Amarello
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 11 september 2011
  • Amarello
  • 90 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 716
  • 114 jaar (1-5-1907)
  • 5
Persoonlijke berichten
29 februari 2012 om 23:53
#1

Ik moest me zorgen maken over Armenië?;

30 maart 2012 om 23:50
#2

Hee man

reageer nog even naar je eerdere reactie. Begrijp ergens wel wat je bedoelt wat betreft de Franse competitie, met name de omgeving en de fans die niet aangenaam zijn. Maar er zijn wel wat aardige clubs die talent voorbrengen, in die zin is het toch een interessante competitie? Stade Rennes en Saint Ettiene als klassiekers, Lyon PSG L`om en Bordeaux als toppers, er zit wel voetbal in toch.

Je stelling dat Duitsland een mindere versie is van Engeland kan ik me wel in vinden, al is juist daar de afgelopen jaren wel een enorme sprong gemaakt op technisch gebied.
Wat de Portugese competitie; dat is gewoon een leuke opportunistische competitie met het grote voordeel dat ze een enorm achterland hebben in Zuid-amerika. Dat, het klimaat en de rijke eigenaren van bepaalde clubs maken het wel heel leuk om te volgen, dat ben ik met je eens.
Het is onvoorstelbaar welke transferclausules daar strikt genomen worden, dat is wel knap en doet de competitie goed.

mag ik vragen hoe jij als Turk aankijkt tegen de toestand rondom omkoping etc in de Turke competitie? De Turkse competitie was altijd een sterke met grote sterren, maar volgens mij is het een poos geleden dat er groot Turks talent is doorgebroken, behalve natuurlijk de de Turkse Duitsers.
In Turkije is natuurlijk fantastische sfeer in de stadions wel berucht, dat is al een rede om een Turkse ploeg goed te willen zien presteren in de Cl.
Zou jij mij meer kunnen vertellen over de toekomst van het turkse voetbal?

In de Russische competitie is in de meeste stadions de sfeer mij echt te grimmig, daar kan ik niet naar kijken. Al zijn Zenit en Cska wel leuk om te zien moet ik zeggen, wat voetbal betreft dan. Daar zit in elk geval structureel een redelijk beleid, geld en redelijk wat talent. Al zijn er toch ook maar weinig Russen die de echte top halen.

Aangezien je de moeite nam om te reageren, doe ik dat ook maar. Achteraf bezien was ik het met de meeste punten wel met je eens.


Later!

Aangepast op 30 maart 2012 om 23:52 door AFCfokke.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren