Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot spreekt niet over transfers, maar kondigt terugkeer sleutelspeler aan

Laatste update:

Arne Slot verwacht dat Gernot Trauner komende zondag inzetbaar is tijdens de stadsderby tussen Sparta en Feyenoord, zo zegt de trainer van de regerend landskampioen vrijdagmiddag tijdens de voorbereidende persconferentie op het uitduel in Spangen. De technische staf van Feyenoord neemt in de komende dagen het besluit of de 31-jarige Oostenrijker kan starten tegen Sparta. Trauner is al sinds april uit de roulatie met een knieblessure. Nu Marcus Pedersen naar Sassuolo lijkt te vertrekken is zijn terugkeer een flinke opsteker voor Slot.

Trauner heeft de groepstrainingen deze week goed doorstaan, waardoor hij in ieder geval deel kan uitmaken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. “Ik verwacht dat Gernot bij de selectie zal zitten zondag”, aldus Slot. “Hij heeft twee weken meegetraind. Als hij er zaterdag ook goed doorheen komt, zal hij bij selectie zitten. Of hij fit genoeg is om te starten, moeten we beoordelen met elkaar.”

Door het naderende vertrek van Pedersen en de schorsing van Bart Nieuwkoop lijkt het erop dat Lutsharel Geertruida als rechtsback gaat aantreden tegen Sparta, de club waar hij tussen 2009 en 2012 in de jeugdopleiding speelde. Toch wil Slot niet onthullen of Pedersen zondag nog bij de wedstrijdselectie zit. “Pedersen is nog niet definitief weg, maar het is duidelijk dat er wat zaken rondom hem spelen. Ik heb hem vanmorgen nog gezien op het trainingscomplex.” Indien Geertruida op de rechtsbackpositie start, komt er centraal achterin een plek vrij voor Trauner of Thomas Beelen. Laatstgenoemde viel in het thuisduel met Fortuna Sittard (0-0) afgelopen zondag uitstekend in.

Ook Slot is tevreden over de inbreng van Beelen. “Hij heeft in de afgelopen wedstrijd met zijn invalbeurt aangetoond dat het talent dat ze zagen bij Zwolle, ook in deze zestig minuten bevestigd is. Talent heeft vaak meer dan één wedstrijd nodig om te bevestigen dat wij dat goed hebben gezien, maar hij kan met een heel goed gevoel terugkijken op die wedstrijd.” Mogelijk komt er zondag op Het Kasteel weer een plek op de bank vrij voor Neraysho Kasanwirjo. De Amsterdammer werd tegen Fortuna niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Slot.

Moet Slot zondag direct een beroep doen op Trauner?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zondag gewoon met Beelen spelen. Trauner rustig brengen zodat die straks niet weer eruit ligt.
Ik ben benieuwd zondag want afgelopen week was toch vrij teleurstellend.

18 augustus 2023 om 15:20

Je wil Trauner nu inderdaad heel houden, straks gewoon weer een centrum met Trauner en Hancko, Geert op rechtsback.Dan staat het verdedigend als een huis achterin.

18 augustus 2023 om 16:11

Het voornaamste gevaar van Sparta is een kopsterke spits, wie daar goed op kan spelen zou ik opstellen.

Ik denk dat je met Beelen een prima vervanger hebt om tegen Sparta aan te treden. Het is alleen absoluut niet de gewenste verdediger in de topwedstrijden of in de Champions League. Maar wat niet is, kan nog komen. Hij redde in ieder geval een punt afgelopen zondag voor Feyenoord.

18 augustus 2023 om 15:29

Tsja hij redde inderdaad een punt door de bal van de lijn te halen maar de tegenaanval begon ook bij hem. Hij gaf namelijk geertruida een waardeloze bal in de dekking. Tuurlijk Bijlow moet niet op zijn snuitert vallen maar de counter begon bij Beelen.

18 augustus 2023 om 16:39

Daarnaast ook niet vergeten dat Beelen ook heel eenvoudig door Gladon werd uitgekapt en daardoor ook gewoon een 100% kans kreeg om te scoren. Dat zijn twee fouten die gewoon in een tegen doelpunt hadden kunnen eindigen. Beelen heeft potentie, maar moet nog flink wat leren

Heb vanaf het begin af aan gezegd Beelen is een groter talent dan van der Belt en aan Beelen gaat Feyenoord ook veel meer plezier beleven.
Deze jongen is sterk, snel en rustig aan de bal. Als hij zaterdag nog bij Zwolle had gespeeld hadden we 1-0 gewonnen want dan waren die goals van sparta niet gevallen.

Ik zou voor Beelen gaan. dan kan je Trauner rustig brengen na zijn langdurige blessure.
Heeft beelen na afgelopen week en zijn voorbereiding ook verdiend.

Ik zou niet veel risico met hem nemen nog. Wel onhandig dat Nieuwkoop geschorst is.

OT: 1908 meldt ook dat Idrissi rond is. Kreeg al boze appjes van vrienden, die hem als dissonant zagen in het mooie seizoen vorig jaar.

Niets ten nadele van Beelen, ik ken hem nog niet zo goed, maar Sparta is een lastige tegenstander en ik zou dus altijd met de sterkst mogelijke opstelling beginnen, en dus met Trauner erin. Ze kunnen zich in de tweede wedstrijd niet opnieuw puntverlies veroorlovem. Als zij denken dat Trauner er klaar voor is, dan is hij er klaar voor. En als de wedstrijd goed verloopt, kun je hem altijd nog eventueel wat vroeger naar de kant halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren