Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ploeggenoot Dolberg hoofdverdachte in zaak diefstal peperduur horloge’

Laatste update:

Het peperdure horloge van Kasper Dolberg werd onlangs gestolen uit de kleedkamer van OGC Nice en volgens L'Équipe is ploeggenoot Lamine Diaby de hoofdverdachte in de diefstalzaak. Diaby moet op korte termijn een officiële verklaring afleggen in de rechtszaal en de jonge aanvaller loopt bij bewezen schuld het risico om ontslagen te worden door Nice.

Dolberg merkte maandag 18 september dat zijn horloge ter waarde van 70.000 euro ontvreemd was uit de kleedkamer op het trainingscomplex van Nice en de Deense aanvaller meldde de diefstal gelijk bij de lokale politie. Uit onderzoek kwam Diaby al snel naar voren als hoofdverdachte. Ook Nice neemt de zaak hoog op en is een disciplinair onderzoek gestart naar de handel en wandel van de pas achttienjarige aanvaller.

Mocht bewezen worden dat Diaby te maken heeft met de diefstal van het horloge van Dolberg, dan volgt zo goed als zeker ontslag op staande voet. De jeugdinternational van Frankrijk is sinds zijn dertiende verbonden aan Nice en kwam afgelopen seizoen tot zes optredens in de hoofdmacht. Vanwege een enkelblessure was Diaby enige tijd uit de roulatie. Begin september keerde hij terug op het trainingsveld van de Fransen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit helpt trouwens ook niet als je ergens nieuw binnen komt en je horloge wordt binnen een paar weken gejat. Lekkere collega's heb je dan. Geeft wel lekker veel vertrouwen dit.

26 september 2019 om 14:09

En dat lijkt nou precies wat Dolberg nodig heeft. Vertrouwen, een rustige omgeving. Dit werkt bij hem volgems mij meer averechts als bij een andere voetballer.

26 september 2019 om 14:16

Als iemand vertrouwen en rust nodig heeft lijkt mij Frankrijk nou echt totaal niet het land om op te zoeken. Het is totaal niet waar ik aan denk bij Frankrijk.... Ga terug naar je eigen land, je kent de mensen, de persoonlijkheden en spreekt de taal. Hoewel ik echt een bewonderaar was van hem is dat nu wel echt weg...

26 september 2019 om 14:38

Had een Deense club €20 miljoen kunnen uitgeven voor Dolberg (volgens mij heeft Nice dat betaald)

26 september 2019 om 16:23

Doordat hij naar Frankrijk is gegaan of doordat zijn teamgenoot vermoedelijk zijn horloge gestolen heeft?

Zooo lekker dan! Gewoon een ploeggenoot die je achter je rug om rooft. Snap dat ventje ook niet.. Dan ben je 18 jaar, breek je net door in het eerste en je krijgt goed betaald. Iedereen kent je ook en nu is alles naar de filistijnen. Mocht het bewezen worden (want dat moet natuurlijk wel zo zijn) dan hoop ik dat ie nergens meer aan de bak komt.

26 september 2019 om 13:35

De voetbalwereld is er helaas een waar je nog altijd aan de bak kan gaan na een incident, mits je over veel talent beschikt. Genoeg spelers die na een schandaal gewoon een club vonden, alleen omdat ze goed zijn. Maar hoop dat deze jongen een flinke dosis karma krijgt en geen enkele club hem nog aanneemt.

26 september 2019 om 13:48

In Nederland kom je ook nog gewoon prima aan de bak hoor. Zolang je geen zedendelict hebt gepleegd en je niet een baan als politie agent ambieert kom je nog prima aan de bak in de meeste beroepen. Het is niet zoals in de States dat je op je sollicitatieformulier moet aangeven dat je in jail hebt gezeten. Kijk voor de grap maar hoeveel politici zich ooit ergens aan schuldig hebben gemaakt.

26 september 2019 om 13:56

Als het een jeugdinternational is, heb je zelfs nog kans dat hij met zijn transfervrije status nog een stap omhoog kan doen ook. Met een beter contract aangezien de club geen transfersom hoeft te betalen.

26 september 2019 om 14:20

Wazza. Ik snap je wel als je zegt 'wat een **$*(#**'. Zoiets doe je niet en al helemaal niet bij je ploeggenoot. Maar laten we nou niet doen alsof we roomser dan de paus zijn en een jongen zijn voetbalcarriere ineens voorbij moet zijn om een misstap..verdient men tegenwoordig geen tweede kans meer, maar moeten we ze maar veroordelen tot het prikken van papier langs de kant van de weg bij een misstap?je weet ook niet uit wat voor milieu deze jongen komt, hoe hij is opgegroeid, of hij bestand is tegen groepsdruk, of hij überhaupt misschien wel bedreigd werd door mensen uit de wijk..

26 september 2019 om 16:21

Precies dit dus! Ja, het is ontzettend sneu dat hij blijkbaar de aandrang om dat horloge te jatten niet kon bedwingen, maar niemand kent zijn drijfveren. Maar de schandpaal staat wel al klaar om niet te zeggen dat zijn kop op het hakblok ligt.los van dat: een klokkie van 70.000 euro. ben je dan goed bij je hoofd? Trekt sowieso altijd menselijke eksters aan. Nou leuk, je klokkie showen en tegelijk bang moeten zijn dattie gejat wordt.

27 september 2019 om 12:12

Isco24, jij doet nu net alsof hij een blikje red bull uit de supermarkt heeft gestolen. Het gaat hier om een horloge met een waarde van 70.000 euro. Er zijn mensen voor minder de bak in gegaan. Ik gun hem best een tweede kans en een profcarriere, maar hij zal wel eerst zeer stevig aangepakt mogen worden wat mij betreft.

Vreemd....Ik weet niet hoeveel deze gozer verdient, maar ik denk toch wel goed genoeg om niet aan diefstal te beginnen toch. Het is vrij onnodig dat je zoeits flikt, mocht het waar zijn dan.

26 september 2019 om 14:57

Ach, liever dit horloge aan een van je vrienden geven dan zelf 70000 euro neerleggen ervoor. Ik neem aan dat Diabh het horloge niet zelf wilde dragen namelijk.

Altijd afwachten natuurlijk of ie het ook daadwerkelijk gedaan heeft natuurlijk, echter binnen een selectie natuurlijk niet lekker als ploeggenoten er van verdacht worden dingen van elkaar te stelen. Op die manier ga je nooit voor elkaar door het vuur en bij teamsport is vertrouwen heel belangrijk.

Vreemde situatie, zou Diaby dan voor een amateurcontractje spelen daar? Ik vind het wel een sneu verhaal voor Dolberg, niet echt lekker binnenkomen bij je nieuwe club zo.

26 september 2019 om 14:49

Tja, mensen gaan soms gekke dingen doen als ze in geldnood zitten. Jerry de Jong is ook ooit betrapt op het stelen van een ploeggenoot. Dat was ook moeilijk te begrijpen: hij was ex-international, oud-speler van PSV en vader van een toptalent van Ajax (nigel de Jong) en vond het toch nodig om er met de pinpas van een ploeggenoot van MVV vandoor te gaan... Maar hij bleek dringend geld nodig te hebben vanwege gokschulden.

dat er een ploeggenoot verdacht wordt is niet echt bevoorlijk voor de sfeer lijkt me, of hij het wel of niet gedaan heeft.

Zo ver zal het waarschijnlijk niet komen maar normaal gesproken zou zoiets meteen het einde van zijn carrière moeten betekenen mocht die inderdaad schuldig zijn.

Het zit Dolberg niet bepaald mee. Na zijn enige succes seizoen bij Ajax lag de wereld aan zijn voeten. 3 jaar later is zijn loopbaan bezig als een nachtkaars uit te gaan en wordt die tot overmaat van ramp bestolen van een klein fortuin, door een collega...

Sowieso moet je zoiets niet zomaar ergens mee naar toe nemen. Houdt hem om of leg thuis in een gepantserde kluis. Daar moet Dolberg ook van leren

26 september 2019 om 14:57

Ja lekker, beschuldig Dolberg er even van dat hij bestolen wordt door zijn eigen collega. Omgekeerde wereld.

26 september 2019 om 15:05

Een beetje onzin is het wel ja. Hij zou zijn horloge gewoon op het bankje in de kleedkamer moeten kunnen leggen.. zo moeilijk is het toch niet om van andermans spullen af te blijven?

26 september 2019 om 15:08

Helemaal mee eens, maar een klein beetje naïef is het helaas wel. Zeg dat ze bij Nice gemiddeld 1 miljoen verdienen per jaar? En in Nederland 50 duizend euro (geen idee of het exact klopt) dan zou het hetzelfde zijn wanneer jij een horloge van 350 euro open en bloot in de kleedkamer laat liggen. Moet kunnen, maar ook dan is het vrij naïef.

26 september 2019 om 15:14

Mijn horloge kostte zo rond de 500 euro; nou die wil ik toch graag gewoon af kunnen doen in mijn kleedkamer hoor. En ja, ik verwacht 'gewoon' dat ie er na de training nog ligt, net als mijn telefoon en mijn portemonnee. Lijkt me niet meer dan normaal. Erg naief vind ik dat niet eens, hebben jullie allemaal een kluis bij als je gaat trainen dan of? Is toch doodnormaal dat je je horloge, telefoon en centen gewoon in je tas in de kleedkamer kunt leggen?

26 september 2019 om 16:07

@sanderk91, ik vind het vooral raar dat een voetbalclub van het niveau Nice geen goede kluisjes heeft hoor. Je weet toch dat daar miljonairs rondlopen met allerlei dure dingen rondlopen?

27 september 2019 om 00:02

Nee het is gewoon ontzettend naïef in mijn ogen. Je hebt een punt dat het moet kunnen maar je moet ook rekening houden met hoe de mens tegenwoordig is. Er lopen genoeg rotte appels tussen waardoor je soms maatregelen moet nemen die je liever niet neemt.

Iedereen boos over deze 18 jarige jongen... Maar even serieus wtf moet je met een 70.000 euro horloge en helemaal op de leeftijd van dolberg. Misschien eens focussen op voetbal wat al jaren dramatisch is ipv een bak geld uitgeven aan een horloge.

26 september 2019 om 15:15

Ah ja, je hebt gelijk. Als Dolberg toch niet met zijn domme gedachten zo een duur horloge had gekocht (die hij met rechtmatig verdiend geld heeft gekocht), had die andere jongen hem nooit kunnen stelen! Tijd om Dolberg hierop aan te spreken.

26 september 2019 om 15:17

Want als jij van je eerlijk verdiende geld een waardevaste inverstering doet (wat een horloge van dat kaliber is) ben je ineens niet meer gefocust op voetbal. En bij oudere gasten is dit dan weer minder erg dan bij de relatief jonge Dolberg. Ik probeer de logica erin te zien maar die is er helaas niet... Niet gewend van jou genieterr, zulke ondoordachte posts. Dit slaat echt helemaal nergens op.

26 september 2019 om 15:32

Waarom mag hij niet zo'n duur horloge hebben...hij verdient het geld om er een te kunnen kopen...mocht het diaby geweest zijn had hij gewoon moeten wachten tot hij genoeg geld had om zo'n horloge te kopen

26 september 2019 om 20:52

En wat is er mis met een horloge van 70K. Trouwens volgens mij hebben alle spelers van ajax een mooie rolex gekregen. Ik weet alleen even niet meer of dit in de periode was dat dopberg er zat. Het zou dus zo maar kunnen dat hij hem helemaal niet heeft gekocht .

Denk dat Dolbers dit al dacht en daarom weigerde om te trainen...... Lekker zo'n ploeggenoot

Het lijkt mij verstandig deze jonge gedurende het onderzoek niet meer mee te laten trainen. Spelers weten echt wel of het waar is of niet. Als mijn ploeggenoot iets had gestolen van een andere ploeggenoot kreeg die tijdens de partijvormen toch echt wel wat schoppen op z'n enkels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren