Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè en Tadic stellen Koeman teleur: 'We misten voorin de kwaliteit'

Laatste update:

Ronald Koeman heeft zijn eerste punt in de Premier League binnen, maar Southampton maakte vorige week tijdens de 2-1 nederlaag bij Liverpool een betere indruk dan zaterdagmiddag tegen West Bromwich Albion (0-0). Koeman was dan ook teleurgesteld en dan vooral over zijn aanvallers, die nauwelijks kansen wisten te creëren. De 0-0 uitslag was hierdoor een vrij logisch resultaat.

Koeman zette Graziano Pellè en Dusan Tadic weer in de basis, maar zij konden het verschil dus niet maken. "We hadden niet de kwaliteit om veel kansen te creëren", treurde Koeman. "Ik was teleurgesteld door ons niveau in aanvallend opzicht. Onze opbouw was te traag in de eerste helft en we konden niet verrassen in de aanval. Ik probeerde het na rust om te zetten, maar het was nog steeds niet goed."

Toch zag Koeman ook een lichtpuntje: "Dit is ons eerste punt en dat is goed, maar we moeten beter spelen", concludeerde de coach. Southampton speelt dinsdag in de League Cup uit tegen Milwall speelt en volgende week zaterdag volgt in de Premier League een uitduel bij West Ham United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze Pelle nou wat vaker bruikbare ballen geven vanaf bijvoorbeeld de flanken ipv blind door het midden dan zou je al een heel stuk opschieten. Vooral op het middenveld mis je kwaliteit en de backs zijn er matig.

23 augustus 2014 om 20:03

Pelle komt gewoon kwaliteit tekort.. Dit Had ik al verwacht.. De gemiddelde verdediger in de premier league is sterker in de lucht en hij krijgt veel minder ruimte daar plus het gaat te snel voor hem
Tadic kan het niveau wel zeker aan

23 augustus 2014 om 23:16

He tinus, ik heb 2e helft gezien, maar hij kreeg helemaal geen (goede of lekkere) ballen. Aan het eind van het seizoen kunnen wij pas oordelen.

24 augustus 2014 om 01:45

Wat een lulkoek. Heb je de wedstrijd wel gezien gast? Je reageert gewoon op de titel. Pelle heeft zeker de tweede helft, maar eigenlijk ook de eerste helft geen normale bal gekregen. En tegen liverpool was dat ook al zo. Ben benieuwd op basis waarvan jij zegt dat hij tekort komt.

24 augustus 2014 om 09:54

Hij kreeg geen goede ballen is echt een lomp excuus. Dan moet die maar ballen gaan halen. Maar dat kan die niet belopen. Komt gewoon te kort. Het is dat de eredivisie voor spitsen een heerlijke competitie is, anders zat die nu ook gewoon in Qatar.

24 augustus 2014 om 11:29

Ik heb de wedstrijd gezien Ja.. Maar hij moet zelf zorgen dat hij aanspeelbaar is en vind ik dit dan ook geen excuus..

25 augustus 2014 om 06:06

Een spits een bal komen halen.........oke volgens mij doe je dat in de F-jes. Komop zeg. Graziano moet gewoon ff inkomen.

23 augustus 2014 om 20:04

Met name Tadic probeert het wel vanaf links, helaas waren zijn voorzetten vooral tegen Liverpool vaak niet goed, waar hij er wel de ruimte voor had. Zowel Wisdom als Maquillo had hij in zijn broekzak. Pellè speelt nu vooral op de manier hoe Feyenoord het eigenlijk voor ogen, ballen aannemen, vasthouden en naar een teamgenoot spelen, hij werd echter een doelpuntenmachine en ik heb er wel vertrouwen in dat hij er dit seizoen 10-15 gaat maken, hij mket nog even op stoom komen. De Engelse stream die ik gebruikte noemde Townsend als nieuwe aankoop bij Soton, dan heb je wel 2 spelers die hem van aanvoer kunnen voorzien, aangevuld met de opkomende backs Bertrand en Clyne.

23 augustus 2014 om 20:17

Townsend komt enkel naar binnen om te schieten.. daar wordt een spits niet gelukkig van.

23 augustus 2014 om 20:18

Manquillo speelde een prima wedstrijd en Tadic kwam er vanaf links juist amper aan te pas. Toen hij meer vanaf rechts kwam, tegenover Johnson, werd hij gelijk gevaarlijker, maar Johnson is dan ook al meer dan een jaar de meest matige back van de Premier League.

Ach, je hebt het zelfs over Wisdom, dus weinig kennis van zaken. Townsend die Pelle van aanvoer kan voorzien? Veel blinder dan Townsend ga je ze niet vinden in het voetbal...

23 augustus 2014 om 20:19

10 tot 15 doelpunten? ik denk da hij blij mag zijn met 5 doelpunten. vrij matige spits die fysiek een voorsprong in de eredivisie had, maar in de bpl niet meer. gaat weer hopeloos falen netzoals voor zn feyenoord tijd.

23 augustus 2014 om 20:30

@nico, je lult zomaar zonder die wedstrijd te hebben gezien, dat weet ik gewoon zeker.

Pelle lijkt even te moeten wennen, want hij wint vrijwel alle duels en doet zeker niet onder qua fysiek. iets boven de 10 doelpunten zie ik hem wel maken in de bpl.

23 augustus 2014 om 20:42

Iemand anders verwijten de wedstrijd niet gezien te hebben en dan zelf roepen dat Pelle vrijwel alle duels wint... Andere wedstrijd gezien vorige week?

23 augustus 2014 om 20:51

Heb het over deze wedstrijd, en vorige wedstrijd was hij de 2e helft gewoon redelijk tot goed hoor.

23 augustus 2014 om 21:07

Volgens mij is hier een liverpudlian op zijn aanhangsel getrapt en is het broodnodig de roze bril af te zetten. Liverpool vind ik persoonlijk een van de meest sympathieke clubs uit Engeland en heb er dan ook echt een zwak voor, een enigszins neutrale kijk laat toch zien dat Manquillo constant Tadic liet lopen, zijn voorzetten waren echter constant te hoog en niet op maat, ook Glen Johnson was idd matig, maar tegenover Manquillo liep hij er dubbel en dwars overheen.

En Pellè won in de 2e helft gewoon vrijwel alle duels tegenover Skrtel en Liverpool kwam heel goed weg dat ze wonnen, Soton had namelijk gewoon de beste kansen, Long had 100% zeker moeten scoren en ook Ward Prowse had een aantal goede kansen, dat terwijl ik Sturridge welgeteld 1 keer heb gezien.

Ik keek de wedstrijd met een goede vriend van me, die Liverpoolsupporter is, ook hij zag het constant laten lopen van Tadic door Manquillo, dat terwijl hij van tevoren zo hoog van hem opgaf na een sterke voorbereiding. Ook Pellè vond hij erg sterk tegen Liverpool de 2e helft, ik vond hem zelf vandaag niet goed, maar tegen Liverpool won hij de 2e helft elk duel en had hij Skrtel in zijn broekzak.

Townsend is zeker een blind paard, maar door naar binnen te komen creeert hij wel ruimte voor Clyne, daarnaast kan Pellè wellicht wat met eventuele rebounds. Townsend is namelijk wel degelijk dreigend, waar nu vanaf rechts totaal geen dreiging ontstaat, tenzij Tadic van kant wisselt og Clyne mee op komt.

23 augustus 2014 om 21:16

Je denkt toch niet dat Levi Townsend laat gaan als hij Morgan niet krijgt.

23 augustus 2014 om 21:32

Je lult uit je broek. Manquillo had 4 tackles gemaakt bij hem en Tadic kwam er maar 1x langs heel de wedstrijd. Verder werd al zijn voorzetten geblokt, dus had Koemen besloten hem naar rechts te verhuizen. Sws heb je geen LFC gekeken Zondag, anders had je Johnson ipv Wisdom gezegd.

23 augustus 2014 om 21:42

"volgens mij is hier een liverpudlian op zijn aanhangsel getrapt en is het broodnodig de roze bril af te zetten. "

Haha, kom nou. Ga inhoudelijk op een post in en niet dit soort onzin. Nergens voor nodig en doet afbreuk aan de rest van je verhaal, wat ook niet al te best is.

Wonderbaarlijk dat Pelle vrijwel alle duels won van Skrtel, terwijl Skrtel welgeteld één duel heeft verloren. Pelle was geen enkele dreiging voor Liverpool in tegenstelling tot Clyne en Ward-Prowse en vooruit Tadic(al viel dat reuze mee). Tadic had een paar keer dat hij leuk met de bal dribbelde, maar tot enig echt gevaar leidde dat niet, behalve zijn assist, waar de meeste lof natuurlijk naar Clyne moet gaan. Ik snapte sowieso al niet al die lof voor Tadic, alsof hij een wereldpartij had gespeeld. Hij toonde zeker aan een meerwaarde te zijn voor Southampton, maar hoe goed hij speelde vorige week wordt echt enorm overdreven.

Manquillo speelde een prima partij en je praat poep met dat hij aan alle kanten voorbij gelopen wordt. Kijk de wedstrijd nog een keer terug en let op Manquillo. Hij was defensief solide, aanvallend probeerde hij zijn steentje bij te dragen maar dat kan hij zeker nog verbeteren.

Townsend komt naar binnen en schiet van de tien ballen er negen hoog over en die tiende op de goal en met wat geluk maakt hij er eentje. Niet de speler die Southampton moet willen hebben.

Leuk dat jouw vriend, een Liverpool supporter, dat zegt, maar dat past nu eenmaal in jouw straatje, maar ik kan daar weinig mee. Ik baseer me op hetgeen dat ik heb gezien en oordeel zelf.

23 augustus 2014 om 21:44

Degeheimevoetb

Kijk de wedstrijd terug dan, Tadic had telkens alle ruimte aan de linkerkant. En als je het voetbal een beetje volgt weet je dat Wisdom nu bij west brom speelt, ik neem dus aan dat je vanmiddag sputhampton en tadic niet hebt gezien en dus niet kan oordelen? Wisdom was namelijk de directe tegenstander van Tadic…

23 augustus 2014 om 22:00

Tadic was inderdaad niet zo heel goed tegen Liverpool, maar dat komt doordat zijn voorzetten telkens niet op maat waren, Manquillo was hem namelijk constant kwijt en hij had alle ruimte. Vandaag was hij echter wél heel sterk.

Hoe ik aan Wisdom kom moet een Liverpoolsupporter toch wel weten? Hij speelt tegenwoordig in het shirt van West Brom, de tegenstander van Southampton vandaag, waar hij de directe tegenstander was van Tadic.

Ik weet niet waar je vandaan haalt dat Pellè maar 1 duel won, maar ik heb die 2e helft zeker 6 à 7 keer genoemd tegen die Liverpudlian: 'daar gaat Skrtel weer het bos in'. Zoals je zelf al aangeeft, ook ik ga af op mijn eigen waarnemingen. Misschien wordt het niet geregistreerd als duel omdat Skrtel er een beetje lafjes inging en Pellè alle ruimte gaf om aan te nemen, te kaatsen en te koppen alsof hij tegenover Kees Luijckx stond of je verzint dat nummer 1 gewoon, dat kan ook nog.

En je gaat toch niet menen dat je Liverpool de betere partij vond? De 2e helft hebben ze welgeteld 2 kansen gehad, waaronder de goal. Er was totaal geen creativiteit vanaf het middenveld. Je kan bijvoorbeeld gewoon opzoeken dat Southampton meer schoten had.

Over Townsend verschillen we dan van mening, ik heb liever een dreigende speler met potentie die af en toe voor eigen succes gaat, dan een speler die enkel balletjes breed geeft. Bovendien heeft Townsend gewoon het Engelse elftal gehaald, vast niet vanwege zweetvoeten.

Pellè kreeg idd maar 1 goede kans, maar dat kwam dus vanwege de aanvoer vanaf de zijkanten, de lange ballen van achteruit legde hij telkens terug op een medespeler waarbij hij telkens voor Skrtel kwam/was.

Ik wens je veel succes tegen City, aangezien ik Liverpool echt een kampioenschap gun, en in ieder geval een hoge klassering!

24 augustus 2014 om 08:16

Geweldig dat jullie onthouden hoeveel duels iemand wint in een potje voetbal, of hoe vaak iemand versneld werd.

24 augustus 2014 om 08:16

Geweldig dat jullie onthouden hoeveel duels iemand wint in een potje voetbal, of hoe vaak iemand versneld werd.

23 augustus 2014 om 20:43

Pelle komt kwaliteit te kort. Dit is niet meer de Eredivisie waar je in speelt met kleine voorstoppers. Je ziet ook dat Pelle sukkelt met het niveau in twee wedstrijd heeft hij niet eens een goede kans gecreëerd.

23 augustus 2014 om 20:48

Koeman en Pelle komen samen tekort voor dat niveau in Engeland, net als bij Valencia, AZ etc

23 augustus 2014 om 22:09

Hij is ook gewoon kampioen geworden met PSV en Ajax en in het seizoen na de 10-0 nederlaag en 10e plaats wist hij na het vertrek van alle toenmalige belangrijke basisspelers 2e te worden met een huurling van Manchester City en wat spelers van Excelsior. Dat niveau heeft hij 3 seizoenen volgehouden en hij heeft daadwerkelijk gezorgd voor een opstap voor veel jonge spelers, denk aan Ibrahimovic en van der Vaart in het verleden en oa de Vrij, Martins Indi, Janmaat en Vlaar in de afgelopen seizoenen. Bij Valencia is hij overigens nog altijd de laatste trainer die een prijs gewonnen heeft en is hij weggestuurd vanwege het feit dat hij de opstandige routiniers met voorkeursbehandeling (albelda, Cañizares, Vicente) naast de selectie zette. Hij liet David Silva en Juan Mata doorbreken en vertel mij eens de resultaten na het tijdperk Koeman bij Valencia en Az?

Dat Pellè tekort komt moet ik eerst nog afwachten, persoonlijk vind ik het een verbeterde versie van bijvoorbeeld Rickie Lambert die de afgelopen jaren een held was bij Southampton. Over een halfjaar kunnen we beter oordelen hoe het hem vergaat.

23 augustus 2014 om 22:20

Groen randje Jasper aub!! mensen schrijven Pelle nu al af maar dat zijn gewoon haters. Objectieve meningen zijn ver te zoeken. Heel het team draait nog niet en er komen versterkingen voor Koeman en co. Hij is te goed voor de Eredivisie daar was hij elke CV te makkelijk af en nu gaat hij zijn grenzen verlegen kijken of hij ook mee kan in de BPL sommige mensen zeggen meteen dat hij het niet aan kan maar misschien word Grazi wel een sensatie niemand weet het we kunnen pas een conclusie trekken na 38 wedstrijden.

23 augustus 2014 om 22:48

ben ik een hater? ik bekijk het van een andere kant als jullie. kijk eens wat hij heeft gepresteerd VOOR feyenoord. compleet NIKS! en dat gaat waarschijnlijk nu weer gebeuren. nu speelt hij nog tegen de middenmoot. wat als hij straks tegen kompany komt te staan bijvoorbeeld. dat kan hij gwn niet redden. overschatte speler. maar goed, jullie geilen waarschijnlijk op hem dus zal jullie "held" met rust laten.

23 augustus 2014 om 23:20

Er zijn ook laat Bloeiers Nico ik weet ook wel dat Pelle niks heeft laten zien voor dat hij naar ons kwam en je mag kritiek hebben maar meteen al afschrijven gaat ver

23 augustus 2014 om 23:26

Pelle kreeg bij Feyenoord ook alle ballen direkt van achteren geknald, daar werd ook niet opgebouwd. Maar England is wat anders dan Nederland. Hier kunnen ze niet verdedigen dat was zijn geluk.

23 augustus 2014 om 23:40

Wie haalt dan ook Pelle. Dat hij bij Feyenoord het aardig goed deed wil absoluut niet zeggen dat hij ook Europees een topper is. De Nederlandse Eredivisie is namelijk veel minder sterk dan de Duitse Franse Engelse of Italiaanse of Spaanse of nog een aantal meer competities.
Alleen omdat hij hem goed kende. Waarschijnlijk heeft Koeman Pelle overschat en het niveau van de Premier League onderschat.

24 augustus 2014 om 01:33

Lol, het middenveld met supertalent Ward-Prowse, Wanyama en Schneiderlin is juist goed. Dan nog de creatieveling Tadic, Pelle is gewoon poep en het komt hier boven water, waar ze wel kunnen verdedigen.

Tja die heb jezelf gehaald Koeman, Eredivisie is wel ff wat anders dan de Premiership...

23 augustus 2014 om 19:58

Pelle is een targetman en moet kansen maken, koppend en schietend. Hij creeert zelf weinig, en als hij dan geen bruikbare ballen krijgt wordt het lastig.

23 augustus 2014 om 20:34

Maar is Pelle sterk en goed genoeg om ook als targetman in de PL te spelen. Ik moet het nog zien.

24 augustus 2014 om 13:09

Ja ik twijfel ook maar ik schrijf hem ook niet gelijk af

23 augustus 2014 om 19:59

Ga weg man jij... Oordeel jij hem al als lachwekkend ....hy schoot ze er van alle hoeken in by feyenoord dus geef de ballen goed op hem en hy knalt ze er echt wel in

23 augustus 2014 om 20:49

Feyenoord speelde niet tegen Premier league clubs, dus dit is andere koek

Southampton speelt voor de plaatsen 12-20

23 augustus 2014 om 20:00

blij dat iemand het mij eens is over Pelle. Veel Feyenoorders werden al boos vorige keer, omdat ik voor Ajax ben en dan kritiek geef op een oude speler. Maar dit is gewoon te hoog voor hem haha. Nu staat hij tegen echte mannen.

23 augustus 2014 om 20:17

Ik ben het met je eens, hij komt gewoon zwaar tekort. Wat k het meest lachwekkend vond was dat een journalist aan koeman stelde dat pele niet goed speelde en het moeilijk had, dan komt die koeman met het antwoord; ja, maar dat is niet zo gek als je ziet tegen wie hij speelt.
Waarom koop je hem dan in godsnaam !!! Je weet dat t niveau gewoon hoger is

23 augustus 2014 om 20:21

pelle is gwn dramatisch in bpl. gaat het zeker niet redden. het word weer de echte pelle. max 5 doelpunten per seizoen

23 augustus 2014 om 20:34

We zien het wel na 2 wedstrijden oordelen slaat nergens op, Want bij Feyenoord ging het later ook lopen en het eindige bij 55 doelpunten uit 61 wedstrijden en hij scoorde tegen iedereen uit de top 6 dus je kan roda, rkc weg laten. bij Fox lieten ze genoeg goede dingen zien maar het is maar wat je wilt zien

23 augustus 2014 om 21:16

bij een spits wil je goals zien. of hoeft dat niet bij pelle? bij benzema is het anders hoor. geen goals, niet goed, al speel hij als fr beste

23 augustus 2014 om 22:13

hij gaat ook scoren maar Pelle nu al afschrijven omdat hij geen goals heeft gemaakt is niet eerlijk heel het team draait niet lekker en er komen nog wat versterkingen aan beoordeel hem in Oktober November spel/goals.

23 augustus 2014 om 22:23

Het zit diep he Pelle heeft vorig seizoen tegen elke club gescoord uit de top 6 dus ik spreek jou wel wanneer Pelle er 17 in heeft liggen en hij is tenminste profvoetballer.... jij niet dat is pas lachwekkend

Vond Tadic juist wel erg sterk spelen. Heb nu beide wedstrijden van southampton gezien en vond (met name tegen Liverpool) Clyne en Ward Prowse erg goede spelers. Ook de iets bekendere spelers Schneiderlin en Bertrand vond ik 2 maal goed spelen. Verder is het niet veel als je het mij vraagt, waarom ze bijvoorbeeld Long hebben gehaald snap ik totaal niet, speelde vandaag ook niet sterk en miste tegen Liverpool een 200% kans.

Lichtpuntje bij WBA vond ik vandaag Ideye Brown, had een schitterende beweging in huis waarmee hij plotseling vrij voor de keeper stond, een erg doelgerichte speler, met snelheid, kracht en techniek. Ik kende hem nog van zijn duels tegen Feyenoord toen hij ook de uitblinker was, nu laat hij het ook een niveautje hoger zien. En Anichebe speelt hij normaal gesproken ook wel uit de basis.

23 augustus 2014 om 20:04

dat mag ook wel als grootste aankoop van wba..

23 augustus 2014 om 20:06

Heb je volkomen gelijk in, maar lang niet alle grote aankopen maken het waar en dat hij er in zijn eerste wedstrijd gelijk staat zie je ook niet vaak, helemaal niet op een niveautje hoger.

23 augustus 2014 om 20:34

tegen Feyenoord was hij ook goed 2 jaar geleden mooie duels tussen hem en Indi

Wist niet dat Pocognoli bij WBA speelt
Hopelijk gaat Koeman zorgen dat Pelle en Tadic elkaar goed aan gaan voelen.

23 augustus 2014 om 20:07

Dat wist ik tot vandaag idd ook niet, maar het meest keek ik nog op toen plotseling Jason Davidson langs de zijlijn stond.

Goed nieuws.dan kunnen we Pelle in de winterstop terug huren

Southampton heeft bijna 30 miljoen euro betaalt voor Pelle en Tadic. Voor Shane Long hebben ze ook gigantisch veel geld betaald. Komt ervan als je te veel geld binnenkrijgt dan goed is..

23 augustus 2014 om 20:49

@ Edenhazard,

Aan de andere kant. Je kan ook weinig als Soton zijnde..... Wie zou je dan willen halen die eventueel zouden willen komen?? Uiteraard is er, zeker voor Shane Long, teveel betaald. Je moet alleen bedenken dat Soton buiten de geweldige jeugdopleiding en het feit dat ze PL spelen weinig te bieden voor veel spelers. Die willen toch europees wat voorstellen en zien ook dat het halve team weg is. Jij roept bijna 30 miljoen, maar dat is wel erg zwaar overdreven! Kleine 30 miljoen klinkt veel ernstiger dan ruim 20 miljoen. Dat laatste komt toch dichter in de buurt....

Anyway.
Ik geloof wel dat Koeman het uiteindelijk op de rit krijgt. Ze hebben nog een week de tijd, dus nog tijd om twee spelers te halen. Flankspeler is wel noodzakelijk imo en een sterke verdediger mag ook wel. Het gemis Lovren is gewoon erg groot. Ondanks dat ze nu geen tegendoelpunt hebben gehad, ze gaan het verdedigend zo gigantisch lastig krijgen zonder een betere verdediger.

Ik ben de wedstrijden van Southampton gaan volgen sinds er een Eredivisie-enclave is neergestreken deze zomer. Ik vond het vandaag echt ontluisterend om te zien hoe weinig Pelle er aan te pas kwam. Eerlijkheid gebied te zeggen dat hij ook niet goed bediend werd, maar hij creerde zelf daarnaast ook helemaal niets. Hoop dat hij nog aanhaakt, maar momenteel lijkt hij schrijnend te kort te komen.

23 augustus 2014 om 21:09

Pelle is ook geen spits die wat kan creeeren. Dat vergeet men wel eens! Net alsof je van Moisander gaat verlangen dat hij een steekpass geeft. Dat kan hij niet en dat weet men, dus eis t niet. Pelle is een afmaker/kapstok. Geen spits die even een dribbel inzet, een man voorbij komt op snelheid of iemand uitspeelt. Accepteer dat en beoordeel hem op het gene wat hij wel kan. Als je dat doet, zie je dat Pelle niet zo slecht is als men doet voorkomen. Hij moet vooral bruikbare ballen krijgen en mensen om hem heen hebben die aansluiten, dat gebeurt nu te weinig. Wanneer dat gebeurt gaat hij zeker 10 a 15 doelpunten maken en dat is echt zo slecht nog niet, bedoel Bony en Remy worden erom geprezen met die aantallen, waarom Pelle dan niet(mocht hij t halen)? Nee, want pelle komt geen man voorbij of geeft een steekpass.....

23 augustus 2014 om 21:14

Als Pelle tot 15 doelpunten komt dit seizoen, zal hij heus wel waardering oogsten, beetje een vreemde (en voorbarige) uitspraak om te zeggen dat hij in dat geval nog steeds zal worden gewezen op de vaardigheden die hij ontbeert. Ik hoop dat je zelf wel door hebt dat het onzin is wat je hier probeert te stellen.

Dan terugkomend op dat aantal; als Pelle zijn huidige vorm doortrekt in de PL mag hij blij zijn wanneer hij 5 goals maakt in een seizoen. Ik weet niet of je de wedstrijden gekeken hebt, daar zal ik dus geen aanname over doen, maar wat hij vanmiddag liet zien was belabberd, ondanks dat hij ook niet perfect bediend werd.
Hij zal zijn niveau flink moeten opkrikken wil hij van waarde gaan zijn voor the Saints.

23 augustus 2014 om 21:27

Het is inderdaad heel voorbarig om te stellen dat hij geen waardering krijgt wanneer hij er 10 tot 15 erin legt, daar ben ik me bewust van, echter is dat een voorspelling die ik doe en een verwachting die ik heb. Laat Pelle wennen aan alles, hij zit nu in een topcompetitie als spits zijnde terwijl hij eerst het, verdedigend gezien, belabberde eredivisie niveau gewend is. Jaa, dan moet je flink aanpoten wanneer je niet een spits bent die iets zelf creeert. Het komt allemaal wel! Halve team is weg, moet nog op elkaar ingespeeld worden met daarbij een nieuwe coach. Tegen Liverpool vond ik het niet onverdienstelijk wat hij liet zien.

Bij Feyenoord heeft hij ook zijn slechte potjes gespeeld hoor. Erg kortzichtig om hem nu al af te rekenen na hoeveel wedstrijden???

23 augustus 2014 om 21:31

normaal zou ik je gelijk geven maar het is niet zo dat hij nou erg slecht speelt ofzo maar hij komt nou al 2 weken totaal niet aan de bak gewoon.

Door de lucht wint hij zowat niks meer en bij voorzetten is hij constant te laat en voor de man komen lukt hem niet. In de Eredivisie kreeg hij ruimte tegen vaak kleinere verdedigers maar nu heeft hij constant een beer tegen zich aan.

Ik zie het hem niet redden daar, vond het zowieso geen slimme aankooop van Koeman.

Ze hebben gewoon een fatsoenlijke centrale verdediger nodig (yoshida kan eigenlijk niet) en een rechtsbuiten. Tadic laat die Bertrand nog wel aardig spelen maar op rechts komt er gewoon totaal niks door.

heb wedstrijd gezin maar Pelle kreeg ook geen bruikbare ballen maar wat ie kreeg deed ie ook niet zo veel mee. Tadic was een stuk beter vond ik Met name de eerste helft

Pelle gaat ook geen bruikbare ballen krijgen, dat trucje had Ado al door laat staan pl teams. Hij kan niet koppen, voetballen. Het is wel een personality en aanspeelpunt (in Nl). In Engeland werkt het nu eenmaal anders. Nu moet ik wel zeggen dat ik dat ook van Bony dacht dus er is nog hoop al vond ik Bony individueel altijd veel beter als Pelle.

23 augustus 2014 om 22:26

Dat trucje probeerde PSV ook hij scoorde er 2 keer Bruma ging er met rood van af en Makkelie spaarde Rekik. We gaan het zien dit seizoen of Pelle het aan kan maar van Bony had ik het wel verwacht hij gaf maar 40% ofsow in Nederland

23 augustus 2014 om 22:30

Maar jullie hadden Tommy niet effe door de haren wrijven en keihard erboven op zitten. En ja Bony gaf hier maar 40% wat hij werkelijk kon.

23 augustus 2014 om 22:31

haha ja Tom en Wormgoor deden dat goed ik denk dat Pelle na die wedstrijd 2-3 uur voor de spiegel stond om te kijken of ze er niks uit hadden getrokken

Koeman zeurt , precies wat hij bij Feyenoord ook steeds steeds. Matige trainer , weinig tot geen resultaat met matige teams. Haalt kerst niet daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren