel erbij in het 100 jarig bestaan.

Haha ik wist van te voren dat Driesje Mertens zou gaan score , altijd Thuis tegen de kleintjes valt deze man op , en als ik dan zie hoe blij sommige psvers hier mee zijn , = (

Ze worden geen meest scorende als je kijkt na barca die spelen nog Europees voetbal dus dat zijn ook natuurlijk een paar doelpunten

Ik vraag me alleen nog een ding af: Kan deze ploeg morgen niet weer verliezen van PEC Zwolle...wanneer ze 1-5 in Almelo winnen en nu ADO met 7-0 beschamend naar huis sturen zal men misschien weer gaan praten over 'psv, de volgende kampioen', maar kunnen ze nu ook alle punten pakken tegen de kleintjes die ze nog tegenkomen?

Dat is een. Twee. Hoe zal PSV en gaat doen tegen de grotere clubs. Ajax en Feyenoord hebben al beide sinds de begin van de tweede ronde twee krakers gehad. Ik wil graag zien hoe PSV zich staande zal houden in de toppers.

Al met al is het voor de PSV fan heerlijk om je club zo veel te zien scoren, maar niet zo lang geleden verloor hun ploeg tegen PEC Zwolle...hoe dan ook zien we dus weer dat ook Maher niet nodig was...

3 februari 2013 om 10:25

je hebt toch gezien hoe ze het tegen een grotere tegenstander doen?? of heb je PSV Feyenoord niet gezien? 2-1 is ook een overwinning

3 februari 2013 om 11:02

Beker is geen competitie...
PSV gaat volgende week naar Arnhem en ondanks de onrust daar moet PSV wel gewoon winnen. Er is geen twijfel mogelijk dat PSV nu alles kan gaan winnen, zeker met een aanval die al 73 heeft weten te scoren, maar ze zullen dan geen punten meer moeten verliezen tegen een 'pec Zwolle'.

Ik wil alleen zeggen dat ze nu niet ineens meer kampioenskandidaat zijn dan toen ze verloren van PEC Zwolle. Ik weet alleen dat voetbal zo oppertunistisch is dat ik al weer weet dat we de volgende dagen gaan horen hoe goed dit team wel niet is...net zo toen het zo slecht was toen ze verloren van PEC Zwolle...

weer van die lekkere praatjes als je tegen een amateurclubje speelt zoals ado den haag gisteravond speelde alstublief psv maak er nog maar eentje we helpen wel even mee goed voor jullie ego .wat een puinhoop dat den haag daar wint iedere top klasse amateurploeg van en in eindhoven denken ze meteen dat het lek nu boven is en even kampioen gaan worden nou vergeet dit maar er wordt maar eentje kampioen en dat is Ajax

@ dreekemvvke: Amateur ploeg? Volgens mij speelde Ajax dit seizoen 1-1 tegen Ado. Maakt dat Ajax dan ook een amateurploeg?

3 februari 2013 om 12:06

Nee joh, jij snapt er helemaal niks van. Als ze tegen Ajax spelen is het de wedstrijd van het jaar, stijgen ze boven zichzelf uit en meer van die blabla klinklare onzin. Nee dit is het standaard riedeltje: het ligt nooit aan ons Psv, het is de lamlendigheid van de tegenstander.

Al denk ik dat gister Ado ook zeker Niet best was. Dat samen dat wij wel goed waren resulteert in een dikke 7-0

PSV zet hier gewoon een goede prestatie neer hoor.
Wordt dan altijd moe dat het aan de tegenstander lag, omdat die zo zwak was.

Dat kunnen we dan ook altijd zeggen over andere clubs in Europa.

PSV moet dit niveau nu vasthouden.

Knap van psv,.. al is ado natuurlijk een appeltje eitje voor psv.. Maar nogmaals knap dat ze zoveel doelpunten maken respect. Al snap ik niet dat ado tegen ajax altijd wel 110 kan geven en wint of er een gelijkspel uit haalt.

Dit snap ik dan weer niet van Psv, ze winnen nu 7-0 van ADO maar 2 weken geleden was PSV wel de verliezer van de week tegen PEC Zwolle , maar goed in het voetbal kan het soms raar lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren