Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes scoort opnieuw en is topscorer van Russische competitie

Laatste update:

Quincy Promes mag zich weer in zijn eentje topscorer van de Russische Premier Liga noemen. De aanvaller van Spartak Moskou was zondagavond trefzeker tegen Kuban Krasnodar en staat nu op dertien doelpunten in dit seizoen; een meer dan Hulk (Zenit Sint-Petersburg) en Fedor Smolov (FK Krasnodar). Laatstgenoemde scoorde zondag vier keer in de 6-0 overwinning op Ural.

Promes kon Spartak niet aan een overwinning helpen: hij maakte met een rake vrije trap een achterstand ongedaan (2-2), maar meer zat er niet in voor de hoofdstedelingen. Voor Promes betekende dit zijn derde doelpunt na de winterstop, die vorige maand werd beëindigd. Hij heeft met zijn dertien doelpunten zijn seizoenstotaal van vorig jaar al geëvenaard.

Aan Promes ligt het dus niet, maar Spartak is bezig aan een teleurstellend seizoen en staat slechts zevende in de Premier Liga. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Zenit en staat hij dus tegenover Hulk.

Quincy Promes moet in de zomer vertrekken uit Rusland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet het toch meer dan aardig daar in Rusland

10 april 2016 om 21:37

Hij speelt tegenwoordig ook vaak als tweede spits of 9,5. Daarnaast lijkt mij Bayern of City nog iets te hoog gegrepen.

10 april 2016 om 21:47

Arsenal kan Hulk wel gebruiken als je spelers als Walcott en Ox zo ziet aanmodderen. Toch een zeer doelgerichte en gevaarlijke winger. Past alleen technisch niet in het spel. Promes is nog te licht denk ik. Hij zal er goed aan doen om een stap te maken naar teams a la Southampton, Everton, Sevilla, Leverkussen (?). Dan kan hij wennen aan het niveau en ondertussen hopelijk ook nog doorgroeien

10 april 2016 om 21:48

Welke FFP beperkingen dan precies?

11 april 2016 om 02:27

Ik weet niet of jij het weet, maar Zenit heeft met Gazprom een hele rijke sponsor die wereldwijd bekend is aangezien zij de Champions League sponsoren. Die kunnen dus echt wel een goed salaris betalen binnen hun financiële mogelijkheden en tikken maar de helft van jouw genoemde 12 miljoen euro uit. Daarnaast wordt er in Rusland genoeg verdiend aan TV gelden en kaartverkoop. Spartak heeft sinds de opening van de Otkrytie Arena gemiddeld meer supporters in het stadion zitten dan toen ze hun wedstrijden moesten spelen op de oude sintelbaan van Luzhniki. Ze zijn in Rusland keihard bezig om dat op te bouwen want je ziet aan clubs zoals Spartak en Rubin Kazan dat er dan meer geld opgehaald kan worden om betere spelers te kunnen halen. Natuurlijk heb je ook clubs als Dynamo Moskou en Anzhi Makhachkala gehad die dachten dat je wel even met heel veel geld leuke spelers kan kopen en ze een miljoenensalaris te geven, maar dat komt puur omdat ze een eigenaar hadden die niet het geduld hebben om clubs op te bouwen en meteen succes willen. Het is dan ook geen toeval dat die eigenaren na 2-3 jaar de stekker eruit trokken, want het is gebleken dat je met heel veel geld geen prijzen kan kopen. Daarom heb ik het uiterste respect voor Sergey Galitskiy. Die heeft FC Krasnodar niet zo lang geleden opgericht en heeft die club rustig opgebouwd door geen gekke bedragen neer te leggen, maar om spelers te halen die in zijn filosofie(en daar begint het allemaal mee als je een club runt) passen waardoor de club nu al een stabiele subtopper is die heel leuk voetbal speelt. Dus clubs zoals Zenit, Spartak, Cska(die vanaf seizoen ook in een nieuw stadion speelt), Lokomotiv en FC Krasnodar hebben het geld uit het buitenland echt niet nodig om goed beleid te kunnen voeren.

11 april 2016 om 16:14

Zenit doet anders keurig zijn best om zich keurig aan de FFP regels te houden. Deze zomer is de focus vooral gelegd op transfervrije Russen zoals Dzyuba en Yusupov en in de winter hebben ze voor een schijntje Zhirkov en Kokorin gehaald.

Wat Spartak betreft is de laatste keer dat ze Champions League speelden in 2012 en sindsdien is het qua financiën een stuk beter gegaan door de bouw van dat stadion. Ik maak me dan ook geen enkele zorgen om de clubs die gewoon een goed en stabiel beleid voeren. Je kunt je alleen zorgen maken om de clubs die denken dat je met geld alles kan kopen wat los en vast zit, maar zoals ik al zei: die hebben het dan ook niet voor niets niet lang volgehouden.

10 april 2016 om 21:48

Als er een club is die geen vleugelaanvallers nodig heeft is het Bayern wel

10 april 2016 om 22:13

Hoop op wolfsburg hebben perisic en de bruyne van de hand gedaan en missen toch wel aanvoer.

10 april 2016 om 22:18

Promes zou een uitstekende toevoeging zijn voor Borussia Dortmund. Zeker als Mkhitaryan een transfer zou maken. Achter Reus en Mkhitaryan is de spoeling erg dun daar. Promes kan op meerdere posities en in meerdere formaties spelen.

10 april 2016 om 22:19

Promes komt (nog) wel te kort voor Dortmund. Maar wie weet kan hij zich verder door ontwikkelen. Wel een typte BvD speler!

Ik vond hem in het NL elftal vies tegenvallen. Stelt de Russische competitie dan zo weinig voor, of had Promes toen gewoon 2 slechte wedstrijden?

10 april 2016 om 21:51

Promes speelde tegen Frankrijk als een van de weinigen een goede pot. Tegen Engeland viel hij met een blessure uit.

10 april 2016 om 22:02

Op basis van de wedstrijden in het NL elftal stellen best veel goede voetballers teleur.
Het is jammer dat ik nooit een wedstrijd van Promes zie dus kan hem helemaal niet goed beoordelen en dan moet je inderdaad afgaan van die paar wedstrijden in Oranje.
Al speelde we nu laatst tegen een Frankrijk en Engeland. Dan heb je het over 2 teams die beide bij de top 6 van Europa horen.
Maar dat hij de topscorer in de Russische competitie is zegt toch wel wat. De top 5 in Rusland is sterker dan de top 5 in Nederland. Alleen Ajax en PSV zouden daar mee kunnen doen met de top. Een Feyenoord, AZ en alles wat daar onder hangt zou volstrekt kansloos zijn.

Weet iemand hoeveel wedstrijden er daar zijn gespeeld? 13 klinkt best weinig maar er zullen daar wel minder gespeeld zijn

10 april 2016 om 22:07

totaal 30 wedstrijden, nog 7 te gaan

10 april 2016 om 22:12

Als het goed is 23. Dan is dus net iets beter dan 1 op 2. Zoveel scheelt dat niet volgens mij met andere competities (behalve ronaldo en messi).

Wie Promes als slecht bestempeld heeft zero verstand van voetbal of volgt de Russische competitie
Totaal niet ! De Russische competitie is nog altijd een klasse beter dan de eredivisie !

Promes doet het behoorlijk naar behoren als het aankomt op het Nederlands elftal !
Qua techniek ziet het er niet best uit wat de Russische competitie betreft, maar qua andere vlakken
doen ze het even goed vergeleken met de europese clubs CL is daar het voorbeeld van.

Promes hoort een vaste waarde te zijn voor Oranje nog altijd boven Depay als het op pikorde aankomt.
Dat zelfde geldt voor Douglas die nu speelt voor Trapzonspor je kan zijn statistieken er op na zien,
Altijd een constante niveau en tuurlijk zijn er verbeter punten, met zo een dijk aan ervaring internationaal
vind ik het ronduit schandalig dat zo een speler niet wordt opgeroepen, of op ze minst niet 1 eerlijke kans krijgt om heel wat mondjes te snoeren.
Dat zelfde geldt voor Vernon Anita vaste basisspeler in Engeland en niet de minste competitie,
een stofzuiger op het veld die niet vies is het vuile werk op te knappen.een soort Nigel de Jong 2.0 !

Verleden herhaalt zich weer en op deze manier zal Oranje ook nooit succes gaan boeken
als de Knvb verkeerde trainers aanstelt en de verkeerde spelers blijft opstellen
terwijl er keuze genoeg is !

Anita
Dijk
Jansen
Huntelaar
Depay
Blind
Wijnaldum
Klaasen
Clasie
Veltman

Krul
Tete
Vrij
Douglas
Willems
Affelay
Sneijder
Strootman
Robben
Persie
Promes
10 april 2016 om 22:54

Ik snap je post, en het is zeker zo dat Promes veel beter presteert dan men denkt die alleen artikelen over hem leest.
Je punt over Douglas is dan weer een stuk minder.
Juist in Rusland was Douglas ondanks dat hij de 50 wedstrijden in 2 seizoenen heeft gehaald juist niet echt potten gebroken en is daarom ook weer gegaan.
Promes hoort zeker in het NL elftal thuis, maar Douglas niet.
Dat hij een serie van 10 goede wedstrijden bij Trabzon heeft gespeeld doet daar niks van af.
Als je Newcastle bekijkt kun je niet anders dan concluderen dat je beter Wijnaldum en Janmaat kan oproepen als Anita en de Jong.

10 april 2016 om 23:38

Douglas is er weg gegaan omdat Dynamo Moskou zijn grootverdieners moest verkopen, niet omdat hij daar zo slecht presteerde.

11 april 2016 om 00:19

Ach jij en ik weten beide dat hij niet de verdedigende factor was in Moskou zoals hij dat bij Twente was.
Ook als er grootverdieners konden blijven hadden ze naar alternatieven gezocht na zijn 2e seizoen.
Douglas is gewoon geen Oranje materiaal.

11 april 2016 om 02:30

Dat denk ik niet, want de club was hartstikke tevreden over zijn prestaties. Hij en Samba waren een goed verdedigend duo samen waar ongelooflijk veel fysieke kracht in stonden. Verdedigend gaven de twee bijna niks weg en nu hij weg is de verdediging van Dynamo dramatisch.

Bratuchu Quincy doet het goed, heeft zijn eigen pad gekozen en gaat er komen want heeft geen verkeerde haast. Hij is geen wereldster als Robben maar wij, als NL, kunnen er veel aan hebben, heeft creativiteit en effectiviteit. Ons grootste aanvallende talent!

Fedor Smolov, die heeft nog een verleden bij Feyenoord. Heeft toen nooit echt een goede kans gekregen tijdens zijn huurperiode, maar is toch wel een handige voetballer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren