Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten

Laatste update:

Borussia Dortmund heeft zich dinsdagavond ten koste van Paris Saint-Germain geplaatst voor de finale van de Champions League. De Parijzenaren hadden verreweg het meeste van de bal, creëerden ruimschoots de meeste kansen en raakten vier keer lat of paal, maar het was Dortmund-verdediger Mats Hummels die de enige treffer van de avond maakte: 0-1.

Het heenduel in Dortmund, waarin PSG ook al tweemaal het spreekwoordelijke houtwerk trof, was een week eerder in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg geëindigd, waardoor de Ligue 1-kampioen zich moest laten zien dinsdag. Het eerste kansje was dan ook voor de Parijzenaren, maar de poging van Gonçalo Ramos bracht doelman Gregor Kobel niet in gevaar.

Het duurde een halfuur totdat Kylian Mbappé zich voor het eerst echt meldde. De steraanvaller ontving de bal aan de linkerflank, waar hij zijn directe tegenstander wist te passeren en een voorzet richting Ousmane Dembélé kon produceren. Van dichtbij schoot laatstgenoemde over.

De grootse mogelijkheid op een doelpunt voor de theepauze was voor Dortmund. BVB werd, niet voor het eerst, gevaarlijk via een counter, die ditmaal eindigde bij Karim Adeyemi. De snelle aanvaller wist zich een weg richting het PSG-doel te banen, waar Gianluigi Donnarumma uiterst knap redding bracht. Zo gingen beide ploegen met een 0-0 stand de kleedkamers in.

Waar PSG voor het rustsignaal maar weinig gevaar wist te stichten, was de ploeg in de tweede helft direct gevaarlijk. Een voorzet van Mbappé schoot door tot Warren Zaïre-Emery, die bij de tweede paal van heel dichtbij het aluminium vond. Snel daarna ging het mis voor de mannen van Luis Enrique.

Niet geheel verrassend ontstond het doelpunt van Dortmund niet uit een mooi opgezette aanval. In plaats daarvan werd een hoekschop van Julian Brandt vakkundig binnengekopt door Hummels: 0-1. PSG had daardoor minstens twee goals nodig om de finale te bereiken.

De tegentreffer was gek genoeg hetgeen wat de thuisploeg nodig had om wakker te worden. Snel na de goal van Hummels kwam PSG tweemaal heel dicht bij een treffer, maar Ramos (over) en Nuno Mendes (paal) maakten geen gelijkmaker. De ploeg van Edin Terzic besloot zich na het openingsdoelpunt vooral te gaan richten op verdedigen en dat betekende het startschot van sterke aanvallende fase van les Rouges et Bleu.

Desondanks was het Dortmund dat een kwartier voor tijd een doelpunt dacht te maken. Wederom werd het gevaar gesticht vanuit een hoekschop. Hummels werkte zijn tweede van de avond binnen, maar dat deed de centrumverdediger vanuit buitenspelpositie en dus ging er terecht een streep door de treffer.

Met nog een kleine tien minuten op de klok speelde PSG een reuzekans bij elkaar. Achraf Hakimi zag Mbappé een slimme loopactie maken en de Marokkaan zette zijn teamgenoot met een piekfijne pass voor de goal van Kobel. Mbappé moest echter vanuit een lastige hoek inschieten en mede daardoor kon de Zwitserse doelman redding brengen. Luttele momenten later kreeg Marquinhos een goede kans uit een vrije trap, maar de Braziliaan kopte nipt naast.

Daarmee was het slotoffensief van de Parijzenaren nog niet voltooid. Mbappé schoot van dichtbij in en maar zag Kobel spectaculair redding brengen, terwijl Vitinha met een ongekend harde poeier de lat trof. In de absolute slotfase werd Mbappé nog één keer de diepte ingestuurd, maar Nico Schlotterbeck wist in te grijpen, al deed hij dag volgens de Parijzenaren middels een overtreding.

Zo slaagde PSG er niet in om een comeback te realiseren en is het Dortmund dat zich mag gaan opmaken voor de Champions League-finale op Wembley. Daarin treft het de winnaar van het tweeluik tussen Real Madrid en Bayern München, die het woensdag tegen elkaar opnemen in Spanje. Het treffen in de heenwedstrijd leverde een 2-2 gelijkspel op.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reus die na jaren in z’n laatste seizoen eindelijk een grote prijs pakt met z’n liefde. En dan gelijk de CL.

Dat, dames en heren, is een filmscript die op het moment geschreven wordt. Dat zou een legendarisch script en prachtig moment zijn in de historie van verhalen omtrent clubliefde.

Ik bid ervoor.

7 mei 2024 om 22:54

Vrees dat Madrid er gewoon met 3-0 overheen gaat.

7 mei 2024 om 22:55

Laat Madrid morgen nou maar eerst winnen van Bayern..

7 mei 2024 om 22:55

Laten we eerst beginnen met Bayern. Met die Duitsers ben je nooit klaar..

7 mei 2024 om 22:56

Bayern of Real. Ze winnen allebei van dit Dortmund.

7 mei 2024 om 22:56

De laatste ontmoeting won Dortmund van Bayern. Onzin dus.

7 mei 2024 om 22:58

En ik maar denken dat Bayern de finale haalt.

7 mei 2024 om 23:00

Real supporters hebben wel een hele grote mond zowel tegen Leipzig en City de mindere, hoop dat Bayern die arrogantie en dat laffe voetbal morgen keihard afstraft.

7 mei 2024 om 23:11

Nou ik denk dat er weinig Real supporters zijn die Bayern onderschatten. Denk je niet dat je wat overdrijft?

7 mei 2024 om 23:12

Niet veralgemenen waren een paar supporters en "laffe" voetbal zeggen alleen real haters hoezo laffe voetbal moet elke club aanvallend spelen met vele doelpunten? Tegen city kun je niet op die manier spelen ze doen niets wat tegen de regels is dus onzin wat je schrijft

7 mei 2024 om 23:13

Laten we maar niet te vroeg juichen. We moeten maar eerst Bayern zien uit te schakelen. En dat is lastig genoeg zolang zij Tuchel hebben. Hij is misschien een dramatische coach in de competitie. Maar in een bekertoernooi weet hij hoe hij moet winnen. Ook komt Kaiser weer aan hoor terwijl het niet eens een Real supporter is. De enige die arrogant doet ben jij volgens mij.

7 mei 2024 om 23:32

‘Matig Dortmund’, ‘horen niet in de CL finale’, ‘makkelijke overwinning voor Real’ das arrogant ja. Al helemaal aks je zelf nog maar 1x gewonnen hebt in de knock out, gemiddeld 33% balbezit hebt en met zon dure selectie uberhaupt zon laf voetbal speelt. Hadden er eigenlijk al uit moeten liggen, maar hopelijk gebeurd dat dan morgen.

7 mei 2024 om 23:35

Wat wauwel jij allemaal knul? Damsterdam is geen Madrid-fan vandaar dat ie helaas zegt. De enige madrid-fan die reageert zegt eerst maar eens voorbij Bayern te proberen geraken.

7 mei 2024 om 23:42

Gaat niet specifiek om hem, bekijk live meepraten en dit topic maar eens goed terug en je ziet louter Real fans reageren die dat soort woorden in de mond leggen.

8 mei 2024 om 00:20

Onzin, niet 1x gezien. Zat mensen gezien die zeiden dat ze denken dat Madrid het wel pakt maar geen van hen was een fan.

8 mei 2024 om 01:53

Je aversie gaat zo ongelofelijk ver dat je totaal geen verschil ziet tussen echte fans en trollen die 1 keer in de zoveel maanden wat komen roepen hier en die voor het overgrote deel niet eens Real fans zijn. Sjeetje man, wat sla jij wild om je heen. In elke comment van je.

8 mei 2024 om 08:55

DerKaiser, en wie is er doorgegaan na die wedstrijden? Wat een jank reactie zeg..

8 mei 2024 om 09:03

Haha, altijd dat gezeur over dat voetbal ''mooi'' moet zijn, echt iets typisch Nederlands is dat.

Lekker niks winnen met je mooie voetbal, pakken wij dalijk wederom een CL met ons ''laffe'' voetbal.

7 mei 2024 om 22:55

Je zal ook wel moeten bidden want in de finale zijn ze vrijwel kansloos ben ik bang. Zeker tegen Real. Ik vind die Dembele trouwens zo’n irritante speler. Enorm overschat als je het mij vraagt. Geen verschil in z’n linker en rechtervoet, maar wat een armoe voor de rest.

7 mei 2024 om 22:59

Samen met Hakimi ook irritant bezig naarmate de tweede helft vorderde.

7 mei 2024 om 23:01

Klopt. Met z’n 2e geen fatsoenlijke voorzet afgeleverd. Hakimi die nog als een idioot door haalt op het laatst op die Dortmund speler aan de zijlijn.

Beide harde lopers, voor de rest is het niet heel veel. Zeker Dembele niet.

7 mei 2024 om 23:13

Een wereldklasse back als Hakimi wegzetten als "harde loper, voor de rest is het niet veel" is ronduit bizar. Werd zowel in de Serie A, Buli èn Franse competitie verkozen in het Team of the Season. Ook FIFA 11 Pro, UEFA CL TOTY etc. Zelfs legendes als Cafu waren lovend over hem en noemde hem 1 van de beste ter wereld op zijn positie. Welgeteld twee mindere potten tegen een verrassend sterk Dortmund en meneer was blijkbaar al die jaren "overgewaardeerd" ofzoiets.

7 mei 2024 om 23:18

FIFA 11 pro, juist. Ik vind het een prima back, maar geen wereldtop. Een verbeterde versie van Dumfries.

7 mei 2024 om 23:24

TOTY Serie A, TOTY Bundesliga, TOTY Ligue 1, juist. Jouw mening kan ik moeilijk serieus nemen kijkend naar de mening van deze legendarische back: Ex-Inter Wing-Back Roberto Carlos: “Achraf Hakimi Is Like Cafu Or Javier Zanetti, One Of The Best Right-Backs I’ve Ever Seen”. Een verbeterde versie van Dumfries zegt ie, zowel Roberto Carlos als Cafu lachen je vierkant uit: “When asked about which right-backs he believes are the very best in world football right now, former Brazil star Cafu told Marca: “I really like Achraf (Hakimi), from PSG, and (Dani) Carvajal. Dani seems very good to me.”

7 mei 2024 om 23:32

Ik wil ook uitgelachen worden door Cafu en Roberta Carlos

8 mei 2024 om 07:53

Ik denk niet dat de voetballende kwaliteiten van Hakimi goed samengevat kunnen worden als harde loper. Dan ken je de speler niet

7 mei 2024 om 22:55

Nou... het is hem van harte gegund hoor, maar hoe is het Dortmund in hemelsnaam gelukt de finale te bereiken?! Wat een mazzel.

Lang geleden dat er zo'n matig elftal in de CL finale stond.

7 mei 2024 om 23:01

Nouja PSG is ook niet zo goed toch. Twee teams die allebei net wat beneden het niveau van een City etc zijn. Althans, als ik naar die namen van PSG kijk ben ik niet enorm onder de indruk.

7 mei 2024 om 23:08

Nouja als je dit tweeluik nog 10x speelt wint PSG 9x. Die hebben alle pech van de wereld.

7 mei 2024 om 23:12

Door eerste te worden in een poule met PSG, Milan en Newcastle. Vervolgens door PSV te verslaan, daarna ging Atletico voor de bijl en nu hebben ze tweemaal gewonnen van PSG.

7 mei 2024 om 23:14

Tja, dit gaat natuurlijk nergens over, ze hebben net 2x gewonnen van PSG, dus maak er maar 8x van.

7 mei 2024 om 23:37

Haha war een zuurheid. En PSG wint 9x van Dortmund? Nou wel bijzonder dat ze dat in 3 van de 4 potten niet gelukt is dan. Dan moeten ze 27 x op rij winnen van Dortmund en dan klopt jouw stellinkje.

8 mei 2024 om 06:36

Hoe kom je nou bij deze zogenaamde statistiek? Ze hebben al 4x tegen elkaar gespeeld deze CL en 3x heeft psg niet gewonnen. Hoeveel wedstrijden hebben ze nodig om door te komen? Als als als…

Als Nederlandse teams er uit vliegen zoals psg gisteren….dan zijn we geen echte top, want op dit niveau wordt het missen van kansen en elk foutje afgestraft, etc….maar bij psg wordt het afgedaan als pech? Die pech dachten ze inmiddels wel te hebben weggekocht inmiddels, nietwaar?

8 mei 2024 om 09:34

Dat is de kracht van een échte club. Die hebben een engeltje op de lat zitten. Overwinning voor het voetbal. Elk seizoen dat een City/psg/etc. geen CL wint is weer een overwinning voor het voetbal.

7 mei 2024 om 22:56

Ik hoop mee, maar vrees nu voor de 524e keer Modric waar eigenlijk niemand op zit te wachten.

8 mei 2024 om 02:12

Ik zit daar op te wachten, zou een prachtig afscheid zijn voor Modric.

8 mei 2024 om 09:46

En het grappige is, het is in hetzelfde stadion als de laatste finale van dortmund.
Mogelijk bayern opnieuw als tegenstander.

Pff Mislintat is daar pas net terug en je ziet meteen al het effect met een CL finale.

Enorm knap van Dortmund want ik vind het eigenlijk echt niks bijzonders. PSG enorm veel pech met 6x aluminium te hebben geraakt in dit tweeluik maar er zit verder ook gewoon geen idee achter.

7 mei 2024 om 22:54

Ongelofelijk ook eigenlijk dat wanneer psv door gaat in de CL ze dan worden uitgeschakeld door de finalist van datzelfde jaar .

7 mei 2024 om 22:57

En PSV was gewoon beter in de thuis wedstrijd dan Dortmund. En mensen maar zeggen dat ze een van de makkelijkste ploegen troffen.

7 mei 2024 om 23:00

Ja op papier was dat zeker waar. Helaas heeft een of andere dikke duitser een voodoo spreuk gedaan en hebben ze het geluk aan hun kont hangen deze campagne. Hoe PSG hier niet minimaal 1 keer scoort is mij een raadsel.

7 mei 2024 om 23:01

Die troffen ze ook. Dit Dortmund is echt geen wereldploeg. De hele CL campagne hebben ze al mazzel gehad met lotingen en dergelijke, met als klap op de vuurpijl de wedstrijd vanavond tegen PSG

7 mei 2024 om 23:01

Ze hadden ook een relatief makkelijke loting. Vanavond toch weer gezien wat een matige ploeg dat Dortmund heeft. Een wonder dat ze de finale halen.

7 mei 2024 om 23:05

Dat valt wel mee toch? Groepswinnaar in een hele zware groep (met ook PSG). Daarna een nummer 2 geloot. Alleen Atletico was een minder zware loting.

7 mei 2024 om 23:11

Als je zo begint te redeneren kan men ook zeggen dat PSV met geluk door is.. Zijn we Sevilla uit vergeten?

7 mei 2024 om 22:54

Dortmund heeft inderdaad veel geluk gehad. Zelf betwijfel ik of psv kans had gemaakt tegen dit PSG. Tegen Atletico had ik psv nog wel door zien gaan. Die waren echt niet bijzonder

7 mei 2024 om 23:12

Tja, en als er 3 in waren gevlogen (wat makkelijk had gekund) hadden ze fantastisch gespeeld en waren ze terecht finalist. Lekker opportunistisch.

8 mei 2024 om 00:29

Ach ja, pech of geluk. PSG had hier natuurlijk überhaupt nooit mogen staat met die schandalige strafschop tegen Newcastle waarmee ze de groepsfase door zijn gekomen. En daarna de zeer discutabele return tegen Barcelona. In ieder ander opzicht dan paal of lat heeft PSG alle geluk van de wereld gehad dat ze überhaupt deze wedstrijd mochten spelen.

Lekker Dortmund met meer geluk dan wijsheid maar het is gelukt.

Wat schandalig dat PSG dit verliest eigenlijk. Maar goed, ze hadden er natuurlijk al in de groepsfase uit moeten liggen. Leuk voor Dortmund.

7 mei 2024 om 23:03

Ja echt schandalig, totaal geen logische plan. Die enrique is ook belachelijk, je kan best een plan b bedenken haha. En jammer dat Dortmund niet meer voor de genadeklap ging door de wingers en zo ook de angel eruit te halen. Al met al teleurstellende halve finale, maar wel blij met Dortmund infinale

Niet voor het eerst dat de Duitsers winnen in Parijs

7 mei 2024 om 22:55

Zo won Bayern al 3 keer in Parijs in de CL

7 mei 2024 om 22:56

Met het grote verschil dat Parijs ditmaal wel tot het einde streed.

7 mei 2024 om 23:08

Haha nouja deze Maginot linie van PSG was wel iets lastiger te omzeilen dan die 80 jaar geleden. Al hoefde Dortmund geen tweefrontenoorlog te voeren, want kampioen worden ze toch niet meer. Dat helpt wel met de focus van de strijdkrachten.

7 mei 2024 om 23:51

Destijds was het ook nog geen tweefrontenoorlog...

7 mei 2024 om 23:52

In ieder geval niet in 2020, toen was Bayern al kampioen.

7 mei 2024 om 23:37

Maar uiteindelijk toch verliezen…

Nou dat is fijn. Hoe langer geen CL voor PSG hoe meer beter. Altijd prettig wanneer wordt geëtaleerd dat je meer nodig hebt dan miljarden om de CL te winnen.

7 mei 2024 om 23:01

Het aluminium is nog het enige wat niet gebukt gaat onder het grote geld

7 mei 2024 om 23:35

Haha mooie reactie

Een ongelukkig PSG, maar Dortmund gun ik het wel. Een echt team zonder sterren.

Wat is die Süle trouwens een tank joh. Niet normaal hoe breed die gozer is.

Dortmund de eerste bekende finalist. Morgen krijgen we te weten of het real of bayern wordt. Dit psg is gewoon te zwak om de cl te winnen. Ook mbappe vond ik niks bijzonders doen helaas. Hoopte op een een masterclass van zijn kant, maar totaal niet gezien. Om heel eerlijk te zijn vond ik hem ook heel zwak tegen Barcelona in beide wedstrijden, maar scoorde wel twee keer. Hij moet gewoon zo snel mogelijk vertrekken uit Parijs. Daar gaat hij nooit deze prijs pakken.

Wie had dat verwacht voorafgaand aan het seizoen Dortmund in de finale met amper een miljoenenaankoop. Mooie finalist.

Als ik Hummels was zou ik hier een mooie post van maken op X 😉

8 mei 2024 om 15:46

Mooie finalist maar ook een van de zwakste in de laatste jaren. De loting was zeker niet in hun nadeel.

Uiteindelijk kan je zeggen dat het PSG allemaal niet mee zat. Maar goed, waren zelf ook niet denderend. Irriteerde me mateloos aan Dembele en Hakimi..

Vond die wissels van Dortmund heel raar, waarom je snelheid eraf halen?!

Mbappe kom maar naar Real Madrid vriendschap.

7 mei 2024 om 22:56

Ontzettend opgefokt idd en speelde niets klaar

Wat een sprookje voor Maatsen. Van de bank bij een middenmotor in de PL naar de CL finale.

PSG was wel echt zwak hoor, een leeuw waarvan de tanden eruit zijn geslagen.

7 mei 2024 om 22:55

PSG heeft 4x de paal/lat geraakt. Zat ze ook niet bepaald mee haha. Maarja het is BvB gegund.

7 mei 2024 om 22:59

Sancho dan, die had duidelijk zijn voetbalschoenen in Duitsland laten slingeren.

7 mei 2024 om 23:07

Is toch apart hoe Sancho bij Dortmund speelt. Komt ineens zijn tegenstander voorbij. Bij United kwam hij echt over als een klein jongetje tegenover mannen.

7 mei 2024 om 23:48

Hij oogt dus ook ineens weer snel, wat ik heel opvallend vind. Bij United dacht ik hele tijd wat een trage, slapjanus. Nu zie je hem gewoon op snelheid op Mendes afrennen om hem te passeren.

Echt ongelofelijk wat een verschil je daar ziet.

Herrlich! Wat gun ik het Reus en Hummels vooral. Voor Reus waarschijnlijk de laatste kans op een grote prijs. Hummels in beide potten de man of the match, die man moet gewoon mee naar het EK. Dortmund als nr 5 naar de CL finale, dat zegt ook wel wat over hoe sterk de BL dir seizoen is door de opmars van Leverkusen en Stuttgart. PSG vond ik wel erg matig buiten Mbappe, die zullen in Duitsland niet eens de top-5 halen. Het is dat Terzic zon laffe coach is maar met Adeyemi, Sancho of een Malen had je ze er toch makkelijk kunnen uitcounteren. Nu Bayern en Leverkusen nog en de week is perfect.

7 mei 2024 om 23:01

Nou nou nou. Sorry, maar wat een onzin zeg. “Psg zou niet eens top 5 halen”. Ik heb de BL ook erg lief, maar jij bent wel echt het extreme zeg😂.

7 mei 2024 om 23:02

Dortmund staat 5de en is minder dan Leverkusen, Bayeen en Stuttgart dit jaar. Ook Leipzig is een stuk sterker die wonnen er laatst nog met 4-1 van.

7 mei 2024 om 23:13

De laatste keer dat de Duitsers zo veel zelfvertrouwen hadden waren we onze fietsen kwijt dus rustig aan. Maar je hebt wel een punt. Zou PSG zomaar beter zijn dan Stuttgart en Dortmund en Leipzig? Ik denk van wel, maar het scheelt niet veel. Ze zijn sowieso minder dan Leverkusen en Bayern. Dus dan worden ze 3e in Duitsland. Dat ze hier verliezen van Dortmund is natuurlijk ook knock-out pech, in competitieverband kom je er niet met dit soort geluk alleen.

8 mei 2024 om 00:06

Daar heb je natuurlijk wel een punt.

7 mei 2024 om 23:02

Ik heb echt niks met PSG, maar als PSG matig was, wat was Dortmund dan? Het is toch een godswonder dat ze hier winnen? Hoevaak is de paal of lat geraakt?

Het is Dortmund van harte gegund, maar ik vond ze echt helemaal niet goed. Dat doet er geen reet toe in de CL, waar je gewoon moet zien door te stoten op wat voor een manier dan ook. Dat PSG in de BL niet top 5 haalt lijkt me ook heel sterk. Competitievoetbal is totaal anders dan cupvoetbal.

Nu hopen dat Dortmund de CL wint, maar ik acht ze kansloos tegen Real Madrid. Dus hopen dat Bayern morgen wint.

8 mei 2024 om 09:53

Dortmund was in ieder geval beter dan PSG. Dortmund had tenminste een plan en wist wat ze moesten doen. Goede organisatie en gespeeld naar hun kwaliteiten. Iets wat we bij PSG totaal niet kunnen zeggen. Wat wilden ze nou eigenlijk? Begonnen pas met voetballen toen ze 0-1 achterstonden...

8 mei 2024 om 08:30

Paris Saint-Germain zou gewoon met twee vingers in de neus top-5 eindigen in de Bundesliga hoor, nou niet gaan overdrijven maat.. xD

Ongelofelijk! Mooi man, wat een verrassing! Heel erg goed dat PSG niet in de finale staat, zij hoorden eigenlijk in de groepsfase al gesneuveld te zijn. Hopelijk wint Bayern morgen dan de andere halve finale, dan ia de finale ook meteen een stuk spannender.

Gun het Dortmund zoveel meer dan die vreselijke club, bijna genoten van anti voetbal haha

Wat is het deze club gegund.

Echt heerlijk dat PSG maar blijft bewijzen dat toch niet alles te koop is in het voetbal. Jaar na jaar worden er krankzinnige bedragen uitgegeven, maar ook na dit seizoen blijft de Europese prijzenkast akelig leeg met alleen die Europa Cup II uit 1996.

Nou, das een leuke verrassing. Ik denk dat ze zich in Eindhoven nog weleens achter hun oren zullen krabben.

Zo veel pech voor PSG! Maar het is Dortmund van harte gegund!

Nou 1 ding is duidelijk. De finale is morgen denk ik zo. Word een toetje dit Dortmund voor Bayern of Real

7 mei 2024 om 22:56

Dortmund heeft niet zo lang geleden nog gewonnen bij Bayern. Dus dat zou nog wel een mooi potje kunnen worden(mocht dat de finale worden)

Mooi man, maar hoe PSG dit niet lukt is vrij bizar. Die schoten op een gegeven moment elke aanval op de lat.

Maatsen gaat de CL finale spelen, mooi voor hem! Ben persoonlijk ook blij dat Dortmund door is en niet PSG, heb niks met die club. Ook mooi voor Reus trouwens, verdiend een basisplaats in de finale!

Toch prachtig dat een club als BVB in de finale staat het is ze zwaar gegund!

Gefeliciteerd BVB fans het halen van de finale. PSG verdient gewoon geen CL.

7 mei 2024 om 22:56

Verdient het niet op basis van wat? Ik vind het ook geen mooie club, maar het is echt een wonder dat Dortmund hier wint.

7 mei 2024 om 23:01

Tja als je een matig Dortmund niet kan uitschakelen dan verdien je het niet. Ze hebben niet eens 1x kunnen scoren in 180 minuten voetbal. Dan heb je dat echt aan jezelf te wijten. Dortmund doet alles wat ze kunnen.

7 mei 2024 om 23:04

@Pedri16

Op de miljoenen die ze spenderen en de President van P$G die vaak groot over wilt komen in de media en vaak Barca’s spelers wilt overkopen terwijl hij de club niet eens mag.

O en niet vergeten de fans ook natuurlijk hoe ze Messi en Neymar hebben behandeld is gewoon zeer triest voor zo’n club.

7 mei 2024 om 23:05

Eens, maar dat is iets teveel scorebord journalistiek vind ik. Als PSG twee keer een bal 3 cm lager schiet praten we ineens heel anders. Dat is ook kwaliteit zou je kunnen zeggen, maar ik vind 5/6x paal of lat eerder héél veel pech dan een chronisch gebrek aan kwaliteit.

7 mei 2024 om 23:09

Zijn wij dan ook een trieste club? Aangezien Barcelona fans Dembele uitfloten toen hij nog bij Barcelona speelde? Of telt dat dan ineens niet meer volgens jou?

“De PSG president die spelers van Barcelona wilt overkopen, terwijl hij de club niet eens mag”

Wat is dit voor een basisschool niveau joh, hahaha. Moet je een club mogen voor je er een speler mag wegkopen? Wat is dat in godsnaam voor een redenatie.

En geld spenderen, tja. Wij geven ook 300 miljoen uit. United spendeerde ook miljoenen, City idem dito. Bayern, Chelsea. Allemaal spenderen ze miljoenen. Als je bedoelt dat het is oliegeld is kan ik je enigszins volgen, maar dan bedoel je dus vooral dat je het ze niet gunt. City spendeert ook miljoenen, maar je kan moeilijk zeggen dat de CL vorig jaar onverdiend was.

7 mei 2024 om 23:14

@Pedri16

Ik kan nog veel redenen opnoemen maar das teveel om het hier allemaal te sturen.

7 mei 2024 om 23:16

Ik vind dat je dat niet alleen kan koppelen aan pech. Het waren ook nog is hele grote kansen die je er niet maakt. En niet 1x maar meerdere malen. Dan is het gewoon een gebrek aan kwaliteit. Zie maar is die kansen van Zaïre-Emery en Mbappã©. Zulke ballen moet je gewoon erin knallen. Ook was het vooral afstandsschoten van PSG. Dat is geen consistente manier van goals maken.

7 mei 2024 om 23:34

Nou, noem er nog eens één dan?


Waarom ga je niet in op dat verhaal over Dembele uitfluiten? Of mag je Dembele wel uitfluiten omdat jij hem niet zo leuk vindt, maar je superheld Messi uitfluiten is een schande? Ja kan moeilijk de hele club PSG betitelen als een kutclub op basis van het fluiten, dan is het club in je profielfoto namelijk hetzelfde.

Je kan net zo goed zeggen: “ik haat PSG”. Dan hoef je geen excuses te verzinnen om hier om duidelijk te maken dat je niks met PSG hebt. “De president koopt spelers van clubs die hij niet mag” kom nou…

7 mei 2024 om 23:55

@Pedri, zelden iemand gezien die een lid zó vaak belaagd en afzeikt als jij bij Messi123. Hij is een buitengewoon nette reageerder maar je duikt bij zo ongeveer elke mogelijkheid als een bloedhond op die knul, die nota bene de beleefdheid zelve is. Begint op te vallen dit. Iemand heeft het zelfs op je profiel gezegd. ON: PSG is natuurlijk een kunstmatig opgepompte club, snap wel dat mensen ze het daarom niet gunnen. Ja er zijn wel meer koopclubs, maar PSG is haast financiële doping.

8 mei 2024 om 00:09

Ik zit haast alleen maar onder Barcelona post te reageren. Net als Messi. Vrijwel elk live meepraten praat ik gewoon met de beste man en is er niks aan de hand. Als er iets is waar ik het niet mee eens ben reageer ik erop. Zoals nu. Het is moeilijk te ontkennen dat hij hier gewoon excuses probeert te verzinnen voor het feit dat hij PSG niet leuk vind. Wat prima is an sich, ik heb er ook helemaal niks mee. Zeg dat dan. In plaats van “de president probeert zich groot voor te doen en probeert spelers te kopen van Barcelona” Ik zit gewoon wekelijks met de beste man te discussiëren over voetbal. We zijn het dan misschien vaak oneens, maar er zit geen wrok. Misschien is het mijn wat brutale manier van schrijven dat ik moet minderen, maar ik heb niks tegen het individu.

8 mei 2024 om 00:17

@Pedri16

Dat doe je wel als je het niet eens bent met mij ga je gelijk vol op tegen mij reageren en probeer je er zelfs een ruzie van te maken wat je echt niet moet proberen bij mij.

Zelfs FCBInsider1899 heeft het geplaatst op jou profiel en je hebt zelfs een waarschuwing te pakken dat zegt vast ook wat :D

8 mei 2024 om 00:20

@Jeffrey__

Dankjewel man dat je het voor me opneemt, ik probeer het gewoon zoveel mogelijk te negeren maar hoe Pedri reageert op mij is echt ongelofelijk.

Ik zie gewoon vaak dat hij het oneens is het mij wat ik prima vind. Want we hoeven het ook niet eens met elkaar te zijn zolang het maar respectvol blijft maar dat doet hij na lange niet.

Laatst nog schold die zijn hele club uit dat is toch niet normaal voor iemand die zijn eigen club support hij gaat vaak over de grens.

8 mei 2024 om 00:25

Als ik het oneens ben reageer ik inderdaad. Net als ik hierboven doe met DerKaiser. Ik zal er op letten dan kerel, ik ben geen heilige. Ik zal het als feedback aannemen, maar ruzie maken? Daar kan ik me niet in vinden. Ik ga echt geen ruzie maken met iemand die ik niet ken via een app.. ik scheld je ook nooit uit of whatever dus daar ben ik het mee oneens.

Verder geen idee waar ik waarschuwingen of berichten op mijn profiel kan zien. Als ik het goed begrijp stuurt fcbinsider berichten via mijn profiel die openbaar leesbaar zijn? Maar hoe vind ik ze zelf dan? Dat gedeelte is nieuw voor mij lol.

8 mei 2024 om 00:36

@Pedri16

Ik heb ook nergens gezegd dat je mij uitschold. ik zeg dat je je eigen club uitschold dat deed je laatst bij live meepraten. en toen spraken andere leden je er ook op aan.

Je reageert echt vele malen anders op mij dan pp DerKaiser je gaat meteen volop mij reageren je zegt dat ik teveel onzin praat etc. Teveel om op te noemen je zei laatst ook toen ik zei dat Kounde op rechtsback beter is dan als CV dat dat onzin is terwijl ik gewoon zwaar gelijk had en nog in veel meer dingen maar das teveel om op te noemen kerel.


Het is heel makkelijk om te zien of je een waarschuwing hebt of dat een lid heeft gereageerd op je profiel.

1. Ga inloggen via de website van Voetbalzone met je inloggegevens als je die weet

8 mei 2024 om 00:48

Messi, grote vriend. De stelling was: is Koundé wereldklasse als rechtsback. Jij zei ja, ik zei nee.Vervolgens reageer ik onder het wedstrijdverslag van PSG met excuses omdat ik vond dat je gelijk had. Niet echt een voorbeeld van iemand die altijd negatief is tegen je. Ik geef je gewoon eerlijk gelijk voor iedereen om te lezen.Maar laten we het hierbij laten we gaan zwaar offtopic. Ik zal er in het vervolg op letten, maar je had me er ook zelf op kunnen aanspreken als het zo opvallend was😉.

8 mei 2024 om 01:02

@Pedri16

Het klopt over het feit over Kounde maar ik weet toch echt zeker dat jij of meerdere Culers hier zeiden dat die beter is als CV dan als RA.

Je had zelf ook heel goed kunnen weten dat het gewoon niet netjes was hoe je op mij reageerde als je dat niet doorhad dan snap je het waarschijnlijk zelf niet.

Maar goed fijn dat je er op zal letten.

En idd laten we het hierbij laten is idd zwaar offtopic

8 mei 2024 om 01:05

@Pedri, geloof me, dit soort dingen zeg ik niet zomaar. Ik ben blijkbaar niet de enige die het opvalt. Zelfs op zijn simpele taalfouten was je er als de kippen bij. Genoeg mensen hier die elkaar niet mogen en zelfs jarenlang in de clinch liggen. Dingetje hier is dat deze (jonge?) knul, zelfs wanneer je er weer fel op klapte, zeer beleefd bleef en vaak zelfs zijn woorden inslikte en je (soms onterecht) gelijk gaf. Eigenlijk nog nooit gezien hier, iemand wordt steevast afgezeken maar slikt alles netjes en blijft zelfs uitermate vriendelijk. Vandaar dat ik er maar een keer iets van zeg. Net zoals FCBInsider1899. Deze jongen doet geen vlieg kwaad

8 mei 2024 om 01:23

Oke duidelijk. Goed dat je voor hem opkomt. Ik ben niet perfect, en ben hier absoluut niet om iemand die ik niet ken constant af te zeiken. Goed dat je me erop wijst! Ik zal er op letten in de toekomst😁.

8 mei 2024 om 08:23

@jeffrey

Ik zie vooral een sterk kritische Pedri die om onderbouwing vraagt van de wat uit-de-heup-schietende reacties van Messi123. Nu is dit natuurlijk geen corporate leeromgeving maar een voetbalforum, dus kan Pedri zich wel afvragen of die sterk kritische blik elke keer nodig is, maar goed, volgens mij zijn ze beide - op hun manier - een toevoeging voor dit forum

8 mei 2024 om 09:05

Hoe Messi en Neymar zich gedroegen was ook niet om over naar huis te schrijven natuurlijk.

8 mei 2024 om 09:50

Voor wat het waard is Pedri, ik zie liever een lid zoals jij die zijn punten duidelijk kan maken ipv een lid zoals Messi die met oneliners zonder enige onderbouwing zijn reacties plaatst.Denk dat dit het verschil is tussen mensen die hier komen voor serieuze artikelen/discussies en mensen die gewoon even wat willen roepen.

Zo zeg! Dortmund gewoon in de CL finale! En dat ondanks een 5de plek in de competitie.
Hopen op deel 2 van Bayern-Dortmund op Wembley!!!

7 mei 2024 om 22:56

lijkt mooi met Leverkusen als finalist erbij in de Europa League. Maar ik vrees ervoor dat Bayern het weer onnodig laat afweten tegen een niet te sterk real...

Voetbal heeft vanavond gewonnen! Van harte gefeliciteerd Dortmund fans, ik gun het jullie van harte. Hopelijk kunnen wij morgen jullie rival naar huis sturen en treffen we elkaar in de finale. Wat moet Nasser zich rot voelen. 2+ miljard gespendeerd en het zoveelste fiasco… ik geniet er in ieder geval van.

Jeetje, PSG pech met al dat aluminium raken, maar wat waren Mbappe en vooral Dembele ongelooflijk slecht. Verder een absolute vechtploeg, waar in het begin PSG het nog aardig onder controle had met druk zetten.

Vanwaar al die haat tegen PSG, terwijl er meer 'koop' clubs zijn in Europa die niet dezelfde behandeling krijgen.

7 mei 2024 om 23:09

David tegen Goliat. Mensen zijn voor de underdog. En PSG is wel echt "nieuw" geld. Bij Chelsea zijn de jongste mensen alweer vergeten hoe ze opeens groot zijn geworden. Dat gebeurt bij City nu ook. PSG uiteindelijk ook wel denk ik.

7 mei 2024 om 23:31

Nee omdat PSG geen PL club is mag het bij de andere clubs wel.

8 mei 2024 om 12:01

Jij hoort nooit kritiek op City? Of spelen die niet in de PL.

7 mei 2024 om 23:16

Nou Chelsea City PSG wordt het toch wel vrij algemeen niet gegund, althans door mensen die voor 2000 zijn geboren.

7 mei 2024 om 23:40

Het gaat mij ook niet om het oliegeld maar om het beleid (beter gezegd gebrek aan beleid) en de sfeer rondom de club die mij totaal niet aanstaat. Want ik kan wel enigszins sympathie voor Manchester City opbrengen simpelweg vanwege goed beleid (Als je kijkt naar Chelsea en PSG de laatste jaren is dat nog knap lastig gebleken) en verzorgd voetbal.

8 mei 2024 om 08:42

City goed beleid? Als je 135 aanklachten tegen je hebt lopen, uitgesmeerd over pakweg 10 jaar, dan is dat goed beleid?

Het Duits voetbal beleeft weer een gloriemoment dankzij Dortmund en Leverkusen. Ik heb eerlijk gezegd niet veel hoop morgen dat Bayern Dortmund gaat vergezellen op Wembley.

7 mei 2024 om 22:58

Kop op man, stiekem een 0-1 met een ouderwetse Müller..

8 mei 2024 om 02:03

Dat is morgen gewoon 50-50 denk ik Bbayern, het kan beide kanten op gaan. Jammer van jullie blessures, dat zou wel een factor kunnen zijn. Is Dier hersteld van de hoofdwond?

Haha wat hebben we toch een matig team met nog mindere trainer en we staan gewoon in de finale. Ontzettend knap met dit team, op naar Londen!

8 mei 2024 om 02:05

Slimme man die Terzic. Verdiende finaleplek, gefeliciteerd Baron.

8 mei 2024 om 06:34

Thanks RM! Het is afzien dit jaar qua voetbal, vooral sinds onze parel in jullie kleuren speelt. Hij was degene die BVB op sleeptouw nam vorig seizoen. Nu 5de in de competitie en opeens finale haha.

Ik heb echt niks met PSG, maar het zit hun echt tegen. Sterker nog, ik krijg Barca - Inter vibes uit 2010. Toen stond ook nog Inter met 10 man. Zeer onterecht Dortmund winnaar over 2 wedstrijden. Jammer voor Mbappe, maar die is allang bezig met Real.

7 mei 2024 om 23:03

Onterecht is ook weer overdreven. Eerste pot was BVB over de gehele pot gezien gewoon de betere en hadden zichzelf te kort gedaan door hun vele kansen gewoon niet te verzilveren. Tsja, vandaag is het logisch dat ze voor resultaat gaan en wat meer terughoudend gaan spelen.

7 mei 2024 om 23:41

Je hoeft niet perse mooi of perfect voetbal te spelen om succesvol te zijn in de CL of welke andere competitie dan ook. Dat is wel vaker bewezen de afgelopen jaren. Uiteindelijk winst is winst in de geschiedenisboeken.

Denk dat ik niet ooit zo'n gelukkige zege heb gezien. Maar weinigen zullen een traantje laten om PSG weer uit de CL te zien vliegen. Vrees alleen dat het een walk over gaat worden voor Madrid.

Tja PSG heb je op papier de makkelijkste route en dan kan je thuis niet eens winnen van Dortmund. Hebben aardig wat pech gehad met het houtwerk maar het is gewoon niet voldoende. Dembele vooral heel slordig en Mbappã© is sowieso sinds Barcelona niet best. Geen idee wat er met die kerel aan de hand is. En tja als je Donnarumma op goal hebt weet je dat je altijd kan scoren bij een corner. Dat hebben we ook gezien tegen Barcelona. Wat een drama keeper is dat zeg. Aan de bal dramatisch maar durft ook niet met zijn bijna 2 meter uit zijn doel te komen. Kom op kerel je bent de langste van iedereen en mag je handen gebruiken. Maar goed gefeliciteerd Dortmund fans en hopelijk mogen wij daar ook staan na morgen!

7 mei 2024 om 22:57

Ze hebben al eerder in de groepsfase tegen Dortmund gespeeld, toen hadden ze het ook lastig.

7 mei 2024 om 22:59

Tis uberhaupt een wonder dat ze de halve finale hebben gehaald, laten we eerlijk zijn. Komen in de groepsfase al behoorlijk weg. Vervolgens schakelen ze dan wel Sociedad simpel uit. Maar tegen Barca hadden ze makkelijk verloren als Araujo niet de domste rode kaart ooit pakt. En tegen Dortmund ook niet echt gezien waarom PSG in de finale hoort.

7 mei 2024 om 23:02

Klopt mensen kunnen wel zeiken dat PSG veel heeft gemist maar als je niet in 180 minuten kan scoren dan verdien je het niet.

7 mei 2024 om 23:45

Al is het niet mijn smaak maar het hoort er ook bij. Het is geen sprookje waar alleen (tussenhaakjes) aantrekkelijk voetbal met balbezit of veel kansen automatisch wint. Dit heeft ook wel wat. Het maakt het voor mij alleen mooier als dat nog gebeurt met creme de la creme voetbal als een soort kers op de taart. Zoveel verschillende manieren van spelen en voor ieder natuurlijk zijn/haar smaak.

7 mei 2024 om 23:40

Wat heb jij met Dortmund. Wat meer credits mag ook wel meine liebe zeg.

Heel mooi, ontbloot die witte tanden nu maar eens even Dembele (klopt, het zit diep).

Of het nu paal, lat of 10 meter naast is....mis is mis. Dortmund de terechte winnaar. Moet je maar tussen de palen schieten.

Passement de jambe, crochet à gauche, à droite, Kylian Mbappé.

Tijd om te gaan.

Had PSG pech? Ja.

Maar Dortmund heeft gewoon uitstekend gespeeld.

Ben benieuwd of Bayern morgen uit tegen Real het beter kan doen dan in de heenwedstrijd.

Dat Barcelona moet zich echt flink achter hun oren gaan krabben. 1 dom moment van Araujo en je geeft de halve finale en wellicht wel de finale helemaal weg.

Diep veel respect naar Borussia Dortmund. Wauw, die staan gewoon fftjes in de finale van de Champions League. Eerste worden in de groep met PSG, AC Milan en Newcastle. Vervolgens PSV, Atletico en PSG uitgeschakeld. Daar kan je alleen maar respect voor hebben. Die Ian Maatsen ontwikkeld zich ook beresterk bij Dortmund. Basisplaats in Oranje op het EK, kan niet anders.

Luis Enrique, de volgende trainer die de CL niet wint. Heerlijk voor die El Khelaifi, hahahaha!

Hopelijk winnen wij morgen van Bayern. Een grotere kans in de finale op nummer 15 is nooit zo groot geweest. Maar eerst morgen.

7 mei 2024 om 23:08

@Real Madr!d

Hahaha EL Khelaifi die slaapt echt niet meer vannacht geloof ik :D

Die wilt koste wat het koste die CL binnenhalen maar het is hem nog steeds niet gelukt zelfs toen die Messi tot zijn beschikking had.

Het zal PSG gewoon nooit lukken om die CL te winnen. De competitie alleen al is van ontzettend laag niveau.

7 mei 2024 om 23:13

Je doet alsof Messi een garantie op de CL is?
Het PSG met Di Maria, Neymar en Mbappe was beter dan het PSG met Messi, Neymar en Mbappe.

7 mei 2024 om 23:23

@messi_123 De CL winnen is Barcelona mét Messi tijdens zijn laatste jaren bij Barcelona anders ook niet gelukt

8 mei 2024 om 00:35

Mja zit ook wel wat pech bij voor PSG natuurlijk. Er zijn genoeg voorbeelden van clubs die multi CL hebben gewonnen met reactie voetbal bijvoorbeeld. Dat vind ik ook het mooie van voetbal ongeacht mijn smaak.

Het is werkelijk waar ongelooflijk dat Barcelona er zo af is gegaan tegen PSG. De weg naar de finale lag echt voor het oprapen. Zo zie je maar hoe belangrijk een stabiele stevige organisatie is, daar voetbal je niet makkelijk doorheen. Complimenten voor BVB.

Prachtig. Van dit soort clubs hoop je dat ze de finale halen.

De gelukkigste ploeg heeft gewonnen vandaag, verder wel mooi voor Dortmund,,hoop dat reus eindelijk zen grote prijs pakt naar al die pech met blessures

Ongelooflijk blij, passie wint en Ego blijft thuis. Die word een eitje voor Real Madrid. Ik zie Bayern niet winnen in Madrid. Het word hopelijk een mooie finale.

Wederom een PSG (met name Dembele en Hakimi) die ontzettend opgefokt doen wanneer het niet mee zit. En dat het niet mee zat, dat kun je de paal en lat wel vragen… Dortmund mag een sprookje voor Reus gaan schrijven!

Hoop natuurlijk op Madrid maar als dat niet gebeurt mag Dortmund het hebben van mij. Zou prachtig zijn voor Reus.

Dikke prima! Enorm gegund dat bvb wel naar de finale gaat. Gelukkig weer niet voor PSG. De grote oren club moet naar een grote club met statuur. Niet waar een sjeik met teveel geld wel even dacht de beker te disrespecteren. Een voetbalclub is veel meer.

Ben blij dat psg eruit ligt maar eerlijk psg had door kunnen gaan had gewoon veel pech met 6x op de doelkader getrapt over 2 wedstrijden maar Dortmund met karakter en goede organisatie door

Zou dan morgen de transfer van Mbappé naar Real bekent gemaakt worden? Ik ben zo blij dat het maffiaclubje weer maar eens naast hun gedroomde prijs pakken. Ze mogen daar blijven gooien met geld, maar dat stopt ooit. En als dat stopt hoop ik dat ze nog steeds CLloos zijn. En hopelijk morgen Real als 2de finalist.

Het is toch wel raar hoe zo'n matige ploeg (in relatieve zin) gewoon de finale van de CL haalt. Het doet me denken aan Tottenham in 2018-19. Die speelden ook allesbehalve goed, maar wisten ook de finale te halen. Ik gun het Dortmund overigens wel, maar het zou wel bizar zijn (voor zover het dat al niet is).

Hopelijk heeft Orsato een paar Italiaanse kleerkasten meegenomen als beveiligers want Nasser Al Kaleffi zal ongetwijfeld naar hem op zoek gaan in de catacomben.

Met Dortmund eindelijk weer een verrassende team in de finale! PSG begon pas op het einde te drukken maar toen was het te laat. Beter zo.

Bizarre wedstrijd dit met zoveel schoten tegen de paal/deklat... Hopelijk winnen wij morgen wel

Dortmund allemaal leuk en wel, proficiat aan de Duitsers!

Maar gaan we allemaal het feit negeren dat Vitinha een absolute misser is van alle scoutingsapparaten van de absolute top?

Wat een fenomenale voetballer zeg, ideale Barça voetballer.

7 mei 2024 om 23:38

Ik wilde het tijdens het livemeepraten al benoemen. Wat een heerlijke middenvelder voor Barcelona. Veel directer dan Frenkie de Jong, en durft van afstand te schieten. Wat kan die jongen lekker voetballen zeg.

Overigens vind ik het wel “normaal” dat Barcelona zo’n speler laat lopen. Die doen zelden dit soort slimme transfers. Al kostte hij maarliefst 40 miljoen, goedkoop was hij dus allerminst.

7 mei 2024 om 23:41

@Pedri16

Niet normaal, ik kijk al helemaal geen Ligue 1 omdat het een enorm saaie competitie is. Vitinha heeft me in 3 wedstrijden laten zien waarom hij een topper is, tegen Barcelona was hij heer en meester op het middenveld en vandaag ook weer de beste man samen met Marquinhos bij PSG.

Lekker bezig Mislintat! Het lag dus echt niet aan hem. Ultieme wraak omdat je als zondebok werd aangewezen.

Weer in de cl dat mbappe zijk team niet draagt, op het moment dat het nodig is. Had meer verwacht van hem.

Dik verdiende finaleplaats voor Dortmund. PSG bakte er weinig van en kwam er nauwelijks doorheen. Natuurlijk weet ik wel dat Dortmund af en toe het geluk aan haar zijde had maar geluk dwing je af zeggen ze altijd.

En Ian Maatsen hield zich meer dan goed staande op dit niveau, al zat hij het laatste half uur er wel doorheen en raakte daardoor de bal een paar keer niet helemaal goed. Maar zeker een kandidaat om mee naar het EK te nemen.

Wauw deze overwinning zag ik niet aankomen. PSG was veel beter vandaag. Dortmund heeft keihard gewerkt vandaag maar hoeveel geluk kun je hebben. Ik geloof over 2 wedstrijden wel 8 keer paal of lat voor PSG.

Op naar een Duitse finale. Erg Leuk en dat moet gaan gebeuren. Het is voor mijn gevoel klaar met het geluk van Real. Bayern was vorige week al beter. City was 2 keer beter, zelfs Leipzig was 2 keer de baas. Maar ja dat ben je al snel als je vreselijk afbraakvoetbal speelt. En dat met zulke goede voetballers. Real supporters hopen uiteraard dat Real het redt morgen. Als je aanvallend en leuk voetbal wil zien dan zullen veel mensen toch neigen naar Bayern

Toch een fout geweest van Ajax. Het Mislintat beleid werkt nu al voor Dortmund. De man kan dus echt wel wat

Zou mooi zijn als Dortmund de beker pakt, maar voor het voetbal had ik liever Bayern/Real-PSG gezien in de finale.

Heerlijk dit!!!, maar geen getreur op naar het volgende kampioenschap!

Ik hoop dat Borussia all the way gaat. ik vrees echter dat Bayern of Real het gogme heeft om zo'n finale naar zich toe te trekken.

Ongelooflijk knap! Hummels wat een held!

Prachtig dat PSG er weer uit ligt. Hartstikke leuk dat ze in hun eentje een competitie spelen zonder tegenstand, maar de wetten van de Champions League zijn anders. Bovendien hoort een zak oliedollars niet te bepalen wie er prijzen wint.

Dit is echt schitterend en ook een grote verrassing dat Dortmund in de finale staat.
Mooi dat het arrogante PSG weer met lege handen staat, dachten wel even de CL finale te kunnen halen nadat ze Barcelona hadden uitgeschakeld.
Het zou mooi zijn als Bayern vanavond ook doorgaat. Dan heb je dezelfde finale als een paar jaar terug en ook in hetzelfde stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren