Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pikante onthulling Hoedt op dag van CL-kraker: ‘Ik heb met ze gesproken’

Laatste update:

Wesley Hoedt keerde in de slotfase van de meest recente transferperiode terug bij Lazio. De centrale verdediger, afkomstig van Royal Antwerp, had echter ook zijn verblijf in de Pro League kunnen verlengen. Hoedt sprak namelijk ook met een afvaardiging van Club Brugge, dinsdagavond toevallig de tegenstander van Lazio in de groepsfase van de Champions League. Een deal kon echter niet worden beklonken.

"Ik heb inderdaad met Club Brugge gesproken, al had ik nooit de intentie om naar die club te gaan", zo onthult Hoedt dinsdag in een interview met de Gazet van Antwerpen. "Het was in financieel opzicht ook geen haalbare kaart. Maar het komt ook omdat ik zeer populair ben bij de aanhang van Royal Antwerp." Er was tevens interesse vanuit Brussel voor de mandekker. "Anderlecht wilde me ook hebben. Dat streelde wel mijn ego. Het betekent vooral dat ik een goede indruk heb achtergelaten in België." Hoedt kwam tijdens zijn verhuurperiode in Antwerpen tot 25 wedstrijden. "Ik moet toegeven dat Royal Antwerp mijn hart wel een beetje heeft gestolen."

Hoedt had het ook niet erg gevonden als hij bij Royal Antwerp was gebleven. De lokroep van Lazio-trainer Simone Inzaghi bleek echter té groot te zijn. "Het verlangen om in Antwerpen te blijven was er zeker en daar had ik ook veel voor overgehad. Ik voelde me geweldig bij die club. Mijn vriendin komt uit Zeeland en die woonde bij mij in de buurt. Ik sprak ook met Antwerp en Southampton om de deal rond te maken. De verschillen bleken echter te groot te zijn. En als er dan een club komt met nóg grotere mogelijkheden op sportief gebied, dan moet je daar als topatleet, en met de kwaliteiten die ik heb, altijd voor gaan."

De door Southampton aan Lazio verhuurde Hoedt staat sinds zijn terugkeer in Rome op elf wedstrijden in alle competities. Hoedt staat met de Italianen voor een cruciale ontmoeting in de Champions League. Nummer twee Lazio staat op negen punten uit vijf duels en de voorsprong op nummer drie Club Brugge bedraagt twee punten. Borussia Dortmund voert groep F aan met tien punten.

Wie zie jij overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Ik heb inderdaad met Club Brugge gesproken, al had ik nooit de intentie om naar die club te gaan" Waarom praat je er dan mee?? Heeft Hoedt aan het einde van het gesprek gezegd: 'oh ja trouwens, dit gesprek was voor niets, want ik ga toch niet naar jullie haha'. Wat een interessant gedoe zeg ...

8 december 2020 om 14:39

Past wel bij Hoedt, ik vind hem echt oprecht een van de minst aangename en meest zelfvoldane speler die ik ken. Best jammer want het is wel een goede verdediger.

8 december 2020 om 14:44

Waar van ken je hem dan? Ben oprecht geïnteresseerd.

8 december 2020 om 14:47

Persoonlijk ken ik hem niet, ik doelde eerder op de manier hoe hij zichzelf presenteert in interviews (zowel op papier als in persoon).

8 december 2020 om 14:58

Het probleem is dat z'n gedrag ook niet strookt met z'n kwaliteiten. Een aardige verdediger hoor, maar meer ook niet. Ik vraag me dan altijd af hoe zo'n relatief beperkte speler zo zelfvoldaan is.

8 december 2020 om 15:12

Daarop afgaan dat hij onaangenaam is vind ik altijd zo kort door de bocht. Misschien is hij in het privé leven wel de sfeermaker en gooit hij de ene grap na de andere op tafel. Weet jij veel, wij zien alles alleen van voor de schermen. Die kritiek kreeg Ziyech ook heel veel, inmiddels hebben menigeen die mening bijgesteld.

8 december 2020 om 15:14

Hoedt vindt zichzelf écht fantastisch als voetballer lijkt het haha. Zo misplaatst gezien zijn daadwerkelijke kwaliteiten.

8 december 2020 om 15:16

Tja dan meet hij zichzelf een nogal onprettig imago aan voor de bühne. En Ziyech vind ik een heel andere casus, die gedroeg zich gewoon nog relatief normaal in interviews.

8 december 2020 om 15:41

Redelijke verdediger. Komt te kort voor de BPL in Italië past zijn spel het best wellicht ook in de Championship maar that's it. Bij Soton was die veel te wisselvallig.

8 december 2020 om 19:05

Same,heeft zich niet populair gemaakt in België denk ik... Voelde zich ook veels te goed. Overigens toch al bekend dat hij gewild was maar veel te veel loon vroeg dacht ik ook? Daarvan vind ik hem geen, slechte speler, zeker voor onze competitie!

"ik heb inderdaad met Club Brugge gesproken, al had ik nooit de intentie om naar die club te gaan". Wat zonde van iedereens tijd als je met een club in gesprek gaat waar je geen intentie hebt om naar toe te gaan. Zeker als je toevoegt dat het ook een reden is dat hij populair is bij Antwerp om er niet te spelen. En als er dan een club komt met nóg grotere mogelijkheden op sportief gebied, dan moet je daar als topatleet, en met de kwaliteiten die ik heb, altijd voor gaan." Aldus de oom op de verjaardag die altijd net iets te wijs doet...

Het blijft jammer dat hij weg is bij The Great Old. De optie tot koop bedroeg 8 miljoen euro en dat blijft toch een fikse som geld voor Rafc. Ik schrok mij een "hoedt"je toen Antwerp hem huurde van Southampton. Oké die was te makkelijk, excuses. Maar ik had het nooit verwacht en dat geeft ook wel een beetje de ambitie aan die men heeft bij Antwerp. Ik was als fan vanuit de Eerste Klasse B altijd een hoop middelmaat en onbekende spelers gewend maar wat ze in Deurne-Noord voor elkaar hebben gekregen om te komen waar ze nu zijn, dat is bizar. Hoedt heeft het meer dan prima gedaan en is voor de Belgische competitie in mijn ogen gewoon te goed. Niet voor niks dat er meerdere clubs interesse hadden in hem en dat hij de stap terug heeft gemaakt naar Lazio. Een logische keuze natuurlijk om terug te gaan naar je oude liefde in een fantastische competitie.

8 december 2020 om 14:43

Heel knap inderdaad wat ze in Antwerpen aan het doen zijn (dus ook bij Beerschot). Het helpt natuurlijk stevig dat ze rijke eigenaren hebben, maar dan voer je natuurlijk nog geen goed beleid. Het zou me dan ook niet verbazen als Antwerp binnen nu en 5 jaar kampioen wordt. Het vertrek van Hoedt (en Bolat) hebben ze daarnaast ook wel goed opgevangen.

8 december 2020 om 18:22

De Bolat van Antwerp (niet de huidige Bolat) was wel beter dan Butez moet ik zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren