Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Oppassen met wat je zegt, maar verder kan alleen Messi zo scoren’

Laatste update:

Liverpool wist zondagmiddag door een dramatische ontknoping niet te winnen van Tottenham Hotspur, maar dat was niet te wijten aan Mohamed Salah. De Egyptenaar nam de complete doelpuntenproductie voor the Reds in de in 2-2 geëindigde wedstrijd voor zijn rekening en tekende zo voor Premier League-doelpunt nummer 21 en 22 van het seizoen. Jamie Carragher was na afloop vol lof over de ster van zijn voormalige werkgever.

“De enige andere die zo’n goal kan maken is Lionel Messi”, reageerde de oud-verdediger na afloop van het duel bij Sky Sports op de 2-1 van Salah in de blessuretijd. “Als je denkt aan Messi en het soort doelpunten dat hij maakt, dat is precies wat hij doet als de ruimtes klein zijn en hij de keeper verschalkt. Ik weet niet meer wat ik over Salah moet zeggen. Het is jammer voor hem dat Manchester City en Kevin De Bruyne zo’n goed seizoen draaien, anders was hij nu al Speler van het Jaar geweest.”

“We zien hier 65 kilometer vandaan iets bijzonders, anders zou hij winnen. Ik heb het een paar weken geleden al gezegd, maar wat betreft zijn impact denk ik dat hij een van de beste aankopen ooit is voor Liverpool. Hij heeft nu al 21 keer gescoord en je moet onthouden dat hij geen eens een spits is, hij is een buitenspeler die naar binnen komt.”

“Hij heeft ook een paar penalty’s genomen, maar hij nam niet alle strafschoppen van Liverpool. Wat betreft zijn tweede doelpunt: Messi is de enige in de wereld die zo zou kunnen scoren”, gaat Carragher verder. “Je moet oppassen met dat soort uitspraken omdat je ze soms weer om je oren geslingerd krijgt, maar wat kun je anders zeggen als hij zo’n doelpunt maakt?”

Vind jij dat Mohamed Salah in de buurt komt van het niveau van Lionel Messi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Salah is een absolute sensatie dit seizoen! Echt een schot in roos/koopje voor Liverpool. Ongelofelijk gescout door Klopp vooral! Ik denk dat Salah, na Gerrard, de beste speler ooit van Liverpool kan worden. Wie weet is Salah wel een potentiele gouden bal winnaar. Ik vind Salah sowieso beter dan De Bruyne en Hazard, omdat Salah veel meer rendement heeft, qua doelpunten en assists!

Liverpool is onder Jurgen Klopp duidelijk stappen aan het maken! Jurgen Klopp is naar mijn mening ook de juiste man op de juiste plaats bij Liverpool. Het enige wat Liverpool aankomende zomer nog moet kopen, is:

- Een CAM als vervanger van Coutinho, zoals Lemar, Draxler of misschien wel Fekir, maar ik betwijfel of Fekir de BPL wel aan kan. Lacazette heeft het ook moeilijk in Bpl. Daarom lijken met Draxler of Lemar de beste keuze. Lemar was echt sensationeel goed vorig seizoen en met Frankrijk tegen Nederland afgelopen augustus. Draxler is een enorm talent met heel veel creativiteit. Iets wat Liverpool absoluut kan gebruiken tegen clubs die bus parkeren en op de counter spelen

- Een centrale verdediger: Matip, Lovren en Klavan komen duidelijk tekort. Stefan de Vrij lijkt me ideaal naast Van Dijk. Hij kan een droom duo vormen met Virgil van Dijk en ze spreken beide Nederlands en kunnen elkaar dan ook goed verstaan en goed met elkaar communiceren. Manolas lijkt me ook ideaal. Hij is de beste CV in Serie A en heeft een clausule van 37 miljoen euro. Dat is echt een koopje voor een speler van kaliber Manolas.

- Een keeper: Becker van AS Roma, Trapp van Psg, Horn van FC Koln, Butland van Stoke, Pope van Burnley, Pavlenka van Werder Bremen, Farhmann van Schalke of Jan Oblak lijken me de beste opties als nieuwe doelman bij Liverpool. Ik betwijfel of Oblak wel haalbaar is, maar Liverpool heeft net nog 160m gekregen voor Coutinho. Wie weet kunnen ze daarvan Oblak (100m clausule) betalen, maar de komst van Oblak mag vind ik niet ten koste gaan van een CAM en CV.

Als Liverpool nog deze investeringen doet, zie ik ze absoluut mee doen om het kampioenschap volgend seizoen. Ook zie ik ze dan aansluiting vinden bij de absolute elitie van Europa (psg, Man City, Real Madrid, Bayern Munchen en Barcelona). Ik zie Liverpool dan ook als serieuze kanshebber om de cup met grote oren te winnen!

5 februari 2018 om 14:10

Salah is niet niveau Messi, maar de goal die hij maakte is zeker wel niveau Messi.

5 februari 2018 om 14:21

In een hele vlotte vorm zit Salah dit seizoen en het is dan ook geen verrassing dat Real Madrid zijn ontwikkeling in de gaten houdt.

5 februari 2018 om 14:36

Real Madrid kan de komst van Salah mooi vergeten! Liverpool deed al erg moeilijk bij vertrek Coutinho en laat staan Salah. Liverpool zal Salah hoe dan ook niet verkopen. Liverpool is bezig aan een lange termijn project onder Klopp en daar hoort Salah bij. Coutinho was de hoge uitzondering die verkocht mocht worden tegen een monsterbedrag. Salah kan een stap dus vergeten. Komende jaren zal Liverpool ook bouwen naar een club dat de CL kan winnen. Voor dit proces is tijd nodig en mag niemand vertrekken!

5 februari 2018 om 14:36

Salah is lang niet van het niveau Messi man. Ik bedoel die Messi doet dat bijna elke maand een gekke actie. Vroeger op die leeftijd deed hij het wekelijks. Salah scoort veel, maar ik vind hem geen stervoetballer in wording ofzo. Bij een club als Barcelona, Real Madrid gaat hij het zeker lastiger krijgen. Ook moet er veel gezegd worden dat in topwedstrijden die Salah vaak niet echt doorslaggevend is in de zin van drie punten pakken. Kijk spelers als Messi, Ronaldo en Robben die pakken dure cruciale punten. Bij een Salah heb ik het gevoel dat hij meer voor zichzelf voetbalt ipv het team. Kijk Suarez pakte pas echt punten voor Liverpool net als Bergkamp en Henry. Van dat niveau is Salah nog lang niet man.

5 februari 2018 om 15:30

Wat je zegt toont aan dat je of totaal geen wedstrijden van Liverpool kijkt of geen verstand van hebt. Hoe bedoel slaan geen doorslaggevende rol. Tegen Chelsea 83 minuut de 1-0, dat verdediging het weer laat lopen tot 1-1 kan hij niks doen. Gister ook breek de score in het begin van de wedstrijd en maakt de in de 91 minuut wanneer spelers helemaal op zijn nog een wereld goal in de 91 minuut. Als van dijk geen domme actie maakt pakt hij
Gewoon de punten. Alleen al het feit dat hij op het veld staat zorgt voor dreiging. In alle rote wedstrijden heeft hij dit seizoen gescoord. Chelsea City Tottenham Arsenal Sevilla spartak. Als hij in een team zou zitten die hem nog vrijer laat zonder dat hij zoveel terug moet verdedigen en een team met een fatsoenlijk verdeling kan teams prijzen laten pakken

5 februari 2018 om 14:34

Salah was tot voor het vertrek van Coutinho niet eens de beste bij Liverpool. De Bruyne zit al helemaal op een niveautje hoger. Al heeft die laatste inderdaad minder goals en assists. Verrassend he, voor een centrale middenvelder. Daarom zijn Umtiti en Neuer ook zo overschat. Ze scoren immers nooit...

5 februari 2018 om 14:38

De Bruyne is geen centrale middenvelder, maar een aanvallende middenvelder met creativiteit in huis. De Bruyne was bij Wolfsburg zelfs rechtsbuiten, maar speelt bij Man City als Cam/rechter middenvelder. Niet als CM.

5 februari 2018 om 15:28

Dank je, ik ken de Bruyne best wel. Heb hem bijv. live zijn eerste hattrick zien maken met Genk in Brugge. Bij Wolfsburg speelde hij vooral als klassieke nummer 10, bij City wat lager. Het interesseert me niet of hij op papier als cam staat want in de praktijk speelt hij niet zo.

5 februari 2018 om 16:06

Ik proef hier nogal veel misgunnende uitspraken, jegens Salah. Natuurlijk ga je messi niet vergelijken met Salah, wat prestaties betreft.echter, kan je op dit moment wel stellen, dat Salah heerlijk speelt en zeker qua voetbal minstens zo goed weet te amuseren, als messi dat doet.

Zelfs toen Coutinho er nog was, speelde Salah al geweldig en was zeer beslissend. De Bruyne moet je ook helemaal niet vergelijken met Salah, dat is echt een spelverdeler op de as van het veld voornamelijk.

Ik ben benieuwd hoe we over Salah praten, als hij (plus minus) 3 seizoen lang, ons laat zien dat hij geen 'one season wonder' is in de premier league.

Bij Roma was hij al begonnen met veel scoren en assists geven..dus het lijkt erop dat hij alles behalve een one season wonder gaat worden.

5 februari 2018 om 16:57

Voor mij is Messi de beste aller tijden. Ik vind het ook 1 grote grap dat Ronaldo met Messi vergeleken wordt. En nu zelfs Salah. Kom op zeg.

Ik geef wel toe dat ik Salah vaak messi dingen zie doen. Het lijkt wel alsof hij hem bestudeert heeft om vervolgens Messi's manier van spelen in zijn eigen spel toe te passen. Mooi om te zien, dat zeker. Hij begint ook langzamerhand, na Messi en Robben, mijn favoriete speler te worden. Maar ja, de steekpaasjes van Messi, overzicht, inzicht, het sturen van mede spelersn zijn sublieme en korte bewegingen in hele kleine ruimtes binnen 1 of 2 seconden dat kan echt niemand na doen.

5 februari 2018 om 14:40

Laat Liverpool eerst maar eens een prijs in eigen land winnen voordat je begint over de cup met grote oren. Zover zijn ze echt nog lang niet, ze wisselen goede wedstrijden af met dramatische wedstrijden. Tegen een ploeg als Barca zouden ze helemaal zoek gespeeld worden, ook met alle aankopen die jij noemt. Want dan is het middenveld nog steeds niet goed genoeg, Can gaat waarschijnlijk vertrekken en voor een opvolger moet je ook weer diep in de buidel tasten. Al met al ben je dan 300 mln kwijt en de helft van het Coutinho geld zit al in V Dijk!

5 februari 2018 om 14:41

Keita is de vervanger van Can, dus die vervanger heeft Liverpool al in huis. Wie weet verlengt Can nog wel z'n contract. Dan heb je met Can en Keita als twee Cvm/cm's in huis. Niets is zeker

5 februari 2018 om 14:56

Maar Keita moet het nog gaan laten zien bij Liverpool en in de PL, dus de aanname dat ze er op dat gebied in ieder geval de komende jaren op achteruit zijn gegaan is niet heel gevaarlijk. Daarnaast stond Liverpool met Coutinho en Salah ook niet op plek 1 of 2. Dus er moet echt nog heel wat gebeuren voordat dat wel het geval is. De rest zit ook niet stil!

5 februari 2018 om 14:45

Ff serieus, na je eerste stukje ben ik al opgehouden met lezen..
de beste na Gerrard ooit? Serieus?

Torres, Suarez, Xabi Alonso...
Die waren allemaal minder?

5 februari 2018 om 14:54

Om nog maar te zwijgen over de topspelers van Liverpool ver voor de tijd van Gerrard.

5 februari 2018 om 14:57

Torres is enorm overschat. Hij had een two-seasons wonder bij Liverpool. Als je ziet hij matig hij bij Chelsea was en nu bij Atletico, dan is het gewoon een zeer matige spits die er niets van bakt. Xabi Alonso is een CVM en die zijn sowieso minder waard als aanvallers. Suarez is een spits die zorgt voor doelpunten, maar Salah is een buitenspeler en heeft al meer gescoord dan Suarez na 26 wedstrijden. Salah is nu dus al veel beter dan Suarez. Suarez was alleen in 2013/14 super goed bij Liverpool. Salah is dat al in het eerste seizoen. Salah is na Gerrard gewoon de beste ooit bij Liverpool. Punt uit!

5 februari 2018 om 14:58

Ene Kenny Dalglish kon er ook wel wat van, heeft ook nog weleens wat gewonnen met ze!

5 februari 2018 om 15:00

@zermatt stop ajb eens met dat enorm betweterig gedrag en doen alsof je mening een feit is. Kenny Dalglish ooit zien spelen? Kijk even wat die met de club gewonnen heeft man. En dan zeg je iets over Torres 2 season wonder, wie zegt dat Salah over 3 jaar nog steeds zoveel scoort? Hoe meer je reageert hoe minder serieus we je nemen.

5 februari 2018 om 17:27

Helemaal mee eens Rodg. Salah laat op zijn 26ste voor het eerst waanzinnige dingen zien voor een half jaartje en dan zeggen dat Torres een 2 season wonder is....

5 februari 2018 om 23:27

Ik heb even gechecked, hij is 21 en woorden al 'ooit' , 'buitenaards', 'fenomenaal' is hij en ook ik wel mee opgegroeid. We gebruiken het veelte vaak voor de meest onzinnige dingen als je het grotere plaatje bekijkt, mede dankzij de media met de zero/hero mentaliteit.

Rush, Daglish. Fowler en mijn favoriet Mcmanaman om maar een begin te maken. Die laatste is voor mij pure nostalgie

5 februari 2018 om 14:54

Beter dan De Bruyne vanwege zijn doelpuntenproductie. Wat een vreemde concludering, je weet dat je een aanvaller met een middenvelder vergelijkt?

Daarnaast denk ik niet dat de aankopen die je noemt opeens een Europees topteam van Liverpool gaan maken. Laat ze eerst maar eens wat constanter worden in de eigen competitie.

5 februari 2018 om 15:01

Die inconsistentie komt vooral door zwakke verdediging, keeper en gebrek aan creativiteit bij Liverpool. Als ze dat repareren, worden ze vanzelf weer consistent. Heel simpel. Man City was vorig jaar ook niet consistent. Ze zetten slecht twee nieuwe backs in basis 11 en een nieuwe keeper en ze zijn weer zo consistent als wat. Liverpool kan dus ook makkelijk consistent worden volgend seizoen.

5 februari 2018 om 16:16

Want Sané, De Bruyne en Ederson speelde altijd al zo voor City? Nee, dit seizoen komt niet voort uit het halen van twee nieuwe backs, maar uit het voeren van goed beleid met een visie en een trainer die dat kan overbrengen als geen ander.

Vandaar dat het vorig seizoen niet ineens beter ging, ondanks de komst van een aantal goede spelers. Er komt namelijk meer bij kijken dan het zomaar wegzetten van een paar spelers die het wel goed gedaan hebben bij de vorige club.

5 februari 2018 om 15:06

Volgens mij kan Fekir gemakkelijk mee in Engeland. Die jongen is echt ontzettend goed. Salah één van de beste ooit voor Liverpool... Dat is altijd mogelijk. Maarja er waren zoveel goede spelers bij die club. Recent nog suarez en Torres. Salah moet eerst nog een paar seizoenen top zijn om überhaupt naar hen te komen.

5 februari 2018 om 15:13

Salah is net als robben een one trick pony. Hij kan, wat hij doet, heel goed. Ik denk echter wel dat hij volgend seizoen stuk meer weerstand zal krijgen omdat men hem gewend is. Salah rendeert heel goed in het systeem van Liverpool: geen spel maken en reageren. Zodra ploegen zich gaan ingraven gaat de motor haperen

5 februari 2018 om 15:43

Kijk anders even zijn doelpunten terug voor Liverpool tot nu toe en kom nog eens met het oordeel dat hij goed rendeert in het systeem van Liverpool en dat dat geen spel maken en reageren zou zijn. Ten eerste is het spel van Klopp is niet gebaseerd op reageren, maar op anticiperen. Een belangrijk verschil. Verder heeft Salah twee grote wapens, zijn snelheid en zijn actie naar binnen met links, maar buiten dat laat hij ook zien gewoon technisch begaafd te zijn, een sterke individuele actie te hebben en sterk is in de kleine ruimte. Vooral het aantal doelpunten dat hij gemaakt heeft door zichzelf vrij te spelen in een volle 16 zijn er een flink aantal dit seizoen.

"zodra ploegen zich gaan ingraven gaat de motor haperen"

Dit vind ik ook zo'n dooddoener. Bijna iedere ploeg in welke competitie dan ook heeft moeite met ploegen die zich volledig ingraven en dan hapert het aanvalsspel meer. Iets wat mij ook niet meer dan logisch lijkt. Probleem bij Liverpool is in dat opzicht vooral dat het niet beschikt over de kwaliteiten om een minieme voorsprong vast te houden. 6x dit seizoen een voorsprong weggegeven in het laatste kwartier, waarvan 2x in 90+3/4. Daar staat dan tegenover dat Liverpool ook 2x een voorsprong heeft gepakt in de slotfase, maar dat staat dus niet in verhouding met het weggeven van de voorsprong.

5 februari 2018 om 16:10

Robben is wel een one trick pony met een fantastische dribbel, schot en consistentie. Daarnaast heeft ie een zeer goede voorzet en steekpass en is hij voor een buitenspeler een zeer goede afmaker.

Robben is alleen een one trick pony als je Eurogoals kijkt.

5 februari 2018 om 15:13

Salah is alleen niet gescout door Klopp.. de afdeling scouting heeft Klopp juist moeten overtuigen om Salah te kopen.

5 februari 2018 om 15:27

Wow zermat. Zelden hier op voetbalzone iemand gezien met zo'n rijke fantasie. Salah beter dan de bruyne, Liverpool de cl, ga je lekker verder gap? Even fifa uit je PlayStation halen denk Ik.

5 februari 2018 om 16:02

Salah behoort met gemak tot de top 5 beste spelers samen met De Bruyne, Kane, Agüero en Hazard. Een ieder van deze spelers heeft een eigen specialiteit en daarom niet met elkaar te vergelijken. Waar ik mij het meest aan irriteer is dat mensen spelers met elkaar gaan vergelijken en op elkaar haten. Waarom kunnen we gewoon niet van alle spelers op zich genieten. Het mooiste vind ik van Salah is dat je ziet dat er elk jat en elk seizoen vooruitgang inziet vanaf het moment bij Basel tot nu bij Liverpool. Ik wist nog dat ik 2 jaar geleden zei dat salah beter was dan Sterling en iedereen hier om moest lachen.

5 februari 2018 om 16:03

Je twijfelt of Fekir het niveau van de BPL aankan maar noemt vervolgens Lemar (die het eigenlijk pas 1 seizoen echt heeft laten zien) en Draxler (bankzitter van PSG die bij Wolfsburg al geen hele bepalende rol had). Fekir is echt een stuk verder dan beide heren hoor

5 februari 2018 om 16:11

Onder de eilite schaar ik PSG zeker niet. Speelt in de Franse competitie en is pas alleen heerser sinds de Qatar club is binnen gestapt. Europees nog geen titel in de wacht gesleept. Dus verre van elite. Zelfde geldt eigenlijk voor City. Onder Pep kunnen ze aanhaken. Maar goed dat je veel geld te besteden hebt betekend niet dat je bij de Elite hoort.
De elite zijn de clubs Real Madrid - FC Barcelona - FC Bayern - Juventus. Die staan elk decennia minsten in 3x in de halve finale en 2x in de finale van CL. Weten hun reilen en zeilen al decennia’s zonder grote oliesjeiks draaiende te houden. Weten jeugdspelers voort te brengen en zijn clubs met prijzenkasten die uitpuilen met nationale en internationale prijzen.

5 februari 2018 om 16:14

"als Liverpool nog deze investeringen doet, zie ik ze absoluut mee doen om het kampioenschap volgend seizoen"

Dat is het al heel lang. Next year will be our year. Dat is inmiddels een running gag voor United supporters. Liverpool boekt onder Klopp juist geen progressie. Ze wisselen nog steeds wervelende optredens af met onbegrijpelijk puntenverlies. Ze zijn gewoon weer een spectaculaire net niet ploeg en ook volgend jaar wordt weer niet hun jaar.

Salah na Gerrard de beste van Liverpool ooit noemen is zo'n ridicule uitspraak dat ik er verder maar niet op in ga. Of je moet denken dat Liverpool in de jaren 90 is opgericht?

En natuurlijk gaat Salah wel naar Real als die aankomen, het is immers Real en een voetballer wil het hoogst haalbare en dat is Real en niet Liverpool. En beter dan Debruyne vanwege zijn rendement, tja, ik had dat altijd met Vleminckx, die scoorde veel meer dan Pique, maar toch haalde Barcelona hem en niet Vleminckx.

5 februari 2018 om 16:47

VVD is niet zo geweldig als je denkt.
Lovren en Matip hebben hebben ook samengespeeld voordat VVD kwam en verloren weinig punten.

Sinds VVD in de verdediging staat bij Liverpool verliezen ze punten.
Vergeet de eerste wedstrijd tegen Everton maar, waar hij goed wegkwam, door zelf een doeplunt te maken.

VVD is niet de oplossing voor de zogenaamde defensieve problemen en de Vrij gaan ze sowieso zeker niet halen, na 85 milj voor VVD te hebben betaald.

Ik ben niet onder de indruk wat VVD laat zien bij Liverpool.

De scouts van de topclubs hebben niets voor niets, VVD voorbij laten gaan.

Je schets een wel te optimistische beeld van Liverpool ben ik bang.

5 februari 2018 om 17:05

Beter dan Hazard en De Bruyne? Ik vind Salah echt geweldig en kan van hem genieten, maar vergeet niet dat hij vaak genoeg wedstrijden heeft gehad dat hij na zijn goal niks heeft gedaan. Hazard en KDB doen juist buiten scoren geweldige dingen.

5 februari 2018 om 17:05

Beter dan Hazard en De Bruyne? Ik vind Salah echt geweldig en kan van hem genieten, maar vergeet niet dat hij vaak genoeg wedstrijden heeft gehad dat hij na zijn goal niks heeft gedaan. Hazard en KDB doen juist buiten scoren geweldige dingen.

5 februari 2018 om 17:16

De vergelijking tussen Salah en de Bruyne over hun rendement kan je moeilijk maken. Salah is een aanvaller en de Bruyne is een middenvelder. De Bruyne behoord op dit moment tot de beste middenvelders ter wereld, Salah zie ik nog niet tot de beste aanvallers ter wereld.

5 februari 2018 om 17:54

Jouw beredenering slaat echt kant nog wal... Jij als Liverpool fan moet toch ook weten dat er jongens als Kevin Keegan, Ian Rush, Kenny Dalglish en nog niet zo lang geleden een Xabi Alonso bij Liverpool speelde die zich allemaal seizoenen lang hebben bewezen bij Liverpool.

En om De Bruyne met Salah te vergelijken is helemaal lachwekkend, de een speelt op het middenveld en de ander in de aanval. Omdat Salah meer scoort/assists geeft is hij een betere speler? Niet alles draait om rendement. Jij zegt dus eigenlijk ook dat Fekir beter is als Ronaldo want ja, zijn rendement is nu eenmaal hoger...

En hoezo zou Fekir de BPL misschien niet aankunnen en een Lemar of Draxler wel? Fekir is fysiek behoorlijk sterk, heeft een heerlijke actie in huis en is in staat om een goal te maken. Een van de beste spelers in de Ligue 1 momenteel en ook beter op het moment dan een Draxler (die niet eens een vaste basisplaats heeft) en Lemar. Verder snap ik niet wat Lacazette er mee te maken heeft? Omdat Fekir ook bij Lyon speelt en Lacazette daar speelde? Het zijn toch twee totaal verschillende spelers en als de één het wat lastiger heeft, wat logisch is aangezien heel Arsenal niet draait/draaide en bestaat uit pure middelmaat op een enkeling (zoals Ozil, Wilshere en Ramsey) na (de nieuwe aankopen even weggelaten) wil dat niet betekenen dat de ander dan ook automatisch niet kan slagen.

Salah doet het echt heel goed dit seizoen e deze goal zeker wel wat van een Messi-goal. Ik snap wel waarom Real interesse zou hebben, maar net als Kane zal hij rond de 200 kosten.

Jullie zullen me wel uitkotsen maar ik vind Salah minimaal zo goed als Lionel

5 februari 2018 om 14:18

Dus je vind salah de beste van de wereld (samen met messi)?

5 februari 2018 om 14:22

Dan heb je messi vast nooit zien spelen.

5 februari 2018 om 14:23

Niet uitkotsen, maar vind het wel een gekke uitspraak. Persoonlijk vind ik dat de afgelopen jaren Messi op eenzame hoogte staat. De enige die hem in zijn doelpunten productie kan bijhouden is Ronaldo, maar als je Messi ziet bewegen, dartelen, passen over dat veld: dat is uniek. Wat hij heeft en kan, kan niemand anders.

Salah doet het absoluut goed en het is zeker een koopje voor Liverpool geweest, maar het niveau van Messi ben ik het mee oneens.

5 februari 2018 om 14:43

Hoe kun je iemand die het 1 seizoen goed doet nu vergelijken met iemand die al 12 jaar op wereldniveau speelt en alle records uit de boeken schiet?

Messi scoort, passt en doet dat allemaal op een manier die niemand hem vandaag de dag structureel na doet. Ja die goal van Salah was weergaloos, maar heb je hem ooit zulke passes als Messi zien geven?

5 februari 2018 om 15:19

Hij mag de veters van messi nog niet strikken. Salah is goed, maar de enige die in de buurt komt van Messi is Neymar. Daarna komt Mbappe, daarna de rest.

5 februari 2018 om 16:13

Ga toch weg met je mbappe, ontzettend groot talent dat zeker maar heeft nog heel veel te bewijzen. Kane, Salah, bale, cr, griezmann, cavani en lewandowski, om maar een paar spelers op te noemen die zeker beter zijn dan mbappe op dit moment. Opgenoemde spelers waren op kylians leeftijd nog niet zo ver als hij nu, maar vergeet niet dat zelfs wout weghorst er nog 15 in zou schieten daar in dat elite-team in de matige Franse competitie.

5 februari 2018 om 16:15

Mbappe ? Kom op heel groot talent, echt ... maar bij lange na nog geen Messi. Messi is alleenheerser, heeft ontzettend veel records op zijn naam. Plus een prijzenkast om van te smullen. Individueel ook ontzettend veel prijzen. Wat heeft Mbappe ?

5 februari 2018 om 18:04

Kijk eerst even naar de Ligue 1 voordat je dingen roept. Oké het is niet de sterkste competitie maar vele malen beter/sterker dan de Nederlandse competitie. Woutje Weghorst mag blij dat ie bij AZ speelt want dat is ook echt zijn plafond.

Hij is geweldig dit seizoen, maar ik heb een grote Maar. Hij en Mane kunnen niet constant presteren.

Daar bedoel ik niet meer, dat hij de ene wedstrijd slecht is en de andere wedstrijd goed, want hij is elke wedstrijd gevaarlijk.

Ik bedoel hiermee dat als Salah 10 ballen hoog in de linkerhoek moet schieten er 1 a 2 in de kruising vliegen en de andere 8 alle kanten op gaan en vaak slappe rolletjes zijn. Idem met passing.

Omdat ze (salah en Mane) zo verdomd snel zijn heft dat zich gedeeltelijk op door het aantal kansen, maar het zijn toch wel punten waaraan die twee hard moeten werken.

Het is misschien erg kritisch, maar ik denk dat dit ook gezond is om toch die verbeter punten te blijven zien en aan te kaarten.

5 februari 2018 om 16:17

Wat jij vergeet te vermelden is, dat Salah zijn kansen vaak zelf moet creëren en dan mag je gerust een aantal keren missen, om vervolgens er 2 lekker hoog in de kruising te schieten.

Vergeet niet, dat hij voor zijn teamgenoten ook genoeg kansen creëert, dus wat dat betreft ben jij zeker erg kritisch.

Salah is een speler die niet per se goed in de wedstrijd hoeft te zitten, om zo uit het niets een geweldig doelpunt te maken. Hebben we dat Messi nooit zien doen? jawel hoor, genoeg wedstrijden gezien waarin messi vrijwel onzichtbaar was en dan uit het niets iets geniaals toverde.

Tuurlijk, verbeterpunten hebben ze allemaal, maar laten we vooral genieten van Salah.

5 februari 2018 om 23:20

Nee hoor ik zeg ook dat hij met zijn snelheid genoeg kansen creeert, maar ook genoeg verprutst.

Jij schetst nu alsof er niet van waar is wat ik zeg, maar je noemt Messi daarbij. Messi kan tenminste constant dezelfde bal geven en dat kan Salah gewoonweg (nog) niet. Hoe vaak Mane en hij simpele ballen inleveren en dan zijn het echt simpele ballen, dat moet toch eigenlijk niet kunnen of beter.

Ik ben van mening dat zijn snelheid en aanname heel veel goed maken van zijn passing en schot, maar dan ook erg veel. Je kan niet alles hebben, maar het is super frusterend als je ballen over 5 meter 10x verkeerd ziet gaan en daarna dezelfde persoon een Messiaanse goal ziet maken

Het waren zijn 20e en 21e PL goal! Zou mooi zijn als hij dik over de 30 goals gaat. Vind dit echt een heerlijke speler met een sympathieke karakter, je gunt het hem gwn!

Als Messi zo'n goal maakt wordt ie nauwelijks herhaald. Dat is voor hem net iets moeilijker dan z'n veters strikken. Mo Salah doet het zeer goed, maar is inmiddels denk ik de meest overhypte speler van het moment. Met Messi in de ploeg zou Liverpool wel van Swansea winnen denk ik.

5 februari 2018 om 17:11

Met messi in ploeg verliest barca ook weleens van de laagvliegers. Dont talk trash.

5 februari 2018 om 17:40

Wel beduidend minder vaak dan Liverpool, daarom staan ze ook bovenaan.

5 februari 2018 om 19:07

ik praat dan niet alleen over dit seizoen. en zet dit barca eens in de premier league,dan wil ik nog weleens zien of ze bovenaan staan.

Op de brommer gaat hij iedereen voorbij. Daar heeft hij eigenlijk zijn passeerbewegingen niet eens voor nodig.

OT: Mooie goal, waar zeker een paar gelukkige momenten bij zitten.

Ik ben er zeker van dat Dybala dat ook kan. Een linkspoot oogt altijd spectaculairder.

Wat staat die van Dijk nou te doen op de foto?? Leuk voor Salah dat hij het zo goed doet. Messi is natuurlijk lichtjaren verder, klaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren