Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG vijf dagen na demonstratie in Camp Nou ten onder tegen Monaco

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft duur puntenverlies geleden in de strijd om de Franse landstitel. In de topper tegen AS Monaco ging het team van trainer Mauricio Pochettino zondagavond op eigen veld met 0-2 onderuit. Monaco wint voor de tweede keer dit Ligue 1-seizoen van PSG, want op 20 november werd het 3-2 in het voordeel van de Monegasken.

Waar PSG afgelopen dinsdag nog grote indruk maakte in de Champions League tegen Barcelona (1-4 winst), kon de Franse grootmacht geen vuist maken tegen de nummer vier van de Franse competitie. De wedstrijd begon dramatisch voor PSG, waar de Nederlanders Mitchel Bakker en Xavi Simons negentig minuten op de bank zaten. Al binnen zes minuten kwam Monaco op voorsprong. Een hoge voorzet vanaf de linkerflank werd door Ruben Aguilar met het hoofd klaargelegd voor Sofiane Diop, die met het hoofd van dichtbij scoorde. PSG-keeper Keylor Navas was kansloos.

Door de vroege achterstand moest PSG aan de bak. Het zat er echter geen moment in voor de ploeg van Pochettino, die in de hele wedstrijd slechts een schot op doel wist te lossen. Kylian Mbappé, die tegen Barcelona nog goed was voor een hattrick en Barcelona-back Sergiño Dest een pijnlijke avond bezorgde, kon het verschil zondagavond niet maken. In de eerste helft was het balbezit voor de thuisploeg, maar Monaco speelde vanuit een gesloten achterhoede en gaf geen kans weg. Paris Saint-Germain wist in de eerste helft geen schot op doel te vuren.

Monaco maakte zich op voor een zware tweede helft met meer aanvallende intenties van PSG. Het liep echter anders, want vlak na rust werd het 0-2 via Guillermo Maripan. Ander Herrera werkte de bal in het eigen strafschopgebied belabberd weg. Hij schoof de bal in de voeten van de Chileen, die in de verre hoek raakschoot. In het restant van de wedstrijd knokte PSG voor wat het waard was, maar Monaco hield relatief eenvoudig stand. Het team van Pochettino ziet de achterstand op koploper Lille OSC, dat zondag met 1-4 won van Lorient, oplopen naar vier punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Koeman, kijken we mee? Zo houd je het nou achterin dicht en maak je er zelf ook nog een paar. PSG was een stuk minder gelukkig vanavond maar Monaco stond echt enorm georganiseerd te spelen. Het gaat dit jaar nog lastig worden om de titel te behalen.

21 februari 2021 om 23:18

Je kan niet zeggen “zo hou je het achterin dicht” met verdedigers die Barca beschikt, Monaco heeft talentvolle, rappe, sterke verdedigers achterin. Koeman kan doen wat ie wil, maar zijn verdedigers gaan niet doen wat hij wil verlangen.

22 februari 2021 om 02:11

Je moet maar denken "gelukkig dat jullie niet tegen Monaco moesten" want dan was het misschien weer 2-8 geworden.

22 februari 2021 om 11:15

Hoe speelde badiashile?

Verlies na een wereldklasse wedstrijd tegen Barca, en Lille zwingt er weer op los met 4-1 na de toch beschamend prestatie tegen Ajax. Voetbal blijft iets ongrijpbaars

22 februari 2021 om 00:15

Dit zijn typisch van die seizoenen waar je een onverwachte kampioen kan krijgen. Net zoals in Spanje, waar het waarschijnlijk niet Real of Barça wordt maar Atletico, wordt het hier (al kan het nog wel hè) niet PSG zoals eigenlijk altijd.

totaal geen karakter , overbetaalde vedettes ik hoop dat lille of lyon kampioen worden , ik ga daar nu vast wat op inleggen.

21 februari 2021 om 23:38

Ze nemen de ligue 1 ook totaal niet serieus, ondankbaar en verwend vind ik dat. Maar dat is mijn mening.

22 februari 2021 om 09:56

Heerlijk toch, de charme van voetbal, er is soms geen pijl op te trekken.

En de fans van die Engelse clubjes maar roepen dat de Serie A, Bundesliga en Ligue 1 altijd maar saai is. In alle drie de competities is het nog super spannend voor plek 1 waar de kampioen van Engeland al lang en breed bekend is, zoals zo vaak zo vroeg in het seizoen eigenlijk.

Ik lach me dood als deze gasten geen kampioen weten te worden. Ze speelden goed tegen barca al maakte barca het ze wel heel makkelijk. Barca wilt meevoetballen met psg maar ze zijn daar fysiek niet klaar voor en dan wordt je gewoon uit elkaar gepikt.

22 februari 2021 om 10:48

Hoezo? Mensen klagen toch altijd dat de Ligue 1 niet spannend (genoeg) is etc etc. Dus dit is prima toch?

22 februari 2021 om 13:17

waar mensen over klagen moeten ze zelf weten. Ik vind het ondermatig gepresteerd als PSG de ligue one niet weet te winnen gezien hoeveel meer kwaliteit zij hebben tegenover de rest van de competitie. Maar je zult mij niet zien klagen als PSG wint, ik lach er eerder om.

Die Kovac staat toch weer eens 4e met n clubje. Bij bayern kon die er geen klote van.

22 februari 2021 om 11:29

Kovac is in mijn optiek ook een trainer die beter is met een subtop team. Hij is in staat iets mindere spelers boven zich uit te laten stijgen wanneer het verwachtingspatroon lager ligt. Bij Bayern stond er enorm veel druk op en zaten toch een stuk meer vedettes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren