Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Over een half jaar wordt Klaassen van onschatbare waarde bij Everton’

Laatste update:

Het gaat niet goed bij Everton en behalve trainer Ronald Koeman worden ook zijn vele zomeraankopen daarop aangekeken. Davy Klaassen heeft zijn meerwaarde bijvoorbeeld nog amper kunnen bewijzen: de middenvelder is zijn basisplaats snel kwijtgeraakt en speelde dit seizoen pas 190 minuten in de Premier League. Ruben Jongkind, voormalig hoofd talentontwikkeling bij Ajax, heeft echt vertrouwen in Klaassen.

In de laatste twee Premier League-wedstrijden bleef Klaassen negentig minuten op de bank. Bijkomend nadeel is de onzekere positie van Ronald Koeman, de trainer die de ex-Ajacied voor 27 miljoen euro naar Engeland haalde. Die transfer was echter nog altijd een goede zet, stelt Jongkind bij Sky Sports. "Ik weet heel zeker dat hij een succes wordt bij Everton. Hij heeft misschien een half jaar nodig om zich aan te passen, maar daarna wordt hij van onschatbare waarde", voorspelt Jongkind.

Volgens de voormalig talentontwikkelaar van Ajax is het belangrijk om te beseffen dat Klaassen pas over vier à vijf jaar aan de toppen van zijn kunnen zit. "Hij heeft een uitstekende mindset en wil altijd hard werken. Hij is technisch onderlegd en is zeker in staat om zich uiteindelijk aan te passen aan de Premier League", vindt Jongkind. Zelf kent hij Klaassen al jarenlang en is hij als geen ander op de hoogte van diens kwaliteiten. "Wij werkten al met hem toen hij pas veertien jaar was", vertelt Jongkind, die op zichzelf en Wim Jonk doelt.

"Met Wim werkte hij vaak aan de afronding. Ze deden duizenden van zulke oefeningen. Hoe kom je het strafschopgebied in? Welke keuzes maak je op verschillende posities? Ikzelf werkte met hem aan zijn fysieke bewegingen op het veld. Hij is een erg goede atleet geworden en een box-to-box-middenvelder met oog voor het doel. Ik denk dat Koeman er goed aan heeft gedaan om hem te halen", concludeert Jongkind. Klaassen wacht nog op zijn eerste doelpunt voor Everton; donderdag nemen the Toffees het in de Europa League thuis op tegen Olympique Lyon.


'Over een half jaar wordt Klaassen van onschatbare waarde bij Everton'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onschatbare waarde nog wel. Ik hoop het van harte natuurlijk maar lijkt me wishful thinking.

17 oktober 2017 om 19:17

Echt onvoorstelbaar. Die kerel komt duidelijk op alle vlakken tekort. De stap van de Eredivisie naar de PL is gewoon te groot geworden. Spelers van het niveau Depay, Janssen en Klaassen hebben in die competitie niets te zoeken. Dit is veel te hoog gegrepen.

17 oktober 2017 om 19:26

Wijnaldum lukt het wel. Suarez is het ook gelukt. Blind ook. Pieters ook. Allemaal direct via de Eredivisie.

Het is maar net wie je kiest, volgens mij. De grap is groot, maar niet onmogelijk.

17 oktober 2017 om 19:35

Wijnaldum heeft meer talent dan Klaassen naar mijn mening en Suarez is misschien wel de beste spits van de wereld. Pieters en Blind zijn beide gewoon verdedigend goed maar fysiek en kwa snelheid doen ze toch wel onder voor hun collegas. Ik denk ook dat Nederlandse spelers beter een andere competitite op kunnen zoeken want de PL is voor veel jongens net iets te fysiek en heeft een te hoog tempo.

17 oktober 2017 om 19:39

Wijnaldum is goed, maar te slecht om basis te zijn bij Liverpool. Toch als ze ooit voor de titel willen spelen. Het verschil met een Coutinho, Firmino of Can is een gigantische kloof.

Pieters is een werker die goed past bij Stoke, maar ook niets speciaal. Blind is degelijk als polyvalente back up, maar absoluut geen basismateriaal voor United. Suarez is fantastisch, maar komt toch uit een heel andere periode.

In het beste geval krijg je dus een 'ok-speler' voor de PL. Maar meestal betaal je het vierdubbele voor iemand die op alle vlakken tekort schiet, in de Eredivisie.

Misschien als je uitblinkende buitenlanders als Eriksen, Alderweireld, Vertonghen, Dembele, Sanchez of Dolberg neemt, krijg je nog waar voor je geld.

17 oktober 2017 om 20:46

Nou Suarez komt niet uit een heeeel andere periode hoor.de Eredivisie was echt niet slechter of beter toen hij ging. Andere voorbeelden die goed zijn uitgepakt zijn natuurlijk de Tottenham spelers: Eriksen en Vertonghen. en je hebt Fer ook.(aldeweireld is via omwegen naar de pl gegaan, maar ook goed uitgepakt)

Het is aan het begin ff bij beunen, want het is eenmaal de sterkste competitie ter wereld. Om klaassen na paar maanden helemaal af te schrijven is overdreven snel. Hij moet het daar nog laten zien, maar heeft een bewezen goede mentaliteit, spelinzicht en techniek. Er zal een stijgende lijn inkomen (wat je aan het begin dus niet meteen ziet.)

Daarnaast is het zo dat heel Everton gwn niet lekker speelt. het ziet er uit dat ze elkaar niet snappen en/of dat ze koeman niet snappen. het zijn allemaal losse eenheden en niet één geheel. Er zitten veel nieuwe spelers bij en het botert nog niet lekker.maar het is wel tijd om dat om te draaien wat er zijn eenmaal veel wedstrijden gespeeld, dus Everton als geheel moet nu echt beter moeten spelen. (En daar mag je wel kritiek opgeven, het ziet echt niet uit namelijk en het seizoen is al even bezig)

18 oktober 2017 om 09:10

Ik heb Klaassen nog niet afgeschreven, die komt er wel. Ook bij Everton gaat ie zeker nog z'n steentje bijdragen.

Probleem nu bij Everton is dat ze een sterke (aanspeelpunt) spits missen. Verder zijn er dan te veel zelfde soort middenveldspelers, waaronder ook Klaassen. Je hebt Sigurdsson, Klaasen, Schneiderlin, Gueye,, Davies. Allemaal goede middenvelders, maar ze renderen het beste met beweging en snelheid om zich heen. Snelheid laat Koeman buiten zijn ploeg momenteel.

Helaas voetbalt Koeman te weinig op de anticipatie (deed Everton altijd) en nu meer en veel op balbezit. Dit komt met de niet bijster sterke en "langzame" voorhoede niet uit de verf. Het is allemaal te veel te stroperig.

Laten we hopen dat de ommekeer nog komt binnenkort, speler als Bolasie, Coleman en Barkley (allen snel in de omschakeling) worden ook zeer gemist.

Voorbarig vind ik. En dan als t over een half jaar niet zo is..wat dan? Heeft hij dan pas gefaald? Ook weer zo'n onnodige 'verwachtig' waardoor men weer achteraf zwetst ; zie je nou wél?

Hoop voor hem dat hij aan spelen toekomt. En heel Everton gaat draaien. In zo'n moedeloos slecht draaiend team valt ook niet lekker te spelen. Áls je al speelt

Alle steun komt uit Nederland, alle kritiek uit Engeland.

17 oktober 2017 om 19:15

Alle steun komt uit Ajax hoek. Dat de kritiek vooral uit Engeland komt lijkt me logisch. Daar hebben ze een hoop geld betaald en daar maakt hij het niet waar.

Als een Nederlandse club veel geld betaald voor een speler en die presteert niets, dan zal de kritiek toch ook vanuit Nederland komen en niet uit zijn geboorteland.

17 oktober 2017 om 20:29

Alle steun komt inderdaad uit Ajax hoek die haar eigen spelers wel vaker ophemelt. Als je realistisch bent kan die het niveau verre van aan en dit riep ik ook van te voren. Leuke draver, maar technisch en voetballend komt die tekort en zijn kracht in de eredivisie, zijn fysiek, valt natuurlijk in het niet bij al die buffels die daar rondlopen. Kortom, dit is nu al een grote miskoop.

Van onschatbare waarde op de bank zeker?

Ik denk het ook, het mooi is dat hij een dikke huid heeft opgebouwd bij Ajax door veel ervaring op te doen. Hij is op een prima moment vertrokken. Daardoor kan hij zich staande houden en weet wel zeker dat hij zich zal herpakken. Hij is niet de enige in de PL die dat heeft moeten doen. Daarnaast had ik soms het vermoeden alsof hij wat betreft voetballend vermogen te goed is voor Everton waardoor zijn medespelers en hij nog niet op 1 lijn zitten. Het is toch wat anders dan hij gewend was bij Ajax, nu is het vooral kick and rush voetbal en ik heb Everton zien spelen tegen Brighton, ...wauw dat was bedroevend (en dat was zonder Klaassen).

17 oktober 2017 om 19:29

Ja, hij denkt inderdaad veel te snel en is veel te goed. Vandaar dat hij geen knikker goed raakt. Bij Real speelt hij zo Isco uit de basis, hopelijk kan hij deze zomer vertrekken voor 180m!

17 oktober 2017 om 19:45

Ik denk eerder dat het aan meerdere factoren ligt, en ik ben het er ook absoluut niet mee eens dat Klaassen qua voetballend vermogen beter is dan de rest van de selectie.. Klaassen is een loper met een redelijke techniek en een neusje voor de goal, niet meer en niet minder. Dat het tot nu toe nog niet goed gaat komt omdat heel Everton niet loopt en Klaassen niet een speler is die direct bij zijn nieuwe ploeg belangrijk wordt. Daarbij heeft Everton geen goede nieuwe spits gekocht, en hebben ze pech met de blessures van Bolasie en Coleman, waardoor ze diepgang missen op de flanken.

Ik geloof er he le maal niets van!
Ik ben Ajax seizoenkaarthouder en heb mij altijd verbaasd over de lovende reacties voor Klaassen. Ik heb Klaassen dus heel vaak zien spelen. Live, niet alleen op televisie.

Ik vond Klaassen altijd een voetbaltechnisch zeer beperkte speler die vooral hard werkte, intikkertjes scoorde en veelal de aanvoerder speelde.
Hij is niet echt snel, heeft geen passeeractie, geen geweldig schot, geen slimme passer.

Nee, ik zie het niet en heb het nooit gezien in Klaassen.

17 oktober 2017 om 19:58

Ohh oke, zie live in het stadion meer dan live op televisie?

17 oktober 2017 om 20:38

Ik weet niet wat jij allemaal doet in het stadion? maar misschien moet je is naar het veld kijken.
Ik geloof dat Klaassen vorig jaar bijna standaard de eerste goal maakte als een wedstrijd weer helemaal op slot zat, helemaal in uitwedstrijden.
Het moment bepalen van druk zetten dat regelde hij zo'n beetje in zen eentje, iets wat nu de achilleshiel is omdat niemand de regie hierover neemt.
Voetbaltechnisch sterk zat om kansen die een Younes of Ziyech aan de lopende band verprutsen wel altijd af te maken.
Ik kan me nog een schot tegen Psv thuis herinneren (misschien stond jij nog op de omloop ofzo) maar die zat er volgens mij aardig in.
Misschien geen hele slimmer passer maar wel een hele slimme loper, iets wat net zo belangrijk is anders kan een ander ook niet slim passe.
Klaassen heeft genoeg eigenschappen waardoor hij bij een middenmoter in de PL mee zal moeten kunnen.
Hem nu al helemaal afschrijven slaat nergens op, helemaal als je bedenkt dat hij amper een kans krijgt van die geweldige Nederlandse trainer die bij een buitenlandse club altijd al lang op straat staat voor dat zen contract is afgelopen.



18 oktober 2017 om 18:53

Ik blijf bij mijn standpunt. Klaassen is voetbaltechnisch een beperkte speler en ik denk dat Klaassen tekort komt voor een (sub)topclub in een topcompetitie zoals de premier league.

Time will tell

Ik walg steeds meer van die Engelse clubs. Meer dan waar ook geldt hier: als er niet wordt gewonnen gaat de trainer eruit.
Het zit er dik in dat Koeman het niet lang meer vol houdt daar. En dat zou ook voor Klaassen een slechte zaak zijn. Het zou voor onze Nederlandse "talenten" toch inmiddels duidelijk moeten zijn dat een overstap naar de PL momenteel een enorm risico is voor je verdere carrière. En in elk geval voor je ontwikkeling. Op de bank word je geen betere speler.

17 oktober 2017 om 19:46

Die spelers hebben ook gewoon weinig keus. Een jongen als Klaassen kan niet naar een andere competitie clubs als Dortmund, Sevilla, Leverkussen, Roma die moeten het clubrecord breken om een jongen als Klaassen vast te leggen. De eerder genoemde clubs vonden Klaassen vast wel interessant maar die gaan echt geen 27 miljoen voor zo'n jongen neerleggen.

17 oktober 2017 om 20:05

Nee maar Klaassen zou ook een wat kleinere stap kunnen doen? Gewoon zorgen dat je contract afloopt bij Ajax en dan naar Austria Wien, RB Salzburg, Nice of iets dergelijks.

17 oktober 2017 om 23:00

Ja dat zou natuurlijk altijk kunnen maar als je die clubs ziet dan kan je net zo goed bij Ajax blijven. Zeker Austria wien en RB Salzburg.

Net zoals Vincent Janssen bij Tottenham zeker. Hou toch op, het Nederlandse voetbal ligt op zijn kont. We hebben geen 1 internationale topper meer en ik zie er ook geen 1 aankomen.

Deze jongen is toch veel te langzaam voor de Engelse competitie? Neemt niet weg dat het wel een aardige gozer is !

Grappig, misschien wordt ik oud. Maar ooit werd ene Zlatan bij Ajax uitgekotst. Te traag, slechte techniek, stuur die eikel maar terug. Hij scoorde een belangrijke goal en mocht toch nog een jaartje blijven. De rest is geschiedenis. Misschien moeten we spelers iets meer dan 5minuten geven om te laten zien hoe goed ze zijn

17 oktober 2017 om 21:01

Ja maar er zijn hier op VZ een hoop wijsneuzen die het leuk vinden een speler al na een paar wedstrijden af te branden , ik geloof dat Klaassen zeker zijn waarde gaat krijgen bij Everton en dat al die zogenaamde kenners is moeten inzien dat PL even een stapje hoger is en dat kost tijd en wat die (kirkhammster) zegt moet je niet serieus of hij zat met zijn rug naar het veld of hij was dronken want anders snap ik zijn reactie niet .

Het is gewoon een hele matige voetballer. Zolang je dit soort spelers omhoog blijft praten komt het niet goed met het NL voetbal.

Klaassen is niet zo goed als iedereen zei na afgelopen jaar. Hij heeft scorend vermogen als je hem op die positie laat komen en hij heeft loopvermogen maar dat is het ook wel. Voor het spel van Ajax kwam hij technisch eigenlijk al bijna te kort dus het is niet zo gek dat hij niet weet te imponeren. Prima speler om er bij te hebben maar niks bijzonders.

Lekker het salaris opstrijken tot het contract afloopt, en dan terugkomen naar Ajax en voor die vierde ster gaan.

tegen lyon en man un kon je goed zien dat klaasen gewoon midde midde maat is,als je op 10 speelt bij ajax dan klets je er wel 10-15 in,maar in de pl komt ie veel te kort en gaat het 100000 procent niet redden,misschien burley of watfort,en wie geeft er de punten...hij kreeg een 5,4 en gudserson of whatever the fak ie heet die Ijslander kreeg een nog slechter punt dan klaasen..haha,hreeft 3 ballen geraakt waarvan 2 slecht en 1 tikkie terug jaap...

en hij viel een keer of 3 nadat ie net aangeraakt werdt,ja hier fluiten ze meestal in zijn voordeel maar nu niet davy,is subtop van de subtop,net als depay

nou donny...dan kun je lang wachten want klaasen is niks en zal niks worden in engeland,misschien Griekse competitie of in de bundesliga bij frankfurt maar in het nederlands elftal is het ook niks,geldt ook voor depay,die gijp...hij is snel,kan goed schieten...dat is het enige..maar heeft tooch helemaal geen diepgang ouwehoer die gijp,heeft ook niks laten zien de laatste 2 jaar...als we het daar voortaan mee moeten doen dan is het triest gesteld...en dat is het met dit soort spelers die internationaal zeer tekort komen.....

boghassian..je hebt gelijk jonge,pl is te hoog gegrepen voor de eredivisie voetballers van vandaag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren