Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG als groepshoofd verder, Zagreb bewaart hoogtepunt voor het laatst

Laatste update:
/

Paris Saint-Germain heeft de absolute kraker van Groep A naar zijn hand gezet. De ploeg van Carlo Ancelotti was in het eigen Parc des Princes met 2-1 te sterk voor FC Porto en nam zo de koppositie over. Dinamo Zagreb kwam in het laatste groepsduel eindelijk tot scoren. In de slotseconde werd er op een besneeuwd veld in Kroatië een punt uit het vuur gesleept tegen Europa League-instromer Dynamo Kiev: 1-1.

Paris Saint-Germain – FC Porto 2-1
Met Gregory van der Wiel in de basis begon Paris Saint-Germain uitstekend. De thuisspelende ploeg verdiende hoekschop na hoekschop, maar de eerste echte kans was voor de bezoekers; Jackson Martínez schoot van twintig meter maar net naast. De gastheer behield echter het betere van het spel en was dichtbij de openingstreffer, maar doelman Helton stopte een keiharde kopbal van Alex. Na een halfuur was het alsnog raak voor de Parijzenaars, want Thiago Silva kopte een vrije trap via de lat in het kruis: 1-0. Het betekende het 250e doelpunt van PSG in een Europese wedstrijd.

Lang kon PSG echter niet van die voorsprong genieten. Vier minuten later trok Jackson op aangeven van Danilo namelijk de stand gelijk: 1-1. FC Porto kwam beter in de wedstrijd en liet bij vlagen goed voetbal zien, maar na de pauze nam PSG, dat slechts vierde staat in de Ligue 1, de controle weer over. Na een uur besliste Helton de wedstrijd, door met een blunder Ezequiel Lavezzi de 2-1 te laten scoren. Ondanks enkele goede kansen voor Porto bleef deze stand intact en dus verzekerde PSG zich van de tweede zege op Porto (in Portugal werd het 0-1) en van de koppositie in de poule.

/

Dinamo Zagreb – Dynamo Kiev 1-1
Dinamo Zagreb is al zeven jaar achter elkaar kampioen geworden van Kroatië, maar over de grens gaat het dramatisch met de Plavi. Er werd dit seizoen nog geen punt gepakt, laat staan een doelpunt gemaakt. Er zaten derhalve maar duizend toeschouwers in het Maksimir Stadion en zij zagen dat de wedstrijd na tien minuten werd gestaakt vanwege de hevige sneeuwval. De korte onderbreking deed Zagreb blijkbaar goed. Spits Duje Cop raakte de lat en een terugspeelbal op Dynamo Kiev-keeper Maksym Koval bleef in de sneeuw liggen, waar Zagreb bijna van kon profiteren. Toen de sneeuwval ging liggen, nam Kiev de controle over.

De huidige nummer drie van Oekraïne kwam op slag van rust dan ook op voorsprong in de hoofdstad van Kroatië. Met een prachtige boogbal zette Andriy Yarmolenko de 0-1 op het scorebord. In de tweede helft werd er opnieuw ‘hotseknots-begonia-voetbal’ gespeeld, maar Zagreb hoopte toch dat gewenste doelpunt te maken in de Champions League. De ploeg van Krunoslav Jurcic kwam dichtbij, maar Fatos Beqiraj hielp een grote kans om zeep in de modder. Zagreb leek zich te moeten neerleggen bij een troosteloos afscheid in een dito ambiance, maar in de slotseconde zorgde Ivan Krstanovic met een strafschop alsnog voor de 1-1.

Wint Paris Saint-Germain de Champions League dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha op twitter staat nog als titel: verliezend Zagreb scoort weer niet.

on: Echt triest dat dynamo toch nog even mijn toto verpest in de 95e minuut. Deze wedstrijd had niks met voetbal te maken, wat een onmenselijke omstandigheden. Dynamo verdween in de sneeuw met die witte tenues. PSG is niet heel verrassend als groepshoofd.

5 december 2012 om 07:23

Ongeloofelijk dat zagreb nog scoort in de 95 min!
Ik zei nog tegen mijn broer met wie ik de toto had gespeeld in de 90 min let maar op die gasten krijgen een pingel en het gebeurt ook nog.
Te ziek gewoon! 334 euri misgelopen.

On: Ik vond het een van de betere wedstrijden gister waarin ik porto echt geweldig vind voetballen.

Wel grappig om te zien dat Zagreb sinds tijden een punt pakt in de CL. En dat ze dat vieren alsof ze de CL gewonnen hebben. Ze zijn gewoon totaal niet aan dit niveau toe. Dan Is Ajax nog een wereld ploeg vergeleken met hun.
Volgens mij was die 1-7 van Lyon niet alleen door omkoping. Maar vooral aan gebrek van kwaliteit.
Alleen dan is een 1-4 nederlaag natuurlijk meer op zijn plaats dan een geflatteerde 1-7 !!
BTW eigenlijk kon je zo'n wedstrijd met zoveel sneeuw niet door laten gaan.
Het zag er niet uit.

PSG teleurstelde wel een beetje in de afronding. Het is dat die Helton er weinig van bakt. Anders had PSG hier niet gewonnen. Groep winst is toch heel belangrijk in de CL !!

PSG - FC Porto was een aantrekkelijke wedstrijd met kansen voor beide elftallen, echter zie ik beide teams niet echt verkomen in de Champions League dit jaar. Otamendi speelde een zeer sterke wedstrijd tegenover Ibrahimovic die eigenlijk bij niet gevaarlijk is geweest maar dat kwam ook omdat hij op een eenzaam eiland stond en Lavezzi, Menez en met name Pastore niet echt goed bijslootte toen hij lange ballen terug moest leggen. Ook Danilo en Jackson Martinez speelde een sterke wedstrijd. Porto speelt echt aantrekkelijk voetbal en heeft een aantal hele goede spelers met Rodriquez Moutinho Martinez Danilo Gonzalez en Otamendi.

Bij PSG vond ik Silva sterk spelen en ook Verratti vond ik goed invallen. Hij moet altijd spelen naar mijn mening, met hem erbij loopt het middenveld veel lekkerder en word het spel beter verdeelt. Voordat hij erin kwam werd het centrale duo Matuidi en Chantome bijna niet betrokken in het spel. Gelukkig is de 1e plek vastgesteld, zolang Psg, Real Madrid ontloopt kunnen ze door bekeren.

Aah erg balen van die grote blunder van Helton. Anders waren wij denk ik wel als groepshoofd geëindigd door gelijkspel. Dat schot van Lavezzi had echt gehouden moeten worden. Achja, overkomt iedereen wel eens.
Verder was er een grote kans nog voor Lucho Gonzalez die over het doel schoot. Jammer. Over het algemeen vond ik het spel wel een beetje evenwichtig. Hoewel de scheidsrechter wel af en toe liever het geel aan Porto liet zien dan aan Psg. De eerste actie van Ibrahimovic meteen, was gelijk een smerige op de kuit van Otamendi.

Mooi voor Zagreb dat ze toch nog een puntje gepakt hebben.

ben benieuwd hoe ver psg het gaat schoppen. Dit was alleen 1 van de makkelijkste poule's denk ik. Ik ben bang als ze tegen man united ofso spelen, dat ze helemaal worden weggetikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren