Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pochettino is resoluut: ‘Nee, hij komt niet in mijn plannen voor’

Laatste update:

Vincent Janssen maakte zondag zijn eerste doelpunt sinds 14 mei, toen hij namens Fenerbahçe scoorde in het duel met Karabükspor. Terwijl het eerste van Tottenham Hotspur zich voorbereidde op de topper tegen Manchester United, kwam Janssen bij de beloften tot scoren in de wedstrijd tegen West Ham United (1-1).

De 24-jarige Janssen maakte vorige week maandag tegen het tweede van Liverpool zijn rentree en maakte zondag dus zijn eerste doelpunt. Desondanks hoeft de linkspoot niet te rekenen op kansen in het eerste elftal van Mauricio Pochettino. “Nee, hij komt niet in mijn plannen voor”, reageert de manager in de Engelse pers.

Harry Kane is de eerste spits bij Tottenham en verder kan Pochettino beschikken over Fernando Llorente. Tenzij de Spanjaard vertrekt, lijkt Janssen dus ook in de tweede seizoenshelft geen minuten te zullen maken bij the Spurs. Llorente wordt overigens nog wel nadrukkelijk in verband gebracht met Athletic Club.

Janssen werd twee jaar geleden voor minimaal twintig miljoen euro overgenomen van AZ. In zijn eerste seizoen wist hij geen potten te breken in de Premier League. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Fenerbahçe, maar mede door blessureleed kwam hij ook daar niet uit de verf. Janssen kampte de afgelopen maanden met een slepende voetblessure.

Denk jij dat Vincent Janssen deze maand transfereert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janssen doet er verstandig aan ritme op te doen bij een Nederlandse club. AZ, Utrecht, Vitesse. Clubs van redelijk niveau ,waar de kans groot is dat hij gaat spelen

14 januari 2019 om 09:10

Hij is zeker welkom bij Utrecht in ieder geval. Alleen zal Spurs dan wel moeten meewerken aan een huurconstructie waar Utrecht max 20 procent van zijn salaris betaald, want anders is die onbetaalbaar.

14 januari 2019 om 14:00

Utrecht heeft al met hem gesproken maar bleek niet haalbaar te zijn

14 januari 2019 om 10:01

AZ zou hier ook gewoon moeten toeslaan en hem moeten huren voor een half seizoen, want Johnsen is te slecht en Boadu komt ook net terug van een blessure en is nog hartstikke jong. Hij kent de club en een aantal van die jongens nog wel. Enkel zal Spurs dan wel een deel van zijn salaris moeten gaan betalen, maar dat is ook in hun voordeel, want dan kunnen ze hem misschien van de zomer verkopen voor een leuk bedrag.

14 januari 2019 om 13:21

misschien moet Feyenoord m nog een halfjaartje laten verpieteren en dan in de zomer als opvolger van Jorgensen halen. Voor n acceptable bedrag.

Het lijkt wel alsof Vincent aan de vrouw van Pochettino heeft gezeten.

14 januari 2019 om 08:39

Nee, hij is simpelweg niet goed genoeg voor Spurs. Logische keuze dus.

14 januari 2019 om 09:41

Denk dat hij zelfs daar niet meer scoort. Tottenham blijkt helaas te hoog gegrepen voor Vincent

14 januari 2019 om 09:53

Ja echt he. Normaal gesproken zou hij gewoon standaard basis staan. Sterker, als Pochettino niet de trainer had geweest had men Kane niet eens gekend

14 januari 2019 om 11:36

Je weet wel dat kane al 2 jaar topscorer was voordat Vincent kwam

14 januari 2019 om 12:15

Hoe dik moet de sarcasme er bovenop liggen voordat je hem herkent olaf1974?

14 januari 2019 om 12:46

@Sanderkoevoets

Sarcasme kan je haast niet lezen dus ik begrijp olaf wel..

14 januari 2019 om 17:50

Nee in sommige context niet maar hier is 't gewoon knap als je 't niet door hebt.

Dit is een groot probleem van hoge transferbedragen. Bijna iedereen wist dat dit te hoog gegrepen was voor Janssen, maar alleen de te hoog gegrepen clubs konden aan de (te) hoge vraagporijs voldoen.

14 januari 2019 om 09:12

Eens maar als geen club het zou betalen dan had az natuurlijk ook moeten zakken qua prijs. Iedereen wist dat hij het niet ging redden maar idd duidelijke taal van pochettino

14 januari 2019 om 10:02

@dante;
het is tegelijkertijd ook een kip- en eiverhaal. Als er geen premier league club interesse toont wordt de vraagprijs ook geen 20 miljoen. Die clubs zwemmen in het (televisie)geld, maar zodra zij zich melden voor een speler in een andere competitie, gaat de vraagprijs direct met (vele) miljoenen omhoog.

Had ook niet verwacht dat hij nog kansen zou krijgen. Is gewogen en te licht bevonden. Als Spurs een blessuregolf krijgt, zullen ze eerst kijken naar talenten die toekomst bij de club hebben, voordat ze Janssen weer zullen gebruiken. Ben benieuwd of ie wegkomt. Hij staat immers al meer dan 2 jaar compleet stil.

Alsof hij erom zal malen. Hij verdient miljoenen. Die zit zijn big contract rustig ala El Hamdaoui uit tot wat vergelijkbaars op pad komt.

14 januari 2019 om 13:04

"die zit zijn big contract rustig ala El Hamdaoui uit tot wat vergelijkbaars op pad komt."

El Hamdaoui heeft zijn contract bij Ajax niet uitgezeten he. Die ging alsnog voortijdig weg. Als je een voorbeeld wilt van iemand die zijn contract uitzit, puur voor het geld, dan is dat Winston Bogarde. Die vloog op een gegeven moment letterlijk dagelijks op en neer van Amsterdam naar Londen om naar de training te gaan (van de beloftes waar hij naar terug gezet was omdat hij weigerde te vertrekken).

14 januari 2019 om 18:21

Ik zeg ook vergelijkbaars op pad komt... Bogarde wilde niet vertrekken omdat hij elders geen gelijkwaardig contract kon tekenen vanwege zijn ouderdom. Die zou nooit hetzelfde contract ergens anders krijgen. Mounir en Vincent wel, vandaar de vergelijking.

Bij elke post zie je dat mensen Janssen in de eredivisie willen zien, we moeten niet vergeten dat er meerdere competities zijn dan alleen de eredivisie, en Janssen kan het echt wel hoor dat scoren dat heeft hij laten zien bij AZ laten we eerlijk zijn, ik wil het hem ergens anders zien proberen. Helaas in Turkije was hij geblesseerd dat kan je hem niet kwalijk nemen.

Laat het hem proberen in een mindere team in de Bpl, laat hem het proberen ergens in Spanje of Italië, daar wil ik hem graag zien ipv de eredivisie.

14 januari 2019 om 10:03

Ik zou eerlijk gezegd niet weten welk PL team hem zou willen. Zelfs een Fulham ziet in hem wss geen verbetering. Het probleem is sws dat PL teams slechts 2 spelers mogen huren van een ander PL team. De meesten gaan daan liever voor een wat meer bewezen speler zoals Kurt Zouma of een toptalent

14 januari 2019 om 10:07

Fulham heeft met Mitrovic gewoon een uitstekende spits. Dat 'zelfs een Fulham' waarschijnlijk niets in hem ziet lijkt me logisch.

14 januari 2019 om 10:21

Dat is ook precies wat ik bedoelde. Zelfs de onderkant van de PL heeft zoveel geld dat ze prima spitsen kunnen betalen. Een Newcastle heeft met Rondon ook een prima spits die gehuurd is en itt tot Jansen wel iets heeft bewezen.

14 januari 2019 om 10:04

Feit is dan dus dat hij het eigenlijk alleen 1 seizoen Eredivisie goed heeft gedaan in een hoogste divisie. Dat hij bij Fener last van een blessure heeft gehad is jammer, maar dat weegt natuurlijk wel gewoon mee.

Realiteit is dat hij bij 2 clubs op rij is geflopt en nu al 2,5 seizoen zo goed als niets meer heeft laten zien. Waarom zou een club uit de Bundesliga of Serie A nu bij hem uit komen als versterking voor de tweede seizoenshelft?

Een tijdelijke terugkeer naar de Eredivisie lijkt me juist wel een logische stap. Terug naar waar je het kent en kan laten zien dat je wel degelijk nog kan scoren, om daarmee juist aan die clubs uit Italie en Duitsland te laten zien dat hij de gok waard is.

14 januari 2019 om 10:47

Eens, maar als ik in Janssen zijn schoenen had gestaan had ik het ook graag ergens anders willen laten zien. Een terugkeer in de Eredivise snap ik maar het zou als een stap terug voelen. Maar soms moet je die ook kunnen nemen natuurlijk.

Maar als ik dan zou moeten kiezen om het ''ergens'' anders te proberen zou ik hem het laten proberen bij een degradatie kandidaat, het is zeker ook een stap terug en misschien wel meer dan naar bijvoorbeeld AZ te gaan of Vitesse maar het is ergens anders het is niet de eredivisie. En ik denk dat dat vooral meespeelt bij Janssen niet terug willen naar de Eredivisie maar het ergens anders willen laten zien, laat het hem proberen bij Cardiff, Huddersfield, Misschien zelfs Southampton.

14 januari 2019 om 11:41

Het is dan nu toch ook maar voor een half seizoen? Daarna kan hij opnieuw evalueren.

Het lijkt me voor hem gewoon zaak dat hij weer eens een goede serie wedstrijden neer kan zetten en het netje weer regelmatig weet te vinden.

Dat gaat de komende 6 maanden bij Tottenham totaal niet gebeuren, zoals de coach aangeeft. Clubs uit een grote competitie zitten nu ook niet te wachten op een net weer fitte speler die 2,5 seizoen weinig heeft gedaan, dus lijkt een half jaar Eredivisie een goede en logische keuze nu.

14 januari 2019 om 13:13

Is het verstandig om naar teams aan de onderkant van de BPL te gaan? Weinig kansen als aanvaller, is meer wat voor een verdediger.
Kan je beter naar een middenmoter gaan.

14 januari 2019 om 15:32

Misschien dat de bundesliga iets voor hem is, a la weghorst? Hard werken kunnen ze daar wel waarderen. Zou alleen niet weten welke club daar nog een spits zoekt en het salaris kan betalen..

een stap terug is het niet naar de Eredivisie als je nu in de beloften speelt van Tottenham

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren