Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk: hockeyclub bevestigt uitgaande miljoenentransfer van Feyenoorder

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Marcus Pedersen gaat Feyenoord definitief verlaten voor Sassuolo, zo blijkt uit een bericht dat HC ’s Hertogenbosch Dames 1 deelt via Instagram over zijn vriendin en hockeyster Noor Omrani. “We gaan je missen heldin. Op naar mooie plannen en fantastische avonturen in Italië met Marcus Pedersen. Buon divertimento (Veel plezier, red.)!” Opmerkelijk genoeg hebben de Rotterdammers zelf nog geen melding gemaakt van de uitgaande transfer, die al even in de lucht hangt. Het bericht op de Instagram-pagina van het dameselftal is inmiddels verwijderd.

Zie jij Marcus Pedersen slagen in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Noor Omrani weet niet hoe snel ze met Marcus mee moet, die ligt anders al gauw tussen de dijen van een paar schone Italiaanse dames.

ON: Mooie transfer voor Marcus, het is hem gegund. Feyenoord verdiend er leuk op. Toch ergens jammer dat hij voetbaltechnisch nooit iets meer heeft kunnen betekenen, zijn loopvermogen zijn wel een echt wapen.

Overigens een minder goede transfer mocht Geertruida alsnog gaan denk ik..

21 augustus 2023 om 12:28

Hier was een tijdje geleden geloof ik best wat om te doen, iets met verschil in salaris tussen mannen en vrouwen. Maar blijft wel onhandig. Hockey instagrams worden niet professioneel beheerd, dus waarschijnlijk heeft een teamgenootje van die Omrani dit gewoon online gezet, zonder na te denken over de mogelijke gevolgen.

21 augustus 2023 om 12:32

Welke gevolgen? Dat Pedersen naar Italië ging is al een hele tijd bekend, daar doet deze post van Den Bosch niets aan af. Den Bosch is het ook gewoon verplicht aan haar fans om te melden wanneer een van haar spelers vertrekt.

21 augustus 2023 om 12:35

De instagram pagina's worden vaak beheerd door communicatie persoon binnen het bestuur misschien niet zo handig om meteen te plaatsen voordat feyenoord dit publiek heeft gemaakt,.

21 augustus 2023 om 13:07

@spursfan96 - ben je lid van de Omrani-fanclub, dat je dit nieuws zo stug verdedigt hier? Het is helemaal geen groot probleem, maar even een simpele afstemming had ook gekund. Zeker als ze Pedersen taggen in het bericht.

21 augustus 2023 om 13:21

Heb jij ooit weleens iets proberen af te stemmen met de communicatie of perswoordvoering van Feyenoord? Ik toevallig wel, en ik kan je vertellen dat daar weinig simpels aan is.

21 augustus 2023 om 13:36

En wat maakt het voor Den Bosch precies uit dat Feyenoord dit nog niet bekend heeft gemaakt? Het gaat toch om hun speler?

21 augustus 2023 om 13:38

Nee hoor, vind het alleen onzin dat een hockeyclub zou moeten wachten met het bekend maken van het vertrek van één van haar speelsters omdat haar vriendje bij Feyenoord speelt. Verder nog nooit een wedstrijd van Den Bosch gekeken, en dat staat voorlopig ook niet op de planning.

21 augustus 2023 om 13:40

Omrani verdiend bij Den Bosch maar 300 euro per maand. Ze moet het vooral van de social media hebben qua inkomsten.

21 augustus 2023 om 13:49

Waarom is feyenoord belangrijker dan de hockeyclub? Kan gebeuren toch dit..

21 augustus 2023 om 13:57

Spursfan96, als een deal bekend wordt gemaakt door iemand die niet bij die deal betrokken was, zoals de beheerder van het instagram account van Dames 1 van Den Bosch hockeyteam, dan kan die beheerder nooit zeker weten of die deal 100% rond is. Mogelijk wordt er nog gewacht op een bankgarantie of mist er nog ergens een handtekening of moet een RvC nog akkoord geven (kijk maar naar Ajax). Dat een transactie op zo'n moment publiek wordt kan behoorlijk wat gevolgen hebben. Concurrenten proberen de deal op het laatste moment over te nemen door extra goedkoop een andere speler aan te bieden of supporters reageren emotioneel etc. Daarom willen clubs het liefst niet hun onderhandelingen bekendmaken voordat een deal rond is (alhoewel deze verdomde vaak lekken).

Het vertrek van Omrani had ook aangekondigd kunnen worden op een andere wijze, zonder daarbij duidelijk te maken dat een speler van Feyenoord een transfer maakt. Uiteindelijk moet je ook gewoon eerlijk zijn. Omrani verlaat de club, die daarvoor geen vergoeding ontvangt en wekelijks mag rekenen op (naar mijn verwachting) zo'n 1.000 toeschouwers (merendeel familie of hockeyers die toevallig op de club zijn). Ze maakt geen grote transfer, ze gaat met haar vriend mee naar het buitenland. Die vriend is de spil in een miljoenentransactie en speelde wekelijks (als hij speelde) voor 40.000 man. Het belang van Feyenoord is gewoon veel groter. Het is geen halsmisdrijf ofzo, maar onhandig is het wel.

21 augustus 2023 om 14:06

Goed verwoord, chrissie23.

21 augustus 2023 om 14:28

Maar nogmaals, wat maakt het voor Den Bosch uit dat het belang van Feyenoord groter is? Het is voor Nederland ook van groter belang dat Ajax 20 miljoen doneert aan de voedselbanken, maar die kopen daar een centrale verdediger van. Ik snap best dat het niet in het belang van Feyenoord is dat dit gebeurt, maar ik snap nog steeds niet hoe dat het probleem van Den Bosch is. Al zitten daar wekelijks 10 man op de tribune. Het argument dat de deal nu bekend is maar nog niet definitief rond is is al helemaal kul. Het is al weken bekend dat Pedersen zo goed als zeker naar Italië gaat, daar gaat dit bericht niks aan veranderen. Als er echt nog over dingen moet worden onderhandeld had Omrani denk ik ook nog niet bij de club aangegeven naar Italië te gaan, want dat zou ze dan nog helemaal niet weten.

21 augustus 2023 om 12:36

Volgensmij betekend dat voor ons dat ze weer op de markt komt dat is toch ook niet erg. Onzettend leuke dame vind ik.

21 augustus 2023 om 12:55

Fijn dat je direct duidelijk maakt hoe onderontwikkeld je brein is als dit het eerste is waar jij aan denkt.

21 augustus 2023 om 13:21

Fijn dat je direct duidelijk maakt hoe onderontwikkeld je brein is als je niet de kwinkslag kunt herkennen in mijn opmerking.

21 augustus 2023 om 13:32

Als een goede opvoeding en een beetje fatsoen voor jou onderontwikkeling is, dan is het nog erger met je gesteld dan ik al vreesde. Maar sommige zijn gewoon hopeloos en niet meer te redden. Jij lijkt mij daar het prototype van!

21 augustus 2023 om 13:37

Schaam je Feyenoord01 dat je wat simpele mannenpraat hier op een voetbalforum durft te spuien! Wel jammer dat ik dan weer geleerd heb een onderontwikkeltdbrein te hebben. Oh nee, ik ben gewoon niet zo'n zure zeikerd als hierboven.

21 augustus 2023 om 13:39

Prem, je bent op het verkeerde account ingelogd.

21 augustus 2023 om 20:01

PaulR_1982, doe niet zo gevoelig joh. Ik weet het, het is 2023 en die grap was een giftige-mannen-grap maar mogen wij mannen een periode van aanpassing betrachten of moet het pats boem deugen zijn? Onfatsoenlijk, beledigend of wat dan ook was de grap niet dus ik zie het probleem niet. Maar ik beloof dat de meeste mannen vanaf 2025 super veel rekening zullen houden met een ieders gevoelens en gedachten en die van de mensen die menen op te moeten komen voor andere mensen die niet eens van hun bestaan weten. On: Gaat zij in Italië professioneel kunnen hockeyen? Ze is international, toch? En volgens mij is NL best wel goed dus dan zal ze daar wel aan de bak kunnen, lijkt me.

21 augustus 2023 om 21:42

Ah, dus omdat het een periode van aanpassing betreft (die bij de ene kennelijk wat minder voorspoedig verloopt dan bij de ander) mogen we nergens meer iets over zeggen? Dan gaan de vrouwen nog 2 zware jaren te gemoet.

Volgens mij is het helemaal niet zo moeilijk om een beetje fatsoenlijk te zijn en enigszins rekening te houden met andere/het andere geslacht.

En waarom zou ze in Italië verplicht professioneel hockey moeten kunnen spelen? Dat kan ze namelijk in Nederland ook niet. Anders had ze voor haar topsport-prestaties wel meer dan 300 euro per maand gekregen denk je niet?

21 augustus 2023 om 13:05

Wat is dit nou weer voor rare opmerking? Het aantal vrouwonvriendelijke opmerkingen hier op VZ lijkt eerder te groeien, dan minder te worden.

21 augustus 2023 om 13:24

Joh stel je niet zo aan zeg. Niks vrouwonvriendelijk aan.. maar denk jij dat Marcus in celibaat gaat leven in Italië als zijn dame niet meegaat.

Het is toch logisch dat Noor meer gaat. Ze zijn verliefd op elkaar en itt Pedersen verdient Omrani amper wat (300 euro aan salaris bij Den Bosch). Ze moet het vooral hebben van de 'socials'. Nou, dan zit ze in Italië toch gebakken.

Leuk koppeltje, het is ze gegund.

21 augustus 2023 om 13:29

Kunnen tegenwoordig ook niet meer tegen een grapje hè. Mietjes cultuur hier in Nederland

21 augustus 2023 om 13:41

@tilburg013: Dit heeft niet met mietjes cultuur te maken. Maar gewoon vrouwonvriendelijk gedrag. En daar kan jij als domme lul misschien niet mee te maken hebben, maar vrouwen hebben hier dagelijks mee te maken.

En @feyenoord01: Dus als jij eventjes je eigen vrouw (als je die hebt) niet in de buurt hebt, dan ga jij direct vreemd met een andere vrouw? Want dat is wat Pedersen volgens jou gaat doen toch? Uit jouw tekst is duidelijk te merken dat jij met je lul denkt en alleen waarde ziet in geld. En wat is er mis mee dat ze haar geld verdient met haar 'socials'? Bovendien moet ze wellicht meer doen voor die 300 euro per maand dan haar vriend, die heel veel geld verdient.

21 augustus 2023 om 13:49

Ik stel toch nergens dat Noor Omrani niks doet voor haar geld? Of dat socials minderwaardig zijn? Dat is gewoon een feit dat ze zelf heeft aangegeven.

En nee, als mijn vrouw niet in de buurt is ga ik niet vreemd..


Bovendien is er niks vrouwonvriendelijk aan mijn opmerking. Eerder manonvriendelijk, gezien ik Pedersen dan eerder als een Bonobo-aap voorspiegel. Wat is er in jouw ogen vrouwonvriendelijk aan?


Maar neem het leven vooral niet te serieus, probeer te genieten. Het helpt, echt waar!

21 augustus 2023 om 14:17

Dat jij er vanuit gaat dat elke vrouw haar benen opent wanneer een (rijke) man ergens zin in hebt vind ik niet heel vleiend voor vrouwen. Ook het feit dat jij er maar even vanuit gaat dat Pedersen zijn vrouw bedriegt wanneer ze even niet in de buurt is vind ik niet een heel vrouwvriendelijke gedachten. Uit het feit dat je dit zegt lijkt het me niet meer dan logisch om de conclusie te trekken dat dit ook jouw daden zouden zijn als jij in een vergelijkbare situatie zat.

En jij hoeft mij geen levenslessen te geven hoor. Ik neem het leven op mijn manier en daar valt genoeg in te genieten. Alleen stuit ik soms op dingen die niet door de beugel kunnen.

21 augustus 2023 om 18:44

Dat Pederson zijn vrouw zou bedriegen als zij er niet is, is volgens jouw vrouw onvriendelijk? Man onvriendelijk dan toch? Want er wordt vanuit gegaan dat elke man zijn vrouw bedriegt als hij naar het buitenland gaat? Het is maar net welk perspectief je pakt, die van jou is in ieder geval duidelijk. Hij maakt een grapje, overigens zijn er genoeg vrouwen die dat wel willen doen voor een voetballer met geld. Jij hebt het gelijk weer over iedereen terwijl dat nergens gezegd wordt.

21 augustus 2023 om 13:58

Dan moet de beste dame van hele goede huize komen wil ik haar verkiezen boven Noor Omrani.

Dit is grappig. Leuk dat iemand die verbanden legt. Ik zou bijvoorbeeld echt niet weten wie met wie gaat.

21 augustus 2023 om 12:55

Het verband is best makkelijk te leggen, aangezien Pedersen bij naam wordt genoemd in het bericht

Sociale media anno 2023. Alles snel op "Feesboek" gooien.Denk dat dit meer onwetendheid is, maar even logisch nadenken dat had wel gemogen van deze hockeyclub. Zeker als ze Pedersen taggen in het bericht.

21 augustus 2023 om 12:31

Hoezo? Het is toch niet het probleem van Den Bosch dat dit nu uitkomt? Is ook niet zo alsof ze vaak zaken met Feyenoord doen en dus een goede band oid moeten onderhouden. Als zij van Omrani te horen hebben gekregen dat ze vertrekt omdat ze met haar vriend naar Italië gaat is er niks mis mee dat gewoon te melden, dat zijn ze hun fans nou eenmaal verschuldigd.

21 augustus 2023 om 12:57

@spursfan96 - Ze refereren toch aan Pedersen naar Italië en zetten zijn @marcuspedersen er zelfs neer. Dat is wat anders dan alleen afscheid nemen van hun eigen speelster. Even contact zoeken met Feyenoord en het samen bekendmaken had ook gekund als je het op deze vorm wil neerzetten.

21 augustus 2023 om 13:41

Er gaan in de caption welgeteld 3 woorden over Marcus Pedersen, en dan reken ik voornaam en achternaam nog apart (want in de @ is het gewoon één woord). Even contact zoeken met Feyenoord klinkt ook wel heel makkelijk, maar dat is het niet, en ik snap best dat Den Bosch daar geen zin in heeft. Daarnaast levert het Den Bosch ook niks op om te wachten op Feyenoord, dus zie ik niet in waarom ze dat zouden doen. Denk jij dat Feyenoord ook had gewacht op de bekendmaking van Den Bosch voordat ze het vertrek van Pedersen aan zouden kondigen?

21 augustus 2023 om 14:07

Lees even de reactie van chrissie23 hierboven. Perfect verwoord.

Zonder verwijzing naar Pedersen had een betere oplossing geweest.

21 augustus 2023 om 14:30

Gelezen, ben het er niet mee eens. Mooi verhaal over hoe het belang van Feyenoord groter is dan dat van Den Bosch, maar nog steeds geen enkele reden waarom dat Den Bosch iets uit zou moeten maken.

21 augustus 2023 om 12:44

Misschien kan jij beter even logisch nadenken. Een Hockeyteam meldt dat er een eigen speler vertrekt naar het buitenland, dat recht hebben ze toch gewoon?

21 augustus 2023 om 13:00

Ze verwijzen naar de @ van Pedersen. Je ziet dat KuipTalk dit al op heeft gepikt. Zie je het verband niet? De verwijzing hadden ze achterwege kunnen laten.Zeg ik ergens dat ze recht niet hebben? Het had ook even afgestemd kunnen worden.

21 augustus 2023 om 13:38

Ach ja ze maakt geen transfer naar een andere hockeyclub hè. Enige reden dat ze weggaat is omdat haar vriendje vertrekt. Misschien even wachten tot de club dit bekend maakt?

21 augustus 2023 om 13:47

@tilburg013: Is dit serieus jouw gedachte? Deze vrouw is vorig jaar met Jong Oranje wereldkampioen geworden. Denk je serieus dat ze in Italië geen hockey spelen of dat deze vrouw zo simpel is dat ze in Italië alleen maar op de bank mooi gaat zitten wezen?

Je maakt nogmaals duidelijk dat jij vrouwen niet heel erg serieus neemt en voor vol aan ziet.

21 augustus 2023 om 19:42

Nou Paul je kan wel de moraalridder uithangen maar hockey in Italië stelt echt geen reet voor. Zou me inderdaad niks verbazen als ze dat niet gaat doen in Italië, en zich focust op haar online leven en dat we d'r wat meer op TV gaan zien (de Expeditie Robinson's van deze wereld)

Den Bosch is sneller dan 1908, VI en het AD. Ze hebben een primeur te pakken

Hockey is toch niet echt een ding in Italie? Iemand enig idee of ze daar aan de slag kan

21 augustus 2023 om 12:52

Was ook mijn vraag. Ik dacht dat ze in jong oranje had gezeten maar dat ze geen A international is. Dus dit kan weleens einde carrière zijn voor haar. Volgens mij staat het Italiaanse hockey inderdaad niet heel hoog in aanzien.

21 augustus 2023 om 12:54

Hockey is niet zo groot in Italie. Ze zal vast ergens aan de slag kunnen, maar goed voor haar carriere is het niet. Sassuolo ligt ook vlakbij Bologna, dus het is ook niet praktisch om in Frankrijk te gaan hockeyen.

21 augustus 2023 om 12:54

Hockey is geen grote, populaire sport zoals het hier in Nederland is. Wel heeft het een professionele competitie, maar dat stelt niet veel voor. Qua niveau gaat ze er op achteruit ten opzichte van de Nederlandse competitie, die wel tot een van de beste ter wereld hoort

21 augustus 2023 om 14:09

Zou dan toch wel erg zuur zijn als ze uit elkaar zouden gaan.
Hockey carrière kapot.

Flinke stap hoor samen in het buitenland wonen, maar zij kan wel wat dus gaat daar niet stilzitten.
Der vriend gaat daar ook niet spelen denk ik eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren