Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG waarschuwt CL mét Bakker na monsterzege in eerste duel in 123 dagen

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zijn eerste wedstrijd in 123 dagen uitermate overtuigend weten te winnen. Les Parisiens haalden op bezoek bij Le Havre, de nummer zes van het afgebroken Ligue 2-seizoen, uit en keerden met een 0-9 overwinning terug naar Parijs. Mitchel Bakker kreeg een basisplaats toegewezen van trainer Thomas Tuchel en stond ruim een uur binnen de lijnen, waarmee hij de meeste minuten maakte van alle spelers bij PSG.

De laatste keer dat PSG een wedstrijd speelde voordat de coronacrisis het voetbal onderbrak, was op 11 maart. Les Parisiens bereikten dankzij een 2-0 overwinning ten koste van Borussia Dortmund de kwartfinale van de Champions League, waar de kampioen van Frankrijk Atalanta tegenkomt. Tuchel bracht tegen Le Havre een ijzersterk basiselftal binnen de lijnen, want onder meer Neymar, Kylian Mbappé, Marquinhos, Ángel Di Maria en Mauro Icardi stonden ‘gewoon’ aan de aftrap bij PSG. In Le Havre was er overigens ook 'gewoon' publiek aanwezig bij het oefenduel.

PSG - Paris Saint-Germain en Neymar Jr. spelen de eerste wedstrijd in 123 dagen, maar mist er wedstrijdritme? ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 12 juli 2020

Het duurde slechts acht minuten voor de openingstreffer op het scorebord stond. Icardi schoof de bal tegen de touwen na een scherpe voorzet van Thilo Kehrer. Tien minuten later was de Argentijnse spits andermaal trefzeker, toen hij raak kopte na een voorzet van Di Maria met buitenkant voet. Binnen twintig minuten stond het al 0-3. Neymar schoot raak na een fraaie actie binnen het strafschopgebied, waarmee hij drie spelers tegelijk te kijk wist te zetten. Dankzij een geplaatst schot van Mbappé en een rake strafschop van Neymar werd de score voor rust al naar 0-5 getild.

Tuchel bracht in de rust tien nieuwe spelers binnen de lijnen en liet alleen Bakker staan. In de tweede helft wist Le Havre slechts vijf minuten het doel schoon te houden. Idrissa Gueye reageerde oplettend toen een inzet nog van de lijn gehaald werd en tikte de 0-6 binnen. Door doelpunten van Pablo Sarabia (tweemaal) en Arnaud Kalimuendo liep PSG nog voordat er goed en wel een uur gespeeld was weg naar 0-9. Bakker verliet met 62 minuten op de klok het veld voor Timothée Pembélé en zonder de Nederlander werd er uiteindelijk niet meer gescoord.

Gaat PSG de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh wat bijzonder zeg dat psg met zulke cijfers wint van een club uit de ligue 2🙄.

12 juli 2020 om 21:19

ik ben met je eens dat het niet heel bijzonder is maar toch zie ik onze topclubs vaak niet dit soort cijfers neerzetten tegen de clubs uit de Kkd. natuurlijk heeft PSG meer mogelijkheden als onze topclubs maar de Franse 2e divisie is aan de andere kant weer van een veel hoger niveau als de KKD

12 juli 2020 om 21:25

Ik wou het net zeggen Japie, het is niet zo dat PSV even met 0-9 van Dordrecht zou winnen bij wijze van spreken

12 juli 2020 om 21:28

Le havre is dan zelfs geen dorrecht. Meer vergelijkbaar met een nec

12 juli 2020 om 21:39

Nee. De selectie van Le Havre is meer dan 2x zoveel waard als die van Nec. De begroting van Le Havre bedroeg vorig seizoen 14 miljoen euro. Dat was een middenmoot Ligue 2 begroting.De begroting van Nec lag op 8,5 miljoen euro. Ik durf wel met zekerheid te zeggen dat Le Havre een hogere begroting heeft dan alle Eerste divisie clubs, wat helemaal niet erg is en ook volledig te begrijpen is.

12 juli 2020 om 21:40

Klopt, maar de overmacht die Psg in Frankrijk heeft valt haast in het niet bij dat van Ajax in de Nederlandse competitie. En dat zegt wat. Om een voorbeeld te geven, inhakend op jouw voorbeeld: de begroting van Psg voor dit jaar (560 miljoen) is meer dan 10 keer zo hoog als die van Psv (45 tot 50 miljoen). Wanneer je dan met een basis-waardig elftal op de proppen komt, kun je wel eens van een 2e divisionist winnen. Ik denk namelijk dat Psg ook prima met 9-0 kan winnen van een laag geklasseerde club uit de league 1.

12 juli 2020 om 23:22

Volgens mij bedoelt @friestho dat Le Havre vergelijkbaar is met Nec als je het Nederlandse en het Franse voetbal vergelijkt. Dus het is alsof Ajax met 0-9 van Nec zou winnen, bij wijze van.

12 juli 2020 om 21:31

Hoevaak heeft Ajax de laatste jaren met 9-0 gewonnen van een ploeg uit de eerste divisie?

12 juli 2020 om 21:35

Ajax speelt tegen clubs uit de eerste divisie vrijwel altijd met een volledig b-elftal en psg stelt zowat hun sterkste team op...

12 juli 2020 om 22:25

Er is altijd wel een smoes. Volgens mij heeft Bakker meegedaan. Het langst van allemaal (60 minuten). Er werd dus constant gewisseld. Ook met b-garnituur. Wat een slechte smoes. En het is ook gewoon niet waar. Ajax speelt meestal met 5 of 6 basisspelers en vult dat op met b-garnituur. En dan winnen ze met 3-4 van Telstar. Met een basisopstelling zou dat dus 9-0 moeten worden?

12 juli 2020 om 22:57

Jij noemt dat een smoes. Ik zeg gewoon wat ik gezien heb maar het feit dat jij meteen weer ajax erbij moet halen is al grappig. Ik zei ook niet dat ajax met 9-0 van een club uit de eerste divisie wint want had het over psg.

12 juli 2020 om 23:59

In ieder geval geen 10-0 van een ploeg uit de Eredivisie. En dat was niet eens een oefenduelletje. En daar jij een Feyenoorder ben begrijp ik dat je de wedstrijden van Ajax tegen een club uit de KKD of amateurclub veel minder volgt. De hele manier al hoe je reageert zegt al genoeg hoe je denkt over Ajax. Maar dat moet jij zelf weten. Alleen ga niet uitleggen hoe het bij Ajax loopt als je af en toe een samenvatting kijkt. Je loopt jezelf dan belachelijk te maken hier.

13 juli 2020 om 01:07

feye88: waarom heb je het constant over Ajax? Totaal irrelevant. Bovendien is dit een oefenpotje na corona. Totaal met niks te vergelijken en zeker niet met Telstar Ajax in de beker.

13 juli 2020 om 07:12

Ik zeg gewoon wat ik gezien heb? Wat betekent dat precies? Jij geeft als argument aan dat Ajax niet met zulke cijfers wint omdat ze met b-garnituur spelen. Ik weerleg dat door te zeggen dat psg dat ook deed.
Ik volg Ajax (Ik heb niks tegen Ajax, maar wel tegen je laatdunkende opmerking "oh wat bijzonder " met regelmaat en ik heb de moeite gedaan de opstellingen tegen kkd ploegen de laatste jaren erbij te pakken. Wat je zei over volledige b-opstelling klopt gewoon niet.
Maar goed. Waarom haal ik Ajax erbij? Omdat jij deze overwinning van psg kennelijk niet bijzonder vindt. Dat zal dan betekenen dat andere clubs die de beste selectie van hun land hebben met regelmaat zulke uitslagen neerzetten? Ik had ook real Madrid kunnen noemen. Maar ik weet meer over Ajax.
@damsko
Lekker man. Beetje provoceren op de 10-0 nederlaag van Feyenoord? Je hebt geen idee wat ik wel of niet van Ajax weet. Toevallig ben ik liefhebber. En als liefhebber hou ik van de speelwijze van Ajax. Vind het helemaal geen straf om wedstrijden te kijken. Als je me niet gelooft, praat met Ajax Sulejmanii. Een gewaardeerd lid en iemand die dit kan bevestigen. Ik haalde Ajax erbij omdat rmadridajax de prestatie van psg niet bijzonder vindt en het nogal logisch was om, gezien zijn naam, Ajax erbij te betrekken.
@ fornuis
Constant ja?

13 juli 2020 om 08:22

Dus ja, jij begon over Ajax in een topic over PSG omdat iemand een opmerking maakt over PSG (met Real/Ajax in zijn naam). Over een oefenpotje in Corona tijd, waar PSG top fit is en Le Havre een incomplete selectie. En dan Telstar Ajax in de beker ermee vergelijken. Vind ik raar dat je daar op komt en daarmee vergelijkt. Appels met peren.

Is het in Frankrijk niet Boulanger in plaats van Bakker?

12 juli 2020 om 22:10

Haha. Maar Die gast van Lingo heette toch Frans Bakker maar liet zichzelf François Boulanger noemen?!

13 juli 2020 om 11:29

Nee in het Frans is het Bakkèr

Dit was dit een oefenpotje hè. En PSG is volop in training voor de CL. Le Havre heeft niet eens een complete selectie op dit moment. En verre van (wedstrijd)fit natuurlijk.

Dit is echt een uitslag waar je niks mee kunt. PSG heeft in 123 dagen geen wedstrijd gespeeld en Le Havre ook al een lange tijd niet. Het is fijn voor beide ploegen dat ze wedstrijdritme hebben opgedaan maar verder kun je helemaal niks concluderen na deze wedstrijd.

Wat ik meer vreemd vind is dat er publiek zit? wat een mafketels! We hebben in de CL al gezien wat voor gigantische volgen een corona uitbraak in een stadion kan hebben.

13 juli 2020 om 01:14

Nou, dit was een corona proof test. En in Frankrijk hoef je maar 1 meter afstand te houden, dus daarom leek/was het wat voller dan wij in NL zouden kunnen hebben.

'Waarschuwt CL...ja,want de teams in de CL zijn te vergelijken met een Le Havre die net uit de Corona crisis komen en een oefenpotje spelen....teams als City en Real zie ik tegen dit team ook met 2 vingers in de neus, makkelijk winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren