Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Pérez gaat in China om de tafel met Ramos na nieuw bod uit Engeland'

Laatste update:

Florentino Pérez gaat opnieuw om de tafel met Sergio Ramos en zijn gevolg. Manchester United heeft volgens sportkrant AS een tweede bod uitgebracht op de stopper en toont daarmee aan dat de interesse uiterst serieus is. De voorzitter van Real Madrid twijfelt nu of hij in moet gaan op het voorstel uit Engeland en gaat in China overleggen met de hoofdpersoon in de transfersoap.

/

De Koninklijke toert de komende week door Azië en doet dat vooralsnog gewoon met Ramos, die intern zijn onvrede heeft geuit over het beleid van de club. Hij is nog altijd niet te spreken over het wegsturen van Carlo Ancelotti. Ook de verkoop van Iker Casillas aan FC Porto zit Ramos dwars en hij zou een hoger salaris verlangen. Een overgang naar de topclub uit de Premier League is dan ook goed denkbaar, schrijft AS.

Het laatste bod van Manchester United bedraagt naar verluidt zestig miljoen euro en dat heeft Pérez serieus aan het denken gezet. Mocht hij zijn toestemming verlenen, dan lijkt een spraakmakende transfer ophanden. Volgens de berichten heeft Ramos zelf al mondeling zijn jawoord gegeven the Red Devils.

/

AS meldt dat het eerste bod van United 45 miljoen bedroeg, maar Engelse media gingen eerder uit van een bod van 40,3 miljoen. De vraagprijs zou negentig miljoen bedragen. Vorige week vrijdag berichtte onder meer de BBC nog dat Manchester United alleen bereid is om doelman David de Gea te verkopen, wanneer Ramos in de deal betrokken wordt.

Louis van Gaal gaf in de nacht van dinsdag op woensdag, na het duel met de San José Earthquakes, toe dat er op Old Trafford over Ramos gesproken zou kunnen worden. "Ik heb al gezegd dat dit een proces is en dat meneer Ramos misschien deel uitmaakt van dat proces. Wie zal het zeggen? Maar ik heb ook gezegd dat ik niet over geruchten wil praten." Het contract van Ramos loopt in Madrid nog tot medio 2017 door.

Zie jij Sergio Ramos naar Engeland gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En toch zou ik het een fantastische transfer vinden, zowel voor Ramos die bij 2 clubs een legende kan worden als voor Man Utd die exact zo'n type speler missen.

Maar toch ben ik bang dat het uiteindelijk niet doorgaat en Ramos achteraf vertelt dat hij nooit serieus van plan is geweest om Real te verlaten.

22 juli 2015 om 12:04

Idd zou voor beide partijen kunnen bloeien tot een formidabele transfer. Echter ben ik er ook niet sterk van overtuigd dat real Ramos zal geven zonder de Gea in ruil verwachten.

22 juli 2015 om 13:03

Ik gok dat bijna iedereen bij Real Ramos weg zou doen voor 70.000.000, als hij zelf ook ontevreden is. Maar dan hou je geen rekening met meneer Perez, wat een egoïstische zak is dat, hij zal Man U Ramos waarschijnlijk niet gunnen, niet vanwege het sportieve aspect maar grotendeels omdat hij dan voor paal staat. De directeur die eerst zijn beste verdediger (die ook een groot aandeel heeft in La Decima) niet wil verkopen, vervolgens een relatief laag salaris aanbiedt, waardoor Ramos ontevreden wordt. Dan stuurt die Ancelotti en Casillas weg, wat zorgt nog meer ontevredenheid. Uiteindelijk wil je Ramos verkopen maar alleen voor veel geld en een goede keeper. Man U weigert dat, en uiteindelijk wordt Ramos verkocht voor alleen geld.

22 juli 2015 om 12:57

Hij gaat sowieso nergens heen. Toen ik naar de bron keek wist ik al hoe laat het was, AS is de krant die al die verzinselen de wereld instuurt. Ramos gaat nergens heen, je gaat niet de grootste club verlaten voor wat stappen terug? Real kan hem gewoon zijn gewenste salaris geven. Media outlets zoals AS proberen iedere transferperiode vuur op te stoken in de selectie van Real. Al is dat met Ronaldo, Casillas of Ramos.

Het wordt steeds gekker met Manchester United!
Die kopen me toch een team bij elkaar dat meteen de PL moet winnen en eigenlijk minstens top 4 van de CL moet halen, zo niet winnen.
Ik blijf het wel een mooi team vinden en gun Louis dit van harte als laatste speeltje, ik hoop wel dat het lukt na die paar honderd miljoen...

Het lijkt erop of Van Gaal bezig is met een nieuw Galacticos elftal in plaats van Real Madrid, het kan niet op bij United mocht dit daadwerkelijk gebeuren.

22 juli 2015 om 11:09

Nou zoveel galacticos hebben ze toch niet gekocht. Als je dat vergelijkt met real die destijds al die grote namen haalde

22 juli 2015 om 11:13

Ze hebben nog geeneen galactico bij Man United. Berichtgeving is dat Perez naar China gaat om er voor te zorgen dat Ramos blijft. United is nog niet zo goed.

22 juli 2015 om 11:26

Het grote verschil met Madrid is dat er bij Manchester United voetbaltechnisch wordt gekocht en bij Madrid alleen op commerciële waarde.

22 juli 2015 om 11:31

Verschil is dat bij Real Madrid de voorzitter de keuzes maakt en bij Man United de manager. Kan het bij Perez vaak ook om commercie gaan, Blind had nooit bij United gespeeld als van Gaal daar geen trainer was. Dat lijkt me geen voetbaltechnische keuze.

22 juli 2015 om 12:11

Amen!

22 juli 2015 om 12:55

Inderdaad. Navas, Illaramendi, Kroos, Lucas Silva, Diego Lopez, Casilla, Carvajal, Danilo en Khedira waren inderdaad allemaal gekocht voor de grote shirtverkoop..

23 juli 2015 om 12:26

Waarom wordt bijvoorbeeld James gekocht als je al een megatalent als Isco heb?

23 juli 2015 om 12:40

Omdat Di Maria werd verkocht misschien? Gast, zelfs met James erbij hadden we een groot deel van het sezoen te maken met te weinig middenvelders, omdat Bale Modric en James lang geblesseerd waren.. Dan speelden we een 442 met Isco en Kroos die nog wel goed waren, maar dan vaak aangevuld met een Illaramendi of Lucas Silva.. Daaruit kan je juist heel goed zien hoe belangerijk breedte is..

Hiermee kan Real dan mooi de Gea betrekken om naar Real te komen. Zou wel een transfer zijn Ramos naar United. Al hoop ik dat het niet doorgaat want dan zie ik de Gea ook niet vertrekken naar Real en blijft Cillessen ook gewoon bij Ajax dit seizoen.

22 juli 2015 om 11:33

Perez gaat naar China om met Ramos te praten over een nieuw aanbod voor verlenging van zn contract. United heeft daar niks mee re maken, aangezien ze nog 30 mil onder de vraagprijs zitten.

22 juli 2015 om 12:01

Vraagprijs van 90 millie, zijn ze helemaal lijp daar in Madrid. Dat is bijna net zoveel als Ronaldina...

Dat zou wel de meest aansprekende transfer van deze zomer zijn. Ramos naar Manchester United...

22 juli 2015 om 11:14

Met sweinsteiger naar Manchester op de tweede plaats. Louis is lekker bezig! (Nu alleen de fout maken door cilissen te halen.. Althans niet voor te veel geld)

22 juli 2015 om 11:31

Inderdaad met Schweinsteiger op de 2e plaats! Haalt Man U toch met Schweinsteiger en Ramos (als het doorgaat) 2 spelers binnen die veel voor hun club hebben betekend. Vooralsnog is het een leuke transferzomer...

Sergio Ramos is werelds beste centrumverdediger. Als Manchester United het lukt om hem vast te leggen. Zie ik de toekomst van Manchester United zonnig in. Al met al hebben ze deze zomerperiode goed ingekocht en verkocht. Louis van Gaal de loodzware taak om United naar prijzen te managen.

Die zal wel gewoon in Madrid blijven, hoop natuurlijk wel om hem eens te zien in een andere competitie

Je zult zien MU zal niks winnen dit jaar,waarom omdat Luis gewoon eigenwijs zal gaan doen.

ik hoop het wel voor hem natuurlijk

maar ik vrees het ergste voor hem.

Dit moet Manchester United niet willen, Ramos en Schweinsteiger zitten niet meer op hun topniveau, die gaan alleen nog maar minder worden elk jaar. Muller zou een betere keuze zijn. United mist nog steeds een echte topspits. Met Rooney in de spits ga je geen prijzen winnen. Dus een Cavani of Muller moet echt wel gehaald worden.

22 juli 2015 om 11:23

Ramos over zijn top heen? Hij is nog niet eens 30?

22 juli 2015 om 11:36

Over hun top heen??haha...kijk je alleen Eredivisie? Hij heeft vorig jaar een misschien iets minder seizoen gehad ( blessure), maar verder is deze jongen ook goed voor gemiddeld 4 goals per seizoen en dat als verdediger.

22 juli 2015 om 12:23

Die 4 doelpunten maken niet uit voor een verdediger.. Behalve die tegen Atletico in de CL dan haha.
Maar hij is een ijzersterke verdediger, staat op de juiste plaats, kan bikkelhard zijn en stuurt het team aan.
Als United hem haalt schiet de verdediging omhoog van een 6 naar een 8,5.

Ik hoop echt dat Sergio Ramos naar Manchester United gaat. Bij Real Madrid wordt hij in mijn ogen niet genoeg gewaardeerd en dat zal hij bij Manchester United wel worden.

Verder kan Ramos nog makkelijk 'n jaar of vijf mee en United heeft dan eindelijk hun gewenste top verdediger binnen. Als Ramos uiteindelijk niet haalbaar is, dan schakelen ze vast wel over Nicolás Otamendi, van Valencia.

Of Ramos of Otamendi er nou bijkomt, dat maakt niks uit. United heeft dan sowieso een selectie waarmee ik ze samen met Chelsea als de grootste kanshebber voor de landstitel zie en misschien dat ze dan ook goed kunnen presteren in Europees verband.

Zie opstelling: van Ángel di Maria verwacht ik dat hij deze transferperiode naar Paris Saint Germain zal vertrekken.

de Gea
Darmian
Ramos
Rojo
Shaw
Schneiderlin
Herrera
Schweinsteig
Mata
Rooney
Depay
22 juli 2015 om 11:22

Als Ramos naar United gaat dan gaat De Gea naar Real Madrid. Dus dan komt Cilessen in het doel te staan van United.

22 juli 2015 om 11:58

Ramos niet gewaardeerd? Wat is dat voor onzin.

Dat hij door Perez geen contractverbetering krijgt komt puur door zijn leeftijd en positie niks meer dan dat. In Madrid is hij als een koning. Elke Madridista houdt van Ramos. We willen liever Ramos rijk hebben dan hem kwijt en De Gea ervoor krijgen.

22 juli 2015 om 14:28

Perez moet Ramos zo snel mogelijk verlengen met een verbeterd contract. Op die manier zal het aantrekken van de Gea ook makkelijker worden. Dan Mr. van Gaal Ramos niet meer gebruiken om Real onder druk te zetten! Ramos hoort gewoon bij Real!

Als Manu Ramos en Pedro kan halen voor 70 tot 85 miljoen hebben ze goede zaken gedaan. Maar 60 miljoen enkel voor Ramos is iets te veel. IK denk dat Ramos nu hij niet meer jong genoemd kan worden iets van 45 tot 50 miljoen maximum waard is en Pedro bij Barça 30 miljoen.

60m euro voor een 30jarige verdediger die wilt vertrekken.. Pff, dat zet je wel aan het denken ja..

22 juli 2015 om 12:09

Ja he, United geeft het uit of het 60 euro is. Waar gaat dat heen met de voetballerij.

Als Ramos in dienst treed van man united en er nog een extra spits word aangetrokken zijn ze echt op volle oorlogsterkte. Alleen chelsea die het hun nog echt lastig kan maken.

Als ook deze transfer door gaat hebben ze toch al een hoop topNAMEN gehaald. Ze zijn alleen nog niet allemaal meegevallen. Maar het rijtje wordt lang en de totaalprijs echt wel gigantisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren