Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Over een jaar wil ik terug naar Spanje, basisplaats bij Real blijft het doel’

Laatste update:

Martin Ödegaard kwam zeven maanden geleden onder enorme belangstelling naar sc Heerenveen, maar slaagde er in zijn eerste halve jaar in de Eredivisie nog niet echt in om zijn stempel te drukken op het spel van de Friezen. Een optie om hem deze zomer terug te halen in zijn huurovereenkomst ten spijt, blijft hij ook in de aankomende voetbaljaargang echter gewoon in het Abe Lenstra Stadion.

De jongste debutant aller tijden van Real Madrid wil zich laten zien in Nederland: “Aan mijn bijdrage in het eerste half jaar bij Heerenveen heb ik gemengde gevoelens overgehouden. Het begon vrij goed voor mij, met behoorlijk wat speeltijd. Maar de teamresultaten vielen tegen en dan wordt het lastiger. Dit seizoen wil ik meer rendement uit mijn spel halen Meer goals, meer assists, meer beslissende acties”, vertelt hij aan Voetbal International.

Ödegaard heeft regelmatig contact met de Koninklijke, waar hij nog een contract heeft tot medio 2021, en soms komt er iemand van de club naar hem kijken in Heerenveen. Over zijn einddoel is hij dan ook duidelijk: “Over een jaar wil ik als een rijpere en betere speler terug naar Spanje. Want dat blijft het grote doel: een basisplaats bij Real Madrid.”

Denk jij dat Martin Ödegaard in de toekomst uit gaat groeien tot een basisspeler bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie weet. Luis Suarez speelde op zijn 18de nog in Uruguay. Basis Real zal moeilijk worden, met spelers als Isco, Asensio, Llorente, Casamiro, Kovavic die nog lang mee kunnen maar dat deze jongen kan ballen weten we allemaal. Hopelijk dat Heerenveen wat beter gaat draaien en Odegaard zich kan onderscheiden!

10 augustus 2017 om 07:59

Ik verwacht wel dat Ödegaard dit seizoen beter presteert dan vorig seizoen. Toen kwam hij halverwege het seizoen, waardoor hij bijna geen tijd had om te wennen, en het elftal slecht draaide. Toch zag je toen al zijn klasse. Ik ga er vanuit dat Odegaaard nu wel gewend is en daardoor een belangrijke schakel in het elftal van Heerenveen kan worden. Wat betreft die basisplaats bij Real Madrid, ik denk dat dat nog een jaar of vier kan duren voor hij er echt klaar voor is.

10 augustus 2017 om 08:06

Ging het elftal niet pas slecht draaien na dr komst van Ödegaard?

10 augustus 2017 om 08:08

Het zakte gewoon in, veel spelers zwaar ondermaats. Schaars geblesseerd. Odegaard kan er niks aan doen dat st. Juste opeens een vormdip kreeg en Larsson ontzettend wisselvallig was. Makkelijk scoren om Odegaard de schuld te geven.

10 augustus 2017 om 08:10

Waar geef ik Odegaard de schuld dan? Ik vraag me alleen af wat de precieze chronologie was. Beter lezen dus.

10 augustus 2017 om 08:15

Al voor de winterstop werd het minder en minder, de laatste wedstrijd voor de winterstop werd er bijvoorbeeld kansloos verloren van Willem II.

10 augustus 2017 om 08:20

Het ging inderdaad slechter draaien vanaf het moment dat Ödegaard kwam, maar dat is waarschijnlijk gewoon toeval geweest, al is er weleens een enkeling geweest die beweerde dat het systeem overhoop ging vanwege Ödegaard. Echter lijkt mij dat onzin. Logische factoren zijn de blessure van een Schaars, spelers die het vertrouwen kwijtraken na een reeks nederlagen op rij en gewoon pech, want Heerenveen speelde helemaal niet slecht toen. Ze hadden alleen pech dat de ballen er niet inwilden tegen Utrecht, Psv, AZ. Dat zijn clubs die dat wel doen, waardoor je ten onrechte verliest. Dat gaat knagen aan het zelfvertrouwen (zie Psv, Luuk de Jong) en dan wordt het lastig om het tij te keren.

10 augustus 2017 om 09:14

Ja maar Luis Suarez was toen totaal niet bezig met teams als Barca of Real in zijn hoofd. Als je iets als obsessie ziet, dan kan het alleen maar tegenvallen. Denk niet dat het hem zal lukken, maar wie weet.

10 augustus 2017 om 10:32

Hij noemt het als einddoel. Verder komt hij mij over als een intelligente en rustige jongen. Ik denk niet dat hij het als obsessie ziet. Ik heb meer het idee dat de media en publieke opinie dit ziet aangezien hij toendertijd zo gehypt werd en niet naar Ajax ging. Zelf lijkt me het ook sterk dat hij in de basis van Real komt, maar dat had ik 4 jaar geleden ook niet van Casemiro gedacht.

10 augustus 2017 om 13:06

We zullen zien inderdaad, maar ik zie het niet gebeuren. Casemiro was een geschenk uit de hemel, aangezien ze een echte stofzuiger op het middenveld nodig hadden. Iemand die aanvallend ingesteld is heeft meer concurrentie bij Real logischerwijs.

Jammer maar de stap van Heerenveen naar basisplaats Real is veel te groot.

10 augustus 2017 om 08:07

De stap van Groningen naar Barcelona is ook erg groot. Wie zegt dat hij direct na Heerenveen naar Real wilt?

10 augustus 2017 om 10:08

Hij zegt dat hij over een jaar terug wilt naar Spanje, en heeft het daarna specifiek over Real, dus ik neem aan dat hij ook bedoelt volgend jaar terug naar Real.

10 augustus 2017 om 08:23

Op dit moment zeker, maar als Ödegaard zich blijft ontwikkelen, is niks onmogelijk lijkt mij. Zolang hij zich de komende jaren maar laat uitlenen aan voetballende clubs op het hoogste niveau, verwacht ik dat hij zijn kwaliteiten benut, en zich door ontwikkelt. Ik denk niet dat Ödegaard binnen vier jaar een basisplaats heeft, maar voor de jaren daarna zou ik hem niet uitvlakken.

10 augustus 2017 om 09:38

Hij zegt 'het grote doel is basisplaats Real'. Dat hoeft dus niet meteen volgend jaar te zijn, maar kan ook via een andere club of via de bank van Real.

10 augustus 2017 om 09:39

De stap van Real naar Heerenveen lijkt zelfs al te groot. Op enkele momenten na nog weinig goeds van hem gezien. Doodzonde wat twee a drie jaar stil staan met een voetballer kan doen.

Ja en ik wil de loterij winnen... mooi dat hij ambitie heeft maar realistisch blijven is ook belangrijk een basisplaats bij real kan je beter voor je houden en je focus leggen op het heden je kan het beter eerst laten zien en dan de lat zo hoog leggen

10 augustus 2017 om 08:08

Zei je dat ook over Suarez toen hij nog bij Groningen speelde en aangaf dat Barcelona zijn droomclub was en daar ooit voor wilde uitkomen?

Ja het zou kunnen natuurlijk, heeft nog 4 jaar een contract bij Real dus dan is hij 22 jaar. Tegen die tijd moet het talent er toch wel uitkomen en anders komt er vast wel een club als Las Palmas langs die het wil proberen.
Hij zal hoe dan ook wel interesse hebben van clubs, maar de echte top wordt gewoon heel lastig.

Langzaamaan ontwikkelen. Nu op zijn 18e in Nederland. volgend seizoen terug richting Spanje en dan via enkele verhuurperiodes binnen Spanje zichzelf klaar stomen voor Real.

Gehele voorbereiding op de rechtsbuiten, Ik hoop dat hij daar blijft. Scoorde ook een aantal keren. Ik verwacht veel van hem. Veel linksbacks gaan het erg moeilijk krijgen.

Wat ik in de voorbereiding van hem heb gezien is veelbelovend. Hopelijk kan hij dit vasthouden en echt van toegevoegde waarde zijn in Heerenveen. Ik heb de hoop daar op in elk geval nog niet opgegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren