Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars: ‘Je kunt niet gelijk naar de hoogste salariscategorie springen’

Laatste update:

André Onana maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De zaakwaarnemer van de Kameroener schermde onlangs al met een aantal aanbiedingen en directeur spelersbeleid Marc Overmars is inmiddels in onderhandeling met de doelman over een nieuw contract.

Onana was naar verludit niet enthousiast over de eerste aanbieding van Ajax, maar Overmars denkt dat het wel goed gaat komen: “Ik denk dat ik het afgelopen jaar redelijk druk ben geweest met het neerzetten van een huishouding, met bepaalde salariscategorieën. Hij doet het ook fantastisch, maar je kunt niet ineens van de laagste naar de hoogste categorie springen. Daar moet een geleidelijke weg in zitten. André heeft van ons een geweldige aanbieding gekregen, écht niet slecht. Het zal even moeten bezinken bij hem”, vertelt hij voor de camera’s van FOX Sports.

Terwijl Onana wel een aanbieding heeft gekregen, liet Nick Viergever onlangs weten nog niets te hebben gehoord van Ajax. Overmars heeft dan ook geen haast met het contract van de verdediger: “Hij doet het goed en we zijn hartstikke blij met hem. Hij heeft echter nog een contract van anderhalf jaar en wie weet of er tegen die tijd iemand vanuit de jeugd doorkomt. Het is altijd passen en meten, bekijken of we iemands doorstroming blokkeren. We zijn hartstikke tevreden met Nick en het is goed dat hij het hier naar zijn zin heeft.”

Vind jij dat Ajax André Onana een topverdiender moet maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag van mij goed verdienen maar zeker niet zoals Klaassen en dergelijke nog. Pas net doorgebroken, wel zaak dat hij niet weggaat.

14 april 2017 om 14:27

Precies dat laatste punt maakt het heel lastig. Tuurlijk moet je kijken naar de hiã«rarchie en moet je jonge jongens niet gelijk het maximale bieden, anders heb je mogelijk over 2-3 jaar geen ruimte meer om te verlengen. Maar jongens zoals Onana en Sanchez zijn duidelijk hele interessante spelers voor grotere clubs. Als die het 10-voudige gaan bieden, dan is de keus natuurlijk snel gemaakt. Neem daarbij dat Ajax op dit moment geen waardige vervanger heeft voor Onana.

Goed dat ze geen verkeerd voorbeeld voor anderen willen scheppen door hem niet gelijk een topsalaris te bieden, maar kennelijk vindt Onana de hoogte van zijn salaris van cruciaal belang op dit moment. Als een buitenlandse club hem het 3 dubbele van Ajax biedt kan hij dus zomaar weg zijn.

Moeilijk om te beslissen wat je hier het best kunt doen, maar lijkt me in elk geval verstandig, Ajax zijnde, je poot niet compleet stijf te houden, voor je hem ineens de deur uit ziet lopen.

14 april 2017 om 12:34

Dat Onana niet direct de eerste aanbieding accepteert lijkt mij logisch. Natuurlijk wil hij het onderste uit de kan halen. Maar gezien zijn keuze in het verleden om voor Ajax te kiezen heeft hij wel bewust gekozen voor persoonlijke ontwikkeling. Dus dat hij enkel voor het geld kiest ben ik niet met je eens.

14 april 2017 om 12:40

Nee dat ben ik met je eens, hij zal niet enkel voor het geld kiezen, maar zijn eerste reactie heeft wel laten zien dat het een breekpunt voor hem kan zijn.

Kwaliteit moet gewoon betaald worden. Zou zonde zijn als deze jongen over een jaar vertrekt omdat Overmars niet over de brug komt. Je kunt nog jaren van deze keeper gebruik maken. De beste van de eredivisie

14 april 2017 om 12:36

Ja maar dan is de vraag nog wel waar! Als je deze jongen na 1 goed jaar het zelfde bied als een Klaassen bijv gaat dat scheve gezichten geven!

En lullig zal hij echt niet betaald krijgen. Het is wat Overmars zegt hij is pas net doorgebroken en krijgt een terechte verhoging.

14 april 2017 om 13:37

Gewoon een gemiddeld salaris geven met extreem hoge bonussen. Dan kom je er ook.

14 april 2017 om 16:04

Dan betaal je veeeel meer belasting dan dat je t zonder/met weinig bonussen doet. Lijkt me dus niet slim

14 april 2017 om 14:30

Maar dan gaan andere spelers die net doorgebroken zijn ook aan de poort van Overmars rammelen. Je moet grenzen stellen en dat doet Marc gewoon uitstekend. Stel dat De Ligt of een Kluivert opeens ook een hoog salaris willen. Dus ja, kwaliteit moet betaald worden, met mate.

Gewoon vastleggen tot 2022. Laat hem maar een progressief contract tekenen. Elk jaar dat hij 15+ Wedstrijden speelt in Ajax 1, 3 ton erbij. Dan heeft hij een goede marktwaarde in 2020.

14 april 2017 om 12:47

Ja tuurlijk! ga even met je keeper zwaar door je salaris plafon heen! dat is een flinke verhoging ieder jaar. Want 15 gaat hij zekers pelen en is 9 ton er bij de komende jaren voor een jonge keeper.

En al mocht hij zijn contract uitdienen heeft hij een verhoging van 1,5 miljoen..... Dat alleen is al 5 ton boven het salaris huis van Ajax...

Hopelijk is Overmars wat verstandiger.

14 april 2017 om 15:33

Als je zo'n aanbod doet ben je officieel een handelshuis, en een slechte bovendien. Als hij blijft zit je met een keeper van tegen de 2 miljoen per jaar, en als hij blijft is hij blijkbaar ook niet goed genoeg voor een grotere club. Zit je met een groot probleem. Je moet je keeper eigenlijk nooit voor langere periode tegen een heel hoog salaris vastleggen, kijk naar Velthuizen, Moens in het verleden en er zijn nog wel meer voorbeelden. Een peperdure lastpak op de bank die niets bijdraagt, niet eens af en toe kan invallen of zich op een andere positie kan richten.

Logisch natuurlijk maar ben er wel een voorstander van dat spelers die onvervangbaar zijn door andere in de selectie dat ook in hun contract te zien krijgen, ik verwacht dat hij nu amper boven het minimum voor een niet-EU speler u21 zit en zodoende toch wel 3x over de kop zal gaan voor ze echt kunnen gaan praten.

Klinkt (wederom) als een prima beleid van Marc. Langzaam begint de structuur en werkwijze van Overmars en co toch wel zijn vruchten af te werpen heb ik het idee.

Prima keeper maar ook prima te vervangen. Niet overbetalen wat mij betreft.

Als je Viergever bent dan weet je toch dat het tijd is om te gaan als je dit leest, niet? "tja we zijn wel blij met hem maar verlengen hoeft nog niet, hij heeft een contract van anderhalf jaar en we moeten nog maar zien of hij daarna nog nodig is. Als er iemand uit de jeugd doorstroomt moet ie toch oprotten"

Niet dat Overmars domme dingen zegt, en het kan ook terecht zijn. Maar fijn om te horen als speler zal het niet zijn. Ik zou dan toch denken over andere clubs waar je je iets meer op waarde geschat voelt

14 april 2017 om 12:53

Ja zo las ik het ook. Iedereen zei dat viergever te mij was voor Ajax, maar hij laat zien prima mee te kunnen en is gewoon een belangrijke basisspeler geworden. Je zal aan het einde van het seizoen toch iets met hem moeten doen, anders loopt hij een jaar later gratis weg

14 april 2017 om 12:58

Het is gewoon realistisch voor het niveau Viergever. Wil hij meer zekerheid over basisplaatsen en gewaardeerd worden als belangrijke speler, dan moet hij een stap omlaag. En dat wist hij ook toen hij bij Ajax tekende.

Niet dat hij niet goed genoeg is voor Ajax. Zeker niet. Maar hij zal nooit de onvervangbare uitblinker zijn. Je ziet dat De Ligt hem gister al prima op kon vangen in het centrum.

14 april 2017 om 14:42

Klopt. Helemaal als ook Blind terug komt (volgens The Sun). Ik vind overigens wel dat Viergever het super doet.

Vwb Onana, geen idee wat hij nu verdient, maar als niet EU speler is dat iiig al meer dan € 500.000,-. Wij weten ook niet welke aanbieding Overmars hem heeft gedaan, maar lijkt me dat je dan al dicht bij het plafond uit gaat komen.

14 april 2017 om 12:58

Het is inderdaad minder leuk om te lezen als Viergever zijnde, maar aan de andere kant weet je dat Ajax een club is die zich richt op de jeugd.
Als Viergever netjes zijn contract uitzit, kan hij dan transfervrij naar een leuke club in bv. Engeland.
De ligt kan over anderhalf jaar 't stokkie prima overnemen, dan kan hij in die tijd de nodige ervaring op doen in jong en minuten in 1.
Dan is de ligt 19, wat voor Ajax een prima leeftijd is.

14 april 2017 om 13:02

Viergever doet het toch uitstekend dit seizoen? Ook in de Europese wedstrijden heel solide. Zo'n ervaren speler heb je hard nodig achterin. Je kan niet met een achterhoede vol tieners aankomen in Europa.

14 april 2017 om 13:31

Ik denk dat Ajax (en Marc) het tegenwoordig goed aanpakken. Marc spreekt heel duidelijk de situaties uit richting de media. Dat is echt iets van de laatste maanden. Daarmee verschaft hij duidelijkheid voor iedereen. Viergever weet wat hem te wachten staat: Of binnen een half jaar een nieuw contract, of een vertrek. Geen valse verwachtingen, waarbij hij een nieuw contract tekent om vervolgens direct naar de bank gewezen te worden omdat Ajax plannen heeft met De Ligt. Met die handelswijze creeer je onrust en ontevredenheid in je team.

14 april 2017 om 14:54

@real8madrid,

Dit heet 'beleid maken, en uitvoeren'. Als Ajax Viergever vast gaat leggen voor 2 jaar erbij, is hij tot 2019 een speler waar Ajax aan kan verdienen. Als de Ligt doorkomt, en hij komt daardoor op de bank terecht, krijg je de huilverhalen dat hij weg wil omdat er geen perspectief is. Nu denkt de club goed na over de toekomst, en is de speler in jouw ogen niet goed genoeg. Zo kan je het als club nooit goed doen in jouw ogen. Ik ben blij dat er eindelijk mensen aan het roer staan die nadenken voordat er weer een langdurig contract wordt voorgeschoteld. En als we allemaal het salarishuishouding van Real Madrid konden aanhouden (inclusief de belachelijke schulden), kan je ongelimiteerd geld uitgeven.

14 april 2017 om 15:03

Zeker, en ik lever ook geen commentaar op het beleid van Ajax of het werk van Overmars. Zoals ik zei: die gedachtegang kan heel logisch en terecht zijn. Ik zei alleen dat het vast niet leuk is voor Viergever om dat deze ochtend te moeten lezen en dat als ik hem was dat ik dan snel na zou denken over andere clubs die hem misschien meer waarderen. Dat is absoluut geen kritiek naar Ajax toe, ze gaan vast correct met Viergever om hoor. Maar het kan gewoon niet leuk zijn voor je als speler, dat is alles.

Wat je wil bereiken met Real Madrid hierin te betrekken is me een raadsel. En dat je begint over 'belachelijke schulden' en ongelimiteerd geld uitgeven toont vooral dat je duidelijk niet even goed op ingelezen bent omtrent Spaanse clubs als je dat blijkbaar over Nederlandse wel bent. Geen probleem mee hoor, ik ben persoonlijk bijvoorbeeld niet zo op de hoogte over het doen en laten van Nederlandse clubs als Ajax. Maar dat je dan die ongefundeerde sneer uit wil delen is een beetje jammer

Overigens een beetje knullig die vergelijking. Real Madrid is ongeveer 2,9 miljard waard. Als je weet dat de netto-schuld van Real in 2012 om en nabij de 90 miljoen bedroeg zie je dat dat reuze meevalt. Ongeveer 1/30e van hun waarde. Volgens die vergelijking doet Ajax, dat ongeveer 300 miljoen waard is, het in jouw ogen al vreselijk slecht als ze een lening bij de bank aangaan van 10 miljoen euro. Zij het om een speler te kopen, om de Arena te renoveren of wat dan ook. Of een doodnormaal gezin dat een paar duizend euro leent om een wagen te kopen op afbetaling. Laat staan om een huis of appartement te kopen. Snap je dat dat allemaal erg goed meevalt en eigenlijk doodnormaal is voor zulke clubs of bedrijven? Het gaat er allemaal om dat het binnen bepaalde waarden blijft, zolang dat het geval is is er geen reden om zulke opmerkingen te maken. Dat is gewoon de economie waar we in leven.

Dat is trouwens niet jouw schuld perse, dat ligt aan de flutmedia die zelf niet verder kijken dan hun neus lang is en graag sensatie creã«ren waar er eigenlijk niets aan de hand is, maar goed

14 april 2017 om 15:16

Ik snap jouw toch wat hatelijke opmerking naar real8madrid niet zo goed. Volgens mij heeft hij nergens aangegeven dat er een bepaalde speler niet goed genoeg is (weet ook niet naar welke speler je hier refereert). Daarnaast, maar dat is mijn mening, vind ik dat je contract van viergever prima kan verlengen. Er vanuit gaande dat ajax komend seizoen weer volop mee doet in Europa ga je meer dan genoeg wedstrijden ballen waardoor er ook echt wil minuten inzitten voor de ligt. Daarnaast moet men niet vergeten dat Sanzech waarschijnlijk niet langer dan een jaar nog te behouden is voor ajax. Dat betekent dus dat ik de ligt eerder als vervanger zie voor Sanzech dan voor viergever. Ik denk dat viergever dan ook heel belangrijk kan zijn naast de ligt in het centrum

Het probleem ligt ook ergens anders. Onana heeft een aanbod gekregen voor 650.000 per jaar terwijl het maximale jaarsalaris net boven de éã©n miljoen ligt. Onana vind dat prima alleen bij bijna alle voetballers zit er progressie in de hoogte van het jaarsalaris. Dus bijvoorbeeld in het tweede jaar 700.000. Maar het aangeboden contract heeft een vast jaarsalaris zonder een mogelijkheid dat het elk jaar omgaat wat erg gebruikelijk is in de voetbalwereld.

14 april 2017 om 14:27

Mocht dit echt zo zijn snap ik zijn reactie al wat beter.

Ik vind dat je voor deze jongen een uitzondering moet maken, hij verdiend het gewoon.
Als het klopt dat ze voor Krul twee miljoen huursom over hadden en die gewoon uit de basis is gehouden door Onana.
Dan kan je hem niet met een b categorie salaris belonen.
Misschien iets in de vorm van een prestatie contract, maar als hij dit niveau vasthoud dan hoort hij zeker tot de belangrijkste spelers.

Ik vind Onana een leuke keeper maar echt niet iemand die een topverdiener moet worden bij Ajax. Dat is slechts weggelegd voor Klaassen, Ziyech, Schone en Sanchez lijkt mij. Met daaronder Traore, Younes, Dolberg, Veltman en weer iets lager Kluivert, Onana, Van de Beek, De Ligt, Neres.

Als Onana uiteindelijk niet gaat bijtekenen is het helemaal geen ramp voor Ajax om hem te laten vertrekken. Hij is echt wel vervangbaar.

14 april 2017 om 21:04

Denk je dat? Noem me eens een vergelijkbare betaalbare doelman van die leeftijd? Die spelen hier niet en zeker niet voor dat geld. Hij hoeft nog niet naar een miljoen, maar 750 per jaar is die zeker waard.

15 april 2017 om 01:11

Zeg mij maar door wie, Onana te vervagen is van dezelfde leeftijd en kwaliteiten.? Als ik jou moet geloven is dat erg eenvoudig.

Ajax moet dit team bij elkaar zien te houden. En dan moet je spelers als Onana en Viergever, die het heel goed doen, niet gaan wegjagen. Die twee gewoon langdurig vastleggen.

Ik hoop dat hij zijn contract verlengd, maar als Onana vertrekt, ben ik er ook niet erg kapot van.

Ik ben een fan van Onana, maar ik blijf vinden dat hij regelmatig nog van die rare acties heeft. Ik weet nog dat ik na z'n fout tegen FC Groningen, aangaf dat ik me aan Onana ergerde dat hij telkens zover z'n doel uitkomt en toen kreeg ik een lading reacties over me heen dat Onana gewoon een goede keeper is en dat het een overtreding was, maar ongeacht of het nou wel of geen overtreding was: Onana moest nadat hij de eerste keer Linssen had uitgekapt, de bal naar voren knallen en Onana heeft het dit seizoen al meerdere malen gedaan dat hij zo ver z'n doel uit kwam (een beetje als een kip zonder kop) en dat het dan maar net goed afliep.

Nogmaals, hij is een goede keeper, maar hij moet niet zo ver z'n doel uitkomen. Afgelopen zaterdag had hij ook al 2 momenten, tegen Nec, waar hij zover z'n doel uitkwam. Bij het eerste moment omspeelde iemand van NEC Onana die z'n letterlijk helemaal z'n strafschopgebied uitkwam en gelukkig stonden er 'n paar spelers van Ajax bij, maar anders had NEC gescoord en ook bij dat doelpunt van Kadioglu kwam hij weer te ver z'n doel uit, waardoor het voor Kadioglu (maakte 'm wel fraai af) alleen maar makkelijker werd.

Als hij dat eruit weet te halen, dan is Onana gewoon een prima doelman en ik hoop dan ook dat hij zijn contract verlengd bij Ajax.

Overmars krijgt het sowieso druk in de zomer, want er is meer dan genoeg te doen voor hem. Van Veltman (heeft momenteel nog 'n 1-jarig contract na dit seizoen) en Klaassen sluit ik niet uit dat ze in de zomer een stap omhoog zullen maken, Tete (idem dito als Veltman) en Riedewald zie ik in de zomer ook vertrekken, Traorã£â© zal terugkeren naar Chelsea, Boer zal na dit seizoen vertrekken (waardoor er een extra doelman nodig is), van verhuurde spelers als Dijks, Groothuizen, Menig en Zivkovic verwacht ik dat ze verkocht zullen worden en volgens mij lopen de contracten van de spelers Younes, Viergever, Onana, Westermann (mag van mij vertrekken), Clement (mag ook van mij vertrekken), Eiting en Alblas na dit seizoen nog maar 1 jaar door.

Ik hoop sowieso dat Ajax 1 extra doelman, 1 rechtsback, 1 centrale verdediger (indien Veltman, Riedewald en Westermann alle 3 vertrekken), 1 linksback (heb toch liever nog een extra echte back achter Sinkgraven die eventueel met hem kan concurreren), 1 middenvelder en 1 spits binnenhaalt.

Als extra doelman kunnen ze misschien Ruiter van FC Utrecht overwegen, terwijl ik als rechtsback die Rodi Ferreira uit Paraguay zou overwegen. Als centrale verdediger kan ik eerlijk gezegd niet zo snel iemand bedenken, maar dat is in mijn ogen wel nodig, zeker als Veltman (ja, ik weet dat hij dit seizoen als back speelt, maar toch heb je een extra centrale verdediger nodig), Westermann en Viergever vertrekken, want dan houdt je met de Ligt, Viergever en Sã£â¡nchez maar 3 centrale verdedigers over en als linksback zou ik kijken of je eventueel Django Warmerdam een kans kan geven, anders zou ik daar ook naar versterking kijken en misschien is het handig als je Huntelaar terughaalt, zodat hij als een soort mentor kan fungeren voor de jonge aanvallers als Dolberg, Neres, Kluivert, etc. en dan zal Huntelaar wel als een soort stand-in moeten fungeren, maar dan moet hij daar dus wel open voor staan.

Wat Ajax eigenlijk een paar jaar terug had, met Dimitry Bulykin als stand-in, was eigenlijk perfect. Bulykin was een prima stand-in die ook wat kon forceren, maar Huntelaar is natuurlijk wel wat beter als Bulykin en zal denk ik ook wel van waarde zijn voor Ajax, alleen moet Huntelaar, zoals ik hierboven al aangaf, wel rekening houden en er vrede mee hebben dat hij dan niet alles zal spelen, want Dolberg heeft toch de toekomst.

Dan heb je dus volgend jaar deze selectie (ervan uitgaande dat de spelers die ik hierboven heb opgenoemd vertrekken en de gewenste versterkingen komen):

Keepers: Andrã© Onana, Robbin Ruiter en Norbert Alblas.

Verdedigers: Rodi Ferreira, Deyovaisio Zeefuik, Davinson Sã¡nchez, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, aankoop, Daley Sinkgraven, Django Warmerdam/aankoop.

Middenvelders: Lasse Schã¶ne, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Abdel Nouri, Carel Eiting en misschien een aankoop.

Aanvallers: David Neres, Justin Kluivert, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Mateo Cassierra, Amin Younes en Vaclav Cerny.

14 april 2017 om 13:23

Goed verhaal, lekker kort ook. Onana is...21? Geef de man wat ruimte om fouten te maken en leg niet alles langs het meetlint der perfectie. Tegenover zijn foutjes staan de nodige reddingen.

En echt...hou toch eens op over Huntelaar. Ajax is een ploeg in opbouw, dan moet je geen bijna uitgerangeerde spelers die al twee jaar de boot afhouden binnen gaan halen. Gewoon niet doen, streep er door.

14 april 2017 om 13:44

Ik ben het met je eens over Onana. Hij doet het goed, maar hij is niet onmisbaar. Vooral de weken voor de wedstrijd tegen Groningen bereikte hij echt een hoogtepunt met het uitkomen. De laatste paar tegengoals zaten ook fouten van Onana tussen. Zo kwam hij tegen NEC ook weer te ver uit waardoor Kadioglu hem (prachtig) over hem heen kon stiften en eigenlijk hetzelfde verhaal tegen AZ. Daarbij komt ook nog eens dat je als keeper van Ajax minder te doen hebt en daardoor al wat beter voor de dag komt.

Maar hij heeft natuurlijk veel potentie en is nog jong! Ik ben niet blij met zijn fouten, maar hij leert hier van en daar ben ik dan wel weer blij mee. Ik heb hem na de wedstrijd tegen Groningen niet meer zo belachelijk ver zien uitkomen en de bal te lang in de voeten gehouden.

Ik zie Ruiter niet naar Ajax komen om te gaan functioneren als tweede doelman. Die jongen is nog jong (voor een keeper) en staat ook bij AZ in de belangstelling om eerste keeper te worden, dus waarom zou je dat weigeren om hooguit 5 wedstrijden per jaar te spelen? Ik denk dat Ajax het moet gaan proberen bij oude keepers die het niet erg vinden om de laatste jaren van hun carriere reserve te zijn (a la Boer, Verhoeven, Gentenaar) bij een titelkandidaat of een jonge keeper die Onana eventueel kan opvolgen (a la Cillissen).

En Huntelaar? Tja. Ik zie hem graag komen voor de ervaring en wie weet speelt hij Dolberg er wel gewoon uit, dat zou ook zo maar kunnen. Hij is ondertussen ook al 33 en zal vast ook wel weten dat als hij naar Ajax komt dat hij in het begin vooral zal worden gezien als backup voor Dolberg. Dan is het aan hem om dit te veranderen, maar als het hem niet lukt hoop ik dat hij niet lastig gaat doen.

15 april 2017 om 01:17

Iedere speler maakt fouten, Onana vond ik in Jong Ajax al niet sterk. Als je zijn periode van Jong Ajax, vergelijkt met nu heeft hij al gigantische sprongen gemaakt. De tijd verdiend hij sowieso.

Kijk, hier gaat het dus al mis. Onana kan na 1 goed seizoen bij Ajax in het buitenland al veel meer verdienen dan het salarisplafond van Ajax. Ajax wil hem echter nu een salaris lager dan het salarisplafond geven en dan over een jaar of twee jaar het maximale salaris geven. Die jongen weet echter dat hij elders nu al veel meer kan verdienen. Dit gaat geheid problemen geven.

Begin dit seizoen werd nog gesproken over een gefaalde fluwelen revolutie. Door de mensen hierachter werd altijd gesproken over een periode van ongeveer 5 jaar voor de vruchten geplukt konden worden, dat is dus nu. Met geweldig grote talenten die zich direct laten zien en aankopen die echt een verbetering zijn. Zoals Cruijf het wilde. Gisteren een fantastisch Ajax gezien, zoals de laatste weken. Hopelijk wordt dit beloond met een prijzen.

Zegt Overmars nu serieus dat viergever nog geen nieuwe contact krijgt, omdat er misschien een talent aankomt. We hebben al een jonge jongen die op de zelfde posities kan als viergever en dat is riedewald. Gewoon hem gebruiken in plaats van viergever.

Ik vindt dat onana stukken meer mag verdienen, hij laat wekelijks zien dat hij aha waardig is

Als hij die vreemde acties af en toe nu eens achterwegen laat dan mag hij gerust eisen dat hij de hoogste schaal in wil kwa salaris,alleen dat doet hij nog lang niet en is dus nog niet goed genoeg voor de Maximale beloning.
Hij heb nog een hoop te leren voor hij zijn nivo kan koppelen aan de betalingen.

"je kunt niet ineens van de laagste naar de hoogste categorie springen. Daar moet een geleidelijke weg in zitten"

Dit slaat natuurlijk nergens op. Moet zijn progressie op het veld dan ook geleidelijk gaan?

Goed beleid van Ajax. Ik ben fan van Onana, maar de verhoudingen raken zoek als hij in ene grootverdiener wordt. Als hij niet tevreden is, dan moet ie lekker vertrekken. Er is heus wel een gelijkwaardige vervanger te vinden.
Voor het seizoen begon hadden weinig mensen van hem gehoord en diegene die hem wel kende vonden het een grabbelaar.
Ajax is echt wel in staat om een goeie keeper op te leiden en misschien is dat dan wel de volgende die doorbreekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren