Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pogba stelt Europese grootmachten teleur en tekent nieuw contract’

Laatste update:

Paul Pogba werd de voorbije weken continu in verband gebracht met een vertrek bij Juventus. Het supertalent werd in verband gebracht met clubs als Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester United, maar het heeft er alle schijn van dat hij toch in Turijn blijft. Volgens diverse Italiaanse media staat Pogba op het punt om zijn contract te verlengen.

/

De grote Italiaanse kranten komen stuk voor stuk met het nieuws dat Pogba zijn verbintenis openbreekt, al verschillen de meningen over een contractduur. Volgens La Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport tekent Pogba bij tot medio 2018, Tuttosport rekent op een verbintenis tot medio 2019. Het 21-jarige supertalent gaat 3,2 miljoen euro per seizoen verdienen, plus mogelijk nog een miljoen aan bonussen.

Door de contractverlenging van Pogba zullen tal van grote Europese clubs teleurgesteld zijn. Naast Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester United werden ook Chelsea en Manchester City genoemd. Of de contractverlenging van Pogba gevolgen heeft voor de toekomst van ploeggenoot Arturo Vidal, zal nog moeten blijken.

Paul Pogba is nu al een van de beste middenvelders ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws voor de Italianen, jammer voor Psg. Zou hem heel graag naast Veratti zien spelen.

27 juli 2014 om 14:13

PSG kon hem helemaal niet kopen. Zij mochten deze transferperiode 'maar' 50 miljoen uitgeven, en die hadden ze al aan Luiz uitgegeven, dus voordat ze een grote transfer als Pogba kunnen doen moeten ze eerst voor veel geld verkopen.

Dat is dan wel weer even goed nieuws. Het was al wat stiller geworden al zie ik hem ook niet zo snel vertrekken eigenlijk bij Juventus, Ik ben benieuwd hoe dit jaar word. Ben ook benieuwd hoe de mogelijke 4-3-2-1 opstelling gaat werken. Zo zijn we op ons sterkst en zie het Juventus nog wel ver schoppen misschien in de CL

27 juli 2014 om 14:52

4-3-2-1 zou inderdaad een betere keuze zijn dan 4-3-1-2. Als Juve nog een goede vleugelspeler weet te strikken en Vidal weet te behouden staat er een top team!!

Llorente

Tévez 'Aankoop'

Pogba Pirlo Vidal

Evra Chiellini Barzagli Caceres

Buffon

27 juli 2014 om 15:04

Niet vergeten ze hebben Marchisio nog he.

27 juli 2014 om 15:09

Marchisio heeft na de 'doorbraak' van Pogba bij Juve een soort van supersub rol gekregen.

Hij kan op meerdere posities uit de voeten, maar ik zie hem toch meer als spelverdeler (CVM) dan als een aanvallende middenvelder.

Het is een zeer goede speler. Mijn voorkeur voor de CVM gaat echter toch nog uit naar Pirlo.

27 juli 2014 om 15:38

Ik ben iig blij als we van die 3-5-2 opstelling af zijn. Wat elke keer faalde tegen de sterkere teams. Ik hoop natuurlijk nog op versterkingen. Ik ben ook echt benieuwd naar Coman en Pereyra.

27 juli 2014 om 16:25

Pereyra was ik bij Udinese niet echt van onder de indruk. Maar hopelijk weet 'ie me te verbazen. Coman heb ik enkel op Youtube gezien en dat ziet er veelbelovend uit.

De 3-5-2 was naar mij mening een uitstekende opstelling in de Serie A. Maar wanneer Juve tegen teams kwam te staan met 'sterke' vleugelspelers, kwam de opstelling niet tot zijn recht.

27 juli 2014 om 18:07

Di maria zou perfect zijn

28 juli 2014 om 15:30

Ik vind dat Giovinco ook wel eens een echte kans mag krijgen op de vleugel

Domme Keus van Pogba als hij echt wil doorgroeien had hij weg moeten gaan. Juve hoort op dit moment gewoon niet bij de top clubs

27 juli 2014 om 14:11

Juventus behoort altijd tot de topclubs in Europa. Goeie keus van Pogba om te blijven. Juve gaat volgend seizoen ver komen in de CL. Zeker nu spelers als Vidal en Pogba gewoon gaan blijven waarschijnlijk. Als ze eens niet gelijk Real of Bayern treffen kunnen ze heel ver komen. Het seizoen erop kan hij altijd nog naar Real of PSG gaan. Hij is nog maar 21.

27 juli 2014 om 14:23

Ach welnee, ze hobbelen leuk mee op het niveau van Galatasaray ongeveer, maar in de CL spelen ze zeker niet om de prijzen, ik denk maximaal de kwartfinale.

Raiola heeft het gewoon prima voor elkaar voor zijn favoriete club.

27 juli 2014 om 14:32

Ze komen steeds niet zo ver omdat ze telkens gelijk al een Bayern of Real treffen. Ze kunnen echt wel ver komen met een normale loting. Volgens jouw redenering is een Man utd ook geen Europese topclub. Onzin natuurlijk. Tot de Europese top behoren momenteel gewoon Barcelona, Real, Bayern, Chelsea, Manchester United, Juventus, Atlético, Arsenal, Man city en Dortmund denk ik ook wel.

Het kan aan mij liggen, maar is 3,2 miljoen niet bizar weinig salaris voor een speler van zijn kaliber? denk ook niet dat dat salaris klopt eerlijk gezegd.

27 juli 2014 om 14:05

Vorig jaar verdiende hij nog 1 miljoen per jaar dus het is verdrievoudigd. Vidal is grootverdieneret 5.5 miljoen per jaar. Netto natuurlijk.

27 juli 2014 om 14:28

Niet iedere club kan City-achtige bedragen uitgeven aan spelers, daarom dat Engeland de beste competitie ter wereld is, daar zit nu eenmaal het meeste geld.

27 juli 2014 om 15:18

Bizar eigenlijk, verklaart ook wel waarom de italiaanse ploegen de laatste jaren geen serieuze rol meer spelen in europa... de meeste topspelers willen wel meer verdienen dan dit.

Kan me nog herinneren dat Makaay bijna 2 miljoen verdiende toen die terugkeerde bij feyenoord

Als je leest wat hij krijgt per seizoen dan verbaast het mij wel. Ik bedoel is toch een schijntje bij wat andere topspelers krijgen. Of hij moet gigantisch veel tekengeld hebben gekregen. Jammer had hem graag weer in Engeland willen zien spelen.

27 juli 2014 om 14:21

Juventus is de favoriete club van Raiola, dus zo vreemd is het dan ook weer niet !

Hoeveel zou zijn afkoopsom in zijn contract nu wel niet zijn?

27 juli 2014 om 15:23

In Italië is een vooraf bepaalde afkoopsom niet verplicht, das (volgens mij) alleen in Spanje en Portugal het geval. Juve kan dus in principe vragen wat ze willen..

Dat heeft Raiola weer goed voor elkaar, een prima speler voor een relatief laag salaris bij zijn favoriete club.

27 juli 2014 om 14:25

Ja maar deze speler is toch niet op zijn achterhoofd gevallen hoop ik. Ik bedoel er moet wel een constructie zijn waarbij hij ook veel voordeel heeft. Dus oftewel groot bedrag aan tekengeld of relatief klein bedrag aan afkoopsom.

Goed nieuws dit, en ook verstandig van Pogba. Hij speelt bij één van de grootste clubs ter wereld en met hem erbij kunnen we verder bouwen aan het project om weer bij de top van de wereld aan te sluiten.

Dat hij 3.2 mil gaat verdienen kan ik niet geloven
Omdat hij nu al een super ster is juve kan ook 10 mil betalen
Ook omdat de gehele wereldtop achter deze gast aan zit
Maar nu blijft hij en kan ook nog genoeg cashen

Van mij mag hij de rest van zijn leven bij juve blijven

27 juli 2014 om 15:23

Zoals bianconeri al zei. Hij verdiende vorig seisoen slechts 1 miljoen. Nu dus 3. Hoezo zou dat niet kunnen. Juve heeft nooit achterlijke salarissen betaald. Zouden meer clubs moeten doen....

Dat zou zeer loyaal van hem zijn, met het vertrek van conte dacht ik dat juve zn sterspelers zou verliezen maar hopelijk kan dit vidal overtuigen te blijven. Denk ook dat psg hem veel meer zou bieden 3,2 miljoen pj.

Toch verwacht ik dat er gewoon een transfersom in staat die psg volgend jaar betaald als ze voldoen aan ffp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren