Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ook tijdens mijn vakantie merkte ik wat voor impact Ajax heeft’

Laatste update:

Na een half jaar acclimatiseren is Daley Sinkgraven inmiddels volledig gewend bij Ajax. De twintigjarige middenvelder heeft inmiddels ondervonden dat hij als speler van de club uit Amsterdam meer herkend wordt. Voorheen werd de ex-speler van sc Heerenveen alleen in Friesland geregeld herkend, nu is dat volledig anders.

/

“Ook tijdens mijn vakantie merkte ik wat voor impact Ajax heeft. Overal waar je komt, kennen ze je. Ajax heeft echt een wereldwijde uitstraling, zo heb ik inmiddels ondervonden”, zo vertelt Sinkgraven via de officiële kanalen van Ajax. De middenvelder had de voorbije maanden nodig om te kunnen wennen aan zijn nieuwe club. “Ik ben iemand die eerst altijd een beetje afwacht en zijn plek moet vinden. Dat heb ik tijdens de tweede seizoenshelft gedaan. Vanaf nu kan ik me helemaal honderd procent op voetbal focussen.”

Sinkgraven weet dat hij er dit seizoen vanaf dag één moet staan: zeker op het middenveld heeft Frank de Boer veel opties. “Het ligt aan jezelf of hij voor jou kiest. En niet aan iemand anders. Het houdt je continu scherp. Ik moet laten zien dat ik in de basis hoor.” Ajax wil komend seizoen een aanvallendere speelstijl hanteren. Spelen met een ‘10’ is gunstig voor Sinkgraven. “Als aanvallende middenvelder kan ik daardoor vaker beslissend zijn met een steekpass. Ik krijg daardoor meer kansen om me te onderscheiden.”

Daley Sinkgraven hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff, wat ik genoten van deze jongen tegen Wolfsburg!

Ik vond het overbodig om hem in de winter te kopen, maar het halfjaar acclimatiseren heeft hem duidelijk goed gedaan. Wat speelde hij met lef en bravoure, en bovendien heeft hij een geweldige crosspass en inzicht/overzicht.

Tete is in mijn ogen, de vaak half ingrijpende jonge juffrouw Van Rhijn voorbijgestreefd. Hij is aanvallend minder dan Ricardo, maar verdedigend zoveel sterker. Die tackel verraadde zijn drang, om door niemand gepasseerd te worden.

De vele concurrentie houdt elkaar duidelijk op scherp, en met die lange Fransman is er een Afrikaanse leeuw die fysiek sterk is en een bal aardig vast/bij zich kan houden.

Kan niet wachten tot het seizoen begint.............

19 juli 2015 om 07:24

Helemaal mee eens!!

19 juli 2015 om 08:46

Ik heb zo'n voorgevoel dat veel van wat de Boer altijd al voor ogen had er in de loop van dit seizoen uit gaat komen. En dan mogen heel wat mensen hun mond spoelen. Ze vergeten te makkelijk dat het een hels karwei is, iedereen wijst naar het eigen vermogen alsof dat grotendeels op zou mogen aan nieuwe spelers. En intussen doe je het met ieder jaar een minder team omdat je sterren continue vertrekken, en wordt aangevuld met groene spelertjes. Ookal pak je elk jaar de titel, de verwende supporters vindt het spel niet aantrekkelijk en als je dan eens naast de schaal grijpt raakt de stront de ventilator pas goed - worden jij en je staf direct voor veel trouwe Ajacieden uitgekotst.

Maar zoals de Boer zelf vaak aangaf was in zijn opzet 'de 6' de sleutelpositie. In de jaren dat Ajax kampioen werd begon het doorgaans stroef, omdat de juiste man niet op 6 stond - vaak door blessures van Boilesen. Zodra dat wel zo was (anita en Blind) ging alles soepel draaien en ontstonden er mooie dingen. Lukte dat niet (schone, Janssen, Klaassen) dan moest er een plan B komen en dat was er niet, met alle gevolgen vandien.

Nu wordt het anders. Nu zijn echt voor het eerste alle belangrijke spelers (en trainer,
!) gebleven, bewust tijdens het rampseizoen zo afgesproken - mooi gebaar van loyaliteit. Uiteraard heb je altijd Raiola in de buurt die het tijd vind dat iemand uit zijn stal een stap gaat maken, maar feitelijk blijft de selectie in tact. Daarmee heb je een ongekende voorsprong op voorgaande seizoenen. Als topversterkingen heb je Gudelj en Sinkgraven, Heitinga als nuttige toevoeging al was het maar voor de focus en ervaring. Of die aanvallers wat toevoegen moet nog maar blijken. In elk geval is El Ghazi een jaar verder en hoef je De allesvertragende Schone niet meer in de basis te zetten. Maar die twee middenvelders worden doorslaggevend, omdat dit gaat betekenen dat je 1: opties krijgt in je strijdwijze (volle bak dynamiek & power met Klaassen, Bazoer en Gudelj, of de finesse van Sinkgraven. En 2: niet meer halfbakken noodoplossingen als Andersen en Serero hoeft in te zetten (serero er altijd bijhouden als 12e man, Andersen uitzwaaien). Wedstrijden win je op het middenveld en dat lijkt nu stevig in balans, als niet iedereen tegelijk geblesseerd raakt. Dit gaat meer kansen opleveren voor de aanvallers en de verdediging was al de minst gepasseerde.

Of ze kampioen worden weet niemand, maar ik denk dat de spelers dit jaar in elk geval gaan zorgen dat de trainer de absolute toptransfer krijgt die hij 100% verdient. Nederland zal zien dat De Boer altijd het mooie spel voor ogen had dat hij als voetballer zelf ook speelde. En ik vermoed dat Sinkgraven daarin een heel belangrijke rol gaat spelen.

19 juli 2015 om 09:10

Het mooie spel? Sorry hoor maar het voetbal van Ajax is onder de Boer in zijn geheel niet om aan te gluren geweest. Ook niet in de kampioen jaren. Ik vind de Boer een goede trainer, veel beter dan Cocu bijvoorbeeld maar ik betwijfel dat Ajax komend seizoen dat voetbal op de mat gaat leggen waar jij het over hebt. Gewoonweg omdat ik de selectie van Ajax niet goed genoeg vind. Ik als Psver was vroeger altijd onder de indruk van de selectie van Ajax, maar dat heb ik de laatste jaren helemaal niet meer. Ik zou niet weten welke speler ik graag bij PSV zou zien op Cillissen na.

19 juli 2015 om 09:12

Eens als het gaat over het middenveld. Ik denk echter dat we ook naar de verdediging en aanval moeten kijken. Ik moet nog zien of de verdediging er echt sterker van is geworden. Dijks en Heitinga zijn geen zekerheidjes. Daarbij is de kans aanwezig dat Cillessen vertrekt en dan heb je toch een probleem. Voorin heeft niemand wat laten zien. Fischer komt terug, Milik was zeer wisselvallig en El Ghazi was ook grillig. Younes en Sanogo weten we te weinig van. Het is van groot belang dat deze spelers meer creativiteit en doelpunten gaan brengen.

19 juli 2015 om 09:17

Het is tekenent voor de huidige situatie bij Ajax dat de meesten Ajacieden het er over eens zijn dat als de keeper vertrekt Ajax een probleem heeft. Een topclub als Ajax die aanvallend zijn gloriejaren heeft gekend moet verre van afhankelijk zijn van een keeper, hoe goed deze ook is.

19 juli 2015 om 09:22

@ Panerai

Dat is erg overdreven. Het middenveld van Ajax is in mijn ogen veelzijdiger dan dat van PSV. Liever Klaassen en Sinkgraven dan Propper en Maher. Voorin is het bij beide elftallen afwachten, behalve met Luuk de Jong. Achterin heeft Ajax een betere keeper en centrum, Psv betere backs, maar niet in de breedte. Ik denk dat dus veel zal afhangen van wat beide aanvallen dadelijk kunnen.

19 juli 2015 om 09:23

Exact @Hen_nie; het grote vraagteken is nog onze aanval. Milik is nog niet de goalgetter en aanspeelpunt zoals verwacht. En Fischer is een uitstekende speler, alleen meer een 10 dan linksbuiten. Als linksbuiten loopt hij de ruimtes dicht. Daarom moeten we wellicht meer verwachten van Younes en Sanogo.

19 juli 2015 om 09:27

Ik ben het met hennie eens. Verdedigend zijn er twijfelgevallen en aanvallend ook. Ik begrijp niet dat Ajax geen ervaren, gelouterde spits gekocht heeft. Dat had volgens mij echt een verschil kunnen maken. Sanogo is geen zekerheidje... Dit vind ik echt een gemiste kans. Een nieuwe Pantelic had ons echt kunnen helpen.

19 juli 2015 om 09:33

Panerai, complete onzin. Cillissen is belangrijk, zelfs zeer belangrijk, omdat hij vorig seizoen aantoonde dat hij punten voor Ajax kon pakken. Voor mij was de Ajax keeper vorig jaar de beste speler en daarom wil ik hem niet kwijt.

Voor het aankomende seizoen. We beginnen weer helemaal op nieuw, ook jou club. PSV heeft veel nieuwe spelers, en Cocu mag lekker gaan puzzelen met al die nieuwe spelers. Ajax daar in tegen heeft bijna niemand laten vertrekken, de belangrijkste spelers zijn (nog) gebleven. Het middenveld heeft absoluut niet minder potentie dan die van jou club. Met Cillissen erbij is Ajax ook achterin niet minder (alhoewel ik meer kwaliteit had willen zien) en aanvallend zullen we het ook nog maar moeten zien of PSV zo veel beter zal zijn.

Ik ben van mening dat een middenveld van Sinkgraven, Bazoer/gudelj, Klaassen Ajax weer kampioen kan maken.

19 juli 2015 om 09:38

Ben het bijna volledig met je eens, behalve schone, die mag dan iets vertragen, maar was altijd de man met de gevaarlijke vrije trap, nog steeds. Van rhijn en sinkgraven heeft deze ook wel, maar niet zoals schone deze heeft.

19 juli 2015 om 09:39

Ik denk dat De Boer heel erg gaat profiteren van de komst van Trustfull.

19 juli 2015 om 10:00

Je trekt een woordje uit zijn context en hebt weer wat om tegenaan te schoppen. Knap!

Maar als je goed kijkt staat er 'mooie spel dat hij voor ogen had' en die toevoeging is heel bewust. Inderdaad, het spel was onder De Boer vaak niet om over naar huis te schrijven, Ajax heeft kwalitatief zelden het vermogen gehad om dat beoogde spel uit te voeren. De Boer heeft echter een waanzinnige prestatie geleverd door met beperkte investeringen steeds toch een kampioenselftsl neer te zetten. Essentieel zoals gezegd, was daarbij de juiste man 'op 6'. Vaak was die er ruim een half seizoen niet, omdat ze dan linksback gaten moesten vullen, die tweede seizoenshelft ging het er echter vaker gesmeerd en aantrekkelijk uitzien.

Maar ging het eens wel zoals De Boer steeds predikte met veel beweging, hoog tempo, positiewisselingen, diepgang, 1x raken, zoals tegen Barcelona, dan was het ook oogstrelend. Helaas vergde dat 1: een bizarre motivatie die er tegen NEC niet was en 2: een tegenstander die niet kwam om niet te verliezen.

De Boer heeft goed aangevoeld dat Ajax geen PEC Zwolle is, dat altijd leuk en frivool mag spelen omdat het weinig uitmaakt of er nou met 4-0 wordt gewonnen, of met 4-0 wordt verloren. Resultaat is toch nog net even belangrijker en als je niet de kwaliteiten hebt moet je misschien behoudender keuzes maken.

Ik weet 100% zeker dat je niet in staat bent om in te schatten waartoe de huidige selectie op termijn in staat is. Vergelijk het met 2002, toen was je vast niet onder de indruk van Ajax met al die broekies. In 2004 zag je de groep heel anders.

Ik zie nu een middenveld bij Ajax dat de top kan halen.

19 juli 2015 om 10:06

Bazoer? xD

19 juli 2015 om 10:11

Je haalt me de woorden uit de mond World.

19 juli 2015 om 10:26

Ik ben vrijdag geweest naar de wedstrijd tegen Wolfsburg. En het zag er al veel beter uit als afgelopen seizoen. Mooie combinatie's leuke actie's van spelers. Genoeg kansen gecreëerd. En door veel wedstrijden te spelen met elkaar kan dat alleen maar groeien. Ik denk dat we het spel wat wij willen zien als supporters ook gaan krijgen dit seizoen.

19 juli 2015 om 10:30

Volgens mij is iedereen hier het erover eens dat Ajax een goed middenveld heeft. Echter wil ik dan niet direct concluderen dat Ajax sowieso weer in staat is de titel te kunnen pakken. Het middenveld van PSV is ook goed met Guardado, Maher, Propper en Pereiro. Feyenoord heeft ook een goed middenveld met El Ahmadi, Toornstra, Vejinovic en Vilhena. Alle drie de topclubs hebben de beschikking over minimaal 4 goede middenvelders. Ik denk daarom dat het komend seizoen van andere linies gaat afhangen. Kijkend naar de andere linies heeft Ajax met Cillessen een uitstekende keeper, maar hij kan zomaar nog verkocht worden en Feyenoord heeft twee goede keepers.. Ajax kan hier zomaar een achterstand hebben ten opzichte van de twee concurrenten als Cillessen vertrekt, blijft hij dan heeft Ajax een voorsprong. Verdedigend vind ik alle drie de clubs redelijk gelijkwaardig. PSV heeft de betere backs, Feyenoord heeft een uitstekend jong centrum en Ajax is in die linie over het algemeen gemiddeld ten opzichte van die clubs, maar heeft in de breedte een voorsprong. Dat jongens als Van Rhijn, Heitinga, Boilesen en Van der Hoorn reserve lijken te worden geeft aan dat Ajax in de breedte gewoon een voorsprong heeft. Aanvallend gezien heeft PSV een voorsprong door Luuk de Jong en ik vind dat Feyenoord misschien ook wel een voorsprong heeft door Kuijt. Bij Ajax ontbreekt een echte aanvalsleider. Dat vind ik dus een groot minpunt. Ik denk daarom ook dat dit bepalend is komend seizoen en dus dat PSV de beste papieren heeft.

19 juli 2015 om 10:31

Ajax moet iemand halen die jongens als El Ghazi en Fischer in toon kan houden. Iemand die tegen ze zegt dat ze niet zo vaak voor eigen succes moeten gaan of acties te ver doorvoeren... Iemand die voorop gaat. Het hoeft van mij geen geweldenaar te zijn, maar nogmaals; iemand als Pantelic zou perfect zijn. Cardozo zou ook perfect zijn, maar ik verwacht dat hij onhaalbaar is. Een of twee niveautjes lager moet echter wel iets rondlopen dat die rol kan invullen. Zoiets gaat in mijn ogen het verschil maken komend seizoen. Ajax moet een spits halen met routine, want Ajax kan nog zo leuk spelen komend seizoen, maar een baas in de spits is gewoon nodig. Dat kan een club zo'n boost geven. Kijk naar Guidetti, Bony, Luuk de Jong en Pelle bij hun clubs in Nederland.. Een goede spits tilt een ploeg naar een hoger niveau en dat ontbreekt nog.. Ajax gokt nu op Milik voor die rol en wellicht groeit hij daarin, maar iemand achter de hand hebben waar echt op gerekend kan worden (dus niet Sanogo) lijkt mij ontzettend belangrijk. Iemand als Olic, Lissandro Lopez, Cardozo, Pizarro, Kuranyi, Defoe, Keane.. Een ouwe rot.

19 juli 2015 om 10:33

Jolie, het voetbal was inderdaad beter. Het was fris, snel en gericht op aanvallen. Heel anders dan vorig seizoen, waarin het vooral ging om het controleren van de wedstrijd.

19 juli 2015 om 10:36

De hoop is er. Geen gearriveerde spelersgroep, maar wel een die barst van de potentie. Zolang het aantal blessures beperkt blijft en geen aanspraak hoeft te worden gedaan op slappe spelers als Boilesen en Andersen, ziet het er veelbelovend uit. Dan blijven de enige tegenvallers t.o.v. vorig jaar de zwarte rugnummers en lelijke uitshirts. En daarmee is goed te leven.

19 juli 2015 om 10:43

Mandedios. Super leuk en positief verhaal en realistische kijk op het Nederlandse voetbal. Je moet een clubexpertverhaal gaan schrijven. Ik wordt zo moe van "die is beter dan die" en "psv heeft beter ingekocht" verhalen. Met alle respect: panerai begint er in zin 1 alweer over. Laten we gewoon afwachten want niemand weet hoe de nieuwe spelers gaan presteren. Niemand weet ook wie er op dit moment beter voorstaat. Glazenbollen bestaan niet.

19 juli 2015 om 10:52

Ik droom met je mee, nu kunnen we misschien wel een keer kampioen worden door de kwaliteit in het team, in plaats van de slechte concurrentie de afgelopen jaren.

19 juli 2015 om 11:05

Onzin Wally.. Natuurlijk kan men op basis van wat er in de transferperiode bij clubs gebeurd een inschatting maken. Niemand heeft een glazen bol, dat klopt, maar het is niet raar dat mensen hierover discussieren.

19 juli 2015 om 11:30

Of van klaassen bogarde, die kan ook in de spits en Menig zie ik ook wel stappen maken net als Muric.

19 juli 2015 om 11:31

Klopt, was een leuke pot. Wat veel mensen echter vergeten is dat Ajax altijd evenals Barcelona dat had en Bayern (momenteel erg te vergelijken met Ajax jaren 70 en Ajax begin jaren 90) beide niet in 1 keer een super formatie er hadden staan en niet altijd even goed voetbalde. Kan zelfs wedstrijden van Barcelona herinneren in 2005 (vlak voor de grote dominantie in Europa) erg moeilijke wedstrijden speelde, zonder creativiteit. Ajax moet idd altijd aanvallend hanteren dat is altijd de kracht geweest. Maar heel veel mensen vergeten hoe lastig dat is dit te doen. Afgelopen seizoen heeft Frank het eigenlijk nog netjes gedaan, oke het spel was er niet altijd na, maar vergeet niet de spelers die vertrokken en de blessures die enkele spelers hadden. Neem alleen al Klaassen. Zijn blessure nam al 30% van zijn kwaliteiten weg en daar heeft hij bijna een half jaar last van gehad. Ajax heeft in mijn ogen nu een grote voorsprong op PSV (aantal belangrijke spelers weg en misschien dat Willems ook nog vertrekt) Feyenoord is helemaal afwachten, maar ik denk dat die blij mogen zijn met plek 3. Het grote voordeel van Ajax is dat de selectie nagenoeg in takt is gebleven en dat ze hier flink van gaan profiteren. Zelfs al zou Jasper vertrekken, dan acht ik Boer ook capabel voor eerste doelman. Vergelijk hem maar met Timmer, toevallig ook van Zwolle, maar ik vind hem altijd een betrouwbare keeper. Ik acht Boer ook niet minder dan Timmer en Grim op die leeftijd. Met de aankopen die ze hebben gedaan is de selectie in de breedte veel sterker geworden ook bij blessures zijn er veel dingen beter op te vangen dan vorig seizoen.tevens zijn de versterkingen meer voetballende mogelijkheden, dus alleen maar win win. Natuurlijk moet dit allemaal in praktijk nog blijken. Maar in mijn ogen is Ajax top favoriet en zie ik zelfs de 3e plek gaan tussen Feyenoord Vitesse Twente (mits ze het middenveld in tact houden) Az Heerenveen en Groningen.

19 juli 2015 om 11:35

@ Manodedios

Echt je haalt de woorden uit m'n mond.

Dit Ajax is eindelijk weer eens bij mekaar gebleven. Aan alles is te zien dat de selectie bezig is met een missie. De voordelen van een rampseizoen. Zie PSV seizoen 2013/2014 en het verschil met 2014/2015.

We hebben niemand belangrijks verloren en er zijn alleen maar spelers bijgekomen. Iedere positie is dubbel bezet en naar mijn mening hebben we het beste middenveld van alle ED ploegen. In ieder geval doet ons middenveld niet onder voor dat van andere ploegen.

Sinkgraven lijkt zijn plekje in de selectie te hebben gevonden. Hij lijkt de loopacties van Klaassen te begrijpen en ook El Ghazi voelt hij meer aan.
Zijn overzicht is geweldig. Hij wordt denk ik indd een belangrijke sleutel binnen dit Ajax.
Ik kan niet wachten totdat we weer beginnen.

19 juli 2015 om 11:45

Ik denk dat jij bijna de gehele basis van Ajax wel graag bij Psv zou willen zien. Behalve Dijks misschien (Willems is 2 klassen beter). De Jong is beter dan Milik dus die ook niet, maar de rest? De Ajax selectie heeft momenteel een overvloed aan talent. Genieten geblazen!

19 juli 2015 om 11:52

Ik heb helemaal niks met ajax, maar het 1e stukje wat je schrijft zou zo uit een voetbalblad kunnen komen. Duidelijk verwoord! Misschien valt het voetbalzone ook op en hebben ze een baantje voor je....Ik hoop niet dat je gelijk hebt met je stukkie hoor 😉

19 juli 2015 om 11:57

@randje16
"afgelopen seizoen heeft Frank het eigenlijk nog netjes gedaan"

Hahahaha, dus als ze weer zo'n seizoen draaien dan ben jij er tevreden mee?
Jullie speelde echt extreem saai voetbal, ik zou gek worden als ik jou was.

En wat een speculatie en slechte argumenten hoor. De blessure van Klaassen nam al 30% van zijn kwaliteiten weg, heb je onderzoek gedaan of is dit puur een getal opnoemen?

Bij PSV en Feyenoord, gaan misschien spelers weg maar worden er net zo goed kwalitatieve vervangers gehaald, dus om te zeggen dat Ajax alleen door deze reden veel beter is is onzin natuurlijk. Kijk even naar vorig jaar en je kan aan de voetbalkwaliteit zien dat Ajax juist eerst 100 stappen moet maken en dan is "bij elkaar blijven als team" niet goed genoeg voor.

Dat Boer even goed is als Timmer en Grim, dat kan best. Maar ga niet ontkennen dat Cilessen jullie heel vaak heeft gered en dat hij onvervangbaar is voor Ajax op dit moment.

Dat jullie in de breedte zijn gegroeid moet ik je dan als enige toegeven. Echter de breedte aankopen (gudelj / sinkgraven) gaan uiteindelijk ook je eigen spelers in de wegstaan. Dan doel ik vooral op een Bazoer die zich goed ontwikkelde.

Dus als je met nieuwe argumenten wil komen waarom Ajax topfavoriet is, graag. Want ik zie jou hele idee niet echt voor me nog.

19 juli 2015 om 12:29

Wat lul jij nou observe? Ik hoef echt bijna niemand uit de Ajax selectie, alleen Cillessen en Klaassen zijn welkom.

19 juli 2015 om 13:46

@: psv:
,van de gehele PSV selectie zal ik alleen Luuk, Jetro en Guardado willen zien bij Ajax. Bij Guardado vraag ik mezelf trouwens af wie voor hem zal banken, maar alleen hun 3 lijken in mijn ogen een versterking voor Ajax. De rest niet of kan ik niet over oordelen.

Zoet ipv Cil = nee
Aris ipv Tete (jongen vd club) = nee
Bruma ipv Veltman = nee
Isimat ipv Riedewald = nee
Jetro ipv Dijks = miljoen procent ja
Guardado ipv Bazoer = Ja alhoewel ik Bazoer niet kwijt wil dus een soort van ja /nee
Maher ipv Sinkgraven = nee
Propper ipv Klaassen = nee
Luuk de Jong ipv Milik = 100 procent ja
Narsingh ipv Anwar = 100 procent nee
Lestienne ipv Fischer = nu nee, omdat ik niet kan oordelen over die jongen.

19 juli 2015 om 15:22

@detoekomst. Het is makkelijk scoren om nu al de nieuwe spits af te schieten. En Cardozo halen zou de oplossing zijn? Dat is een vervelend mannetje die weg morst bij Benfica(niet goed genoeg). Die slak zou Ajax echt niet beter maken.

20 juli 2015 om 12:24

Discussieren kan altijd alleen ik kan er niks mee als iemand roept dat Propper beter is als Gudelj om maar even een voorbeeld te noemen. Nogmaals we zien het volgend jaar ergens in mei wie er beter zaken heeft gedaan. Tot die tijd blijft het speculeren.

19 juli 2015 om 09:51

Sinkgraven is een echte topper in wording, die kan je zien aan hoe hij moeilijke ballen moeiteloos dood legt (heeft blind ook) zijn inzicht is er goed en moet denk ik wat brutaler worden om zo nog belangrijker te worden. Met meer goals kan deze jongen uitgroeien tot een middenvelder die de stap hoger makkelijk aan kan. Let op mijn woorden

19 juli 2015 om 11:20

Ik snap niet dat men hem overbodig vond, Klaassen was niet fit, idem voor Serero en Andersen deed het niet goed en had geen concurrent, Duarte en Zimling kwamen tekort, dan hou je Riedewald en Bazoer over dus zeker nodig ook om hem alvast te laten wennen.

19 juli 2015 om 14:04

Hij heeft mij ook zeer positief verrast tegen Wolfsburg. Erg genoten van hem. Positioneel stond hij er en legde de lijnen duidelijk uit. Was naar mijn mening de GPS op het middenveld. nu nog wat fysiek sterker worden en het komt helemaal goed met hem.

Ik begrijp dat Sinkgraven een wereldreis heeft gemaakt van 8 maanden?

Hij heeft genoeg concurrentie op het middenveld dus als een basisplaats zou knap zijn.

19 juli 2015 om 12:15

Die wereldreis zou wel verklaren waarom hij nog zo weinig heeft gespeeld in Ajax 1

Maar Sinkgraven zal het denk ik wel moeilijk gaan krijgen om een basisplaats te bemachtigen. Gudelj zal als nieuwste aankoop waarschijnlijk een basisplaats krijgen. Klaassen als aanvoerder ook. Dan zal Bazoer waarschijnlijk als derde een plaats op het middenveld krijgen, want met Sinkgraven lijkt het mij iets te aanvallend te worden. Hij en Serero zullen zich moeten focussen op invalbeurten of hopen op schorsingen en / of blessures.

Soms onderschatten we wat er allemaal komt kijken als je bij Ajax komt spelen. Niet iedereen kan makkelijk omgaan met de roem. Waarschijnlijk had Daley wat meer tijd nodig ook omdat hij midden in het seizoen kwam.

Het lijkt er absoluut op dat Sinkgraven tijd nodig had om te acclimatiseren, en gelukkig begreep de Boer dat. Het is nu aan de speler om stappen te gaan maken. Een seizoen is lang, de concurrentie op het middenveld is groot, maar misschien is dat juist goed. Als de spelers bereid zijn om ook af en toe op de bank te zitten en samen een goed geheel te creëren dan kan Ajax weer voor de titel gaan.

19 juli 2015 om 11:29

Klopt. De concurrentie is groot, maar daardoor kunnen talenten als Bazoer, Sinkgraven, Riedewald, Tete en El Ghazi meer aan spelen toekomen. Alleen Klaassen, Cillessen en Veltman lijken zeker van hun plaats..

19 juli 2015 om 14:52

Veltman lijkt mij ook niet zeker van zijn plaats nu Heitinga teruggekeerd is. Ze strijden beiden om dezelfde positie en De Boer zal waarschijnlijk geen rechtsbenige links centraal zetten als het geen noodzaak is.

Nou daley, je mag dit vinden en je weet dat van je zelf het beste, maar ik vond toch wel dat je in dat half jaar je ook wel bewezen hebt om bij Ajax te spelen. Je hebt lef en die cross pass van je die mag er wezen, nu nog die soms slordige foutjes er uit en dan ben je er helemaal, maar ik geloof in je.

Voor mij is Sinkgraven een topaankoop! Hij is een goede vervanger voor Blind. Een goede beslissing om hem een half jaar eerder te halen. Hij is afgelopen half jaar al belangrijk geweest. Hij is bij belangrijke goals betrokken geweest. Zonder hem was Ajax geen tweede geworden. Daarbij heeft hij de fysieke overgang ook al gemaakt waarbij hij wat lichte blessures opgelopen heeft. Verder uitstekende beslissing om hem niet met -19 mee te laten gaan. We gaan veel plezier aan deze jongen beleven.

19 juli 2015 om 10:29

Eens, ik snap alleen niet dat dit artikel insinueert dat hij 'op 10' zou komen, want De Boer gaf al aan dat vooralsnog Klaassen en Cillesen de enige twee spelers zijn die zeker zijn van hun plek in de basis. Dus vermoed dat Sinkgraven meer aan de zijkant komt te staan.

19 juli 2015 om 11:03

Staat toch niet dat Sinkgraven op 10 komt maar dat het gunstig voor hem is? Daley heeft een wat rustig karakter maar is zo goed dat hij wel minder bescheiden mag zijn. Dan zal hij in het veld ook wat brutaler worden.

19 juli 2015 om 11:38

Juist! Toen hij kwam was ajax al een stuk dreigender. Ondanks blessures en de weinige goals heeft hij 4 assists gegeven enkel in de eredivisie.

19 juli 2015 om 11:54

Daley mocht uberhaupt niet mee met u19, hij is namelijk van 1995 en het EK u19 was voor speler geboren op of na 1-1-1996. Bazoer, Riedewald, Savastano en vd Beek mochten niet mee met u19. Sinkgraven melde zich af voor Jong oranje vanwege een blessure.

Prachtige voetballer... Hoort zeker in de basis maar in de selectie zitten nog meer middenvelders die in de basis horen zoals: Bazoer, Klaassen, Gudelj, Serero, Schone... Zij horen allemaal in de basis maar ja kunt er maar drie opstellen in ons systeem. Dus het is echt een luxe probleem. Ben benieuwd wie er uiteindelijk het vaakst als winnaars uit de bus komen. Sowieso Klaassen want dat is onze nieuwe aanvoerder. Maar wie zullen de andere twee worden???

19 juli 2015 om 11:38

Zo luxe is het niet. Serero is een heerlijke Back-up, maar maakt je niet zo goed als je wil zijn. Schone is gewoon te traag. Die moet je er het laatste half uur een keer ingooien - zeker geen basisplek meer. En dan heb je hier en daar nog een hamstringetje of een schorsing en voor je het weet blijkt het geen luxe maar bittere noodzaak.

Volgens mij heeft Sinkgraven nog geen doelpunt gemaakt voor Ajax. Daar moet hij echt hard aan gaan werken.
Ondanks dat Sinkgraven een groot talent is had ik liever Ziyech bij Ajax gehad. Hij heeft uitstekende statistieken bij een zwalkend Twente.
Het scorend vermogen bij Ajax was vorig seizoen echt een groot probleem en daar hebben ze nu weer niks bijzonders mee gedaan op de transfermarkt. Alleen twee reservespelers gehaald die amper scoorden bij hun oude clubs. Het is dus puur hopen dat de spelers van vorig jaar drastisch zijn verbeterd dat ze nu wel genoeg scorend vermogen hebben.
Dit had Overmars wel moeten doen mijn inziens:
Hij had een ervaren linker verdediger moeten halen(agger als hij wou), een ervaren Emanuelson op de linksback positie met Dijks als reserve, Ziyech had hij afgelopen winterstop moeten halen ipv Sinkgraven, Traore (gewoon een poging wagen bij Chelsea) halen om te concurreren met Milik/el Ghazi, Rusnak halen om te concurreren met Fischer.
Had Ajax meer geld gekost maar met meer dan honderd miljoen op de bank is het geen te groot risico voor de club.
Ziyech, traore en rusnak verkoop je later wel weer met winst.
Dan had Ajax met meer scorend vermogen er zo uit kunnen zien:

-------------Cilessen
Tete Veltman Agger Emanuelson
---Klaassen Bazoer Ziyech
----El Ghazi Traore Fischer

Reserves:
Boer, Onana
Van Rhijn, Heitinga, Riedewald, Dijks
Vd. Beek, Serrero, Andersen/schone
Cerny Milik Rusnak

19 juli 2015 om 13:09

Sinkgraven zie ik nooit een echte doelpuntenmaker worden, hij is een echte passer. Hij was bij ons daarom totaal tegenovergesteld aan Ziyech, die heel direct naar de goal is. Hij heeft een aardige trap dus daar zou hij best wat meer mee kunnen doen maar dan zal hij toch een stuk sterker moeten worden. Wat meer power achter de schoten.

Als ajaxsupporter verwacht ik dit als opstelling volgens seizoen:
Doelman: Cillessen: dit lijkt me duidelijk. Het id alleen hopen dat hij niet verkocht wordt, als dat wel het geval is zou Hahn een goede optie zijn in mijn ogen.
Linksback: Dijks. Hij doet het redelijk in de voorbereiding tot nu toe en is dankzij zn bouw en verdedigede kwaliteiten t.o.v. boilesen een grote vooruitgang
Linker CV: veltman. Moet nog werken aan verdedigende kwaliteiten maar opbouwend en aanvallend zeer sterk.
Rechter CV: Riedewalt. In mijn ogen is hij op dit moment net een fractie beter dan heitinga, maar ik verwacht dat deze twee zullen rouleren
Rechtsback: Tete is op het moment beter bezig dan van rhijn. Ook deze twee zullen rouleren i.m.o
Rechter CM: Bazoer. Geen twijfel mogelijk, enorm talentvol en explosief. Heeft aanvallende en verdedigende kwaliteiten in overvloed.
Linker CM: gudelj is mijn eerste keuze, hoewel sinkgraven ook goed uit de voeten kan op deze positie. Gudelj's fysiek geeft mij de doorslag.
10: klaassen. Geen uitleg nodig lijkt me. Ajax' beste veldspeler en aanvoerder. Heeft scorend vermogen en kan goed drukzetten
Linkervleugel : fischer. Hij is op het moment de beste aanvaller die we hebben, gaat ook steeds beter. Af en toe zal Younes voor hem in de basis staan, maar ik verwacht fischer vaker te zien.
Rechtervleugel: el ghazi. Beter dan schone die snelheid en balbehendigheid te kort komt. Ook is el ghazi jong en maakt grote stappen.
Spits: in eerste instantie milik, maar het is een twijfelgevalletje aangezien ik heb niet consistent genoeg vind. Daarom verwacht ik milik zo'n 70% van de wedstrijden in de basis en de andere wedstrijden sanogo, indien hij de juiste stappen maakt

Konijntje heeft veel concurrentie, maar ik denk dat niemand een betere steekpass/crosspass heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren