Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez benoemt grootste tegenvaller in Johan Cruijff Schaal: ‘Hij bevalt me niet’

Laatste update:

Kenneth Perez is licht teleurgesteld in de eerste helft die Santiago Giménez op de mat legde in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. De Deen heeft hoge verwachtingen van de centrumspits van Feyenoord, die het nog niet heeft in de strijd om de Nederlandse Super Cup. "Giménez bevalt me niet echt vandaag", zegt Perez bij ESPN.

"Hij lijkt een beetje... Kijk, de een komt beter uit de voorbereiding dan de ander. Hij is natuurlijk ook bij de Gold Cup (met Mexico, red.) geweest..." Daardoor startte Giménez weken later aan de voorbereiding dan zijn ploeggenoten. "Een paar keer ging hij de diepte in, dan kwam hij niet echt vooruit. In denken en handelen heeft hij het ook nog niet helemaal. En dat geldt ook voor Mats Wieffer. Eigenlijk de twee sterkhouders bij Feyenoord. Maar dat kan hoor, we zijn natuurlijk nog in voorbereiding op een nieuw seizoen."

Perez noemt de verhoudingen in de rust 'fifty-fifty'. "Feyenoord begon het best aan de wedstrijd. Ze zetten PSV goed onder druk, waar PSV niet echt onderuit kwam. Daardoor kreeg Feyenoord snel de bal. De grootste kans was voor Igor Paixão, waar de bal eigenlijk op Giménez gelegd had moeten worden door Alireza Jahanbakhsh, want dan had de keeper van PSV er nooit bij gekund. Gaandeweg zag je dat PSV beter de oplossing vond, de bal beter bij zich kon houden. Daardoor kreeg PSV ook kansen."

Bij PSV maakt Noa Lang, die overkwam van Club Brugge, zijn debuut in de basis. "Het leukste gevecht in de wedstrijd vind ik dat tussen Lang en Marcus Pedersen", zegt Perez. "Ik heb Lang niet echt gevolgd in België, maar wat hij deze wedstrijd laat zien is dat hij ook diepgaat. Niet alleen maar in de bal komen. Want hoeveel buitenspelers, zeker degenen die zichzelf geweldige voetballers vinden, komen niet alleen maar in de bal?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach hij speelt 1 mindere helft en meteen kritiek. Die jongen schiet er wel eentje in na rust. Geen stress

4 augustus 2023 om 21:09

Je ziet nu hoe belangrijk is dat er een goede 10 komt en dat alireza vervangen wordt dat maakt het voor gimenez het voetballen een stuk makkelijker

4 augustus 2023 om 21:13

Hij staat daar ook om de wedstrijd/spelers te analyseren. Dat weet je toch?

4 augustus 2023 om 21:17

Klopt, maar dan vind ik gimenez wel altijd een makkelijk slachtoffer na een mindere helft

4 augustus 2023 om 21:21

Vanaf de bank?

Met pijn in mijn hart kijk ik naar Noa Lang in een PSV shirt... zucht!

4 augustus 2023 om 21:14

Serieus ben juist blij dat hij weg is. Gaat ook bij psv voor problemen zorgen

4 augustus 2023 om 21:42

En dit bedoel... Noa legt er minimaal 20 in dit seizoen... Had ik liever bij Ajax gezien dan namens PSV. En problemen? Het is géén Mo Ihatarren he, was destijds jong en rete eigenwijs. Had Ten Hag, met Tadic achter de hand, geen zin in. Talent druipt er vanaf en hij had gewoon bij Ajax moeten zitten. Veel meer Ajax speler dan Lang zul je ze niet vinden...

4 augustus 2023 om 22:25

@mrgoochie bedankt!
Rasvoetballer met pit en techniek. Voor de duvel niet bang maar leeft ook echt voor de sport. Geef mij maar 5 spelers ala Lang dan 1 Klaassen in mn team. Hij nam Tadic niet serieus, vond dat ie beter was. Ik hou wel van die houding, tuurlijk moet je het dan wel laten zien maar door zijn manier van uiten overspeelde hij zn hand. Ik weet ook niet wat ik hoor als ik hem hoor praten of als ik lees wat hij post online. Geloof me als je deze speler in zijn waarde laat en hem sec op hetgeen beoordeeld wat hij binnen de lijnen doet is hij goud waard en dat weet Bosz ook. Ik durf te wedden dat zo lang hij speelt nooit met drank achter het stuur gepakt zal worden of een club wordt uitgegooit. Het is puur zijn fake stoere houding gebaseerd op onzekerheid (en die is prominent zichtbaar I know)

4 augustus 2023 om 21:33

Had hem graag bij Ajax gezien

4 augustus 2023 om 21:45

Helemaal mee eens mr. Goochie. Nu heeft hij ook net de 0-1 gescoord. Hij had echt bij Ajax moeten spelen. Foutje Minsilat.Ook Peter Bosz had de trainer van Ajax moeten worden denk ik.Maar we geven Steijn een eerlijke kans. Wie weet is hij de nieuwe Ten Hag.

4 augustus 2023 om 21:53

Tis een goede speler, maar de eerste helft lukte er weinig. Hoop dat hij het goed gaat doen, maar hij wordt wel groter gemaakt dan dat ie is.

4 augustus 2023 om 22:00

Ook al lukt het niet meteen, hij is wel constant dreigend en houdt steevast 2 man bezig aan die kant... Was in de eerste helft ook wel een evenwichtige wedstrijd met licht overwicht voor PSV. Had verwacht dat Fey een stuk verder zou zijn, maar die hebben nog wel wat werk te verzetten, of was PSV gewoon heel degelijk qua organisatie?!

Weetje wat mij tegenvalt. Mario been als analyst, er wordt een vraag gesteld over psv, en meneertje weet het binnen 3 woorden te verbuigen naar feyenoord. Feyenoord feyenoord feyenoord. Tuurlijk heeft iedereen zn voorkeuren, maar hij staat daar gewoon langs de lijn als supporter en niet als analist

4 augustus 2023 om 21:17

Ach, die man wordt door niemand serieus genomen. Topper in open deuren en Feyenoord toejuichen.

4 augustus 2023 om 21:41

Ik denk bij hem altijd aan de 0-10 wedstrijd..

4 augustus 2023 om 22:05

10-0 toch ?

5 augustus 2023 om 07:02

Dat is zijn volledige legacy als trainer. Sterker nog, in de zijn gehele carrière, in zijn leven. Niemand gaat Mario Been als analist of trainer van Genk herinneren. Men gaat denken aan het seizoen 2010-11. Feyenoord had gewoon kunnen degraderen dat jaar en Koeman maakte ze het jaar daarop met sterkhouders als Fer, Wijnaldum en Castaignos die toen vertrokken gewoon 2e, dus het lag zeker niet alleen aan de kwaliteit van de selectie.

4 augustus 2023 om 21:41

Jij doet nu precies hetzelfde. Het artikel gaat over Gimenez en Perez en jij draait het binnen 5 woorden naar Mario Been. Niet dat je ongelijk hebt, maar toch

4 augustus 2023 om 22:03

Als Mario steeds weer over Feyenoord begint moet iemand misschien even 24-10-2010 roepen, dan wordt ie gelijk stil.

4 augustus 2023 om 23:18

Achja jarenlang stonden er er vooral Ajacieden als analist die eigenlijk ook stiekem fan waren. Nu is er wat meer geluid vanuit andere clubs. Niks mis mee toch?

5 augustus 2023 om 10:23

Eigenlijk wel, tuurlijk heb je een voorkeur, maar je bent toch aan het werk. Als iemand de vraag stelt wat het betekent voor het spel van psv dat ze meer balbezit hebben, en je antwoord daarop is "dat betekent dat feyenoord gevaarlijker is met minder balbezit" en vervolgens gaat het direct over het drukzetten van feyenoord en helemaal niet meer over de oorspronkelijke vraag ben je gewoon ongeschikt als analist bij zo'n wedstrijd. Als ik naar supportersgelal wil luisteren ga ik wel naar de rubriek live meepraten op voetbalzone. Bij een competitieve wedstrijd, vooral als 2 Nederlandse clubs tegen elkaar spelen, verwacht ik van een analist toch enige objectiviteit.

Wat verwacht je? Dat iedereen opeens de sterren van de hemel speelt de eerste wedstrijd?

4 augustus 2023 om 21:20

Die nuance gaf hij zelf ook. Met daarbij dat hij ook de gold cup had meegedaan met Mexico. Dus het viel wel mee met de kritiek.

4 augustus 2023 om 21:40

Zonder te trollen.. Feyenoord heeft toch helemaal niet zo’n goede selectie? Ik zie het in ieder geval totaal niet.

4 augustus 2023 om 21:51

Vorig seizoen ook niet, maar Slot wist er wel een echt team van te maken die onder andere dankzij hun fitheid wedstrijden over de streep trok. En ja, Ajax was te matig om mee te doen voor de titel, en ja, op Xavi na was PSV niets bijzonders, maar buiten dat heb ik Feyenoord toch echt leuk zien voetballen.
Credits naar Arne Slot dan maar? Dan hij daar zo’n geoliede machine van had gemaakt?

4 augustus 2023 om 21:55

Klopt, daar ben ik het mee eens. Maar als je ziet wie er in moeten vallen en dat je speelt met een pedersen, jahanbaksh en een oersaai blok van wieffer en zerrouki moet ik het nog maar zien dit seizoen.

4 augustus 2023 om 22:28

Middenveld klopt in mijn ogen ook niet met zerrouki en wieffer. Daarbij moet Ali maar ff banken en moet daar een frisse vleugelspeler komen en een 10. Denk dat gimenez dan ook beter tot z'n recht gaat komen. In deze wedstrijd werd maar eens te meer duidelijk wat de rol van kokcu en simanski waren. Maar goed seizoen is nog lang en we staan weer ff met beide bene aan de grond.

Hou toch op man, de spelers waar hij echt kritiek op zou moeten hebben staan op het middenveld. Wieffer en Zerrouki gaat niet werken, die twee hebben niet het inzicht of de handelingssnelheid om Feyenoord goed aan het voetballen te krijgen.

4 augustus 2023 om 21:19

Blok met twee zessen moet ook geen voetbal uit komen, die zouden dienend moeten spelen waardoor de aanval meer ruimte krijgt om vrij uit te spelen en de backs kunnen opkomen. Beetje wat je vorig seizoen zag bij Twente met Sadilek en Zerrouki.

4 augustus 2023 om 21:20

Zerrouki speelt naar behoren, maar Wieffer is echt teruggevallen, onherkenbaar. Dus ja, eens die 2 samen is misschien niet zo handig, maar was van te voren al voorspeld. Teveel van hetzelfde.

4 augustus 2023 om 21:34

Vind Zerrouki helemaal niet goed spelen. Weinig ruimte maken of een balletje diep spelen.

4 augustus 2023 om 22:44

Zerrouki was wel een stuk beter dan Wieffer. Hij won in ieder geval zijn duels nog, en liep zich niet vast. Wieffer wil nu veel meer zelf doen op 8, loop zich vaak vast.

4 augustus 2023 om 23:19

Zerrouki maakt op mij vooralsnog helemaal geen sterke indruk. Verdedigend is het prima, maar speelt nauwelijks een bal naar voren.

Zou Mario weten dat er ook nog een ander team in de kuip speelt vanavond...pff wat een vernoeiend persoon zet er dan meteen Hans Kraay en Boskamp neer, dan weet je dat er supporters en geen analisten aan het woord zijn..

Wieffer-zerrouki-stengs is toch wel een erg matig middenveld voor Feyenoord om het volgend seizoen en zeker de CL in te gaan hoor

4 augustus 2023 om 21:49

Je wordt overlopen in de CL met dit middenveld, maar wie moet je er anders neerzetten? Timber? Dit is waar Feyenoord vertrouwen in heeft, ook al is het duidelijk minder dan vorig seizoen.

4 augustus 2023 om 23:10

Met Timber heb je in ieder geval een ander type dan Zerrouki of Wieffer. Die zou het middenveld wel wat dynamischer maken in mijn ogen.

Wedstrijd is niet hoogstaand. Qua niveau nou niet bepaald beter dan vorig jaar. Feyenoord is op het middenveld zelfs minder geworden. Stengs is en blijft een slapjanus. Werd weer een aantal keer makkelijk opzij gezet. PSV moet echt verdedigers gaan kopen, want het was de eerste helft weer billenknijpen af en toe ook al zat die Jimenez niet in de wedstrijd. Denk dat we een leuk seizoen tegemoet gaan met 3 gelijkwaardige topploegen en een AZ vlak daarachter.

4 augustus 2023 om 22:06

Of AZ er voor, ik zie dat zomaar gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren