Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Wiel schiet in de lach wanneer hij de zwakste schakel bij Ajax moet noemen

Laatste update:

Gregory van der Wiel denkt niet dat het bij Ajax scheelt aan de spelers of trainer John Heitinga. De voormalig rechtsback van de Amsterdammers vermoedt dat vooral een vertrouwensgebrek ten grondslag ligt aan de huidige sportieve crisis. Wanneer Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters Van der Wiel naar de te lozen man vraagt, schiet hij dan ook in de lach.

Met nog vijf competitieduels te gaan lijkt de tweede plek nog het hoogst haalbare voor Ajax. De topper zondag tegen nummer drie PSV, dat op evenveel punten staat, lijkt dan ook een allesbeslissende te worden. Van der Wiel zou het 'heel jammer vinden' als de Eindhovenaren uiteindelijk de Champions League in gaan ten koste van Ajax. "Ik zit doordeweeks graag naar Ajax te kijken."

Met name het spel van Mohammed Kudus en Steven Berghuis kan Van der Wiel bekoren. Een dissonant bij Ajax weet hij echter niet te noemen. "Geen idee. Dan moet ik daar iedere dag op het veld staan om dat te kunnen zien. Ik vind niet dat er iemand is waarvan ik denk: dat kan echt niet. Ik denk dat hij ook niet zou spelen dan. Lijkt mij", aldus Van der Wiel.

Ook aan Heitinga ligt het niet, denkt Van der Wiel. Dat de oefenmeester het tij niet heeft weten te keren in Amsterdam, mag namelijk geen verrassing heten. "Het spel is al een tijdje niet geweldig. Om te verwachten dat iemand instapt en het ineens weer sprankelt: dat werkt niet zo. Dat heeft een opbouw nodig. Het zijn details. Details qua spel, misschien de juiste samenstelling spelers, en vertrouwen natuurlijk. Dat speelt ook een rol. Het is aan hen om dat weer te recht te trekken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als iemand op het geld na zou moeten lachen om zijn sportieve carrière, is het Gregor wel..

21 april 2023 om 19:33

Had graag geruild van carriere, ik bij Milan, Ajax etc en hij op de bank als 3e spits/linksbuiten zonder enig talent bij de plaatselijke voetbalclub op bedenkelijk niveau.

21 april 2023 om 19:39

Als je 3e spits/linksbuiten bent bij je eigen voetbalclub dan zou ik vragen of je misschien niet Toiletjuffrouw kan worden bij die club ofzo.

21 april 2023 om 19:56

En Vd Wiel had ook nog een basisplaats bij PSG een aantal seizoenen. Die heeft gewoon een mooie carriere gehad. De te lozen man bij Ajax is denk ik Bassey of Sanchez. Wie van de twee ik nou slechter vind durf ik niet te zeggen. Het is allebei niet heel best

21 april 2023 om 20:09

Obstwasser312 staat in mei vooraan op de huifkar het hardst te juichen van iedereen bij het kampioenschap, niemand die mij dat ontneemt. 0 goals, 0 assist en een 1/2 wedstrijd. Ook wel: de goat.

21 april 2023 om 21:42

Bassey gezien zijn transfersom ook. Sanchez was gelukkig nog “maar” 5 miljoen.

21 april 2023 om 22:54

Japie je vergeet Wijndal. Hallo. Wat een mol is dat. Die wordt nog betaald door AZ.

22 april 2023 om 08:41

Bassey gaat nog wel van toegevoegde waarde zijn. Die mist nu compleet vertrouwen, maar hij komt er wel

22 april 2023 om 09:15

@lucasenzo

Op basis van wat denk je dat hij "er wel komt"?

22 april 2023 om 17:24

Als CV is hij volgends mij meer dan geschikt zorgde er vorig seizoen al voor dat rangers de finale van de EL haalde net zijn reddingen als CV dus ik ben het wel met Lucassenzo eens

22 april 2023 om 10:51

Je zou maar een basisspeler zijn in een wk finale. Elke 4 jaar is dat voor maar 22 spelers weg gelegd. Dat weet iedereen maar besef het eens voor je zulke uitspraken doet.

23 april 2023 om 08:37

Heel eerlijk hij heeft een fantastische carrière gehad. Deze man was echt niet zo heel erg goed. Ook had ik de indruk dat hij helemaal niet zo van voetbal hield. Desalniettemin toch 3 jaar redelijk veel wedstrijden bij PSG gespeeld en natuurlijk daarvoor ook grotendeels veel gespeeld bij Ajax.

Gregory heeft mijn gunfactor helemaal na zijn openhartige interviews over de donkere kanten van zijn carrière. Dat vereist wel moed om daar zo over te spreken. Ook goed dat hij nu niet meteen een ajacied afvalt, al waren er meerdere die hij kon noemen, Wijndal Bassey Sanchez Lucca Brobbey Bergwijn oh grappig allemaal aankopen van afgelopen jaar. Groetjes, de club zonder td.

22 april 2023 om 11:05

Van dat rijtje kan je Lucca toch niet opnoemen? Het is 1. geen aankoop en 2. geen speler die je voor dit kutseizoen verantwoordelijk kan houden.

22 april 2023 om 11:10

Hij is zeker niet verantwoordelijk of de grootste tegenvaller dit jaar. Maar in termen van de zwakste schakel - wat in de titel staat - en 'dit kan echt niet' - zoals Van der Wiel het zegt - vind ik Lucca wel erg zwak en eigenlijk echt niet kunnen bij dit Ajax. Hij heeft toch niks goed gedaan dit seizoen? Van Haller/brobbey naar Brobbey/lucca. Wauw.

23 april 2023 om 12:13

Als ik Luca zie, kijk ik met weemoed terug naar de periode met Suk in de spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren