Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz geïrriteerd op persco: 'Dat vind ik een rare vraag. Totaal oninteressant!’

Laatste update:

Peter Bosz kreeg woensdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het duel om de Johan Cruijff Schaal de vraag wie er in zijn ogen favoriet is. Daar reageerde de oefenmeester van PSV enigszins geïrriteerd op: “Dat vind ik zo’n onbelangrijke en rare vraag… Totaal oninteressant.” Even later kwam Feyenoord-trainer Arne Slot nog even grappend terug op de reactie van Bosz.

Ondanks dat Bosz niet wilde ingaan op wie er favoriet is, wilde hij wel wat zeggen over hoe zijn eigen team er nu voorstaat. “Ik denk dat het interessanter is om te kijken hoe het tot nu toe gegaan is. En daar ontleen ik gewoon heel veel vertrouwen aan. Ongeacht hoe die wedstrijd tegen Feyenoord gaat verlopen, weet ik dat wij een goed elftal hebben. En dat is misschien gek, omdat we zo kort nog maar bezig zijn. Maar dat voel ik gewoon. Ik heb heel veel voorbereidingen gedraaid waarin het niet liep, en waarbij ook het hele seizoen vervolgens moeizaam was, omdat we vanaf het begin al een heleboel dingen misten. Dat gevoel heb ik nu absoluut niet.”

Niet veel later was de beurt aan Slot, die een vraag kreeg over het aantal minuten dat Santiago Giménez vrijdagavond kan spelen. “Dat vind ik een oninteressante vraag”, reageerde Slot lachend. “Maar niet negentig minuten. Hoeveel exact, dat zou ik nu nog niet kunnen zeggen. Dat zal ook van de intensiteit van de wedstrijd afhangen.” Ook Calvin Stengs kan volgens de oefenmeester van de Rotterdammers nog niet negentig minuten in actie komen.

Behalve Slot en Bosz waren ook aanvoerders Gernot Trauner en Luuk de Jong woensdag aanwezig op de persconferentie in Zeist. Vrijdagavond nemen landskampioen Feyenoord en bekerwinnaar PSV het vervolgens tegen elkaar op in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Dat duel vindt plaats in De Kuip en begint om 20.00 uur. PSV mag zich met dertien gewonnen titels recordhouder noemen van de Johan Cruijff Schaal. Landskampioen Feyenoord wist tot dusver vier keer beslag te leggen op de Supercup.

Wie wint de Johan Cruijff Schaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een antwoord als: "het is voor ons beide de eerste officiele wedstrijd van het seizoen, dus ik heb geen idee. We spelen deze wedstrijd omdat we allebei een prijs hebben gewonnen". Was dat niet veel handiger geweest dan zo'n reactie?

2 augustus 2023 om 16:25

Maakt niet heel veel uit toch? Conclusie is dat de journalist toch geen antwoord zou krijgen, de manier waarop je het brengt maakt niet bijzonder veel uit.

2 augustus 2023 om 16:29

Of je zegt gewoon wat je er daadwerkelijk van vind zoals Bosz nu heeft gedaan wat is daar mis mee?

2 augustus 2023 om 17:26

Daar kunnen mensen niet meer zo goed tegen anno 2023.

Ik kan altijd wel genieten van zo'n directe reacties op persconferenties. Weer eens wat anders dan de normale standaard antwoorden.

2 augustus 2023 om 18:10

Maarja als hij daadwerkelijk geïrriteerd raakt door zo'n vraag... hopelijk is dat niet het geval en wil hij gewoon die journalist fucken, maar zo'n vraag als deze zul je altijd en overal gaan krijgen.

2 augustus 2023 om 18:58

Hij zegt helemaal niet wat hij denkt, hij heeft heus wel in zn hoofd wie er favoriet is, maar wil/ durft het niet te zeggen.

Feyenoord is gewoon favoriet op dit moment. Natuurlijk gaat het niet zo makkelijk worden om de titel te prolongeren als sommige fans hier roepen. De laatste keer dat Feyenoord dat lukte was 90% van dit forum nog niet geboren. Dit is wel de kans voor Feyenoord met de beste coach van de Eredivisie aan het roer.

2 augustus 2023 om 16:26

En Feyenoord heeft gewoon het sterkste team, helemaal als straks die Japanner en Kroaat erbij komen..

2 augustus 2023 om 16:33

Ik mis nog wel een beetje creativiteit op het middenveld. Daar moeten ze zeker iemand halen. Dat is alleen makkelijker op te lossen dan het verdedigers probleem bij ons.

2 augustus 2023 om 16:49

Ik weet het niet hoor. Ik denk dat Ajax de beste selectie heeft als Ito, Sutalo, Borges en dergelijke komen. Feyenoord is echter een beter team, door Slot.

2 augustus 2023 om 17:12

Helemaal als als.. ja als Psv Haaland en De Bruyne haalt zijn ze ook favoriet als als als..

2 augustus 2023 om 17:21

Het is alsof ik van de Vaart hoor praten Maar inderdaad, op papier zal Ajax het beste team hebben, omdat het ook dubbel zoveel kan spenderen. In de praktijk denk en hoop ik dat Feyenoord het wordt.

2 augustus 2023 om 17:28

"en Feyenoord heeft gewoon het sterkste team, "

Mag ik vragen waar jij dat op baseert precies? Een team is namelijk niet zozeer elf individueel sterke spelers, maar een resultaat van de gecombineerde output. En daarnaast, heeft dit 'sterkste team' al wedstrijden gespeeld tegen de nieuwe selecties van de andere clubs dat je dit met enig recht en waarde zo kunt stellen?

Je vergeet denk ik dat er spelers zijn vertrokken, vervangen door andere spelers en dat je dus nooit kunt stellen dat Feyenoord 'een-op-een' het voetbal gaat voortzetten dat ze afgelopen seizoen lieten zien.

Los hiervan, je hebt het er wel over dat er bij Feyenoord nog een Jappaner bij gaat komen, maar jij weet toch donders goed dat er bij PSV en AJax ook nog spelers bij gaan komen? En aangezien jij niet weet welke spelers dat exact zijn, hoe kun jij dan nu al bij voorbaat een oordeel geven over de kwaliteit van die spelers exact? Ik bedoel, Ajax kan zomaar een speler kopen voor 25 miljoen die gewoon meteen beter is dan welke Feyenoord speler ook. En hoe ziet jouw oordeel over het 'sterkste team' er dan precies uit??

Ik vind het voorbarig. Dit oordeel kun je pas met enige zin geven op 1 september 2023. Dan zijn de selecties bekend. Niet al op 2 augustus.

2 augustus 2023 om 17:43

Ik ben iemand die vooraf voorspellingen geeft en niet achteraf. Net zoals ik dat vorig jaar deed en 95% gelijk heb gekregen. Ik verwacht dat het mislopen van de CL en de toch wat financiele problemen bij Ajax ervoor gaan zorgen dat echte toppers niet komen. Vandaar dat ik Feyenoord nu al als sterkste ploeg inschat

2 augustus 2023 om 17:45

Je kent ze niet eens. Waarschijnlijk nooit zien voetballen ook.

Zullen we het even afwachten?

2 augustus 2023 om 17:47

@spursfan96, wel ja? Grote kans dat Alvarez en Kudus nog vertrekken, de vraag is wat er voor terugkomt, maar dat betekent ook dat Ajax 5 basisspelers moet inpassen en dan hebben ze nog niet eens de zwakke backposities veranderd.Daarbij is het inpassen van nieuwe spelers niet zo makkelijk, Slot lukte het, maar kan Steijn het ook zo snel?Normaal gezien werden overigens altijd meteen vergelijkingen gemaakt op spelersniveau. Ik denk dat Feyenoord met Gimenez, Hancko, Trauner, Hartman en Geertruida al 5 spelers heeft die beter zijn dan de concurrentie bij Ajax, tenzij Sutalo komt die zal gelijkwaardig zijn.Als je dan Paixao, Wieffer, Zerrouki, Bijlow en Stengs pakt, zijn ze niet minder dan Taylor, Klaassen, Berghuis, Bergwijn en Rulli. Ik vraag me echt af of selectie van Ajax beter is hoor....Hoop nog wel op die Kroaat.Ik zie vooralsnog PSV als grotere concurrent, maar dan moeten ze nog wel verdedigers halen.

2 augustus 2023 om 21:38

Vatros. Zullen we nog even wachten met roepen dat wij de sterkste team hebben. Het teansferluik is nog een maand open en gegarandeerd dat zowel Psv als Ajax zich gaan versterken.

2 augustus 2023 om 16:36

Psv-er!

Jullie hebben 2 jaar als "underdog" deze prijs uit binnen gehaald. Ik ben het wel eens met Peter maar zelfvertrouwen hebben is niks mis mee. En jullie verloren vorig jaar niet van Feyenoord.

2 augustus 2023 om 17:32

Meneer Daniel

"jullie hebben 2 jaar als "underdog" deze prijs uit binnen gehaald."

Klopt ja. Maar jij vergeet een belangrijk punt. Ajax is niet een angstgener van PSV. PSV speelt altijd graag tegen Ajax en haalt dan vaak een uitstekend resultaat.

Feyenoord, en zeker in de Kuip, dat is echter een heel ander en voor PSV heel vervelend verhaal. Want vorm, status of uitgangspunt, PSV vond en vind eigenlijk altijd wel een manier om van Feyenoord te verliezen.

Dus het vergelijk met Ajax vind ik persoonlijk wat ongelukkig.

2 augustus 2023 om 17:54

Kante

Klopt, daar heb je helemaal gelijk in. Echter was Psv 1 van de weinige ploegen die vorig jaar niet verloor van Feyenoord.

Ik snap dat je die vergelijking wat ongelukkig vind, Feyenoord heeft Ajax ook als angstgegner maar won ook sinds 18 jaar (verdiend) in de Arena.

Mijn punt was alleen dat Psv best wat vertrouwen mag hebben zoals Feyenoord dat had in de Arena.

2 augustus 2023 om 17:21

Haha, 90% denk jij? Ik denk dat ruim 95% van de lezers hier niet voor 1961 is geboren, haha.

Maar eens, Feyenoord is duidelijk de favoriet. Maar, dat had ik ook gezegd als PSV nog een paar meer spelers erbij gehad had. Want ik baseer het vooral op het feit dat Feyenoord thuis speelt. Zolang als ik leef wint PSV zelden of nooit in Rotterdam. Dus puur op basis daarvan zeg ik: Feyenoord overduidelijk favoriet!

Daar moet ik wel aan toevoegen dat het er ook op lijkt dat Feyenoord de zaakjes qua selectie eerder op orde heeft dan PSV. Al plaats ik wel een grote kanttekening. Iedereen gaat er maar vanuit dat Feyenoord weer kampioen wordt. Immers, afgelopen seizoen afgetekend de beste, nieuwe spelers gehaald, trainer gebleven, etc etc. En dús, zo redeneert men, is Feyenoord veel beter en dus titel kandidaat nr. 1. Dát gaat mij net effe wat te snel.

Ik baseer me vooral op voetbal zoals ik dat de afgelopen 40 jaar gevolgd heb. Feitelijk wordt nagenoeg elk seizoen gewezen op de regerend kampioen. Als standaard. En inderdaad, Feyenoord is meteen begonnen met het uitgeven van geld en het halen van spelers. Maar dan is wel mijn vraag waarop mensen baseren dat álles wat je afgelopen seizoen hebt gepresteerd allemaal weer exact zó goed in het pulletje gaat vallen? Waarop is dat optimisme gebaseerd? Je bent je grote spelmaker en regisseur waar heel veel om draaide (kokcu) kwijt geraakt. Daar is nog geen adequate en vergelijkbare vervanger voor terug gehaald. Het is daarnaast niet onaannemelijk aan te nemen dat het voetbal zonder Kokcu er toch net effe wat anders uit gaat zien dan met Kokcu, die zo enorm zijn stempel drukte op het spel. En ja natuurlijk kan het ook zo zijn dat de nieuwelingen zo snel geïntegreerd worden en dat de nieuwe spelstijl er snel in komt en ook direct resultaat afwerpt. Dat kan allemaal. Maar dat is niet iets dat vaak voorkomt. Dus ik moet dat allemaal nog maar eens zien. Bovendien wil ik ook zien hoe Feyenoord zich houdt rond de zware wedstrijden in de CL, blessures, schorsingen etc. Afgelopen seizoen had de ploeg daar nauwelijks last van. Wie weet gaat ze dat dit seizoen parten spelen. Ik moet nog maar zien of Feyenoord twee titels achter elkaar haalt.

2 augustus 2023 om 17:25

Goed verhaal. Maar qua blessures had Feyenoord wel degelijk het een en ander tegen. Bijlow, Trauner, Timber, Szymanski, Walemark, noem maar op. Hebben allemaal een behoorlijk aantal wedstrijden gemist. Alleen omdat de vervangers het zo goed deden viel het niet zo op.

2 augustus 2023 om 17:34

"bijlow, Trauner, Timber, Szymanski, Walemark, "

Daar heb je eigenlijk wel een punt ja. Tenminste, met vooral die eerste drie dan. Walemark heeft weinig laten zien en van Szymanski had ik vooral het gevoel dat hij veel te wisselvallig was.

Maar Bijlow en Trauner en Timber inderdaad waren belangrijke blessures die door Wellenreuter, Geertruida etc goed zijn opgevangen.

2 augustus 2023 om 23:41

Wie denkt dat Feyenoord zomaar kampioen wordt? Ik luister menig Feyenoord podcast en lees veel op fora’s maar de overduidelijke meerderheid zegt niet dat wij zomaar even kampioen worden. De transfermarkt is nog niet eens gesloten er kan nog zoveel gebeuren.

Wel een leuk stukje van je om te lezen!

Ik denk dat Feyenoord de favoriet zal zijn om te winnen, hebben met Slot natuurlijk een coach die er al 2-jaar zit en zijn ook beter op elkaar ingespeeld ondanks een aantal nieuwe spelers. Maar PSV schrijf ik ook niet helemaal af, maar missen gewoon versterkingen in hun verdediging. Op dit moment schat ik de kansen op 60/40 in het voordeel van Feyenoord.

Bosz blijft toch altijd een coach van wie ik fan ben. Eigenlijk hoop ik dat hij vrijdag wint, maar als hij verliest hoor je waarschijnlijk weer dat hij een coach is die geen prijzen wint ook al zal dit 'maar' de Johan Cruijff-schaal zijn. Hij mag vrijdag zijn eerste noemenswaardige prijs winnen, zolang hij de rest van de prijzen maar laat voor Ajax .

2 augustus 2023 om 16:39

De Johan Cruijff schaal is geen noemenswaardige prijs...

2 augustus 2023 om 16:51

Je hebt hier in NL 3 prijzen. De Johan Cruijff schaal is er daar 1 van. Mischien de minste van de drie, maar het kan je seizoen wel enige kleur geven wanneer je die andere twee niet wint. Had hem dan ook graag gewonnen vorig seizoen.

2 augustus 2023 om 17:38

Klopt ja. JC schaal is gewoon een prijs die je kunt winnen net als de beker. Daar doen we in Nederland soms lacherig over, maar een prijs blijft een prijs.

Wat dat betreft, PSV heeft dus twee jaar op rij twee prijzen gewonnen. Twee keer JC Schaal, twee keer beker. Vier van de zes prijzen zijn afgelopen twee seizoenen door PSV gewonnen. Maar toch gaat het vooral over hoe slecht het allemaal was, dat je geen kampioen werd, etc etc. Op zich snap ik dat wel, titel is en blijft het allerbelangrijkste en die niet winnen betekent dat je seizoen zeker niet geslaagd is. Maar dat het allemaal bagger is en nergens over gaat is echt onzin.

2 augustus 2023 om 19:02

Tsja lacherig. Een prijs die je kan winnen terwijl de selecties nog niet compleet zijn en de voorbereiding nog in volle gang is. En dan ook nog in 1 wedstrijd. Geen prijs en 2e worden (of dit jaar 3e) is mij meer waard dan de supercup (en zelfs beker).

Feyenoord is kwalitatief beter en ook fitter. Ik verwacht toch een vrij simpele overwinning voor Feyenoord als ik eerlijk ben. PSV natuurlijk Xavi kwijt, en hebben nog steeds een ontzettende matige verdediging.. Ik ga voor 4-1

2 augustus 2023 om 16:32

Hoezo is Feyenoord fitter? Bij PSV hebben alle spelers al een keer 90 minuten in de benen, bij Feyenoord voor zover ik weet (bijna) niemand.

2 augustus 2023 om 16:34

Omdat wij Slot als trainer hebben, haha. Als er iemand specialist is in een team snel super fit maken is hij het wel.

2 augustus 2023 om 17:44

"feyenoord is kwalitatief beter en ook fitter."

Hoezo dat?
Peter Bosz werkt extra hard aan fitheid waarbij de spelers van de PSV selectie zelf zeiden dat ze 'nog nooit zo moe geweest waren' in deze voorbereiding.

Dus hoe staaf jij dat Feyenoord 'fitter' is dan PSV precies? Jij hebt metingsgegevens van beide teams van nu om dat te onderbouwen?? Of is het puur aannames als 'specialist in teams snel fit maken'?? In welk geval Slot niet als hoofdtrainer maar als fitheidstrainer aangesteld moet worden.

2 augustus 2023 om 16:40

Vatros

Zou kunnen hoor. Maar waarom niet benoemen dat Feyenoord Kokcu kwijt is? Die is toch net zo belangrijk geweest voor Feyenoord als Xavi voor Psv.

2 augustus 2023 om 17:00

Omdat Feyenoord als team vooral heel sterk was. Xavi stak er echt bovenuit bij PSV

2 augustus 2023 om 17:01

Helemaal mee eens Daniel, sommige supporters, waaronder Vatros stijgt het al snel naar het bolletje als het een keer goed gaat. Ik zie het een hele lastige wedstrijd worden aankomede vrijdag. Benieuwd hoe Feyenoord voor de dag gaat komen.

2 augustus 2023 om 17:45

Stijgt het naar het bolletje? Ik ben zo een beetje de meest realistischer supporter die er is. Ben jarenlang afgemaakt door mede Feyenoorders, omdat ik het beestje bij de naam noemde, en Feyenoord vrij weinig voorstelde.

2 augustus 2023 om 17:55

Vatros

Dat klopt, maar binnen dat team was Kokcu (naar mijn mening) wel echt de belangrijkste schakel. Die is nu weg gevallen dus ik vind dat ook wel het vermelden waard.

2 augustus 2023 om 18:00

"stijgt het naar het bolletje? Ik ben zo een beetje de meest realistischer supporter die er is"

Dat eerste klopt ja, dat tweede daar hebben we duidelijk een verschil van inzicht over.

Maar Meneer Daniel slaat de spijker op zijn kop. Dé grote leider, het Dreh- und Angelpunkt en de vedette van Feyenoord is weg. En vooralsnog is er nog geen creatieve speler gekocht om dát gat op te vullen. Eerst maar eens zien of een Wieffer, waar nu veel meer van verwacht wordt, dat gat wel op kan vullen.

Kortom, er zijn heel erg veel vraagtekens en jij roept wel heel hard dat Feyenoord het eventjes gaat redden, maar ik zie eigenlijk maar nauwelijks feitelijke aanknopingspunten om je stellingen op te stutten.

2 augustus 2023 om 18:04

Eens met meneer Daniel, het vertrek van Kokcu is voor Feyenoord een even grote aderlating als Xavi bij PSV en Tadic bij Ajax.
Alles begon bij Kokcu en zijn creativiteit is niet zomaar te vervangen. Het zal van Stengs en de (nieuwe) buitenspelers moeten komen.
Bij PSV en Ajax moeten ze 25- 30 goals/assists vervangen. Dat is ook niet gemakkelijk

2 augustus 2023 om 17:18



Vatros misschien wat minder door een roze bril kijken..we weten nu wel dat je op Feyenoord geilt..want in jouw ogen is Feyenoord de beste van de wereld en gaan ze ook de CL winnen met je kwalitief zo goed en zo fit dat zagen we weer tegen As Roma zo fit en kwalitatief goed.. Psv Xavi kwijt en ze hebben zeker niks gehaald met Lang en Pepi.. Lang is alleen al beter dan alle buitenspelers van Feyenoord.. komt Feyenoord aan met v d Belt en Beelen wow echt wereld aankopen.. die mogen de veters van Lang nog niet eens strikken..die zullen Lang eerder om een handtekening vragen.

2 augustus 2023 om 18:08

Feyenoord is niet de beste van de wereld, en gaan niet de CL winnen.

2 augustus 2023 om 17:48

Ha ha Vatros…een simpele overwinning ja? Toegegeven: PSV heeft het vaak lastig in de Kuip, maar Feyenoord heeft het zelf ook nooit makkelijk tegen PSV. Prima dat Feyenoorders met de borst vooruit lopen, mag ook, maar een simpele overwinning? I don’t think so.

Ik heb een gedeelte gezien van de persconferentie en ben afgehaakt toen Joep Schreuder aan het woord kwam. Wat een abominabele journalist is dat toch zeg. Wat schaam ik mij als Nederlander voor deze man die half Europa mag afreizen om vragen te stellen aan trainers en spelers. Treurig niveau

2 augustus 2023 om 16:49

Ik heb deze persconferentie niet gezien, maar begrijp precies wat je bedoelt. Het is inderdaad vaak tenenkrommend met veel plaatsvervangende schaamte met die man. Er zijn er verder ook maar weinig (journalisten) die erboven uit springen qua niveau. Feyenoord uiteraard favoriet, maar ergens zie ik PSV ook wel verrassen. Het is maar goed dat Ajax nu niet hoeft te spelen, want die waren vrij kansloos geweest tegen beide ploegen denk ik.

2 augustus 2023 om 17:51

"ik heb deze persconferentie niet gezien, maar begrijp precies wat je bedoelt. Het is inderdaad vaak tenenkrommend met veel plaatsvervangende schaamte met die man"

Ik begrijp dus precies niet wat hij bedoelt. Vandaar dat ik hem om andere uitleg vroeg. En wellicht zou jij kunnen uitleggen waarom jij het dan allemaal zo 'tenenkrommend' vindt precies wat die Schreuder doet dat jij 'plaatsvervangende schaamte' voelt.

Ben er erg benieuwd naar namelijk.

2 augustus 2023 om 19:16

Het gaat mij om de toon die hij aanslaat in de interviews. Die vind ik vaak vervelend en slijmerig overdreven overkomen, ik krijg daar een ongemakkelijk gevoel bij. That's it. Als jij hem wel prettig vindt overkomen prima hoor.

2 augustus 2023 om 17:49

Lyndorr

"wat een abominabele journalist is dat toch zeg. Wat schaam ik mij als Nederlander voor deze man die half Europa mag afreizen om vragen te stellen"

Maar dan ben ik toch vooral heerl erg benieuwd naar de redenen waaróm jij vind dat Schreuder een 'abominabel journalist' zou zijn precies. Hoe kom jij aan dat oordeel precies en wat maakt vooral dat jij hem zo 'abominabel' vindt? Kun jij daar wat over uitleggen? Want ik je relaas vind ik daar niks over terug. En dan zou ik denken: 'lyndorr vind vooral dat de kop van Schreuder niet aanstaat.' En laten we eerlijk zijn, iemand abominabel vinden om het uiterlijk, dat is toch geen goede reden, of wel soms? Dus vertel ons, waarom vind jij hem abominabel??

En als je bezig bent, hoezo 'schaam' jij je eigenlijk al Nederlander voor hem? Hoezo schaam jij je uberhaupt voor iemand anders? Kun je mij dat ook uitleggen, want persoonlijk heb ik niet zoveel met me schamen voor wat anderen doen of zeggen. Ze schamen zich maar lekkerv oor zichzelf, zeg maar.

3 augustus 2023 om 10:48

@ Constant Kante

Ik weet niet of je de persconferentie hebt gezien waarin Joep Schreuder de vragen mag stellen aan Peter Bosz, Arne Slot, Trauner en De Jong?

Maar als je als journalist, die ook niet Nederlandstalige spelers dient te interviewen niet over een meer dan prima Engels vocabulaire beschikt, dan ben je gewoon ongeschikt voor het vak.

De beste man stelt nooit inhoudelijke vragen, maar altijd de meer dan opendeur vragen die mijn dochtertje ook zou kunnen verzinnen. Wanneer er dan niet serieus op ingegaan wordt, dan is dhr Schreuder verbolgen.

Je insinuatie dat ik Dhr Schreuder niet zou mogen omdat zijn ''kop'' mij niet zou aanstaan is nogal goedkoop proberen te scoren of niet? Het is prima als je om onderbouwing vraagt, hier ben ik zelf namelijk ook van. Echter ben ik niet het type dat makkelijk wil scoren door iets te insinueren op zoon manier.

De man heeft gewoon een ontzettend treurig niveau als het om journalistiek gaat. Tijdens de europese campagnes van verschillende wedstrijden komt er ook amper een zinnige vraag uit, die inhoudelijk gaat over de manier van spelen of strategie van de trainer. Het zijn allemaal open deuren.

Je hebt altijd het gevoel dat Joep Schreuder voornamelijk altijd met zichzelf bezig is op tv, en vind zichzelf wel heel belangrijk.

Ik schaam mij als Nederlander voor hem omdat hij, ondanks zijn beroep, geen fatsoenlijk interview in het Engels kan afnemen. Als je dan toch als journalist heel Europa doormoet om je werk uit te oefenen, zorg dan in ieder geval dat je je verstaanbaar kan maken.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd waarom ik het niet op Joep Schreuder heb. Voor vragen stuur mij gerust een berichtje!

Ik heb de persconferentie niet gezien maar wat precies is er raar aan de vraag voorafgaand aan een wedstrijd wie de favoriet is? Het is toch niet heel moeilijk om te erkennen dat hoe de zaken er op dit moment voor staan Feyenoord voor dit seizoen de torenhoge favoriet is?

2 augustus 2023 om 16:40

Omdat ze allebei belangrijke spelers verloren zijn en dit de eerste serieuze wedstrijd is sindsdien.

2 augustus 2023 om 16:49

Sterke resultaten al gehaald tegen Villarreal en Benfica, het lijkt me dat Feyenoord op dit moment de zaakjes alweer prima op orde heeft.

2 augustus 2023 om 17:26

Nou zo prima was het niet misschien de uitslag maar heb je ook gezien hoeveel er mis ging..resultaten zeggen niet veel zijn oefenpotjes..

2 augustus 2023 om 23:56

Ik heb de persconferentie teruggekeken.

Bosz gaf aan de vraag oninteressant te vinden (is die ook) maar was verre van geirriteerd.
Titel slaat nergens op.

Zo raar is deze vraag niet toch? Kan aan mij liggen hoor haha

Het kan aan mij liggen maar hebben Feyenoord en PSV echt zulke goede selecties?

Feyenoord zag iedereen een jaar geleden met dezelfde spelers niet als kanshebber voor de titel. Enorm goed gepresteerd in een seizoen waar PSV en Ajax echt dik onderpresteerden en dik verdiend kampioen geworden. Verder zou ik als Ajacied niet blij zijn geworden met Zerrouki, Ueda, Beelen en Stengs als aankopen, al is het inderdaad maar afwachten wat er bij ons binnen komt.

PSV heeft een super krappe selectie waarbij het afwachten is wat er nog weg gaat en bij komt. Er wordt superveel gebasht op Ajax deze weken, en terecht, maar ik moet echt maar afwachten wat er van de rest bovenin komt. Feyenoord heeft dan wel met Slot een superwapen, daar ben ik echt jaloers op.

Slot
Wilt altijd op een grappende (zgn)wijze steken onder water uitdelen

Gaat weer ff goed in Rotterdam en de arrogantie druipt ervan af

2 augustus 2023 om 19:29

Hahaha sorry hoor maar dit is ook wel een hele kleine reactie hoor. Slot is gewoon verbaal erg sterk en daarnaast absoluut niet dom. Als de resultaten dan ook al zolang hij bij Feyenoord zit erg goed zijn kan je ook relaxed zijn en mag je af en toe een grapje maken. Bosz is ook prima welbespraakt trouwens, dus misschien als het heel goed met PSV gaat hebben we er wel net zo één

2 augustus 2023 om 23:47

Huh, wat lul jij. Misschien moet je het interview eens luisteren.

Slot en Peter hebben geregeld contact( slot heeft toe gegeven dat hij voor de thuis wedstrijd tegen Marseille veel met Peter heeft gebeld hoe ze Marseille pijn konden doen. Dit omdat Lyon een week ervoor 3-0 van Marseille won. Daarbij gaf hij aan dat ze vaker contact hadden) dus ik denk dat slot perfect aanvoelde dat die een overduidelijke grap wel kon maken.

En welke Rotterdamse arrogantie letterlijk 90% van de Feyenoord supporters is reeël en weet dat dit een lastige wedstrijd gaat worden en we zeker niet zomaar kampioen worden. Dat lukt ons op een keer na nooit 2x op rij.

Slot is een prima gast en een puike trainer gebleken.Wel probeert hij altijd extreem ontspannen en grappig over te komen. Voor mijn gevoel is hij heel bewust bezig hoe hij overkomt.Hij slaat soms wat door, denk ik.

2 augustus 2023 om 18:09

Of... Misschien is hij echt gewoon zo?

6 dagen tot voorronde champions league en de verdediging is weer eens niet op orde. Seizoen is zoals gewoonlijk in de zomer alweer verpest.

2 augustus 2023 om 19:26

Zoals we het gewend zijn van PSV uiteraard. Echter moet dit wel kunnen. Vorig jaar is PSV met deze verdediging (branthwaite is nu vertrokken, maar speelde toen nog helemaal niet) bijna in de CL terechtgekomen.

De enige reden waarom dat niet gebeurde is omdat ze verschrikkelijk met poep in de broek speelden tegen Rangers en er veel feller op hadden moeten klappen. Onder Bosz klap je er echter altijd op en de situatie is misschien niet helemaal vergelijkbaar, maar ik denk eigenlijk dat PSV in ieder geval van Sturm Graz wint en met de volgende tegenstander is er hopelijk een verdediger bij of in ieder geval er lang genoeg om te spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren