Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gaat overstag: Manolev verkast op huurbasis naar Fulham

Laatste update:
/

PSV verhuurt Stanislav Manolev voor de rest van het seizoen aan Fulham, zo meldt de club uit Eindhoven via de officiële kanalen. De club uit Engeland kan de 27-jarige rechtsback aan het einde van het lopende seizoen overnemen. Fulham had al langer interesse, maar PSV ging pas donderdagavond overstag.

Manolev, sinds 2009/10 in dienst van PSV, kwam dit seizoen amper in de plannen van Dick Advocaat voor en was gefrustreerd over zijn rol. PSV verlengde de contractuele samenwerking vorig jaar tot medio 2014, maar deed dat uitsluitend om de Bulgaars international niet transfervrij te moeten laten gaan. Manolev benadrukte afgelopen week dat PSV er goed aan deed om afscheid van hem te nemen.

Dit seizoen kwam Manolev tot twee Eredivisieduels, vier bekerwedstrijden en twee duels in de Europa League. In de drie seizoenen ervoor kwam hij tot 74 competitieduels waarin hij drie keer scoorde. Na de verhuur van Gianluca Maria (FC Eindhoven) en Stef Nijland (Brisbane Roar) is Manolev de derde speler die via een huurconstructie van club verandert.

Speelt Stanislav Manolev ooit weer voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Gijp gaat nu elke wedstrijd van Fulham kijken.

31 januari 2013 om 20:17

haha heb nu al zin in zijn reactie morgen avond bij vi.

on: denk dat psv hier blij mee moet zijn dat deze prutser die er echt helemaal niks van kan een half jaar van de loonlijst af is. misschien kan psv hem proberen te verkopen als hij weer komt.

31 januari 2013 om 20:28

Aah, nog een naprater.
Fijn dat je een eigen mening hebt.

Zonde, Manolev is kapot gemaakt door de media, zijn voorzetten waren niet altijd even goed, maar zijn werklust, enthousiasme en het vaak mee opkomen maakte veel goed.
Spelers hadden altijd moeite tegen Manolev, omdat hij altijd 90 minuten lang mee liep en hij toch echt wel kon verdedigen.
Niet voor niets was hij bijvoorbeeld paar maanden terug man van de wedstrijd tegen zowel Nederland als Italië met Bulgarije.

31 januari 2013 om 20:22

Die Gijp gaat dan wel op zoek naar momenten wat hij verkeerd doet en dingen die hij goed laat hij achterwegen. Sinds hij zulke rare dingen over Manolev zegt is iedereen gaan geloven dat hij ik ook echt slecht is? Maar hij speelde fantastisch als rechtsbuiten tegen Nederland, ik hoop dat hij bij Fulham op de rechtshalf positie kan spelen zodat hij iedereen de mond kan snoeren bij VI.

31 januari 2013 om 20:32

Hij speelde RM tegen Nederland niet Rechtbuiten(en nee dat is niet hetzelfde). Als rechtback vind ik hem toch te wild en maakt hij veel onnodige overtredingen en laat hij af en toe steken vallen.

31 januari 2013 om 21:23

Tja, ook dan kan Gijp wel weer wat momentjes vinden. Net als met Hutchinson. Hutchinson speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles en ook daar liep Gijp alleen maar te trollen, net als bij Willems. Meteen denkt heel *kuch* ruimdenkend voebalkijkend Nederland *kuch* meteen dat hij er niets van kan.

Manolev heeft heel wat goede wedstrijden gespeeld en dat heeft Fullham goed gezien. Het is dan ook niet raar dat een club als Fullham hem wil hebben, die hebben ook gewoon scouts rondlopen die verstand van voetbal hebben.

Veel succes bij Fulham Stani.

Zou mooi zijn als hij in de zomer verkocht wordt. maar vindt het wel een risico om brenet als enige echte rechtsback achter de hand te hebben.

Had die man toch gratis weggeven. Als die nou mislukt bij Fulham begint het gezeik weer van voor af aan

31 januari 2013 om 20:31

en als hij goed speelt, misschien dan toch een verkoop

Mooi zo, aan ongemotiveerde spelers hebben we niets, en hij is niet nodig.

Zal bij Fulham als back-up fungeren voor Sascha Riether, die overkwam van het gedegradeerde FC Köln maar die zich mooi staande houdt in de Premier League.

Mag hopen dat ze hem ook kopen. Wat mij betreft 1 van de slechtste backs van psv ooit.

31 januari 2013 om 20:16

erg gunstig voor psv, echter gaat wel erg dunnetjes en minimaal worden in die verdediging van vvv. absoluut geen top backje die manolev, vraag me echter af wie de back-up dan gaat worden, kampioenschap behaal je niet alleen op het middenveld.

31 januari 2013 om 20:29

Een van de meest onderschatte backs ooit bedoel je. Daarbij ben je dus blijkbaar Lamey en Ball weer vergeten?

31 januari 2013 om 21:45

Lamey, Ball, Kromkamp, Lucius. Daar werd ik ook niet vrolijk van hoor

Zo slecht is deze man niet. Instelling is altijd goed bij m. Kwaliteit valt over te twisten

Beste voor beide partijen. Weet iemand iets meer over het gerucht van Maher. Hij zou toch naar PSV gaan voor 8,5 miljoen.

1 februari 2013 om 00:09

blijkbaar dus niet dat waardeloze az wil zo gewoon uit de schulden komen meer niet die kijken niet naar wat de speler wil kijken alleen naar eigen belang

Weet iemand of als je een speler verhuurt er ook een bedrag naar de zaakwaarnemer van die speler gaat ?

31 januari 2013 om 20:20

Volgens mij niet, maar dat ligt aan de clubs.

Jammer, leuke voetballer met een voorbeeld instelling. Uitgespugd en verziekt door een verwend mannetje die zijn verbanning voor het seizoen dat PSV de Europacup 1 won nooit heeft kunnen verwerking.

Stani, bedankt en laat daar in Londen maar eens zien wat je waard bent!

Ow dat gaat pijnlijk worden.
Young vs Manolev
Bale vs Manolev
...

1 februari 2013 om 07:30

Hazard vs Manolev

Ik hoop voor hem dat hij daar uitgroeit tot een goeie speler en snoert hij Gijpie zijn mond.

Haha met die lage tribunes knalt Manolev de ballen uit het stadion. Ben benieuwd hoe die het er vanaf gaat brengen in Londen.

31 januari 2013 om 20:30

Misschien moet hij zijn voorzetten maar vanaf de middenlijn gaan geven. Komen ze tenminste aan of vallen ze pardoes achter de keeper :-)

Hopen dat hij een half jaar goed speelt, dan een miljoen cashen als het meezit.

Maar dan komt die Arias (sporting) dus niet meer naar Eindhoven? Hutchinson is nu de enige rechtsback? Weet dus niet of dit nu zo verstandig is, met mogelijke blessures.

31 januari 2013 om 20:21

Joshua Brenet zal de back-up zijn, speler van Jong Psv.

31 januari 2013 om 20:23

Oké, ik ken hem niet. Wel eens van gehoord.

31 januari 2013 om 20:26

Brenet schuift een plekje op lijkt me!
Is rechtsback van oranje onder de 19. Psv moet maar eens laten zien dat jeugd met talen wel degelijk kansen krijgt door, jeugd wat daadwerkelijk talent heeft, eerder speelminuten te geven of sneller te verhuren, zoals ajax doet.

Zeer jammer dat Manolev zo belachelijk werd gemaakt door Van der Gijp. Een zeer goede voetballer en ik ben ervan overtuigd dat hij het bij Fulham zeer goed gaat doen. Hij is niet voor niks basisspeler bij Bulgarije.

Die Mino Raiola is toch ook een held zeg pfff!

Waar die man telkens zijn spelers weet te stallen!

31 januari 2013 om 20:28

Raiola - Jol - Fulham.
Raiola - Manolev - Fulham.

Zo kan je het ook zie.

Mooi voor stanislav .mischien gaat hij eenieder nog wel verbazen daar.

31 januari 2013 om 20:31

da zal mooi zijn en dan voor een miljoentje of 5 verkopen daar.

Als hij naar engeland vliegt komt ie misschien zn eigen voorzet nog tegen!

Veel succes Manolev ik hoop dat je daar slaagt en een contract kan afdwingen.
Ik vind dat Manolev meer minuten en wedstrijden verdienden dan Hutchinson maar nu moet Manolev zich concentreren op Fulham,

Manolev doet het soms bij de nationale elftal van Bulgarije redelijk. Ik verwacht dat hij ook wel redelijk goed gaat spelen bij Fulham, denk alleen niet dat hij zo heel veel gaat spelen omdat Fulham in elke competitie is uitgeschakeld behalve de PL.

'manolevje" haha! Totall bal controle, zieke rushes, zieke voorzet, zieke inzicht. Kortom: Talent tot the fullest! Martin Jol gaat veel plezier aan deze Bulgaar beleven...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren