Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ould-Chikh wordt zonder rijbewijs in Frankrijk gepakt met 230 km/u’

Laatste update:

Bilal Ould-Chikh lijkt zichzelf flink in de nesten te hebben gewerkt. De achttienjarige aanvaller van Benfica werd donderdag door de politie in Bordeaux langs de kant van de weg gezet omdat hij met een snelheid van 230 kilometer per uur onderweg was naar Portugal. Toen de agenten hem staande hielden kon Ould-Chikh geen rijbewijs tonen.

/

Sudouest bericht vrijdag dat de jeune footballeur hollandais, die pas achttien jaar is, door motoragenten werd gesignaleerd en op de tolweg naar Saugnac-et-Muret pas 58 kilometer later tot stilstand werd gebracht. Ould-Chikh klokte in zijn Mercedes C 63 AMG een topsnelheid van 230 kilometer per uur, een zware overschrijding van de maximumsnelheid.

De Franse krant schrijft dat de jonge Ould-Chikh zijn rijbewijs niet kon tonen, maar dat rijden er de komende tijd sowieso niet in zal zitten: hij is het roze papiertje zes maanden kwijt. In januari van dit jaar haalde hij zijn rijbewijs pas in Nederland. Zijn auto, met een nieuwwaarde van 95.000 euro, is meteen in beslag genomen. Of en hoe Ould-Chikh daarna bij zijn Portugese club is aangekomen, is niet bekend.

De snelheidsovertreding en inbeslagname van zijn wagen vormen het tweede incident in korte tijd rond Ould-Chikh. Twee weken geleden zette bondscoach Aron Winter van Oranje Onder-19 hem en twee anderen (Calvin Verdonk van Feyenoord en Sherel Floranus van Sparta Rotterdam) uit de selectie bij de nationale ploeg, omdat de drie vrouwen op de kamer hadden. Dat vond Winter ontzettend onprofessioneel van ze.

Ould-Chikh verliet in de zomer FC Twente om een buitenlands avontuur aan te gaan in Lissabon. Hij kwam echter nog niet één keer in actie in het eerste elftal van Benfica: één basisplaats en vijf invalbeurten in het B-team in de Segunda Liga vielen hem tot nu toe pas ten deel. De Portugese club bood Ould-Chikh bij binnenkomst een vijfjarige overeenkomst aan.

Denk jij dat Bilal Ould-Chikh nog positief in het nieuws komt, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt echt niks met dit joch. Zelfoverschatting, gebrek aan mentaliteit.

27 november 2015 om 20:59

95000 euro koop je echt geen C63 amg nieuw voor

27 november 2015 om 21:40

Misschien wel, misschien niet.
Desalniettemin: DIKKE AMG JONGENS, DIKKE AMG!

27 november 2015 om 21:40

Misschien wel, misschien niet.
Desalniettemin: DIKKE AMG JONGENS, DIKKE AMG!

27 november 2015 om 21:43

Catalogusprijs is inderdaad al meer, opties zijn bij Benz ook bizar duur. Reken maar op anderhalve ton of zo voor een C63..

27 november 2015 om 23:57

Jullie weten ook dat een auto van 95000 maar 65000 hoeft te kosten in andere landen ivm BPM?

Achteraf blij dat deze jongen bij Twente vertrokken is. Lekker op de tribune bij Benfica je carrière weggooien en buiten het veld ook allerlei rare dingen uithalen. Zoals ik al een tijdje geleden zei, deze jongen zien we over een paar jaar wel weer terug in de Jupiler League.

27 november 2015 om 20:32

Het ziet er naar uit dat Twente ook in de Jupiler league zal zitten. Je kan toch niet zeggen dat het nu bij Twente beter gaat dan toen hij vertrokken is?

On topic:

Spijtig dat de dood van Junior Malanda deze jochies niks heeft geleerd ivm met overdreven snelheid.

27 november 2015 om 20:50

Het seizoen is nog lang hoor. We zijn nog niet eens op de helft, beetje raar om dan de conclusie te trekken dat Twente de Jupiler League in gaat.

27 november 2015 om 21:04

Dat is helemaal niet raar, Twente krijgt hoogst waarschijnlijk punten mindering met gevolg, degradatie aan het einde van dit seizoen, of intrek licensie als sanctie opgelegd vanwege het 'Doyen-schandaal'. Of heb je liggen slapen gister.

27 november 2015 om 21:05

Ik kan me vergissen maar loopt er bij twente geen onderzoek over de financiële afdeling? ik zag onlangs een artikel waar stond dat Twente mogelijk direct kan zakken op basis van recente cijfers die nog maar pas zijn uitgelekt.

27 november 2015 om 22:06

Belgie

Dat klopt. Twente kan volgend jaar zomaar jl spelen, gefeliciteerd. Ik zie het verband met ould-chikh in dezen niet zo. Mijn medesupporter geeft aan dat ould-chikh zomaar op hetzelfde niveau kan eindigen als waar twente nu op afstevent. Het verband tussen zijn vertrek en de huidige stand v zaken bij twente maak jij alleen. 2 verschillende dingen.

27 november 2015 om 22:14

Twenteov, dat doet hij helemaal niet. Hij reageert op ForzaTwente, notabene een Twente fan die stelt dat het seizoen nog langs is en zijn zin zo formuleert dat hij stelt dat ze nog in de Eredivisie kunnen blijven.
Verder stelt jou mede supporter niet dat hij dadelijk het zelfde eindigt als waar Twente op afstevent.

27 november 2015 om 23:00

@twenteov

Ik reageer op de post van forzatwente..

27 november 2015 om 23:17

Volgens mij is inmiddels wel duidelijk dat een punten mindering niet de meest logische straf is, een boete/licentie intrekking (dat laatste is overigen heel onwaarschijnlijk) is een straf die voor de hand ligt. Wederom mensen die reageren zonder verstand van zaken te hebben, beetje jammer.

28 november 2015 om 00:58

Het is zeker treurig van malanda. Maar jij zegt dus als jij op je 20ste zo een auto hebt niet gaat planken? Volgens mij zou elke jonge jongen grenzen opzoeken met zo een auto. Vind het bijzonder dat er zoveel keurige jongens zijn op vz.

28 november 2015 om 01:54

Mijn zwager (26) rijdt ook een dure mercedes, denk maar niet dat die er ooit harder mee heeft gereden dan 130.

28 november 2015 om 05:43

@Forza. Indd zo werd t ook verteld op de persconferentie als is Vd Belt wel erg ongeloofwaardig. Houdt eerst bij hoog en laag vol dat de speculaties over dat iemand binnen de club zou lekken echt onzin zijn. Echter, vrij snel na afkopen Doyen contract stond ook afkoopcontract al op internet. Doyen had de boel extra beveiligd zeiden ze en een hack kan ook niet zo snel gaan dus het lijkt toch wel zeker dat iemand binnen. Twente lekt.

230, in zo'n auto zit meer in zeg ik! Schandalig maar hij is nog jong, wie weet leert hij hier van, laten we het hopen voor hij zichzelf tegen een boom plant met dat ding of erger, voor hij andere de dood injaagt met dat ding.

230 op de Franse snelweg rijden, dan wil je gewoon gepakt worden volgens mij.

Hij rijdt wel een dikke amg en is miljonair ...

27 november 2015 om 20:32

Zal niet lang meer duren als die zo doorgaat...

27 november 2015 om 21:24

Ik rijd liever mijn hele leven in een 45km/u-karretje dan dat ik mezelf op jonge leeftijd de dood in jaag Ik zie je reactie al tegemoet: hij is dan wel dood, maar hij was wel miljonair en reed in een dikke amg!

27 november 2015 om 23:54

Ultieme voorbeeld van jouw reactie is helaas junior malanda...

Weer een jongen met een verkeerde mentaliteit. Te vroeg naar het buitenland gegaan, laatst bij Jong Oranje uit de selectie gezet en nu dit. Heel talentvolle jongen, maar wordt niks zo met deze mentaliteit.

27 november 2015 om 20:47

230 rijden in zijn dikke waggie heeft niks te maken met mentaliteit vind ik

27 november 2015 om 21:08

Dat heef het wel, je bent een prof-voetballer en je hebt een voorbeeld functie voor jongere fans. Heeft zeker met een top-sport mentaliteit te maken. Doe zulke fratsen op een racebaan/parcour. Niet op de snelweg waar je met die snelheid hoogst waarschijnlijk anderen ook mee de dood inneemt als je botst.

27 november 2015 om 21:08

Heeft er alles mee te maken. Geen inzicht hebben. Niet inzien wat voor mazzel je hebt met je baan. En daar niet een beetje normaal voor willen gedragen.

27 november 2015 om 22:16

Heeft er alles mee te maken! Zorg eerst dat je top presteert in het veld alvorens je als een stuk onbenul te gedragen!
En hij staat niet eens op het veld dus zou zich kapot moeten trainen om eens opgesteld te worden...

Typisch weer zo'n jochie die niet met zijn centjes kan omgaan en ook geen topsport mentaliteit laat zien.
Hoop dat hij zwaar beboet word, in de vorm van een taakstraf ofzo...staan ze ineend weer midden in het normale leven en hoop je dat zuks soort jongen er van leert dat ze een topleven kunnen lijden.

27 november 2015 om 21:10

Inderdaad, en gewoon zeer lang zijn papiertje afpakken en een cursus geven.
Hopelijk staat hij dan weer even met beide benen op de grond.

Hij had gewoon voor een club als Heerenveen moeten kiezen..

27 november 2015 om 22:17

Dinkytoy he ;-)

28 november 2015 om 03:16

Hij is niet zo groot dus kan niet zijn gaspedaal diep intrappen

Gezien de huidige situatie in Frankrijk nog dommer dan normaal. Pakkans levensgroot! Daarnaast sowieso geen bijster intelligente actie. Hopen dat hij er wat van leert.

Hahaha wat een mooie vent, zie m schuren in zn C63 amg!!

Echt zo'n ventje dat te dom is om te poepen. Was hij geen voetballer geweest dan was die nu augurken aan t snijden om op mijn big mac te leggen.

Hmm de volgende in het rijtje Aisatti, Labyad, Bakkali, Ould-Chikh.. Hoe komt het toch dat deze jongens steeds een verkeerde mentaliteit hebben, lijkt wel alsof ze geen zelfreflectie hebben. Wat word ik verondersteld te doen? Wat kan beter? Ze hebben begeleiding nodig, maar daar is hun ego te groot voor want hun entourage is een luchtbel die bestaat uit mensen die alles positief willen maken en de verbeterpunten niet durven aan te geven omdat ze bang zijn om gedumpt te worden door meneer de stervoetballer annex miljonair.

28 november 2015 om 00:53

Wat heeft Bakkali verkeerd gedaan? Doet t goed bij Valencia en is niet echt prive verkeerd in t nieuws gekomen, zelfde voor Aisatti....

Jonge mensen rijden nu eenmaal hard en vaak ook veels te hard en daar is Ould Chih geen uitzondering in. Dat ie te hard rijd is natuurlijk fout en gevaarlijk maar om dan meteen te oordelen dat ie het niet gaat redden en in de jupiler league zal terecht komen is wel heel erg voorbarig. Kan me herinneren dat oud frans international patrick veira met zijn 19jaar zijn porsche in de prak reed in italie,.mede door te hard rijden, en met die schrik vrij kwam door de airbags.
Veira speelde in die periode van het ongeluk bij AC Milan en george weah zat naast hem tijdens dat ongeluk...veira had toch ook geen verkeerde mentaliteit?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren