Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Hij heeft het in de grote wedstrijden niet laten zien bij Feyenoord’

Laatste update:

Calvin Stengs reageerde woensdagavond na het bekerduel tussen Feyenoord en FC Utrecht (2-1) in De Kuip op de kritiek van Kenneth Perez. De analist van ESPN vindt dat de middenvelder annex aanvaller van de Rotterdamse club te weinig brengt in de grote wedstrijden.

Stengs werd na de bekerontmoeting door verslaggever Hans Kraay junior geconfronteerd met de kritiek van Perez. "Ik ben het niet helemaal eens met zijn kritiekpunten, maar zo hebben we allebei onze mening", zei de maker van het openingsdoelpunt tegen Utrecht, een goal die al in de zevende minuut viel.

"Hij vindt dat ik niet thuis geef in de grote wedstrijden. Maar in de eerste Champions League-wedstrijden gaf ik dat juist wel. Misschien in de laatste wedstrijden wat minder, maar volgens mij draai ik een prima seizoen", aldus de strijdvaardige Stengs.

Perez
Perez reageerde in gesprek met presentator Milan van Dongen op de reactie van Stengs. "Hij is teruggehaald naar Nederland om het in de grote wedstrijden te laten zien en Feyenoord daarmee verder te helpen."

"Ik vind dat hij het in die wedstrijden niet genoeg heeft laten zien, ten opzichte van de wedstrijden tegen bijvoorbeeld Heracles Almelo", verwees de analist naar de 0-4 overwinning van afgelopen zondag. In die uitwedstrijd tekende Stengs voor de eerste twee Rotterdamse goals.

"Tegen PSV heeft hij Feyenoord niet op sleeptouw genomen", aldus Perez over de topwedstrijd van enkele weken geleden in De Kuip, die door de koploper uit Eindhoven met 1-2 werd gewonnen.

Stengs hoorde Perez aan en gaf tot slot nog een keer een reactie. "Hij mag zijn mening hebben, maar die heb ik ook", aldus de zomeraanwinst van Feyenoord, die ook in het nieuwe jaar bekervoetbal speelt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perez moe ben ik. Die man veranderd zijn mening om de week. Mensen die hem een goede analist vinden snappen er zelf erg weinig van.

21 december 2023 om 07:55

In Nederland scoort negativiteit, het hebben van instabiele meningen en vaak het liefste met wat overdreven uitspraken of vergelijkingen. Wat dat betreft verstaat Perez zijn vak natuurlijk uitstekend. Ik kan me in de laatste 10 jaar oprecht wellicht 1 of 2 analisten herinneren die gewoon rustig analyseerde, zich niet uitlokte tot populistisch gezwam en wel degelijk hout sneden met hun inzicht. Het is oprecht triest gesteld

21 december 2023 om 08:33

We met zijn allen beginnen wel moe te worden van die negativiteit.
En ook de onzin die het met zich mee brengt.
Een Perez, driessen, van Basten , Verweij, een vermeulen en zo mis ik er echt een paar hoor.
Het kan alleen maar negatief.
Als je gisteren na de wedstrijd ook weer luistert Feyenoord speelde een uitstekende eerste helft beloond zich niet. Tweede helft was minder maar niet vecht in de problemen geweest.
En toch eerst er negativiteit.
Maar dit is met alles zo natuurlijk.

Geen mij een affelay maar. Dat vond ik op begin helemaal niets maar die zegt een hoop goede dingen en probeerd vaak uit het negatieve weg te blijven

21 december 2023 om 08:39

@bliek - Daar doen we hier op VZ natuurlijk vrolijk aan mee. Is ook een beetje Nederlands. Lekker zeiken

21 december 2023 om 08:40

Niet alleen in Nederland scoort negativiteit, dat is gewoon een wereldwijd verschijnsel. Een nuchtere mening is niet clickable, dus moet het overdreven, in superlatieven of gewoon zeikerig.

Analisten slaan in beide kanten van het spectrum door. Als je ziet hoe Özturk nu dingen gaat beschrijven in die video’s. Het is magisch, krankzinnig of iemand is een oplichter. Prima bestaat niet meer.

21 december 2023 om 08:40

Kritisch en negatief zijn 2 verschillende dingen. Kritisch mag, negatief is vermoeiend. En die open deuren begin ik ook beu te worden.

21 december 2023 om 08:57

@messi
Gedeeltelijk eens hoor.
Ps met Migi over je merkt ook dat er onder de oudere leden wat meer respect komt en we kritisch kunnen discussiëren. Ik vind kritisch en altijd het negatieve eruit halen wel een verschil.

Daarnaast is het hier weleens lekker om het op scherp te zetten haha ,maar dan heb ik er lol in

21 december 2023 om 08:45

Dan zou ik de tv uitzetten als hij erop.

Persoonlijk vind ik dat hij wel gelijk heeft. In te veel grote wedstrijden heb je Stengs niet gezien. Nu kun je je afvragen in hoeverre je dat mocht verwachten. Dit omdat hij nooit een speler is geweest die heel constant een hoog niveau aangetikt heeft.

21 december 2023 om 09:17

Probleem is dat hij paar weken terug zelf aankondigde dat hij Stengs in de CL goed vond spelen, en nu moet hij het in grote wedstrijden laten zien? Daar doel ik een beetje op. Analisten zijn helemaal de weg kwijt en willen niet hun mening vast houden als iemand een mindere wedstrijd speelt. Kijk naar al dat nieuws van Brobbey, kon er eerst geen klote van en nu moet die 1e spits van Oranje zijn... en Perez is hier juist het beste in om elke week zijn mening te veranderen.

21 december 2023 om 10:34

Het een sluit het ander toch niet uit. Je kan een wedstrijd top spelen in de Cl maar als je alle 5 de andere wedstrijden en beide wedstrijden tegen psv er niks van bakt dan heb je uiteindelijk niet gebracht wat hij verwacht had. Stengs is gewoon een hele flegmatieke speler die goede wedstrijden afwisseld met heleboel slechte.

21 december 2023 om 11:44

Maar dat is mijn punt niet Ryan. Perez riep dat hij Stengs uitstekend vond spelen in die CL wedstrijden lees: grote wedstrijden. En nu zegt die dat hij niet thuis geeft in die wedstrijden. Ja Psv heeft die gelijk maar wie was tegen PSV wel echt goed? Dus die Perez roept maar gewoon per wedstrijd iets. Speel je slecht kan je er niks van, speel je een goede wedstrijd moet je Oranje in.

21 december 2023 om 09:08

Wat mij betreft is Vink de enige goede analist (kan er in ieder geval zo 123 geen andere bedenken).
Hij is kritisch maar ook lovend wanneer het hoort.

21 december 2023 om 13:13

Kwakman vind ik ook een goede

21 december 2023 om 14:34

Helemaal gelijk in!
Er zal er vast nog een zijn die we vergeten.

21 december 2023 om 10:09

Het is na een lange tijd dat ik op artikel van Perez reageer. Ik zou zeggen niet doen, Kokcu werd vorige jaar hele tijd belachelijk gemaakt door Perez. Continue, als hij een mindere wedstrijd had, dan kwam hij als de kippen erbij zie je ik had gelijk.

Vervolgens is Kokcu gewoon speler van het jaar geworden en heeft een mooie transfer gemaakt.

Wat mij irriteerde, als iemand goed speelt dan hoor je hem nauwelijks, maar om populair te doen is hij er gelijk bij.

21 december 2023 om 10:17

Volgens mij zoeken analisten tegenwoordig gewoon iets om interessant te blijven. Een goede neutrale analyse is blijkbaar niet meer voldoende.
Naar mijn mening doet Stengs het prima, boven mijn verwachting. Denk dat Feyenoord tot op heden collectief iets te weinig laat zien tegen de top.
Als Ajacied tel ik Ajax dus even niet mee als top. Komt tweede seizoenshelft wel weer :-)

Ik had eerlijk gezegd niet de verwachting dat Stengs in NL even de competitie aan flarden zou schieten. Bij AZ was het een leuke voetballer met talent, maar hij ontwikkelde zich niet echt door. Ook in fra en Bel heeft hij zich niet zo gemanifesteerd, dat hij indruk maakte om bv bij Nederlands elftal te komen. Hij verbaast me nu eerlijk gezegd bij Feyenoord in positieve zin. Ik had een seizoen als dit niet verwacht bij aanvang van dit seizoen. Hij laat weer steeds meer zien van wat hij echt kan, houdt dit ook langer vast dan ooit tevoren, maar heeft ook wel een coach nodig die heel veel vertrouwen in hem heeft lijkt het, om tot deze prestatie te komen. Of hij daarom nog echt kan doorstoten naar een nog grotere club vraag ik mij af

21 december 2023 om 08:45

Ik was eerlijk gezegd ook bang dat zijn carriere als een nachtkaars zou uitgaan. En daarom begreep ik zijn transfer naar Feyenoord niet.
Maar je ziet toch dat als je in een team speelt dat goed is, goede afspraken er zijn en het draait, dat basiskwaliteiten toch weer boven komen drijven. Hij doet het prima.

Jij hebt het over een coach die hem naar zijn kwaliteiten laat spelen en hem daarin het vertrouwen geeft. Ik denk dat dat voor iedere speler wel geldt. Stengs is voor mij geen internationale topclub materiaal (real, Barca, City, Bayern etc), maar ik zie hem wel in de internationale subtop voetballen. Voor hem geldt wel: het systeem dat gevoetbald wordt is heel erg belangrijk om uberhaupt te kunnen renderen.

21 december 2023 om 08:46

Ondanks dat ik vind dat hij goed speelt heb ik zelfs mijn twijfels of hij het bij een europese subtop ploeg echt goed zal doen.

21 december 2023 om 09:22

Eens Janssen, die jongen is 25 en speelt al wat jaren mee. Uit niets zie ik dat hij een niveau hoger aan kan. Bij een Europese middenmoter past hij wel goed.

21 december 2023 om 10:19

Maar waarom moeten spelers altijd hogerop komen? Als Feyenoord zijn top is dan is dat toch ook prima ?

21 december 2023 om 10:57

Je kunt je idd afvragen wat beter is. Bij bijvoorbeeld PSV, Ajax of Feyenoord spelen en weten dat je bijna elk jaar ook europese wedstrijden speelt of dat je in de middenmoot van bijvoorbeeld Engeland speelt. Financieel zal het 2de beter zijn, maar in de eerste optie is de kans op prijzen en in beeld zijn voor het Nederlands elftal weer groter.

21 december 2023 om 08:51





Vind ik ook. De opinie over het aantrekken van Stengs, na zo een goed seizoen, was niet heel positief. In die zin vind ik hem dus een aankoop die juist meer heeft gebracht al dan dat er werd verwacht.

En dat gedoe altijd over, het niet laten zien in grote wedstrijden. Er gaan 22 spelers dat veld op en doorgaans kent zo een wedstrijd 1-2 uitblinkers, 2-3 spelers die door een ondergrens gaan en de rest zou elkaar wel eens gewoon in evenwicht kunnen houden, die duels worden op details beslist of door de bevlieging en kwaliteiten van die eerste groep spelers. Maar als stengs minimaal bij die middelste groep hoorde, en dat heeft hij mijn insziens, heeft hij het dan niet laten zien?





Vond het meer wat verwarring dan dat Perez nou echt negatief was. Perez gaat ervan uit dat Feyenoord veel geld uitgeeft, omdat het ervanuit gaat dat het een bepalende spelers is. Iemand die het team op sleeptouw neemt. Die rol wordt veel meer door Timber gepakt blijkt nu. Geloof ook niet dat Perez hem slecht vind, maar gaat om de verwachting die je hebt. Slot zij daarna wij kopen spelers die hopelijk daar naar toe groeien, maar geen spelers die er al zijn, want die kunnen we niet betalen. Dus verwachting van de 1 is niet de verwachting van de ander

21 december 2023 om 09:05

Slot legde het weer precies goed uit. En Perez praat soms alsof hij zelf aan tafel zit bij de technische leiding van Feyenoord. Hij zegt dat hij is gehaald om er direct te staan in de grote wedstrijden. Slot legt direct uit dat Feyenoord dat soort spelers niet kan halen, want die kosten zomaar 15 miljoen. Daarna moest Perez zijn woorden toch inslikken en gaf hij aan dat hij dat wel van Stengs verwachtte

21 december 2023 om 09:11

Dan was dat toch nog steeds de verwachting van Perez zelf denk ik. Want toen Stengs werd aangetrokken, leek het hier op VZ vooral pessimistisch te worden uitgelegd. -Aan Stengs hebben we niks-, slapjanus etc.

De voorstanders gaven aan dat Slot wel zou weten wat hij doet.

En we zijn een half jaar verder en Stengs heeft toch vooral positief verrast? Wat mij betreft wel. Wat Perez betreft blijkbaar niet.

21 december 2023 om 10:38

Dit soort prestaties had hij jaren geleden bij AZ al dus waar heeft hij je echt positief mee verrast? Want in cl en tegen Psv was hij op een wedstrijd na compleet onzichtbaar.Feyenoord heeft dit seizoen gewoon slecht ingekocht en de aanvallende middenvelder en vleugels zijn gewoon veel ste zwak bezet voor het niveau wat ze wilden nastreven dit seizoen.zr hadden paar miljoen erbij moeten doen en een echte topspeler moeten halen.nu kost het je uiteindelijk meer geld doordat je geen risicos durft te nemen.je bent eindelijk uit een diep dal en hebt afgelopen 2 jaar flink verdiend dan moet je ook de volgende stap maken en niet in de zelfde vijver blijven vissen.

21 december 2023 om 17:33

Genoteerd en doorgespeeld naar de technische leiding van Feyenoord. Wat een orakels hier toch op vz zo nu en dan!

21 december 2023 om 17:57

Op wie reageer jij Gluubster? Ik snap je comment niet

Ben het volledig eens met perez. Leuke speler in de kleine wedstrijden dan heeft hij tijd en ruimte om zijn creativiteit te benutten maar in de top wedstrijden heeft hij de tijd niet om zijn creativiteit goed te laten redeneren. Wil ook graag ivanusec of lingr op die positie zien en tijd krijgen. Denk dat die op die positie precies hetzelfde rendement halen als stengs nu doet.

Iedereen had toch zijn twijfels bij Stengs? Had geen rendement etc. Hij is gewoon bezig aan een ijzersterk seizoen. Met weldegelijk rendement en hij schitterde tegen Lazio en uit bij Atletico. Alleen was Feyenoord nog niet klaar voor de CL aangezien ons rendement niet goed is als geheel.

Inderdaad PSV was pover, dat was iedereen en we kunnen allemaal zien dat dat komt door de ongekende vorm en klasse van die ploeg dit jaar.

Gewoon overslaan. Dan heb je er ook geen last van. Ik schakel altijd pas in wanneer de wedstrijd begint, die ik wil zien. Bevalt deze me niet, zit er een uit-knop op de afstandsbediening. Die na de wedstrijd direct wordt ingedrukt. Ik weet dan zelf wel wat ik heb gezien, en van wie ik vind die goed of slecht of middelmatig was. En van de praatprogramma’s sla ik bijna alles over. Scheelt een hoop open deuren.

21 december 2023 om 17:35

Hier sluit ik mij bij aan. Er zijn wel betere dingen te doen dan te luisteren naar de zoveelste open deur die ingetrapt wordt door een huis-tuin- en keukenanalist.

Word een beetje moe van Perez.
De ' grote ' wedstrijden van feyenoord waren tegen atletico, lazio en psv.
Stengs was tegen atleti ( uit ) fenomenaal, tegen lazio ( vooral de thuiswedstrijd) zeer goed en alleen tegen psv onzichtbaar. Hij heeft het dus tegen 2 van de 3 grote tegenstanders laten zien..
Er zijn zat redenen te vinden om Stengs te bekritiseren, Perez zijn reden is wederom weer eens niet onderbouwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren