Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV heeft belangstelling voor uitstekend presterende Feyenoord-speler

Laatste update:

Het is geen uitgemaakte zaak dat Timon Wellenreuther deze zomer bij Feyenoord blijft. De 28-jarige doelman presteert de laatste periode uitstekend, maar dreigt weer op het tweede plan te belanden als Justin Bijlow is teruggekeerd van zijn blessure. Wellenreuther wil hoe dan ook actief zijn als eerste keeper, schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

1908.nl meldt dat PSV recent toenadering heeft gezocht om informatie op te vragen over de doelman. Dat nieuws wordt bevestigd door Elfrink en Martijn Krabbendam en Marco Timmer van Voetbal International. PSV is echter nog niet concreet voor de doelman van Feyenoord. Wellenreuther ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Wellenreuther heeft aanbiedingen op zak van twee clubs uit de Bundesliga, één uit de Serie A en één uit de Ligue 1, zo klinkt het. De Duitse goalie wil hoe dan ook als eerste doelman fungeren. Arne Slot liet Bijlow in het verleden steevast vrijwel direct terugkeren onder de lat nadat de keeper was hersteld van een blessure. Als dat nu weer gebeurt, lijkt het dus zeer aannemelijk dat Wellenreuther zijn heil ergens anders gaat zoeken.

“Vooralsnog ligt er geen concreet Eindhovens voorstel bij de speler en is ook Feyenoord nog niet officieel op de hoogte gesteld, maar dat er concurrerende belangstelling is voor de doelman staat vast”, schrijft 1908.nl. “Mocht PSV zich in Rotterdam melden voor Wellenreuther, zal Feyenoord niet eenvoudig meewerken aan een vertrek.”

Wellenreuther werd vorig seizoen door Feyenoord gehuurd van RSC Anderlecht en had met een aantal cruciale reddingen een groot aandeel in de landstitel die uiteindelijk veroverd zou worden. Ook dit seizoen bewijst de keeper over uitstekende kwaliteiten te beschikken. Wellenreuther kwam tot dusver tot 23 optredens, waarin hij slechts 18 doelpunten moest incasseren. Hij hield zijn doel elf keer schoon.

Vaessen


Wellenreuther is niet de enige naam die rondzingt in Eindhoven. Zo is al langer bekend dat Etienne Vaessen van RKC Waalwijk op de radar staat om de overstap te maken naar de aanstaande landskampioen. De 28-jarige doelman beschikt over een aflopend contract in Noord-Brabant.

Daarnaast komt Joël Drommel in aanmerking om PSV te gaan verlaten, schrijft Elfrink. De doelman fungeert als tweede doelman achter Walter Benítez en wil graag weer aan spelen toekomen. “Er bestaat ook een kans dat Benítez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken”, aldus Elfrink.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm, benieuwd wat Feyenoord in deze situatie gaat doen. Wellenreuther levert eigenlijk altijd en Bijlow, tja. Die zit nogal veel in het ziekenhuis.

Goede keeper, dat sowieso! Alleen het meevoetballen is erg zwak, maargoed daar wordt je ook geen keeper voor. Als het mogelijk is, halen Psv!

8 april 2024 om 14:57

Zou goede keuze zijn. Ik weet ook niet of Benitez nog volgende jaar nog PSV’er is.

8 april 2024 om 15:03

Ik zou Wellenreuther zeker niet boven Benitez kiezen maar als hij gaat is het wel een prima vervanger met ervaring op het niveau.

8 april 2024 om 15:09

Dit is alleen een optie voor PSV als Benitez vertrekt.

8 april 2024 om 15:11

Ik denk dat Wellenreuther nog door kan groeien. Daarnaast is het natuurlijk al een keeper met de nodige ervaring. Deze move van PSV legt wel even druk op Feyenoord. Die komen nu nog sneller voor een keuze te staan die ze eigenlijk zolang mogelijk uit wilden stellen: doorgaan met Wellenreuther of Bijlow.

In mijn optiek, hoe zielig dat voor die jongen ook is, doet Feyenoord er beter aan om voor Wellenreuther te kiezen. Stabiliteit is toch een belangrijke factor van een keeper, ook op het vlak van blessures.

8 april 2024 om 17:49

Nu Benitez international is bij de wereldkampioen zou de belangstelling voor hem wel eens toe kunnen nemen.
Jammer voor de onzen, geen top top keeper, maar toch wel een heel goede die ons heel vaak heeft kunnen redden en ons een enkele keer punten heeft gekost.

8 april 2024 om 16:12

Heb liever Benitez dan Wellenreuther, gaan zien wat er komen gaat.

Tja, dat kan hij nog wel is gaan doen. Mocht Bijlow de voorkeur krijgen... Feyenoord heeft 2 fantastische keepers mocht je met Bijlow door willen gaan heb je een goede 2e keeper nodig.

8 april 2024 om 14:57

Maar welke "goede" keeper wil op de bank zitten en weten dat hoe goed je het ook doet , bijlow weer in de basis terugkomt

8 april 2024 om 15:05

Daarom zei ik inderdaad: Dat kan hij nog wel is gaan doen. Als PSV een plan heeft wie weet wat Benitez van plan is, die speelt hij er niet uit verwacht ik. Dan kan hij Feyenoord nog wel is gaan verlaten als Bijlow zonder pardon weer basis staat.

8 april 2024 om 15:20

Maar dan moet Benitez weggaan bij PSV? Want anders wordt hij daar ook 2e keeper.

Ik denk dat hij eerder Bijlow uit de basis verdrijft dan Benitez tbh.

Ik zie dit niet gebeuren, puur omdat Feyenoord hier nooit aan mee gaat werken. Of ze gaan een prijs vragen die PSV niet gaat betalen, wat hun goed recht is. Hopelijk blijft Benitez nog een jaartje want die is dit seizoen in goede vorm. Geen topkeeper, maar wel eentje waar je bijna altijd op kan bouwen.

8 april 2024 om 14:56

Andersom was het ook niet gebeurd, Feyenoord zit niet meer in de situatie van toen PSV daar even hun beste speler voor een prikkie kon ophalen (Wijnaldum). Nu hebben ze gewoon een vergelijkbaar budget en we zagen het al met de transfer van Driouech dat Feyenoord niet meewerkte aan het verhuren van Sauer puur en alleen zodat PSV Driouech niet kon overnemen. Feyenoord zal hem aankomende zomer liever voor 2,5 aan een Franse club verkopen dan voor 5 aan PSV.

8 april 2024 om 15:01

Nou ja, puur en alleen is overdreven hè; het is duidelijk dat Slot graag een hoop vleugelspelers tot z'n beschikking heeft en Sauer maakt ook z'n minuten.

Los daarvan zou ik Wellenreuter helemaal niet willen verkopen, maar als ik moest kiezen tussen jouw opties, dan inderdaad liever 2,5 miljoen minder vangen dan PSV op een cruciale positie versterken ja.

8 april 2024 om 15:05

Was toch niet puur om Psv dwars te zitten? Feyenoord wilde een buitenspeler voor een buitenspeler. Sauer weg doen om vervolgens zelf een buitenspeler minder te hebben was niet wenselijk.

8 april 2024 om 15:10

Gaat na de zomer z’n laatste contractjaar in, wilt Feyenoord er iets aan overhouden moeten ze hem aankomende zomer verkopen of zijn contract upgraden en verlengen.

8 april 2024 om 15:16

Nou ja, Feyenoord nam ook Kenneth Vermeer over van Ajax, omdat ie daar op het tweede plan belandde en graag eerste keeper wilde zijn (geen idee meer of dat tranfervrij was of niet). Of Lucius van PSV. Maar je moet een speler ook iets gunnen als deze zich voorbeeldig gedraagt en zich altijd 100% heeft ingezet voor jouw club.

8 april 2024 om 15:18

Het zou me niets verbazen als ze zelf ook denken dat het nooit gaat gebeuren maar het zien als een tactische move richting Feyenoord. Wellenreuther kan prima eerste keeper zijn bij een top 3 club of een club op een vergelijkbaar niveau. Bijlow speelt nooit een heel seizoen en een betere stand in ga je niet vinden. Dan kom je toch eerder bij keepers van het niveau Drommel uit, leuk als backup voor een wedstrijdje maar niet om een half seizoen mee te moeten doen.

Zou hem nooit verkopen aan PSV, zoals hij nu keept zullen er echt veel ploegen interesse hebben in hem. Ben benieuwd wat de visie is van Feyenoord met hem en Bijlow. Kiezen we voor Bijlow of gaan we zeggen we gaan vol voor Wellenreuter

Gaat Benitez dan een stap maken na dit seizoen? Drommel gaat sowieso weg lijkt mij, maar ik zie Wellenreuther niet wederom tweede viool spelen.

Voor 25 miljoen gun ik ze Timon van harten. Goede keeper.

8 april 2024 om 14:54

Voor 25 miljoen halen wij een keeper die veel beter is dan Timon, dus dank!

8 april 2024 om 14:56

Maar wist je dat hij ook een verdienstelijk golfer is? En hij spreekt vloeiend Engels en Duits.

8 april 2024 om 14:56

Nou, in dat geval. Haal een betere keeper dan Wellenreuther en gaan wij door met hem. Ik hoef Bijlow persoonlijk niet meer in de goal voorlopig. Ik ben echt overtuigd door Timon. Jammer dat hij wel vaak geel pakt omdat hij overal met rellen vooraan staat. Qua kwaliteiten is het minimaal gelijkwaardig met Justin

8 april 2024 om 14:56

Be my guest
We willen in Rotterdam in pricnipe ook helemaal niet van Timo af namelijk.

8 april 2024 om 15:14

Veel succes bij het vinden van een keeper van dat niveau die in de Eredivisie wil spelen :-)

8 april 2024 om 15:56

Dan wel Timber erbij hehe
Duo package deal

8 april 2024 om 15:58

Ja das prima, alleen dan wel ff Veerman meesturen.

Zolang Benitez er in het doel staat zie ik niet in waarom Wellenreuter naar PSV zou gaan. Als 2e keeper bij Feyenoord heeft hij sowieso elk seizoen gegarandeerd speeltijd. Bij PSV valt dat nog maar te bezien.

8 april 2024 om 15:15

Benitez heeft een prima seizoen met PSV! Hij wordt kampioen, heeft het goed gedaan in de CL en is sinds kort international van Argentinië. De kans is groot dat er hoe dan ook een Premier League club aanklopt die nog wanhopig op zoek zijn naar een keeper. Die clubs staan er ook om bekend daar soms fors voor te willen betalen. Probeer dan als Benitez maar eens nee te zeggen!

Echt fan van wellenreuther geworden, hoop dat ie blijft!

Gewoon eerste keeper maken. Timon is minimaal gelijkwaardig aan Justin en is niet 1/3 van t seizoen afwezig. Tis jammer want echte Feyenoorder en zeer talentvol maar je mag nu gewoon niet meer om Timon heen. Bijlow laten banken of verkopen

Het is een prima keeper, maar ik vind t geen keeper voor CL niveau. Ik heb liever dat we verder kijken dan. In de eredivisie doet hij het prima en is hij een waardige opvolger van Bijlow, maar Benitz blijft voor mij wel echt een niveau hoger. Vind Wellenreuther ook een irritant ventje, een soort Duitse versie van Jasper Cillessen. Loopt enorm veel te klagen en pakt daar ook regelmatig een gele kaart mee. Straks slaat ie daar in door en moet je m een wedstrijd missen.

8 april 2024 om 15:10

Je kunt hetzelfde zeggen over Benitez, een prima keeper maar geen CL niveau. Daarnaast heeft Benitez in mijn ogen meer fouten/houdbare ballen doorgelaten dan Wellenreuther. Wellenruether heeft zich tegen Atletco, Celtic en de beide Roma's wel duidelijk kunnen onderscheiden itt Benitez die ik niet altijd een zuivere indruk heb zien maken..

8 april 2024 om 15:21

Dat wordt ook al het hele seizoen gezegd over onze verdediging. Feyenoord zou op elke positie achterin een betere speler hebben en ook nog een betere keeper. Toch knap dat we 9 punten voorstaan en verder zijn gekomen in de CL.

8 april 2024 om 15:27

Als je geen wedstrijden van PSV kijkt dan begrijp ik dat je vindt dat hij zich niet kon onderscheiden. Benitez draait ook een erg goed seizoen, maar heeft een paar foutjes gehad. Wellenreuther is vooral leuk omdat hij het redelijk onverwacht goed doet, maar ik denk dat er maar weinig mensen zijn die Wellenreuther echt beter vinden dan Benitez.. hoop ik dan?

8 april 2024 om 15:29

Dat jullie momenteel 9 punten voorstaan en 1 ronde verder zijn gekomen in de CL zegt toch helemaal niets over het feit dat de verdedigers van Feyenord individueel beter zijn?

Of ga je mij vertellen dat een Teze beter is als Geertuida, Ramalho beter als Trauner/beelen, Boscagli beter als Hancko of Dest beter als Hartman?

Teze die voor het eerst sinds zijn debuut een goed seizoen speelt maar ik gewoon een matige speler vindt, over Ramalho ga ik geen woorden vuil maken, Boscagli speelt voort het eerst in 4 seizoenen sinds zijn komst een heel goed seizoen maar blijft een gemaakt verdeiger of een Dest die bij Barcelona en Milan wordt weggestuurd omdat die verdeigend zo ontiegelijk zwak is?

8 april 2024 om 15:34

Dan heeft Bosz een wereld prestatie geleverd en is Slot een matige trainer? Dest en Boscagli doen niet onder voor Hartman en Hancko. Teze speelt een geweldig seizoen en Benitez keept het beste seizoen van de drie.

8 april 2024 om 15:49

Maar je gaat nu toch totaal voorbij aan mijn vraag? Individueel zijn de 4/5 die ik opnoem betere verdedigers als die 4 van PSV of blijf je blind en zal je dat niet toegeven?

Mag Teze een keer een superseizoen spelen voor zijn doen? Dat is een speler waar eigenlijk al op doorgeselecteerd had moeten worden, zelfde geldt voor Ramahlo. Boscagli is voetballend dan erg sterk het is en blijft een gemaakte verdediger die nu pas na 4 seizoenen een sterk seizoen speelt. Je kunt Dest niet minder vinden als Hartman maar ik ben er van overtuigd dat Hartman niet zo uitgekotst zal worden bij Barcelona en Milan zoals ze dat bij Dest doen.

8 april 2024 om 15:51

Dest doet wmb voor geen back onder, maar ik zou echt geen 5 Boscagli's ruilen voor Hancko. Boscagli is ook een goede speler, maar Hancko vind ik veel completer. Sneller, kan ook heel goed op links spelen, goals en assists. Ik vind hem er echt bovenuit steken.

Maar goed, we dragen wel verschillende brillen natuurlijk.

8 april 2024 om 16:05

Hancko tegenover Boscagli kun je over discussieren. Ik denk dat Hancko een hoger plafond heeft dan Boscagli en beter in topcompetities kan spelen. Echter in de ED vooral in het systeem van Bosz is Boscagli de perfecte man. Een beetje zoals Daley Blind in zijn Ajax tijd.

Over het algemeen is Geertruida een niveau hoger dan Teze maar ik denk dat het dit seizoen heel dicht bij elkaar zit. Dat dit het eerste goede seizoen is van Boscagli en Teze is complete onzin want dat was al een heel sterk duo onder Schmidt. Dat we zo weinig tegengoals krijgen met Ramalho als laatste man is denk ik ook een compliment aan Teze en Boscagli.

Benitez is dit seizoen wel veel sterker dan Bijlow en Wellentreuther.

8 april 2024 om 16:09

Jullie hebben vooral ook een beter en veel stabieler team. Uiteindelijk geeft dat ook de doorslag. Kijk bijvoorbeeld naar Teze, die is idd minder dan Geertruida, maar Geertruida heeft 2 hele matige maanden gehad waar Teze volgens mij altijd redelijk op niveau is. En vooral jullie middenveld met Schouten en Veerman is zo ontzettend goed. Natuurlijk zijn Wieffer en Timber ook meer dan prima, maar die hebben er itt jullie jongens ook te veel slechte potjes bijzitten.

en laten we maar helemaal niet over Zerrouki beginnen.

8 april 2024 om 15:11

Benitez is toch ook helemaal geen topper? Degelijke keeper, maar het aantal tegengoals vind ik bij PSV bijv meer te danken aan Boscagli. Die draait echt een megaseizoen, hele ondergewaardeerde verdediger vind ik dat. Benitez pakt geen punten, maar haalt ook geen gekke fratsen uit. Die is echt niet een niveau hoger dan Wellenreuther. Sterker nog, die heb ik vaker betrapt op hele goede reddingen dan Benitez dus zie het eerder andersom. En dat zeg ik als Ajacied.

8 april 2024 om 15:20

Ik vind dat Benitez zeker wel punten heeft gepakt voor PSV, o.a. de wedstrijd tegen Twente nog. Hij heeft af en toe wat rare fratsen, maar zelden echt gigantische blunders. Hij is echt met afstand onze beste keeper sinds Gomes (ook al is dat niet heel moeilijk). Als je de statistieken erbij pakt van de keepers, komt hij ook heel erg goed naar voren.

8 april 2024 om 15:45

Benitez heeft een positieve goals prevented van +6,7 dat is op Unnerstal (+8,4) na statistisch de beste van de Eredivisie. Wellenreuther (-0,1) en Bijlow (-1,5) scoren echt een stuk slechter.

8 april 2024 om 15:50

Ik vind Benitez by far de beste keeper in de ED dit seizoen.
Krijgt niet zoveel te doen, maar 1 op 1 lastig te kloppen, zeer goed in de lucht en doet geen gekke dingen aan de bal.
Zeer betrouwbaar

Als ik PSV was zou ik ook Benitez verkopen als ik Wellenreuther aan zou kunnen trekken. Het heeft een dubbel voordeel. Je wordt er zelf niet slechter van maar met alle blessures van feyenoord Feyenoord wel.

8 april 2024 om 15:26

Niet slechter van? Wellenreuther doet het wel oké maar Benitez is toch gewoon een niveau hoger dan Wellenreuther? Ik zou deze transfer, mocht Benitez weggaan, niet toejuichen. Liever verder zoeken

8 april 2024 om 15:42

Ik vind Benitez meer een redelijke keeper die toch echt wel vaker een fout maakt. Hij was vorig seizoen mede verantwoordelijk dat PSV geen CL haalde. De fouten die Benitez maakt zie ik Wellenreuther niet vaak maken.

Ik denk dat Wellenreuther of eerste keeper bij Feyenoord wordt of een stap omhoog maakt. Heeft weinig tijd nodig om in vorm te raken en keept altijd degelijk, en zeer goed wanneer in topvorm. Zie hem wel keepen bij een subtopper in Duitsland, Spanje of Italie.

wellenreuther keept en prima seizoen en zou prima een opvolger voor benitez kunnen zijn. ik had alleen gehoopt dat ze achter minteh aanzaten van newcastle zien of je ze kan verleiden met 15-20 mil dat zou een goede vervanger zijn voor bakayoko die kwalitatief niet veel beter is maar wel veel meer status en waarde al heeft.

Vaessen is gewoon een echte winnaar en een geweldige keeper maar Noppert vind ik de beste keeper die er rondloopt in de Eredivisie. Een Noppert in vorm is onpasseerbaar. Hij heeft een kutseizoen achter de rug maar ik heb hem reddingen zien maken bij GAE. Dat is echt een topkeeper voor een stuiver. Vaessen vind ik eerlijk gezegd ook al jaren heel sterk, dat wauw factor heb ik niet bij Olij vind hem gewoon stabiel zoals een Pasveer. Wellenreuther vind ik ook vergelijkbaar met Pasveer. Het zijn niet keepers die heel goed in vangen zijn.

Mocht er iets gebeuren met Wellenreuther/bijlow, zie ik heel graag Unnerstal komen. Naar mijn mening is hij misschien zelfs wel de beste lijnkeeper in de Eredivisie en direct een versterking voor het elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren