Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars komt in actie: ‘We willen contract openbreken en verlengen’

Laatste update:

Lasse Schöne staat open voor een nieuwe contractuele overeenkomst met Ajax en de interesse blijkt wederzijds. De club uit Amsterdam staat welwillend tegenover een langere samenwerking met de 28-jarige Deen, die over een verbintenis tot 30 juni 2015 beschikt.

/

“We hebben de intentie om zijn tot de zomer van 2015 lopende contract open te breken en te verlengen”, zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars desgevraagd in De Telegraaf. “We nodigen Lasse op korte termijn uit om te vragen hoe hij zijn voetbaltoekomst ziet.”

Schöne ging medio 2012 transfervrij van NEC naar Ajax en was in de optiek van de buitenwereld vooral een breedteversterking. De Deen had echter een belangrijk aandeel in de landstitels van de club uit Amsterdam: 22 doelpunten en 20 assists. Ook dit seizoen is Schöne weer op dreef en dat zal in het buitenland ongetwijfeld niet onopgemerkt zijn gebleven.

Denk jij dat Lasse Schöne een nieuw contract met Ajax ondertekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk zeer snel, want de transfer is nog altijd open en hij en blind zijn de sterkhouders van ajax, niks voor klaassen ook hij is sterk, maar moet nog wat meer groeien in zijn nieuwe rol.

18 augustus 2014 om 07:59

Zou me over schone en moisander geen zorgen maken, die blijven vast wel. Het mooie is ze voegen wat toe aan Ajax maar beseffen zelf ook dat dit hun niveau is dus een vertrek zouden ze alleen doen voor het geld of het avontuur. Niet zozeer om hun carrière sportief nog eens tot het maximale te stretchen. Ik denk dat ze beiden oprecht tevreden zijn dat ze het tot zo'n club geschopt hebben en dat ze bij een verbeterd aanbod met plezier hun handtekening zetten.

Blind tja dat wordt weer een Sneijdertje vrees ik, transfer rond het sluiten van de markt en onvervangbaar bovendien. Niets ten nadelen van viergever die het goed doet.

18 augustus 2014 om 13:00

Ik denk dat je de topsportmentaliteit een beetje onderschat. Zowel Moisander als Schone zouden bij een middenmoter in bijvoorbeeld Duitsland niet misstaan. Bovendien wil je als sporter het maximale presteren, en je plafond opzoeken. En Ajax is echt niet het aller hoogste plafond dat je kunt hebben. Beide heren hebben zich echt niet neergelegd bij het niveau van hun huidige club. Als er een leuke club zich meldt, gaan ze weg....

18 augustus 2014 om 13:50

Dan vraag ik me toch af, ik zou liever in Nederland spelen bij een topclub als Ajax en daar titels mee winnen en jaarlijks meestrijden in de CL dan bij een middenmotor in de bundeliga of BPL waar je gegarandeerd geen prijs meer mee wint en dus ook geen CL meer speelt. CL is het doel van iedere voetballer maar Schone en Moisander zijn allebei niet van het niveau top bundesliga en BPL of Liga Bbva dus zullen daar nooit meer CL spelen.

Meteen een AA contract geven en vastleggen tot 2018... Mocht hij zo blijven spelen dan moeten geinteresseerden volgend jaar de knip trekken... Top gozer!

18 augustus 2014 om 11:00

Volgens mij is dit niet de intentie van Ajax. Waarschijnlijk zal het contract dan met één jaar verlengd worden, doordat Schone transfervrij is binnen gehaald. Er is al vaker aangegeven om Schone niet in de weg te staan indien hij zou willen vertrekken. Mogelijk dus transfervrij.

18 augustus 2014 om 11:06

Dat is heel sympathiek maar als club moet je toch vooral aan je eigen sportieve toekomst denken. Ik zou hem zo lang mogelijk vastleggen en hem misschien wel gewoon aan zijn contract houden dan. Er is toch niets mis mee voor zo'n speler om gewoon flink wat jaartjes bij Ajax te spelen? Hier is hij een grote meneer. Dat moet je bij een volgende club nog maar weer afwachten. En ook bij Ajax zal hij vast wel genoeg kunnen verdienen.

Waarom word nu altijd meteen over het buitenland begonnen?
Schöne is inderdaad een super goede en nuttige speler. Hopelijk blijft hij nog een tijdje. Als zijn contract verlengd wordt zal hij toch ook wel ca. een miljoen per jaar gaan verdienen?

Zo langzamerhand hoop ik wel dat het Ajax het salarisplafond naar twee miljoen gaat tillen. Eén miljoen netto is echt te weinig denk ik om te concurreren. Ajax heeft een dikke vette bankroll dus dat moet kunnen.

18 augustus 2014 om 07:48

Fritsie, een verdubbeling van je plafond is enorm. Daar moet je inkomsten voor hebben, geen spaartegoed, want dat is dan zo op.

Bovendien kan je je afvragen hoeveel concurrentievoordeel je haalt. De echt grote clubs en competities trek je toch niet.

18 augustus 2014 om 08:08

Ik weet natuurlijk niet of het haalbaar is. Verder vraag ik mij af hoe enorm dat dan is. Denk je dat iedereen nu aan het plafond zit dan?

Je houdt dan spelers als Blind, Moisander, Cillessen wel langer vast dan normaal denk ik.

Het is een utopie om te concurreren met RM, Fcb, Bayern, Manu etc. Dat begrijp ik ook wel. Is het niet eens tijd om wel te concurreren met Russische clubs of Turkse of Griekse of tweede rangs Engelse of Duitse clubs?

Wat zou jij doen? 2 miljoen per jaar 4 jarig contract bij Ajax. 3.1 miljoen per jaar bij Cska Moskov of 2.6 miljoen bij West Ham United?

18 augustus 2014 om 09:42

West Ham Utd; beste competitie en meer geld dan Ajax.

18 augustus 2014 om 09:48

Als jij van 1 naar 2 miljoen gaat, dan willen spelers van 500.000 toch ook naar 1 miljoen... en van een ton naar 2 ton.. Ja kan best uitzonderingen maken, dat kan bij Ajax ook wel. Je kan spelers als Cillessen, Blind en Schone op basis van international, langdurige samenwerking, meer dan gemiddelde invloed op het elftal, bewezen diensten en toegevoegde waarde ofzo..
Maar dan bied je bijvoorbeeld zo'n speler ipv het plafond van 1 miljoen, 1.2 ofzo. Daarin moet je als ajax zijnde kunnen schipperen.

En concurreren met salaris hoeft niet, want ajax wil dat een speler er wil spelen. Niet om het geld. Natuurlijk kan je meer bieden aan spelers die iets toevoegen. Maar als zo'n speler liever voor het geld naar rusland gaat, veel plezier. Dat zullen echter ook niet de spelers zijn die in aanmerking komen voor een hoger salaris bij Ajax gok ik. Als een Moisander liever in rusland voetbalt voor wat meer centen, howdoe.. have fun. Is zijn goed recht. Maar daar moet je niet meer willen concurreren.

18 augustus 2014 om 07:52

Dat salarisplafond zorgt er juist voor dat er weinig scheve gezichten getrokken worden in de kleedkamer.. Dus laat dat maar mooi zo... Ben t wel met je eens dat er wat veranderd moet worden. Denk aan bonussen...(wanneer een speler een x-aantal wedstrijden speelt/winnend afsluit...of ... 3 seizoenen blijft etc)

18 augustus 2014 om 08:10

Ik zeg toch niet dat het plafond weg moet.
Alleen heb ik het over verdubbelen en iedereen profiteert daar van mee natuurlijk.

Scheve gezichten vind ik gezeur. het zijn profs hoor. Hoe groot denk je dat de verschillen in de top zijn bij de best betaalde basis speler en de minst betaald basisspeler?
Ik denk minimaal 5 miljoen per jaar!

18 augustus 2014 om 10:56

Besef wel dat als Ajax 4 jaar op rij de CL niet had gehaald dat ca 80 miljoen had gescheeld en dan ziet de bankrekening er ineens heel anders uit.
Ajax mag met zijn uitgaven nooit uitgaan van de garantie op CL-voetbal, dus een structurele verhoging van uitgaven op salarissen zal en mag niet aan de orde zijn. De club is nu gezond maar 4 jaar geleden beslist niet en we weten hoe snel het kan gaan op dat vlak kijk in het recente verleden naar Feyenoord, die plukt van onverantwoord beleid nog steeds daar de zure vruchten van.

Als ik hem was sou ik naar het buitenland. Hij is 28 jaar en kan vast wel nog een avontuur gebruiken. Daarnaast, ik weet niet of de Europese clubs liggen te slapen, want deze speler is al jaren goed. En momenteel is hij beter dan ooit. Kan op veel plekken uit de voeten, heeft een goede speloverzicht en een hele keurige afstandsschot. Beste individueel van Ajax naar mijn mening.

18 augustus 2014 om 08:18

Hoe groot is de kans dat hij basisispeler is van een club die jaarlijks meedoet aan de Champions League. Bovendien is de kans zeer klein dat hij gaat spelen voor een club die jaarlijks mee gaat doen om de landstitel. De enige waar hij op vooruit kan gaan, is zijn salaris.

Volkomen terecht. Werkt hard, fysiek sterk en legt de ballen in elke hoek. Heeft ontzettend veel vertrouwen en het komt helemaal goed. Ik wil hem bij Ajax nog wel een paar jaar zien.

k hoop dat het op tijd is. Ajax wist al lang wat hij kon en hoe belangrijk hij is. Waarom dan weer wachten tot ie de schijnwerpers op zich heeft in het nieuwe seizoen??
Nou ja...als hij zelf graag wil blijven moet het goed komen.

Deze jongen wilt heel graag nog langer bij Ajax blijven, zie in hem ook meteen een aanvoerder voor volgend seizoen. Wat kan hij beslissend zijn zeg heeft een prima loopvermogen, inzicht, schot, vrije trap en kan een penal benutten.

Gewoon 3 jaar verlengen heerlijke speler.
Na de transferperiode kijken voor een shirt met rugnummer 20.

Opmerkelijk dat dit nu pas gebeurt, normaal gesproken wissel je toch al van gedachten voor het laatste contractjaar in gaat. Spelers verlengen hun contract meestal voor/na het seizoen of in de winterstop. Tijdens het seizoen hoor je vaak van die dooddoeners als 'ik moet me nu op de wedstrijden concentreren'. Het lijkt erop dat Overmars eerst wilde afwachten in hoeverre Schone nog van waarde zou zijn dit jaar. Reageren in plaats van anticiperen. Dat vind ik opvallend, omdat hij sinds zijn komst alleen maar beter en belangrijker voor Ajax is geworden.

Schone, Blind en Moisander kan Ajax eigenlijk niet weg laten gaan imo. Waarom naar clubs als Hsv gaan terwijl je bij Ajax de man bent, aanvoerder bent, echt iets toevoegt. Alleen in Blind zijn geval mochten de topclubs echt komen hou je hem niet tegen, als Blind slim is blijft hij echter sowieso nog wel een jaar bij Ajax..

Weer positief gebracht.
Eerst was het dat hij gratis weg mocht. Lief van Ajax, maar het is gewoon zeggen dat zijn contract niet verlengt wordt.
En nu krijgen we dit als dank bewijs, verlengen, niet verbeteren.
M.a.w. Hij mag niet gratis weg.

Schöne is de belangrijkste speler van Ajax op het moment, denk dat niet veel dat hadden verwacht toen die transfervrij binnenkwam.

Dit is voor Ajax een zeer belangrijke speler en die je dan ook denk ik moet proberen om deze te behouden. Is ook belangrijk voor de jeugd en een nieuwe speler halen met zijn capaciteiten kost ook veel.

Ajax geef hem zo snel mogelijk een contract!

Dit lijkt me zeer verstandig. De grote vraag is alleen waarom Overmars hier nu pas mee komt. In de loop van vorig seizoen heeft Schone zijn waarde al bewezen. Destijds een voorstel tot verlenging was beter geweest voor Ajax.

Het plafond is toch 1.150.000 bruto per jaar toch? Sommige zeggen 1 mil. Netto. Wat klopt nu? Voor 1.150.000 plus kampioens bonus heb ke toch een net salaris cl voetbal bekende taal wat wil je nog maar

Prima dat Ajax nu snel wilt handelen, Schone wilt langer blijven dus moet je zo snel mogelijk verlengen voordat er een leuke Europese club langs komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren