Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oude bekende biedt zich aan bij NAC Breda: ‘Ze kunnen me gebruiken’

Laatste update:

Kenny van der Weg mag KSV Roeselare in januari transfervrij verlaten. De verdediger raakte dit seizoen bij de Belgische club op een zijspoor en speelde begin oktober zijn zesde en laatste wedstrijd. Van der Weg, die in februari 28 jaar wordt, ziet een terugkeer naar NAC Breda zonder meer zitten. Hij behoorde vier seizoenen tot de Bredase hoofdmacht.

"Ik ben blij dat er een oplossing is en ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging", zegt Van der Weg tegen Omroep Brabant. "Ik was niet gelukkig in België, maar ik kan en mag daar niet te veel over zeggen." Van der Weg verliet NAC medio 2016 voor Ross County en speelde daarna ook in Schotland voor Hamilton.

Van der Weg belandde afgelopen zomer in België, waar hij na een half jaar de deur achter zich dicht gaat trekken. Hij weet dat zijn oude club NAC momenteel naar verdedigende versterkingen voor de tweede helft van de competitie zoekt. "Een terugkeer zie ik zeker zitten", zegt de Van der Weg. "Persoonlijk denk ik ook dat NAC wel iemand zoals ik kan gebruiken."

Van der Weg volgt NAC, dat in de Eredivisie alleen De Graafschap onder zich houdt, op de voet. "Ik mis NAC. Ik krijg van de supporters nog altijd veel berichtjes via social media, die vragen dan vaak of ik terug wil komen. Ik ga ook zo vaak als mogelijk wedstrijden van NAC kijken."

Kenny van der Weg zou NAC Breda sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je aan deze hapsnurker je handhaving gaat laten afhangen, kan je het beter gelijk opgeven

27 december 2018 om 23:03

Mwa vind hem niet zo slecht, en als hij warme gevoelens heeft voor de club dan kan dat in de degradatie strijd een impuls geven. En nac staat wel 17de maar staat geloof ik maar 2 punten achter op de veilige 15de plaats. Dat moet wel goed komen denk ik

28 december 2018 om 07:41

Voetbal kwaliteiten heeft hij onvoldoende, maar hij compenseert dat met inzet. Iets wat NAC nu hard nodig heeft. Mogelijk kan hij wat vuur aanwakkeren wat nodig is voor degradatie voetbal.

Dramatische speler. Zal niks toevoegen misschien ergens in de KKD al zal hij daar ook niet bijzonder zijn. Tip voor Kenny, focus je op een derdedivisie/ topklasse club. Pak wat zwartgeld en focus je op een maatschappelijke stap of pak een opleidingkje mee. .

27 december 2018 om 23:39

Misschien moet jij ook een “opleidingkje” meepakken.

Kom lekker terug naar Spartaan 20...🤗

Ik heb geen idee of deze speler van toegevoegde waarde kan zijn voor NAC aangezien ik de man gewoon niet ken maar z'n verkooppraatje is aardig dus wie weet.

27 december 2018 om 23:10

Eerder een 0.5 🙈😂😂😂

27 december 2018 om 23:11

Ze doen niet voor elkaar onder, manmanman... 😂😂

Ik ken de beste man niet maar ligt het aan mij of is hij echt een beetje zwaarlijvig?

Waarom Raiola de pizzabakker betalen als je je zelf kunt verkopen.

Kenny is altijd een harde werker geweest, wat het Nac publiek kon waarderen. Op een goede dag zat hij overal tussen en kon hij aanvallend een leuke voorzet geven, maar op een slechte dag is hij een enorme kluns. Ik vind hem vergelijkbaar met Leigh, die het ook van zijn inzet moet hebben. Dus of hij iets toevoegt vraag ik mij af

Ik geloof niet dat Kenny echt een type is waar Van der Gaag iets in ziet. Al slaagde die er ook in om de verdediging van Excelsior zo te organiseren dat er niet veel doorheen kwam. En kijk nu eens. Maar toch: als je iets haalt, laat het dan iets beters zijn dan wat er nu loopt.

Draaicirkel van een vrachtwagen, trekt op als een vrachtwagen en kan als positieve stoten uitdelen als een vrachtwagen.
Kortom: Hier heb je niks aan.

De vijver is groot genoeg om beter eruit te vissen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren