Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-spits worstelt in Engeland: ‘Misschien wil hij te graag belangrijk zijn'

Laatste update:

Vincent Janssen maakte afgelopen zomer als topscorer van de Eredivisie de overstap van AZ naar Tottenham Hotspur. In Engeland heeft de spits het moeilijk en scoorde voorlopig alleen nog maar vanaf elf meter. Volgens The Guardian is het mogelijk dat Janssen komende zomer al uit Londen vertrekt, maar Fred Grim zegt tegen de krant dat the Spurs vertrouwen moeten houden in Janssen.

/

Volgens de krant wordt Janssen door diverse clubs gevolgd, terwijl Tottenham Hotspur met Jay Rodriguez komende zomer een nieuwe spits wil halen. Manager Mauricio Pochettino kent Rodriguez nog van hun gezamenlijke tijd bij Southampton. Fred Grim had Janssen onder zijn hoede bij Almere City en Jong Oranje en denkt dat hij de huidige dip te boven zal komen.

“Ik heb heel veel vertrouwen in Vincent. Bij Almere had hij ook een periode dat het niet liep, ondanks dat hij heel hard werkte in de wedstrijden. Zijn contract liep af en ik besloot die te verlengen in een periode dat het niet liep. Hij heeft vertrouwen nodig”, zegt Grim. “Bij Almere kwam hij altijd eerder, om extra voor zichzelf te trainen. Ik ken Vincent, hij wil graag velddoelpunten maken voor Tottenham en belangrijk zijn voor de club en de fans.”

“Maar misschien wil hij dat te graag”, gaat Grim verder. “Hij moet de balans zien te vinden. Natuurlijk zijn doelpunten in Engeland belangrijk, maar Vincent is altijd belangrijk voor het team. Ik heb veel wedstrijden gezien dit seizoen en hij is altijd bezig. Bij AZ maakte hij ook maar een paar doelpunten in het begin, na de winterstop begon hij pas te scoren. Het zal ook bij Tottenham komen. Dat weet ik zeker.”

Denk jij dat Vincent Janssen nog kan slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb ook nog veel vertrouwen in Janssen! Ben ervan overtuigd dat als hij 10 wedstrijden op rij zou mogen spelen voor Tottenham met spelers als Eriksen en Alli om zich heen dat hij dan voldoende velddoelpunten zou maken.

Mocht het echter bij Tottenham niet lukken dan zie ik hem graag verkassen naar een team waar hij direct eerste spits zal zijn. Dat kan dan in Engeland of net zo goed in bijvoorbeeld Duitsland,

Verder hoop ik wel dat Blind Janssen gewoon blijft opstellen in het Nederlands elftal. Janssen heeft het gewoon heel goed gedaan in de interlands die hij gespeeld heeft ondanks het feit dat hij weinig minuten maakte bij Tottenham.

9 februari 2017 om 12:43

Janssen heeft zijn kansen en wedstrijden toch gekregen toen Kane geblesseerd was? En bovendien moet hij het ten eerste zelf bewijzen het aan te kunnen zonder afhankelijk te zijn van de spelers om hem heen en ten tweede slaagde zijn "concurrent" Son er in die periode wel in om te scoren. Beetje rare redenering.

Er komt ook al maar meer kritiek op zijn (geforceerd) veldspel in Engeland dus de doelpunten zijn niet het enigste zorgenkindje.

9 februari 2017 om 12:48

Viel wel mee met die kansen. Heeft denk 1,5 wedstrijd in de basis gestaan en werd toen inderdaad gelijk gewisseld ten faveure van Son die toen een paar keer scoorde.

Denk overigens dat het misschien toch wel beter is om te vertrekken bij Tottenham. Aan het begin leek het nog alsof Janssen en Kane samen konden spelen maar dat wordt nu nooit meer geprobeerd. En Kane gaat nooit vertrekken bij Spurs.

9 februari 2017 om 13:05

Hij kan natuurlijk proberen indruk te maken tijdens invalbeurten en naar volgend seizoen toe werken. Is geen schande dat je er nu niet meteen staat. Maar het is wel zorgwekkend.

Naar waar moet hij toe als hij Tottenham dit seizoen verlaat? Heeft het lastig in de Bpl, heeft geen noemenswaardig palmares en zijn carriere is gebaseerd op een degelijk half seizoen bij AZ. Niet echt iets waarvoor de clubs in de rij zouden staan.

9 februari 2017 om 13:12

@pieterpost

In de periode 21 september-2 november heeft Janssen in 8 van de 10 wedstrijden tenminste een uur mogen spelen bij Spurs en gemiddeld genomen kreeg ie in die wedstrijden zeker 75 minuten de tijd. Interlands met Oranje zijn niet meegenomen. Dat komt toch wel aardig in de richting van die 10 wedstrijden waarvan jij vindt dat ie de kans zou moeten krijgen.

9 februari 2017 om 19:36

Het was de bedoeling om Janssen eerst te laten wennen aan het niveau en hem gedurende het seizoen rustig te brengen. Doordat Kane langdurig geblesseerd raakte moest Janssen er ineens staan. Wat niet hielp is dat Tottenham in het geheel wat stroef draaide en weinig kansen creã«erde. Janssen heeft daardoor in de wedstrijden nauwelijks echt kansen gekregen om te scoren en naarmate hij droog bleef staan ging die druk ook nog eens in zijn hoofd meespelen, temeer omdat Tottenham na afgelopen seizoen grote aspiraties had.

Wat jij zegt over bewijzen zonder afhankelijk te zijn van medespelers is natuurlijk klinkklare onzin: veel spelers zijn zo goed als dat zijn medespelers zijn, behalve de echt groten der aarde en spelers van een ander type zoals technische spelmakers of dribbelaars. Een spits is gewoon afhankelijk van de ballen die hij krijgt en die had Janssen in die reeks wedstrijden amper gekregen. Pas toen de tactiek en opstelling wat aangepast werd en Son erbij kwam toen ging Tottenham beter draaien. Niet voor niets dat de Britse media bij aanvang ook gewoon lovend was over het spel van Janssen. Dat er nu meer kritiek komt op zijn veldspel is niet alleen bijzonder (aangezien hij amper speelt), maar ook logisch gezien zijn droogte aan doelpunten en hij nu onder de loep ligt.

9 februari 2017 om 21:31

Ja dat klopt idd, Janssen werd meteen voor de leeuwen geworpen en dat is inderdaad niet optimaal. Maar hij werd wel als tweede spits binnengehaald en dus wordt er wel verwacht dat je je kans pakt. Want hij had voor de blessure van Kane ook al invalbeurten gekregen om te proeven van het niveau. Soms speelde hij dan samen met Kane en was zijn werkijver op het veld net een troef. Daarom waren ze er ook zo positief over in het begin. Het leek ook allemaal indrukwekkend. Maar wanneer je dan als enige spits staat word je om de duur afgerekend op goals. En die blijven uit. Die jongen heeft tijd (al heeft hij toch al een pak speelminuten achter de rug) nodig en een paar doelpunten, dan loopt het misschien wel los. Dat hij onder een vergrootglas ligt hoort er nu eenmaal bij, nu moet hij tonen dat hij mentaal sterk staat want anders gaat het nooit wat worden.

Uiteraard kan je maar zoveel doen als je team je toelaat, maar dat valt hier volledig naast de kwestie. Hoe verklaar je dan dat Son en Kane met exact hetzelfde elftal dan meteen weer inpikken met goaltjes? Dan zijn ze toch duidelijk beter geschikt als spits dan Janssen momenteel?

9 februari 2017 om 12:45

Die kans heeft Janssen toch gewoon gehad bij de blessure van Kane? Nu zullen het geen 10 wedstrijden op rij geweest zijn, maar het zal vast niet veel gescheeld hebben. Toch heeft hij in die periode 0 velddoelpunten gemaakt. Kortom om wat voor reden dan ook kan hij het nog niet.

Ik zou op dit moment niet weten waarom hij bij een andere club in Engeland eerste keus zou zijn. Hij heeft zijn kans gehad, maar niet gepakt. Daarom speelt ie niet. Waarom zou hij bij een andere club, maar tegen dezelfde tegenstanders dan wel presteren? Hij moet wachten op nieuwe kansen bij zijn club. Hopelijk komen die snel.

Lijkt mij een goede deal dat wanneer kat Rodriguez gehaald wordt, Janssen de omgekeerde weg bewandelt. Wellicht op huurbasis. Southampton is een goede middenmotor

Gewoon een te grote stap en dat werkt niet voor je ontwikkeling. Is natturlijk niet alleen zijn fout, ook het bedrag dat AZ wilde zien lag zo hoog dat het voor een middenmoter in Engeland of elders een te groot risico zou zijn.

Als hij een pad had gevolgd als van Dijk, zou hij waarschijnlijk kunnen aanhaken na een paar jaar. Nu koopt geen club in Engeland hem meer en dus is zijn enige hoop Duitsland of Schotland, om dan weer te proberen hogerop te komen.

Dit is jammer hoor want de jongen heeft veel potentie!

Pffff.wauw....mensen hopen zo graag op een vannistelrooy of een Marco. KAn je zeggen Janssen is en blijft een beperkte spits. Te weinig techniek te weinig voetbal chogme. Grim concentreer je nou op het selectiebeleid met Blind want dat klopt voor geen meter. En hoezo moeten we het over Janssen hebben ? Geen haar op je hoofd dient te denken aan Janssen momenteel. Speelt niet is hopeloos uit vorm en rent en vliegt alleen maar zonder hersenen. Ga je nou maar druk maken over spelers die je wel moet selecteren. En wellicht op je knieã«n voor jongens die je zomaar hebt afgeserveerd. Dat Janssen als nr 1 spits door Blind werd gebombardeerd zegt mij alles over het povere niveau van Nederland. Als je je wilt kwalificeren dien je aandacht te geven een mannen die spelen die scoren en nu wat kunnen toevoegen aan het Nederlands elftal. Dat kan Janssen niet......niet als je alleen de bank warm houdt en als een krant speelt en niet scoort. Mensen die nu gaan beweren dat hij goed heeft gespeeld zal ik zeggen.............kusje erop. Komt goed met jullie

9 februari 2017 om 12:40

Wat een onzin Janssen moet gewoon geselecteerd en opgesteld worden als eerste spits. Hij heeft al zijn interlands goed gespeeld ondanks het feit dat hij weinig tot niet speelde bij Tottenham. Miroslav Klose bakte er bij zijn club ook nooit wat van maar werd ook altijd opgesteld bij Duitsland. Vooralsnog geldt voor Janssen gewoon hetzelfde.

9 februari 2017 om 12:51

Ik zou zelf Dost opstellen, staat bijna 1 op 1, is een aanspeelpunt . is verantwoordelijk voor ongeveer 50% van de goals van Sporting. ook zijn shots on goal-goal percentage was zeer hoog volgens mij (helaas kan ik deze statistieken niet terugvinden). Janssen is bewegelijk maar heeft net als De Jong zeer weinig zelfvertrouwen.

9 februari 2017 om 13:11

Alleen speelt Oranje niet op de manier om Dost te bedienen. Dost blinkt uit bij het spel waar hij het eindpunt is, alle voorzetten naar hem. Is heel afhankelijk van de aanvoer. Bij Sporting past hij perfect in het spel dat de trainer wil. Beetje zoals bij Wolfsburg waar hij uitblonk toen De Bruyne er de ene na de andere assist gaf. Toevallig was er na het vertrek van Kevin niet veel soeps meer bij Dost.

9 februari 2017 om 13:29

Klose bakte er bij veel clubs wel
Veel van hoor. Bovendien is klose een veel betere spits dan Janssen

9 februari 2017 om 14:14

Op het einde van zijn carriere niet meer. Toch bleef hij worden opgesteld.

9 februari 2017 om 19:40

na het vertrek van de bruyne niet veel soeps meer? sla de statistieken er op na: in het seizoen van de bruyne 2014-2015 speelde dost 21 wedstrijden in de bundesliga en maakte hij 16 doelpunten (waarvan vier assists van de bruyne; niet gek toch dat een aanvaller assists krijgt van een aanvallende middenvelder?). het hele elftal van wolfsburg draaide dat seizoen goed en eindigde als tweede. in het seizoen 2015-2016 na het vertrek van de bruyne scoorde dost 8 doelpunten in 22 wedstrijden, waarvan hij er 15 in de basis begon. dus om te zeggen dat het niet veel soeps meer was met hem gaat echt te ver en neigt sterk naar het devalueren van dost en (in dit topic irrelevant) het benoemen van de kwaliteiten van een speler met de eigen nationaliteit

9 februari 2017 om 21:16

Je vergeet te vermelden dat de meeste van de goals van Dost in een tijdsbestek van 6 weken vielen. Dus consistent was hij ook niet echt door heel het seizoen.

Nu bij Sporting doet hij het gewoon uitstekend omdat hij wordt uitgespeeld naar zijn kwaliteiten. En dat is niet devalueren maar gewoon op waarde schatten. Ik zeg daar toch niets verkeerd mee?

Het feit dat ik de Bruyne vernoem is gewoon omdat de Bruyne toen de ene assist na de andere gaf en een groot deel in het succes van Wolfsburg en Dost had dat seizoen. Net zoals jij hierboven zei, een ploeg is maar zo sterk als de spelers. En De Bruyne maakt andere spelers beter. Als je naar Dost zijn stats en seizoenen kijkt bij Wolfsburg zie je net een piek in doelpunten in het seizoen van De Bruyne, waar die over de 28 assists had. In het seizoen erna halveerde Dost zijn doelpunten in quasi evenveel wedstrijden. Toevallig, niet?

Ik denk niet dat hij bijvoorbeeld bij Oranje zoveel voorzetten zal krijgen van buitenspelers die van origine wat meer met zichzelf bezig zijn. Of het systeem zou volledig in dienst van de spits moeten zijn. Janssen is gewoon beter geschikt voor het systeem, of Van Persie. Maar die laatste lijkt volledig afgeschreven te zijn.

9 februari 2017 om 12:57

Niet eens. Janssen komt niet te kort voor de Premier League, dat weet ik zeker. Alleen weet ik ook zeker dat Tottenham te hoog is voor Janssen. Dat hij geen chochme heeft en geen techniek is natuurlijk niet waar. Janssen draait in het positiespel van Tottenham moeiteloos mee en is als spits juist iemand die goed de bal bij zich kan houden en een goede kaats heeft waarmee aanvallen ook gewoon snel door kunnen lopen. Hij speelt gewoon nog iets te veel Nederlands en rent de ruimtes in zodra die ook maar open zijn. Hij moet zich meer richten naar de goal en doelpunten maken. Is nog te vaak op delen van het veld te vinden waarvan je je moet afvragen of hij daar wel moet zijn. Een middenmoter in de Premier League zou veel beter bij hem passen. De druk is enorm hoog bij Tottenham dat eigenlijk gewoon al bijna een kandidaat is voor de titel en bijna onverslaanbaar is. Hij moet een stapje terug doen, iedere week ergens spelen en dan denk ik dat het vanzelf goed gaat komen met Janssen.

Hij heeft de kansen gehad mensen zal zeggen kijk een naar Motd. Daar werd hij al die keren uitgebreid geanalyseerd. Hele periode van de absentie van Kane heeft hij gespeeld met die spelers achter zich en gewoon niet veel van gebakken. Gullit heeft hem ook geanalyseerd met Motd en alle topspitsen van Engeland en andere mannen die honderden wedstrijden in de Pl hebben gespeeld en allemaal hebben het aangegeven. Rent op plekken waar hij niet hoort en voegt echt niks toe aan dit TOT H. En toch hoor ik mensen nog zeggen vertrouwen te hebben. JA bij Az......niet in de Pl jongens. Daarvoor komt hij lichtjaren aan kwaliteit te kort. Jongere jongens in de selectie van TOT H worden nu voor Janssen ingebracht. Hij Verdiend het Niet om geselecteerd te worden. Die wedstrijden in het Nederlands elftal vielen ook wel mee. Hij heeft geen belangrijke winst partijen gezorgd of wat dan ook!!!!!!!
Komen jullie met feiten en niet met de IK MAG JE Gehalte. Daarop word er helaas al op geselecteerd door Blind!!!

9 februari 2017 om 13:14

@marran1 Motd is net zo opportunistisch als ELK andere voetbalpraat programma ter wereld dus wat ze daar zeggen is puur de waan vd dag. Overigens is er ook een periode geweest dat ze bij Motd zeiden dat de doelpunten vanzelf zouden komen en dat hij zowieso al veel toevoegde aan de variatie in het aanvalspel van de Spurs..maar dat heb je zeker toevallig nooit gehoord?

Je praat louter in cliches helaas en refeerde aan een analyse van Gullit, nou als dat je referentiekader is. Ik zou dat juist als compliment opvatten als speler op het moment in een analyse niet positief over je is want Gullit heeft Totaal geen kijk op voetbal.

Janssen zou prima in de PL meekunnen itt tot wat jij zegt, hij is voetballend goed genoeg voor de Spurs wat 1 vd best voetballende ploegen is, kan het tempo aan en is conditioneel juist 1 vd betere...die gaat nog wel de nodige doelpunten maken.

9 februari 2017 om 13:30

Ricardo77 zou zeggen kijk eens naar Motd is de beste sportprogramma waar spelers aan het woord komen die honderden wedstrijden in de PL hebben gespeeld. Voetbal International dat is waan van de dag. Je kan merken dat je praat over iets waar je geen verstand van hebt. Bij Motd worden de beelden van de wedstrijd terug gehaald precies van 1 bepaalde speler en dan zie je waar hij in het veld allemaal heeft gelopen en waar hij bal contacten heeft gehad. Wat voor goede en slechte acties etc etc. Er word puur geanneliseerd op feiten die in een wedstrijd hebben afgespeeld!!! Janssen is gewikt en gewogen na al zijn wedstrijden en de Feiten Liegen ER Niet Om!!!!
Rent en Vliegt en wint dan soms een duel maar Scoort Hij? Bied hij zich op de 5 meter aan in de zestien als er een speler vanaf de zijkant doorbreekt? Neee! Lach me dood want hij werd elke keer met de feiten op zijn neus gedrukt. Slechte looplijnen slechte schoten.......noem maar op, Sorry jongen maar merk dat veel mesnen niet naar de wedstijden hebben lopen kijken van TOT H. Komt hij in het stuk nog voor? Toen Kane er niet was i.v.m blessure heeft Janssen basis na basis plaats ontvangen en wat gebeurde er? Precies helemaal Niks! Wie nam zijn plek toen over ? Son....en wie speelt er nu nog? Son.......en Kane. Dot was het laatste wat ik over deze beperkte lievelingetje van veel hollanders zeg!!!

9 februari 2017 om 19:00

Beste Marran1 je hoeft mij echt niet uit te leggen wat Motd inhoudt en doet, ik kijk al meer dan 15 jaar dat programma.

Nogmaals: je redeneert erg selectief omdat ik er ook analysten zijn geweest in Motd die Janssen loofde omdat hij wel degelijk van toegevoegde waarde is aan het spel van de Spurs en meer variatie biedt. Zo laat hij zich vaak terugzakken naar middenveld linie, Niet omdat hij tactisch niet slim genoeg is maar juist om spelers vanuit het middenveld over hem heen te laten gaan, om verdedigers in te laten stappen wat weer ruimte gaf aan de 2e spits.

Dat hij te weinig scoort lijkt me duidelijk, daar zal iedereen het over eens zijn, maar hij heeft de potentie wel om een succes te worden in de PL om de redenen die ik je al gaf. Ofdat bij Spurs zal zijn? geen idee,wellicht bij een middenmoter.

Maar jouw negatieve reacties worden verklaard met je laatste zinnetje " veel Hollanders"...laat me raden: je bent een hatertje tov alles wat Nederlands is?

9 februari 2017 om 19:45

@marranr1 maar zegt het veel dan dat spelers veel wedstrijden gespeeld hebben? Er zijn genoeg voetballers die de top hebben gehaald maar in principe vrij weinig van het spelletje snappen. Kijk alle analisten op de nederlandse tv, kijk een van basten etc. Ze mogen dan wel gelijk hebben dit keer dat janssen niet zo goed is als veel nederlanders denken, maar het feit dat zulke mensen jarenlang gevoetbald hebben hoeft niet per se iets te zeggen over hun verstand...

10 februari 2017 om 22:32

Slechte looplijnen moet de trainer toch corrigieren ?

Blind kan en mag hem gewoon niet selecteren. Wat voor selectie beleid hou je er dan op na!!!
Spelers die alleen maar de bank warm houden en voor geen meter presteren??? Please. Hij kan beter Dost en RVP lief aan gaan kijken die hebben strepen voor om geselecteerd te worden

9 februari 2017 om 12:51

Totaal niet mee eens. Janssen presteert altijd in Oranje of hij nou speelt of niet bij Spurs. Daarnaast is Dost een veel beperktere spits dan Janssen en van Persie is verleden tijd daar kan je niet meer op bouwen. Zou Persie wel selecteren maar dan als pinch hitter.

9 februari 2017 om 13:02

Kom met feiten Pietertje!!!
Janssen is een beperkte spits die goed is in rond vliegen!! Hoeveel veld goals staat hij ? Na aardig wat basis plekken met Alli en Erickson achter hem? Precies Nul!!!!!!!! Kom je als argument aangeven in het Nederlands elftal gepresteerd. Lachwekkend!!!! Hij is nooit een bepalende factor geweest en zal geen wedstrijden voor Nederlands elftal winnen. Van Persie heeft zelfs op deze leeftijd meer gevoel in zijn linkerteen! Techniek is hij lichtjaren verder dan Janssen moet je namelijk hebben van geboorte en ga zo maar door.

9 februari 2017 om 14:40

Het feit is, beste Marranr1, dat Janssen tegen Engeland scoorde (uitslag 1 - 2 ), tegen Polen (1 - 2), Oostenrijk (0 - 2) en Wit Rusland (4 - 1). Met name over die uitslagen van 1 - 2, hoezo geen wedstrijden voor het Nederlands elftal winnen? Dat heeft hij toch al gedaan inmiddels?

10 februari 2017 om 13:21

Ja janssen had 4 dowlpunten in 8 wedsrijden. Slecht zeg .. NOT

Er waren hier op vz zat mensen die deze situatie voorzagen. Tottenham leek echter niet te twijfelen en nu het toch tegenslaat willen ze meteen een nieuwe spits halen dus geduld en vertrouwen hebben ze niet. Soms vraag ik me echt af in hoeverre sommige Engelse clubs nog scouten voor ze de knip trekken

Als ze Janssen echt intensief gescout hadden hadden ze imo hem ofwel niet gehaald omdat ze twijfelden of het een succes zou worden, ofwel hadden ze hem inderdaad aangetrokken, goed wetende wat hij kan en niet kan en hadden ze nu nog net zoveel vertrouwen gehad in zijn slaagkansen als afgelopen zomer en dus geduld getoond.

9 februari 2017 om 13:17

Ik weet nog toen ik zei dat dit een berekende gok was voor Tottenham en dat ze zomaar 20 miljoen konden uitleggen voor een vervanger in de winter, dat ik weggehoond werd op dit forum. Jansen was het van het, het spitsentalent en blabla.
De scouting is idd een lachertje, maar uit opportunistisch standpunt kan ik ze wel begrijpen. Spelers uit de eredivisie doen het vaak goed bij Tottenham en deze jongen leek een fenomeen met zoveel doelpunten uit een half seizoen. Het is pervers, maar over een gok van 20 miljoen malen ze niet meer in Engeland.

Tot H wilt meedoen met kampioen schap en ze halen een jongen als Janssen. Kijk naar Kane....die scoort er vanaf het begin op los. IS gewoon zoveel beter dan Janssen en Son ook. Janssen is en komt te kort voor het niveau waar Tot H naar streeft is gewoon een miskoop! Ze hadden een gevestigde spits moeten halen zoals Aubamayang ofzo en dan hadden ze echt meegedaan aan het kampioenschap.

Het is naar mijn idee eigenlijk heel simpel, heeft in het begin niet zijn benodigde goal gemaakt. Nu probeert hij teveel belangrijk te zijn voor het team, terwijl hij wat egoã¯stischer moet zijn, meer 'balletje afwachten' als een spits en doen waar hij goed in is: scoren.
Laat het ren en vlieg werk even voor wat het is, er moet gescoord worden.

Hij heeft volgens mij genoeg kansen gehad en geloof ik 2 of 3 keer vanuit een penalty gescoord en meer niet. Als je in dit soort competities gaat spelen moet je er vrijwel meteen staan en krijg je normaal gesproken weinig tijd. Een spits is er voor de doelpunten en die heeft hij tot nu toe te weinig gemaakt.
Ik denk toch dat hij te snel is gegaan. Deed het bij AZ prima en ik dacht eerst ook dat hij het mogelijk wel zou gaan redden, maar misschien toch te snel gegaan, geen idee.
Op een gegeven moment is het op met het vertrouwen. Fredje kan wel roepen dat hij het prima deed bij Almere en Jong Oranje, maar dat is totaal niet met de premier league te vergelijken, net zoals de eredivisie.
Hoop alsnog dat hij slaag trouwens! Southampton zou een optie kunnen zijn, dus misschien een ruil deal of iets dergelijks.

Janssen is nog erg jong, lijkt me ideaal als Jay Rodriguez zijn kans krijgt bij een topclub en ze een jaar of twee van club ruilen. Rodriguez kan ook op de flanken dus die komt er wel door bij Spurs. Ondertussen krijg je een 25-jarige Janssen terug die inmiddels al twee seizoenen op rij 10+ doelpunten moet gescoord hebben in de Premier League.

Dat Janssen meteen voor de leeuwen werd gegooid heeft alles te maken met de blessure die Kane op dat moment had. Is inderdaad niet optimaal, maar ook in dat soort situaties moet je er staan. Maar ik word eeuwig moe van mensen die maar blijven roepen dat Janssen zijn kans moet krijgen terwijl hij die allang heeft gehad. Het grote nadeel van Janssen is dat hij altijd de verkeerde looplijnen hanteert en nooit op de goede plek staat, in tegenstelling van Kane. Des al niet te min is het enige wat je kunt doen gewoon vertrouwen in hem houden, hij werkt hard.

Het kan nog maar het is moeilijk. In het begin bij AZ lijk Janssen wat houterig en maakte wenig doelpunten. Hij heeft laten zien dat hij kan leren. Misschien was Tottenham een stapje te hoog te vroeg. Als ik Spurs was zou ik hem verhuuren naar een club in the Championship- laat hem weer scoren en zelfvertrouwen terug krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren