Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peperdure Martial heeft eerste tastbare prijs alvast te pakken

Laatste update:

Anthony Martial werd in de zomer voor veel geld aangetrokken door Manchester United, maar niet veel fans kenden de man die tientallen miljoenen euro’s kostte. Martial vestigde al gauw zijn naam met drie goals in zijn eerste twee competitieduels en heeft nu ook al aan prijs te pakken. De spelersvakbond heeft de Franse aanvaller uitgeroepen tot Speler van de Maand september in de Premier League.

/

Martial debuteerde op 12 september in de kraker tegen Liverpool en was meteen belangrijk met een doelpunt tegen de aartsrivaal (3-1). Daarna scoorde hij niet in de Champions League tegen PSV, maar uit tegen Southampton (2-3) was het wel weer tweemaal raak. Bovendien voegde Martial er nog een doelpunt aan toe in de Capital One Cup-wedstrijd tegen Ipswich Town.

In de laatste competitiewedstrijd van september, toen United met 3-0 won van Sunderland, scoorde Martial niet. Toch heeft de Professional Footballers’ Association (PFA) besloten de dure zomeraanwinst te benoemen tot Speler van de Maand in Engeland. André Ayew greep de prijs in augustus en was daarmee de eerste winnaar van dit seizoen. De laatste keer dat iemand van Man United de trofee won, was in april 2013: toen koos men Robin van Persie. Voor de maand september waren Riyad Mahrez en Dimitri Payet ook genomineerd.

Is Anthony Martial de terechte winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht meer aan aguero of payet maar martial echt respect en ook nog op zon leeftijd

6 oktober 2015 om 19:57

Mata mag ook in het rijtje

6 oktober 2015 om 20:04

De Bruyne

6 oktober 2015 om 20:18

@mancunianb

Ja, waanzinnig gestart met 4 goals en 4 assists in 7 wedstrijden. Maar Martial verdient het ook wel zwaar.

6 oktober 2015 om 20:26

Ze zijn allebei top.

6 oktober 2015 om 23:02

Niet alleen aan goals. Verder alle andere wedstrijden ook zeer sterk spelend waar hij niet scoorde. Verdiend!

6 oktober 2015 om 20:10

Wat heeft aguero dan allemaal in september laten zien? Zijn 5 klapper was al in oktober

6 oktober 2015 om 20:27

O sorry verkeerd gelezen scherpe reactie

6 oktober 2015 om 20:54

Aguero? de man van 0 goals in heel september?
en als je doelt op zijn 5 goals in 1 wedstrijd in oktober, dat is maar 1 wedstrijd hé.

Payet of Ayew zijn in mijn ogen wel goede opties, spelen echt erg sterk tot nu toe en laten elke wedstrijd hun waarde zien voor west ham en swansea

Vond Payet vele male sterker beginnen, maar topclubs en hun spelers zullen altijd een streepje voor hebben voor dit soort prijzen.

Lijkt me niet meer dan terecht! tot nu toe elke wedstrijd erg sterk gespeeld en dit ook uitgedrukt in goals, assist en andere belangrijke factoren.

Hopelijk gaan we nog veel meer leuks van hem zien!

Misschien verdient Martial het wel gezien het enorme verwachtingspatroon dat met zijn prijskaartje komt, maar als je enkel naar prestaties kijkt vind ik dat Dele Alli de speler van september hoort te zijn. Ik hoop dat Dele Alli de motor van Tottenham blijft voor de rest van het seizoen maar hij is wel erg jong om dat van hem te verlangen, al speelt hij wel erg volwassen.

6 oktober 2015 om 23:04

Niet overdrijven hoor.. Hij speelt wel goed, niet daarvan maar Martial speelde in enkele wedstrijden een grotere rol waarvan de wedstrijd tegen Liverpool er boven uit steekt.

6 oktober 2015 om 23:12

Het is altijd moeilijk om de prestaties van spelers op verschillende posities te vergelijken.

7 oktober 2015 om 05:58

Nee hoor, Gertjuh heeft helemaal gelijk..

Ontzettend knap dat Martial het nu al zo goed doet. Komt binnen als groentje en is gehaald voor een enorm bedrag. Payet was ook een goede kandidaat om er met de prijs vandoor te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren