Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dries Mertens van grote waarde tijdens belangrijke zege Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft maandagavond een nipte zege geboekt op Kayserispor: 2-1. In Istanbul was de 36-jarige Dries Mertens belangrijk met een benutte strafschop en een assist. Door de zege blijft Cim Bom Bom in het spoor van koploper en stadgenoot Fenerbahçe.

Bijzonderheden:
Gala kwam na 26 minuten op voorsprong toen Victor Nelsson een hoekschop van Mertens achter de Amsterdamse doelman Bilal Bayazit knikte: 1-0. Vlak voor rust zag Kayserispor-aanvaller Stephane Bahoken zijn strafschop gekeerd worden door Galatasaray-doelman Fernando Muslera. Na een verkeerde terugspeelbal van Lucas Torreira was Luís Boa Morte alsnog verantwoordelijk voor de gelijkmaker van Kayserispor: 1-1. Vlak voor tijd wist Gala de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken door een makkelijk gegeven penalty, waarna Mertens niet faalde vanaf elf meter: 2-1.

Galatasaray - Kayserispor 2-1


26’ 1-0 Victor Nelsson (assist: Dries Mertens)
45’ gemiste penalty Stephane Bahoken (Kayserispor)
58’ 1-1 Luís Boa Morte
86’ 2-1 Dries Mertens (penalty)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En weer een zuiver doelpunt van ons bestolen, ook geen rode kaart aan Arif Kocaman gegeven. Wat moeten wij met deze arbiters? Je hoeft niet ook van de scheids te winnen, dat is onzin. Maar ja, als je kijkt naar de persconferentie van Dursun Ozbek van vorige week, gaat er niks veranderen. Op basis van het spel horen we eigenlijk minimaal 5 punten achter Fener te staan. Al vind ik ze soms discutabele momenten mee krijgen, ze maken op z’n minst hun kansen af. Ik vond Baris Alper op linksback heel goed, Nelsson speelde goed en Muslera ook. Mertens MOTM. Zaha, Tete, Torreira, Boey, Halil en Baris in de spits heel slecht, vooral Zaha. Hopelijk start Kerem tegen Trabzon. We hebben veel afwezigen, maar kom op. Eyup Aydin gaf gelukkig weer goede signalen af. Hopelijk kunnen we nog een linksback, 10 en een middenvelder kopen. Ik zie dat we akkoord zijn met Ridvan Yilmaz, dat zou ik toejuichen. Ik zie onze kansen voor het kampioenschap echter somber in, Fener heeft gewoon uitstekend ingekocht en zij verdienen het tot nu meer.

15 januari 2024 om 23:23

Ridvan, hopelijk gaat dat niet door. Die jongen kan het niet eens in de Schotse competitie waarmaken. Dubois terughalen lijkt me beter. Dubois, Kazim en Baris kunnen elkaar afwisselen op linksback, en dan hebben we ook meteen een doublure voor Boey.

16 januari 2024 om 09:17

Klopt, maar in de Turkse competitie maakt het niet zoveel uit wie je backs zijn. Trabzon is kampioen geworden met Eren Elmali. Zolang je een linksbenige, redelijk snelle speler bent kan je als back gewoon mee draaien in een topploeg. Daarnaast weet je nooit hoe de Turkse bond omgaat met de buitenlandersregel. Vanaf volgend seizoen mogen we maar 12 buitenlanders in de hele selectie hebben, dus we moeten sowieso een aantal Turken kopen.

Eerste helft kansen verprutst, tweede helft zakelijk gespeeld en gewonnen. 3 punten zijn binnen. We hebben voor het eerst dit seizoen een penalty gekregen van de VAR. Een andere club heeft al 9 penalties gekregen van de VAR )). Heerlijk dit!

15 januari 2024 om 21:13

Logisch dat Fener ook veel meer penalty´s krijgt, aangezien zij het meeste balcontact hebben in de 16 van de tegenstander. Je hoeft echt niet te gaan sneak dissen ofzo

15 januari 2024 om 21:27

Gezzal schopt keihard tegen Icardi, waardoor hij geblesseerd raakt. Scheidsrechters hebben dit niet gezien, en de VAR ook niet. Tegen Fener krijgt Icardi een vuistslag scheidsrechters hebben dit niet gezien, VAR ook niet. Afgelopen wedstrijd tegen Sivas keiharde penalty niet gegeven, VAR grijpt ook niet in. Het is ook logisch dat wij ze niet krijgen en fener wel

15 januari 2024 om 23:21

Bron aub? Dit werd vorig jaar ook geclaimd toen Fener het penaltyrecord allertijden verbrak en dit bleek bij verre na niet waar. Heb de cijfers van dit jaar niet gezien.

Denk dat Galatasaray en Fenerbahce elkaar in deze metric niet veel mijden. Verklaart echter niet waarom Fener dubbel(!!!!!) de hoeveelheid penalties heeft gekregen als Galatasaray. Ga je nu beweren dat Fener 2x zoveel balcontacten heeft in de 16?

Nogmaals, bron aub.

Weet niet wat erger is..
Dat we afhankelijk zijn van een speler die 37 is of van Kerem Akturkoglu waar dus al het gevaar van af komt.
Ik weet het echt zeker nu, Zaha en Tete zijn voetbal verleerd, er is hier geen andere verklaring voor. Wij gaan zo niet winnen bij Trabzon uit.

Titel kon beter zijn.. Atilla Karaoglan doet het voor Galatasaray!Zijn we verrast? NeeBlijkbaar had Kayseri al een 100% pingel gekregen, dan kun je hier op wachten en het was weer een lachertje..Ik heb begrepen dat een doelpunt van Gs afgekeurd is voor een overtreding en dat dit niet terecht is, ik kon het niet goed zien..Maar dat praat deze schandalige pingel vlak voor tijd niet goed, of wel?Fraude lig

Vond Gala niet zo denderend spelen. Met geluk gewonnen. Echter ben ik wel van mening dat de doelpunt van Mertens niet afgekeurd had mogen worden, want Halil raakte eerst de bal. Ook de penalty die Kayserispor kreeg vond ik onterecht want Abdulkerim beschermde zijn gezicht. De penalty van Gala twijfel ik nog over. Baris liet zich wel heel makkelijk vallen imo. Gefeliciteerd broeders.

15 januari 2024 om 20:57

Jammer dat er niet meer mensen zoals jou zijn, complimenten voor je objectiviteit, ik deel je mening als Gala supporter.

Wat een slecht spel van Galatasaray. Komen hier heel goed weg met een domme actie van Hasan Ali.

Iemand enig idee wanneer icardi terug komt???

15 januari 2024 om 23:25

Morgen of woensdag is hij terug in Turkije.

2 blunders van de scheidsrechters vandaag.
Ik heb de 2-0 die afgekeurd is van Gala 20x bekeken, maar kan er nog steeds niet uit halen waar de overtreding is gemaakt heel bijzonder dat deze goal is afgekeurd.
De tweede grote fout was de pingel natuurlijk in de 86min, er was niet eens een overtreding dus die vrije bal was sws onterecht als kers op de taart geeft die ook nog eens een pingel.
Weetje de trainer van Kayseri wilde niets een zelf een punt meenemen, de beste spelers zaten op de bank en zijn niet eens ingevallen.

Uitstekende Mertens die heel de ploeg op sleeptouw nam, samen met Baris. Ik zag strijd in de ploeg en dat was lang geleden.

We zijn nu januari en de schade is vrij beperkt gebleven. Nu is het vooral belangrijk om zoveel mogelijk ballast te verwijderen.

Ziyech, Ndombele, Angelino en Halil eruit sturen, Tete verhuren en Dubois terughalen. Voor de rest nog een rechtsbuiten halen. Dat volstaat.

Eyup en Baran vielen alweer goed in. Hopelijk starten ze donderdag in de beker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren