Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ploegen als Arsenal en Chelsea komen altijd terug, een kwestie van tijd’

Laatste update:

Het draait als een trein bij Manchester City, dat in de Premier League de eerste vier wedstrijden in winst heeft omgezet. De voornaamste titelkandidaten Arsenal en Chelsea hebben al een flinke achterstand: respectievelijk vijf en acht punten. Aanvoerder Vincent Kompany van Manchester City weigert echter te vroeg te juichen.

/

“Ik probeer me eigenlijk geen tel bezig te houden met de start van Chelsea”, tekenen de Engelse media op uit de mond van Kompany. “Ik richt me op Manchester City. Bovendien komen grote ploegen als Chelsea en Arsenal altijd terug. Dat is een kwestie van tijd.” Manchester City eindigde vorig seizoen als tweede, ondanks 83 gemaakte doelpunten.

“Vorig seizoen was niet acceptabel voor ons. Wat mij betreft, ik heb gedaan wat ik altijd doe als het wat minder gaat. Terug naar de basis, harder werken, sterker worden. Dit seizoen lijkt er meer focus te zijn dan vorig jaar bij ons”, klinkt het.

Manchester City pakt de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Arsenal hoef je niet bang te zijn zolang Wenger er is. Blijkt wel weer. Het kwaliteitsverschil tussen City en Arsenal is een stuk groter dan vorig seizoen, omdat City niet stil blijft staan. Gok ook dat City en Chelsea voor de titel gaan strijden. Natuurlijk heeft Chelsea een waardeloze start, maar ik denk dat die zich wel herstellen. Arsenal en United zijn te zwak.

1 september 2015 om 13:31

Wederom de kans op een titel weggeven in de transferperiode. Ongelofelijk..........

1 september 2015 om 15:10

Daarom hoop ik dat Wenger vertrekt na dit jaar en Klopp als vervanger komt. Wenger gewoon een andere functie geven, maar niet meer als trainer/hoofdverantwoordelijke. Hij houdt Arsenal tegen ipv dat Arsenal vooruit gaat.

1 september 2015 om 16:51

Dit zei ik 3 jaar geleden al. Toen werd er van alles naar mijn hoofd geslingerd.

Ben ik nou zo slim? Of zijn jullie zo dom? Lol.

1 september 2015 om 18:06

Nee, jij dom. Als je 3 jaar geleden al zei dat Wenger weg moest, ben je geen Arsenal fan. Die man heeft Arsenal jarenlang de Cl in geholpen terwijl er weinig mogelijk was. Hij kan pas sinds 3 jaar omhoog kijken na die mindere jaren. Hoe kun je dan zeggen dat hij weg moet?

De afgelopen 2/3 jaar heeft hij geprobeerd Arsenal weer naar boven te brengen, maar door gefaal op de tranfermarkt en zijn eigen tactische gefaal is dat niet gelukt. Nu mag je gerust zeggen dat hij mag vertrekken, maar dat moet hij zelf doen.

Ken weinig teams die het hele seizoen op en top presenteren. Alle wedstrijden speelt en wint zoals City de eerste 4 wedstrijden heeft gewonnen. Seizoen is lang, veel wedstrijden en hoe verder ze door weten te komen in de verschillende toernooien hoe groter de kans op puntverlies door het absurde aantal wedstrijden.

Chelsea en arsenal zullen natuurlijk terugkomen dit seizoen en city zal wel een dipje krijgen op een bepaald moment maar ik vrees ervoor dat de achterstand de komende weken te veel zal uitgebreid zijn waardoor city niet meer in de moeilijkheden zal komen

1 september 2015 om 13:36

City gaat een dip kregen maar de andere niet? Mmmh... 1e 5 wedstrijden reken ik niet mee als dip aangezien de start vaak chaotisch begint voor dergelijke clubs.

Denk dat Chelsea erg blij is met deze internationale stop, die hebben dat wel even nodig.
Arsenal zal ongetwijfeld wel weer terug komen, zodat ze 3e of 4e kunnen worden.

Deze man is, vind ik, het verschil met City vorig seizoen en dit seizoen. Vorig seizoen was Kompany hopeloos uit vorm. Dit seizoen staat hij er weer. Dat maakt ook dat heel City er meer solide en gedegen uitziet. Maar goed. In Engeland kan je pas na de kerstperiode zinnige dingen zeggen over eventuele kampioenschappen. Rond die tijd met veel wedstrijden kan je veel punten verdienen in korte tijd. Altijd de vraag welk topteam de breedste selectie heeft en het meest constant in die periode kan presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren