Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ook in de kleedkamer stond mijn assistent nog achter zijn beslissing’

Laatste update:

Eric Braamhaar kreeg donderdag na afloop van het duel tussen NEC en Vitesse (3-2) in de play-offs om Europees voetbal veel kritiek, vooruil van de kant van de gasten uit Arnhem; de gelijkmaker van de thuisploeg kwam voort uit een strafschop, terwijl het bij de winnende treffer de vraag was of de bal wel helemaal over de doellijn was geweest. De arbiter ging echter af op zijn vlaggende collega.

/

“Mijn assistent was ervan overtuigd dat het een doelpunt was”, vertelde Braamhaar naderhand aan Eredivisie Live. “Ook in de kleedkamer stond hij nog achter zijn beslissing”, benadrukt de scheidsrechter, die wel snapt dat Vitesse niet blij was. “De woede is begrijpelijk. Zolang wij geen technologische hulpmiddelen hebben, zullen we clubs wel eens tegen het zere been schoppen”, verwacht Braamhaar echter.

De arbiter oordeelde zelf dat de bal op de stip moest na een duel tussen Vitesse-verdediger Frank van der Struijk en NEC-spits Género Zeefuik. “Dat is een heel lastig moment”, gaf de leidsman toe. “Beide spelers houden elkaar vast en dan kan het twee kanten op. Ik zie dat Van der Struijk het doet en geef een strafschop”, aldus Braamhaar. Zondag staat in Arnhem de return op het programma.

Bekijk hier de samenvatting van NEC - Vitesse:


Vind je dat het derde NEC-doelpunt terecht is goedgekeurd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die penalty was ronduit lachwekkend en ook die laatste goal was alles behalve van de lijn. Ik begrijp de Vitesse fans volkomen dat ze hier bestolen zijn.

11 mei 2012 om 09:45

Vooral zijn uitleg bij de penalty raakt kant noch wal. Beide spelers houden elkaar vast, dus dan kan het beiden kanten op. Hiermee zegt hij dus eigenlijk dat het ook een vrije trap voor Vitesse had kunnen zijn. In mijn ogen had het dat zelfs moeten zijn, want Zeefuik is gewoon degene die Van der Struik naar de grond trekt.

Het getuigt daarnaast van zeer weinig klasse als je achteraf na overduidelijke beelden nog je straatje probeert schoon te vegen.

11 mei 2012 om 10:28

Hij stond niet alleen achter zijn beslissing, maar ook achter drie spelers en de doelpaal. Hij kan met geen mogelijkheid gezien hebben of de bal volledig over de lijn was. Als je dan toch besluit om te vlaggen doe je dit alleen ter meerdere eer en glorie van jezelf. Protype grensrechter dus. Of asst scheidsrechter zoals ze zelf graag genoemd worden.

11 mei 2012 om 10:41

De regels stellen gewoon bij twijfel de aanvaller in het voordeel stellen. Dit, omdat er te veel aanvallers lange tijd terug gefloten werden en daardoor veel te veel wedstrijden doodgefloten. Er is natuurlijk voor beide wat te zeggen.

Of het wel of geen penalty is, laat ik dan even in het midden.

11 mei 2012 om 11:30

Harm Jan, de regel is juist dat bij twijfel de verdedigende partij het voordeel krijgt. Braamhaar besloot gisteren in zijn eentje dat hij meer voorstander is van jouw regel. Iets waarvoor hij getuige de reactie van Van der Ende waarschijnlijk terecht met een paar wedstrijden 'schorsing' krijgt...

11 mei 2012 om 11:39

Het kan ook zijn dat hij de beelden had gezien toen hij dit vertelde in een interview achter af en dat hij in de wedstrijd alleen het trekken heeft gezien van de aanvaller.
Ik heb de beelden niet gezien dus kan er ook niet overoordelen maar als ik het zo hoor is het geen goede wedstrijd van de scheids geweest. Jammer dat zo'n belangrijke wedstrijd wordt overschaduwd door beslissingen van de scheids.

Dat je het in het heetst van de strijd niet ziet kan ik me nog indenken, maar wees dan in ieder geval een kerel door je fout toe te geven. Triest dit.

Tja, ik kan bij hoog en laag beweren dat de aarde plat is-ook in de kleedkamer. Het zou de scheidsrechter sieren om gewoon een fout toe te geven!!

De opvolger van Schone bij nec is gisteren al gepresenteerd. Erik Braamhaar gaf direct zijn visitekaartje af in zijn eerste officiële duel voor de nijmegenaren. Met twee beslissende acties zorgde hij voor een overwinning van zijn nieuwe club. Of hij ook zondag in de return erbij zal zijn is nog even afwachten. Er wacht hem een lange schorsing boven het hoofd wegens betrokkenheid bij een omkoopschandaal. Wordt vervolgd!

11 mei 2012 om 10:45

Waarom floot hij dan niet af toen Remy op het middenveld bleef liggen? Hij had toen kunnen fluiten maar liet door spelen en daar was de 1 - 2.

11 mei 2012 om 11:31

Omdat dat niets was misschien? Beiden gingen voor de bal waarbij Amieux zelf zijn blessure veroorzaakt...

11 mei 2012 om 11:58

Dat noemen ze nou een geel/zwart brilletje! Ik als nec'er geef tenminste nog toe dat het doelpunt onterecht is toegekend. En dat de bal idd niet geheel over de lijn was. Of was het dan toch wel over de lijn.....

11 mei 2012 om 13:45

Lees nou eens goed wat er staat en reageer dan pas.

11 mei 2012 om 14:37

Heb het ook niet tegen jou, maar tegen die geel/zwarte boven je die op jou reageerde.

Je kan nu 2 dingen doen:

1. Tot zondag hier over door blijven gaan en je gelijk proberen te halen dat je bij 90% nu ook al hebt.
2. Je er bij neerleggen en er de volgende wedstrijd vol voor gaan.

De 2e optie is volgens mij het beste. Iedere club word wel eens benadeeld en over twee maanden heeft Vitesse een keer veel geluk. Dus stoppen met zeuren en doorgaan. Je kunt er nu toch niks meer aan veranderen

11 mei 2012 om 10:05

3x een goal ontnomen is wel echt heel veel hoor en dit is hetgeen waar vitesse het hele seizoen voor gestreden heeft he. Dit zijn de veruit belangrijkste wedstrijden van het seizoen.

11 mei 2012 om 11:17

Juist omdat het de belangrijkste wedstrijden van het seizoen zijn en het hele seizoen ervoor gestreden hebt moet je hierover ophouden en volledig de focus leggen op Vitesse-nec.

Zoals Neontiger95 al zegt, je kunt er toch niks meer aan doen behalve erbij neerleggen en het als inspiratiebron gebruiken voor de return.
Zolang camerabeelden nog niet toegestaan zijn zal de arbitrage grote fouten blijven maken, iedere club maakt zulke momenten mee in het seizoen.

Dan heb je tijdens de wedstrijd de tijd om voetbalkijkend Nederland ervan te overtuigen dat de moeder van de scheids een prostituee is, daarna moet het ook wel en keer klaar zijn.

Goed dat de scheids dit aangeeft. Soms is het bijna onmogelijk te zien of de bal nu over de lijn is of niet. Laat je doorspelen, en het blijkt een doelpunt wordt iemand benadeelt, maar andersom zoals nu ook. Al betwijfel ik of deze bal niet echt over de lijn was. Op eredivisielive zette ze het beeld stil, maar de bal stuiderde daarna nog naar achter. En zie dan als grensrechter in een paar sec. de juiste beslissing te nemen. Ik heb respect voor de scheidrechters en grensrechters want die doen hun uiterste best! Het gezeik tegen hun moet ook maar eens afgelopen zijn! Zonder technische hulpmiddelen, zoals aangegeven, zal het eens voorkomen dat er een foute beslissing wordt genomen...zoals nu het geval lijkt! Het blijven ook (vak)mensen, en die mogen best een keer een foutje maken.

11 mei 2012 om 10:00

Als je de beelden goed bekijkt dan zie je dat de bal meer omhoog stuitert dan naar achter. In combinatie met foto's waarop de bal duidelijk bovenop de lijn stuitert met daarbij het been van de Vitesse speler al over de bal heen (dus het moment waarop hij net de actie in wil zetten om de bal weg te halen met de hak) kan ik niet anders concluderen dan dat de bal niet over de lijn is geweest.

Ik ben het helemaal eens met jouw stukje over respect voor scheidsrechters. Echter vind ik het in dit geval wel kwalijk dat de grensrechter ondanks belemmerd zicht toch onterecht gaat vlaggen. Er staan allerlei spelers voor die hem een goed zicht ontnemen. Daarnaast vlagt hij pas 3 seconden later. Voor mij eigenlijk wel genoeg om te concluderen dat hij het niet zeker heeft gezien en dus min of meer een gok neemt. Dat vind ik wel een heel kwalijke zaak.

Een grensrechter moet de scheidsrechter niet assisteren met oordelen waar hij zelf niet zeker van is.

11 mei 2012 om 11:19

@sammerens

Precies die eerste regel in jouw stukje is waar het hier over gaat. ''als je de beelden goed bekijkt...'' Die mogelijkheid heeft die grensrechter niet. En de vraag is nu of je dat wel of niet moet veranderen.

Willen we een eerlijke sport creëren, waarin technologische hulpmiddelen worden toegestaan, dan kunnen dit soort situaties voorkomen worden (wat overigens mijn voorkeur heeft).

Of moet het voetbal zijn ''charme'' behouden, waardoor dit soort situaties niet uitgesloten kunnen worden en er zo nu en dan een ''spookdoelpuntje'' wordt gescoord.

Ik ben erg benieuwd wat er gebeurd als er op het komende EK weer een aantal van dit soort momenten plaatsvinden. Ik zeg, het is tijd! De hoogste tijd!

Daarnaast wil ik nog even kwijt dat ik me erg goed kan voorstellen dat alle Vitesse supporters zich ontzettend genaaid voelen. Het hele jaar hard gestreden voor die zevende plek, die recht geeft op play-off voetbal. Als je dan in een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, nota bene tegen de grootste opponent van Arnhem, Nijmegen, op een dergelijke manier ''genaaid'' wordt.. Ja, dan heb je wel recht van spreken als Vitesse supporter en zou ik die Braamhaar wel wat aan kunnen doen.

11 mei 2012 om 11:26

@komopaz,

Het eerste stukje is een reactie op jmaassen. Hij zegt dat eredivisielive het beeld stil zette en dat je daarna kan zien dat de bal verder naar achteren stuit. Ik ben van mening dat de bal meer ophoog stuitert, vandaar mijn eerste alinea.

Uiteraard begrijp ik dat de grens die beelden niet heeft. Wat ik juist storend vindt is dat de grensrechter de beslissing neemt om te vlaggen bij een situatie waar hij geen goed zicht. Dat hij 3 seconden later pas vlagt geeft aan dat hij twijfelde en het dus eigenlijk niet zeker wist. Op dat moment vind ik dat een professionele grensrechter niet moet gaan gokken en hij als assistent de scheidsrechter eerlijk en op de enige goede manier moet assisteren. En die manier is simpelweg aangeven dat de situatie niet voor hem te beoordelen was doordat het zicht door spelers werd ontnomen.
Nu lijkt het erg veel op een gokje van de grens en dat doet natuurlijk extra stof opwaaien als hij mis zit.

11 mei 2012 om 10:01

Juist! En die mensen krijgen al snel de schuld van alles, iedereen reageert zich altijd op ze af. Het is en blijft mensenwerk, en dan kan het, zelfs bij de beste scheidsrechter, ook eens een keer faliekant mis gaan.

Eredivisie had trouwens niet het beeld stil moeten zetten naar mijn mening, maar gewoon extra slow motion moeten spelen. Dan kan je het beter zien lijkt me.

Of het wel of geen doelpunt was is simpelweg niet te zien doordat er geen beelden zijn in één rechte lijn met de achterlijn. De strafschop had hij nooit mogen geven naar mijn mening. Zo'n fout kan echter een keer voorkomen. De scheids is ook maar een mens.

Ik kan goed begrijpen dat een scheidsrechter soms anders beslist omdat hij nu eenmaal in een fractie van een seconde moet beslissen. Daarbij ook afhankelijk zijnde van zijn soms belemmerde zicht natuurlijk.

Deze uitleg slaat natuurlijk nergens op, en als hij de videobeelden heeft gezien dan is het al helemaal belachelijk.

Die assistent is natuurlijk sowieso niet serieus te nemen. Hij laat zich leiden door de juichende NEC spelers. Zijn zicht is belemmerd en hij kan derhalve nooit beoordelen of de bal over de lijn is. Hij vlagt ook gewoon pas als de bal al bijna het 16 meter gebied weer uit is. Dit is gewoon een pure gok en dat is gewoon onacceptabel voor een grensrechter. Ik vond hem er ook heel nerveus bij staan toen hij in beeld kwam na zogenaamde doelpunt. Mede door zijn onrustige ademhaling straalde hij voor mij enorm veel vertwijfeling uit. In combinatie met de beelden wat mij betreft dus duidelijk de conclusie dat hij maar gokte en hoopte dat hij het goed had. Helaas niet en Vitesse dus wat mij betreft genaaid.

Wat een ongelooflijke stakker zeg. Triest Mannetje geef iig je fout toe man, geef toe dat je zelf niet 100% overtuigd was want dat was helemaal niemand. Typisch weer dit. Maak t maar in de Gelredome af boys met een normale scheidsrechter. Anders was deze derby namelijk al gespeeld met een 1-2 voor Vitesse. Kan niet wachten tot zondag. Iedereeen met t schuim op de bek t stadion in. Denk dat er niet veel voor nodig is om t zondag uit de hand te laten lopen..

11 mei 2012 om 11:00

Dan was het 1-1 gebleven aangezien de tweede goal van Vitesse uit een overtreding ontstond.
Als je het als spelletje gaat spelen moet je het goed doen.

Wat een onzin, die grensrechter kon dat echt niet waarnemen want hij stond niet eens op de achterlijn en er lagen ook nog wat spelers in zijn gezichtsveld. Bovendien duurde het een aantal seconden voordat hij zijn vlag alsnog omhoog stak en dat kan niks anders betekenen dan twijfel. Fouten maken is menselijk maar wees dan achteraf ook niet te beroerd om ze toe te geven, bovendien is bij stilstaand beeld duidelijk te zien dat de bal deels op de doellijn ligt en zeker niet in zijn geheel eroverheen dus geen goal. De penalty was er ook geen en Braamhaar moet wel haast blind zijn geweest als hij het vasthouden van Zeefuik niet heeft waargenomen omdat hij precies in de lijn liep waar het opzichtige vasthouden van hem duidelijk te zien was.

Toch maar een bezoekje aan Hans Anders, want hij maakt zich wel erg belachelijk zo.
Duidelijk geen strafschop en al zeker geen doelpunt.
Het zou hem sieren als hij dat toegeeft, maar Braamhaar speelt altijd de vermoorde onschuld.

Ook zo belachelijk was tijdens Psv-ajax het juichen na een doelpunt.
Hou je in en zeg in de kleedkamer tegen je assistenten dat je blij bent dat je het goed beoordeelt had.

Wat een gezeur over deze wedstrijd zeg. Braamhaar heeft gewoon een klein beetje pech bij twee momenten. Hij zegt heel goed dat wanneer hij keek Van der Struijk aan het shirt trok. Als verdediger is t gewoon dom om dat te doen in de 16. En aan die tweede vertrouwt hij zijn grens dus wat heeft Braamhaar nou met doelpunt 3 te maken? Alleen om dat ie t goed keurt is t zijn fout? Het is gewoon de fout van de Fifa die geen camera's wilt bij de doelen.

de tekst is misleidend. Ik denk dat ie dit zegt wanneer hij de beelden terug ziet.

11 mei 2012 om 11:23

Heel leuk en aardig, maar die 2 fouten en misschien ook wel 3 fouten bij de goal van bony, zijn wel in de derby en ook nog play-offs. Als het dan tenminste 1-1 was gebleven was ik tevreden geweest. Hier zijn we gewoon genaaid door de scheidsrechter, oké dat kan maar geef het dan ook toe en ga hier niet doen alsof je neus bloed.

Ik ben het wel eens met Pastoor.we moeten niet te veel zeuren over de dwalingen.nu was het ten nadelen van vitesse.die trouwens ook een doelpunt maakte waar eerst een overtreding aan vooraf ging.
Maar elke club heeft er last van als je naar heel het seizoen kijk en het zijn natuurlijk split seconds waar de beslissing gemaakt worden.
Helaas is het wel jammer dat ze het niet toe durven geven als ze fout zitten.deden ze dat wel zou er meer begrip zijn voor ze dat weet ik zeker.

http://i48.tinypic.com/orjgyc.jpg
Als ik deze foto kijk ga ik steeds meer twijfelen of de bal toch niet wel over de lijn was en dus gewoon een zuiver doelpunt. Kijk naar de positie van de bal tov de paal en de voet van vd struik. Maar bovenal trek eens een loodlijn vanuit het midden van de bal naar de grond. wellicht toch helemaal er over heen en had die assistent het helemaal niet zo slecht gezien.

11 mei 2012 om 10:34

Kijk eens naar de schaduw van de bal. No way dat die over de lijn was. Een bal moet er compleet over heen zijn. Als 1% van de bal de lijn nog raakt, zit die nog steeds niet.

11 mei 2012 om 11:11

Op dit punt is hij er niet volledig overheen. Maar dit is nog niet het moment dat Van der Struik de bal raakt. Op dat moment zal de bal nog iets verder naar achter zijn. Zonder een camera op de doellijn is er gewoon geen 100% zekerheid te geven.

11 mei 2012 om 11:23

Check de lopende beelden eens in de samenvatting, de bal stuitert omhoog en van der Struijk tikt hem meteen na de stuit weg. De bal is maximaal een derde over de lijn geweest.

Bovendien: als de grensrechter op de achterlijn gestaan heeft op dit moment, had hij prima zicht op de lijn en de bal en heeft hij gewoon opzichtig gefaald.

Ook in de kleedkamer stond mijn assistent nog achter zijn beslissing’

Ik roep het al jaren. Scheidsrechters en hun assistenten manipuleren de hun toegewezen voetbalwedstrijden. Zij maken maar altevaak het verloop en het eindresultaat van de wedstrijd uit. Dit is er weer een schoolvoorbeeld van.

Het is begrijpelijk dat de Vitesse-supporters zich bekocht voelen, maar de grensrechter heeft bij hoog en laag gezegd dat de bal volledig over de lijn was. En wie is de enige neutrale persoon in het veld die dit gezien kan hebben? Juist deze zelfde grensrechter.

Op de televisie was het niet te zien, alhoewel ik geneigd ben om de Vitesse-aanhang gelijk te geven. Maar bewust geef ik aan: 'geneigd ben.' Immers ook ik kon het niet vaststellen: wel/niet voor 100% over de lijn. Als je het niet hebt gezien (de scheids) dan kan je, nee dan mag je, geen doelpunt geven. Heb je WEL gezien dat de bal voor 100% over de lijn was, dan Moet je een doelpunt geven.

Helaas Vitesse-aanhang. Als alle emoties dadelijk zijn verdwenen, zal men ook in Arnhem dit accepteren.

11 mei 2012 om 11:36

Die emotie zal pas weg zijn als het onrecht van gisteren zondag met een klinkende overwinning recht gezet is!

het probleem van deze scheidsrechters is dat ze graag beslissend willen zijn. Ze moeten fluiten op basis van wat ze zien en niet wat ze denken te zien. Als ze dat doen gebeuren dergelijke fouten niet. Wellicht dat je dan wel eens een penalty niet geeft, of een bal die achter de lijn is geweest niet telt, maar dat is te vergeven. Als je het niet goed gezien hebt maar dan toch een penalty geeft dan ben je niet goed bezig en krijg je deze problemen.

11 mei 2012 om 10:28

Ze houden elkaar beiden vast, maar Braamhaar heeft waarschijnlijk op dat moment alleen het vasthouden van Van der Struik waargenomen. Als scheidsrechter moet je beslissen op basis van die ene moment opname en heb je geen uitgebreide herhalingen. In het stadion leek het ook een overduidelijke strafschop dus ik vind het niet zo vreemd dat Braamhaar hem gaf. Pas in de herhaling zie je dat Zeefuik zelf ook vasthoudt.

11 mei 2012 om 11:16

Ik heb het denk ik 10x teruggezien maar ik heb Van der Struik hem niet zien vastpakken. Volgens mij glijdt Zeefuik weg en trekt hij Van der Struik me zich mee. 100% geen strafschop. Evenals dat die bal niet over de lijn was.

11 mei 2012 om 11:23

Van der Struik hield wel degelijk ook vast. Dat was in het stadion (vanuit een hele andere hoek) duidelijk te zien.

Ik ben het met je eens dat als je meerdere keren naar de beelden kijkt, het geen strafschop is. Waar beide vasthouden hebben beiden schuld. Maar het hele probleem is nu eenmaal dat een scheidsrechter geen 10 herhalingen heeft. Zoals Braamhaar aangeeft heeft hij in de wedstrijd alleen waargenomen dat Van der Struik vasthield. Dus moet hij fluiten voor een strafschop. Ook vanuit mijn positie in het stadion was alleen te zien dat Van der Struik vasthield en leek het een 100 procent penalty.

11 mei 2012 om 16:19

Knap dat wat alleen de grensrechter kon zien, immers hij stond in het verlengde van de achterlijn, ook door jou werd gezien. Ik zag het ook niet, nee beter gezegd: ook ik kon het onmogelijk zien. En ik ben in deze echt 100% neutraal!

Op de meest duidelijke foto die ik heb gezien (geen idee hoe ik die hier kan plaatsen) lijkt de bal net iets over de lijn, echter niet volledig. Maar dat is nog niet het moment dat Van der Struik de bal wegtrapt, dus dat zegt niets over of hij daarna wel of niet volledig over de lijn is. Ik vind het knap dat iedereen zomaar concludeerd dat het absoluut geen doelpunt was (en Van de Brom beweert zelfs met droge ogen dat hij nog voor de lijn was). De enige die op lijn stond was de grensrechter en er waren geen camera's op de doellijn. Dus het is gewoon niet met 100 procent zekerheid te zeggen.

Als dit andersom was gebeurd had ik me ook verschrikkelijk genaaid gevoeld, maar de enige manier om dit op te lossen is camera's op de doellijn en een beslissing op dat moment terug kunnen draaien op basis van de beelden.

11 mei 2012 om 11:25

Typerend dit... Je kunt ook gewoon zeggen: "het was een onterechte goal. Toch ben ik er blij mee want we hebben gewonnen in de Gelderse derby en hebben nu in Arnhem genoeg aan een gelijk spel.' Of iets in die trant.
Wees even eerlijk, het is wel met 100% duidelijk te zien. Dit was geen doelpunt.

11 mei 2012 om 13:09

In de herhaling is ook te zien dat VD Struijk de bal met de hand raakt (ja, kijk hem nog maar eens goed terug). Op zijn minst een penalty dus.

11 mei 2012 om 13:25

Je kan zeggen wat je wilt,

NEC is bevooroordeeld door de scheids, iedereen ziet het.. Toch zijn Nec-supporters die nog net doen alsof het allemaal terecht is... Wees gewoon blij met je overwinning en daarnaast is het niet erg om toe te geven dat je zeer veel geluk hebt gehad..

11 mei 2012 om 13:54

het was geen penalty en hij was niet over de lijn...mooi toch;

Natuurlijk staat hij er 100% achter, dat zal ook staan als hij op weg naar huis is, bovenop zijn vrouw kruipt en in zijn favoriete Nijmeegse stamkroeg zit. Gewoonweg om het simpele feit dat hij het vanaf die plek en met de spelers die zijn zicht blokkeren, het niet kan zien! Als de vent zo zeker is, waarom vlagt hij dan pas nadat een paar (andere liepen al terug) necspelers gaan juichen?? En dan met 100% achter een foute beslissing blijven staan.

Uberknullig van de Knvb om, naast de Twentse Braamhaar, een Nijmeegse grensrechter aan te stellen!? Klaarblijkelijk nemen we de play-offs niet meer serieus in Zeist. Een Braamhaar die zegt “beide spelers houden elkaar vast” en “ik zie dat v/d Struijk dat doet” Waar let je dan op Braamhaar, want dit is jezelf en je beslissing tegenspreken? Kan iemand die vent eens uitleggen dat Vitesse in het geel zwart speelt? Als ik de beelden bekijk, dan zie ik een Zeefuik die v/d Struijk bijna uitkleedt. En het meest misselijke hiervan is dat iedereen weet dat er hele domme fouten zijn gemaakt en onterechte beslissingen genomen , alleen heeft buiten Vitesse en v/d Brom niemand de ballen om dat eerlijk en direct toe te geven. In plaats daarvan blijven vooral Braamhaar en Pastoor als oude wijven om de brei heen draaien, bah. Alles behalve bekennen of toegeven, wir haben es nicht gewusst..

11 mei 2012 om 11:11

Ik zal even mijn zielige vioolmuziek aan zetten voor ik je klaagzang ga lezen..
Wat een lang jank verhaal. Haha.

Maar goed, discutabele beslissingen zeker, ook tweede goal van vitesse trouwens. Toch hoor ik ook weinig over doellijntechniek. misschien toch wel slim om eens door te voeren.

11 mei 2012 om 12:01

En dan ook nog tegen Van der Struijk zeggen "had je maar slimmer moeten zijn" .

Fijne man!

11 mei 2012 om 13:30

Echt belachelijk ja, iedere blinde kan zelfs zien dat Zeefuik hem naar de grond trekt, ongelofelijk.

@ nec77

Het is een twijfelgeval of de bal er helemaal overheen was of niet. De foto laat duidelijk zien dat de assistent wellicht wel gelijk had. Wat betreft vd brom met zijn bal was voor de lijn. Deze persoon moet je niet serieus nemen. Niet professioneel en altijd respectloos reagerend als het niet gaat zoals hij wil dat het gaat.

Iedereen vergeet wel even 2 dingen.

1. Ten eerste al was die al op de lijn, dan zou dat amper te zien zijn door de lijnrechter, omdat de paal er ook nog eens voor zit.

2. Ten tweede ik begrijp de woede volledig, want het gaat niet om een menselijk fout, dit kan gebeuren, zelfs tot 2 maal. Dan heb je extra pech, maar waar het echt om gaat is dat het verschil tussen NEC en Vitesse 8 punten is. Dus je speelt niet om 1 wedstrijd. Nee je speelt om 8 punten en het hele seizoen heb je eigenlijk voor niks gespeeld door 2 domme menselijke fouten. Al was het in elke andere wedstrijd gebeurd, dan had het 3 punten gescheeld, verder niks. Maar nu is voor Vitesse een heel seizoen verloren.

En dit is niet de eerste keer, er lijkt tegenwoordig echt een trend dat scheidsrechters het idee hebben dat ze zich moeten bewijzen ofzo.

11 mei 2012 om 10:52

Hoezo seizoen verloren?! Er is nog gewoon een return hoor. 1-0 winnen en ze zijn gewoon door. En gezien alles, zou dat terecht zijn

11 mei 2012 om 11:08

Ik denk ook wel dat Vitesse dat gaat doen.

Alleen het probleem blijft dat als je zulke pech hebt tijdens de play offs het seizoen naar de maan kan zijn.

Dit is natuurlijk veel ernstiger dan tijdens een competitie wedstrijd.

11 mei 2012 om 11:17

Dat is nu juist het hele idee van beslissende wedstrijden, dat je in 1 wedstrijd (of 2 in dit geval) alles kunt winnen of alles kunt verliezen. Ook een WK finale kun je verliezen door pure pech of arbitrale dwalingen.

nec77

je probeert het nog diplomatisch goed te praten wat die clown van braamhaar en zijn assistenten hebben gedaan hahahahah

@ Jochempie

De schaduw van de bal word veroorzaakt door de lichtmast achter de goal. De lichtval is dan schuin.
Echt hoe vaker ik naar de foto kijk hoe meer ik er van overtuigd ben dat de assistent het toch goed gezien had.

@nec77

Ik heb die foto ook gezien op twitter.... Geplaatst door de NEC supportersvereniging.
Ooit gehoord van fotoshop?? Het gebied waar de bal was is op die foto wazig. En struijkie heeft geen voet meer, dat is met name heel apart...

Tja het is zoals de scheids het zegt, zolang we geen hulpmiddelen hebben blijven dit soort dingen gebeuren. Bij Snooker hebben ze zelfs al Hawk-eye zodat kijkers vanuit het perspectief van de speler kunnen kijken, maar voetbal loopt gewoon 10 jaar achter op dat gebied...

Op zich viel de arbitrage niet heel erg veel te verwijten. De penalty was erg moeilijk te zien en heel slim (en een beetje smerig) versierd door Zeefuik. De grensrechter kon het niet zien, omdat er spelers zijn zicht blokkeerde. Hierdoor moet hij getwijfeld hebben, hetgeen te zien was door de vertraagde reactie. Hij had hiervoor nooit mogen kiezen. Maar ja, dat ie het niet goed kon zien kan ik wel geloven.

Het trieste is natuurlijk mijnheer Braamhaar zelf, die achteraf bij hoog en laag vast blijft houden, dat Zeefuik naar beneden getrokken wordt. Terwijl de beelden voor zich spreken. Dit doet hij vaker en kan gewoon echt niet. Iedereen kan fouten maken.

1-2 van vitesse was ook niet terecht
ging een overtreding aan vooraf
daar hoor je niemand over he!!!

11 mei 2012 om 11:18

Daar werd de bal gespeeld, moet je even terugkijken.

11 mei 2012 om 11:59

Ga toch heen. Als er daar iets niet gespeeld werd was het de bal. Amieux was eerder bij de bal en VD Struijk loopt op m door. Als je dan zegt dat de bal gespeeld werd raad ik een middagje bij de opticien aan

11 mei 2012 om 13:29

Dus de bal veranderde van richting door een plotselinge windkracht 12?

Maar goed, Nec mag sowieso niet klagen over de arbitrage dit seizoen. Wat ik ook mooi vind is dat er hier supporters van NEC de penalty en het laatste doelpunt van NEC discutabel vinden. Als er mensen langs de opticien moeten kan je hen dat ook aanraden. Of wellicht dat ze de groen-rood-zwarte bril moeten afzetten.

11 mei 2012 om 14:06

Nee Amieux was net iets eerder bij de bal en VD Struijk loopt hard op m door. Hij raakt geen bal maar een tegenstander, en nog best hard ook. Was gewoon een overtreding.

Het 3e doelpunt was op het moment zelf discutabel. Na verschillende foto´s te hebben gezien(op de doellijn) denk ik dat hij voor een klein deel over de lijn was maar niet helemaal. Dus geen goal. Al blijft het voor een grensrechter erg moeilijk. Meestal vlaggen ze bij twijfel niet, gister gelukkig wel.

Vond het trouwens ook geen pingel van Nec. Daar had ik het gevoel dat het een goedmakertje van Braamhaar was voor de 1-2.

@europees @boowl29

De 1-2 van Vitesse was gewoon terecht kijk de wedstrijd maar terug.. Eerder lag chanturia geblesseerd op et veld en werd de bal ook niet uitgetrapt door nec vandaar dat vitesse in dit geval ook doorspeelde.. en die ene overtreding die niet werd afgeflote staat in schril contrast met wat nec allemaal meekreeg gister.. Ik zeg niet dat vitesse gewonne had maar ze hadden in ieder geval nooit verloren met een andere scheidsrechter.. erg jammer dat scheidsrechters tegewoordig zo beslissend zijn en vooral als je dan na afloop ziet dat hij et echt wel weet dat ie fout zit...

11 mei 2012 om 11:26

Het is logisch dat Vitesse doorspeelde, dat neem ik ze ook niet kwalijk. Maar de scheidsrechter had gewoon moeten affuiten want het was een overtreding. En dat dat in schril contract staat met wat NEC allemaal mee kreeg ben ik niet met je eens. Want hieruit viel gewoon een doelpunt dus het was ook nogal een belangrijk moment. Bovendien werd Vitesse meerdere keren gematst door gele kaarten die niet werden gegeven, waaronder 2x een 2e gele kaart die Hofs had moeten krijgen.

11 mei 2012 om 11:35

@nec77

2x geel voor hofs ben het inderdaad mee eens maar kijk de andere momenten er maar op nna.. hoevaak er een duel was waarin beide spelers aan elkaar zitten en dat Nec de vrije trap mee krijgt.. et viel mij in ieder erg op.. verder ook geen wrange gevoelens richting mijn buren maar wel richting het dolende arbitrale trio!

11 mei 2012 om 11:41

Als we over kaarten gaan klagen heeft nec geen recht van spreken. Velthuizen kreeg tot twee keer toe een kamikaze-aanval van Zeefuik en Platje die beiden rood hadden moeten opleveren. Zeefuik kreeg geel, platje zelfs niets. Hoe consistent ben je dan?

11 mei 2012 om 12:07

Beide rood? Jeetje mina,en dat alleen omdat ze bij NEC spelen. Dat van Conboy was een terechte gele kaart. Platje had misschien geel moeten krijgen maar echt geen rood. Dat slaat echt helemaal nergens op

11 mei 2012 om 13:33

De bal hoeft niet uitgespeeld te worden omdat er een speler ligt maar de scheids had kunnen of moeten fluiten omdat er een overtreding aan het doelpunt vooraf ging. Ik heb het verder niet over kaarten ofzo, maar het was een overtreding die de scheids niet zag. Vandaar dat ik zeg, er had gefloten kunnen misschien moeten worden, maar het gebeurde niet.

Het enige dat je de grensrechter kunt aanrekenen is dat hij zijn vlag niet direkt omhoog stak
In de eerste instantie dacht ik namelijk dat de bal wel degelijk over de lijn was geweest
Maar omdat er vervolgens geen reactie van Braamhaar kwam, vond ik het vreemd dat de grensrechter even later toch de vlag omhoog stak
De strafschop is gewoon heel slim uitgelokt door Zeefuik
Die ook geregeld vrije trappen kreeg nadat hij ze zelf slim uitlokte
Dom van Van der Struik om zo opzichtig aan het shirt van de spits te trekken in het strafschopgebied
En terechte strafschop
Dus het commentaar op Braamhaar is volkomen onterecht
Van de Brom kan nu wel zeuren, iets dat hij dus ook altijd bij de vierde man doet
Maar het is een terechte overwinning van Nec
Wat ik wel zeer irritant vind is het opzichtige tijdrekken van Velthuizen in iedere wedstrijd
Daar moet eens tegen opgetreden worden

11 mei 2012 om 11:40

Slim uitgelokt zeker.
Ze maken steeds gebruik van de zwakte van Braamhaar. Het was namelijk weer eens zo'n avond lankmoedig Braamhaar fluitwerk!

Slechte scheidsrechter en niet incidenteel, dus weg er mee!!!

Maar maakt niet uit zondag zal gerechtigheid zegevieren! In plaats van misplaatste arrogantie bij een gelukkige overwinning!

Als Nec zondag toch het onderspit mocht delven, dan is er nog een kans dat Nec Europa in gaat via het fair play klassement. Heb nl bij de NOS gelezen dat Excelsior overweegt om zich terug te trekken, en dan is de volgende op de lijst aan de beurt, en dat is Nec! En iedereen weet nog hoe dat in 2008 ging. Dus mocht Nec zondag uitgeschakeld worden moet Twente de playoffs winnen.

11 mei 2012 om 11:28

Liever NEC dan Excelsior, maar blijft dat team nog een beetje intact? Schone en Zeefuik gaan sowieso al weg..

11 mei 2012 om 11:45

Roorda komt en Zeefuik wil niet naar PSV als hij geen speeltijd krijgt en dat gaat hij hoogstwaarschijnlijk niet krijgen. Ook komt Ricky ten Voorde terug na een jaar verhuurd te zijn aan RKC waar hij het prima heeft gedaan

@rijvers

heb je de herhaling van de penalty wel gezien? Je ziet duidelijk dat struijk hem nauwelijks aanraakt terwijl zeefuik hem zijn shirt bijna uittrekt en dan nog zegge dat struijk dom is? Rare kijk op voetbal heb jij..

11 mei 2012 om 12:35

Met rare kijk op voetbal moet je toch echt bij Van der Struik zijn
Domme actie om juist in het strafschop gebied onder de ogen van de scheids aan een shirt gaan hangen
Zeefuik daarintegen is zo slim om het ongezien te doen
Dus respect voor de spits
Maar je reactie was vast anders geweest als het niet je eigen club aanging
Of sterker nog als het andersom was geweest
Dus mijn kijk op voetbal blijft bij een terechte overwinning van Nec hoe zuur dat ook voor jou is

12 mei 2012 om 00:02

Ongezien? Man al was je stekeblind kon je nog zien dat Zeefuik haast het shirt van Struiks lijf trekt. kom op zeg reageer eens normaal!! Dit deed hij trouwens de hele wedstrijd door en elke keer trapte Braamhaar erin, kijk de wedstrijd maar terug, elke vrije trap die hij meekreeg hing hij zelf aan een Vitesse shirt en liet zich vallen, daar kan een scheids eens een keer intrappen maar op een gegeven moment heeft een goede scheidsrechter dit echt wel door. De enige die een rare kijk op voetbal heeft blijk jijzelf te zijn meneer Rijvers!!!

12 mei 2012 om 00:23

As Braamhaar er telkens intrapt is dat een compliment voor Zeefuik
Maar als jij al een ander na moet praten met de rare kijk op voetbal, neem ik je reactie al helemaal niet serieus
Verder kijken jullie alle twee door de bekende bril, dan heb je al helemaal geen normale kijk op voetbal meneer blues 111, want dan heeft de emotie helaas de overhand

Deze poll slaat nergens op.

Hoe kan je een doelpunt terecht vinden als deze niet geheel over de lijn is?

Arrogante overwinning.. onverdiend.. enz.. Ik vraag het me af. Natuurlijk, als dit andersom was geweest had ik er ook flink van gebaalt, maar waar hebben we het over? Die strafschop, oke ik vond deze ook makkelijk gegeven, maar je kunt hem geven. Bij de 3-2 is de bal waarschijnlijk niet in zijn geheel over de lijn geweest. Maar hoe kun je dat de scheidsrechter nou kwalijk nemen? Kom op zeg, het zijn ook mensen en ze moeten binnen een paar seconden beslissen. Er waren wel meer discussie momenten. 2e gele kaart Hofs? Overtreding voor de 1-2? Er wordt veel over Pastoor geroepen maar hij reageert tenminste norrmaal voor de camera's. En dat had hij ook zeker gedaan als het balletje de andere kant op was gevallen. Van den Brom geeft nou niet bepaald het beste voorbeeld. Maar goed, we zullen zien zondag wie de gelukkige is.

Piep piep, huil huil. Als ik 50 miljoen discutabel zwart geld van de Cayman Islands overgemaakt kreeg stond er wel wat beters op het veld dan gisteren bij geelzwarten. (ok op Bony na dan, topper..) Heerlijk om te winnen gisteren. Al had ik ook moord en brand geschreeuwd als het andersom was geweest. Braamhaar is een lakse fluiter.. Greep niet in als het moest, en wel als hij dat dan net niet moest.

@pandiani

Discutabel zwart geld? verklaar je nader voordat je zulke uitspraken doet..

11 mei 2012 om 12:12

Geschreeuw van mijn kant, neem ik terug... Geldstromen via de Cayman Islands roepen wel vaak vraagtekens op maar die discussie hebben we nu wel gehad. Overigens vind ik Vitesse iedere keer dat ik ze zie spelen bij ons beter worden...

11 mei 2012 om 12:17

Idd laten we die discussie aub niet meer beginnen haha

Ik snap dat het frustrerend is als het nadelig is voor je club. Maar, als je zelf beelden en foto's nodig hebt om te bepalen of de bal over de lijn is of niet. dan moet je gewoon je mond houden. Zolang de grensrechter/scheidsrechetr die niet heeft/mag gebruiken kunnen ze dit soort fouten maken. Dat heb je dan maar te accepteren. Je gaat toch ook niet met heel je team je eigen keeper verrot schelden in zijn gezicht als hij over een bal duikt en er zo een doelpunt ontstaat door een fout.

@kaaiman ik denk dat het hele stadion heeft gezien dat deze er niet in zat dus dat de grensrechter het niet ziet is gewoon zijn fout ..

Ongeloofelijk hoop dat wij het thuis nog kunnen ombuigen

11 mei 2012 om 12:18

1-0 is genoeg ik heb er alle vertrouwen in Kuipers als scheidsrechter dus dat zit (hopelijk) wel snor!

11 mei 2012 om 12:46

Ja absoluut 1-0 2-1 is genoeg.

ja kuipers is een van de beste scheidsrechters maar hoop dat die de zelfde fout maakt als bij de cl wedstrijd ac milan barca en hem 2x voor vitesse op de stip legt :D

11 mei 2012 om 13:36

Beetje raar dat jullie hier roepen dat het waardeloos gefloten is en triest om zo te winnen en nu eigenlijk hopen dat Kuipers hetzelfde doet maar dan in jullie voordeel..

Net als van de Brom die hoopt dat Kuipers gekeken heeft.. Wat wil ie daarmee zeggen, dat Kuipers het voordeel aan Vitesse gaat geven?

11 mei 2012 om 14:01

o dus jullie willen wel graag onterecht winnen dat is prima.
Maar als hier de Nec sup blij zijn met een overwinning is het niet goed.
penalty situatie bij vitesse je kan hem geven je kan hem ook niet geven die jongen van vitesse heeft zijn reputatie ook niet mee tweede doelpunt va vitesse had niet goed gekeurd mogen worden daar ging een duidelijke overtreding aan vooraf.
penalty van Nec het zelfde de 1 geeft hem wel de ander niet nu geeft deze scheidsrechter hem toevallig wel.
Over wel of niet over de lijn was voor iedereen erg moeilijk te zien maar heb nu een foto gezien waarbij de bal toch echt over de doellijn lijkt te zijn.
Dus eigenlijk had het ook zo maar 2-1 of 3-1 kunnen zijn dan komen jullie toch maar goed weg met 3-2

ja omdat het gewoon een vieze nekker en dan vraagt de knjb zich nog af waarom er zo weinig nederlandse scheidrechters naar grote toernooien gaan gek he

11 mei 2012 om 13:39

Ja inderdaad! Het zijn allemaal nekkers, daarom gaan ze nooit naar Ek's of Wk's.
Bovendien is het duidelijk dat de Kn-j-b niet alleen Ajax bevoordeeld maar ook Nec, vandaar die J. Echt triest!
Maar je kan het beter Knvb noemen, Koninklijke Nijmeegse Voetbal Bond. Haha, laten we het zo noemen voortaan..

sufferd

Nou heb net een foto van achter het doel gezien en daaruit blijkt dat de bal WEL de doellijn heeft gepaseerd.

11 mei 2012 om 13:57

jammer, had gehoopt dat het niet zo was

11 mei 2012 om 15:34

fotoshop is voor iedere idioot gratis te downloaden en te gebruiken tegenwoordig..
Ga nou geen onzin verkondigen, want iedere half blinde kon nog zien dat die bal niet over de lijn was.

11 mei 2012 om 17:29

heel het stadion en niet onbelangrijk de grensrechter zagen hem wel over de achterlijn :-)
maar ook jij kan niet zolang er geen beeld is van precies op de doellijn dat die bal er niet helemaal over was.
Maar hoe dan ook hij telt en dat is het enige wat telt .
op naar zondag haha

14 mei 2012 om 13:35

Het enige wat telt is dat wij terecht door zijn.
Zelfs ondanks al het onrecht van donderdag.

11 mei 2012 om 17:56

@nek nijm

Je kan kletsen wat je wilt maar nienamd en dan ook niemand heeft die bal over de lijn gezien en jij wel met die foto dan mag je hem mij toesturen want die bestaat gewoon niet gewoonweg als er geen camera staat kunnen ze er geen fotos van hebben en al zeker geen beelden dus die zoudan precies op dat moment gemaakt moeten zijn die op die hoogte stond van de doellijn en dan 5 meter boven het veld want vanaf gezichtshoogte kon het door de voorliggende spelers niet gezien worden door wie dan ook. Als jij die foto bezit ben je dus een uniek iemand dus gewoon gelul in de ruimte.

11 mei 2012 om 19:22

jij hebt weinig verstand van fotografie lees ik wel en hoeveel fotografen denk je dat er achter het doel stonden.
Ik weet niet of je vrienden in nijmegen heb maar op het moment is het een veel gebruikte foto op facebook

11 mei 2012 om 20:30

heeft niks met fotografie te maken ook die mensen achter de lijn hebben die foto niet kunnen maken omdat die altijd schuin achter de goal zitten en dus niet een foto in een rechte lijn kunnen maken vanaf de achtelijn richting de goal . Voor dit soort fotos moet je als een grensrechter op de hoogte van de hoakvlag zitten en niet zoals een fotograaf achter de lijn. Maar goed verdedig je cluppie maar lekker en hou voor jezelf lekker vol dat hij erover was. Wees er lekker blij mee en geniet ervan. Zoals gewoonlijk zal alles tot zijn recht komen als er onrecht is toegedaan veel geluk met je cluppie odw.

laat die linkse rakkers nu nog maar blij zijn. Ik denk dat dit allemaal in ons voordeel gaat werken. Thuis zullen de jongens zo gebrand zijn ( eindelijk eens ) dat ik denk dat we met 2 a 3-0 gaan winnen.

Dus schreeuw en feest nog maar lekker verder.

Zondag hebben wij feest in Arnhem...

Je club en ziel verkopen aan een oostblokker; met miljoenen smijten; een grote mond over project 2013...

En dan alle schuld bij de scheidsrechter leggen omdat je niet kunt winnen van (in jullie ogen) "kleine broertje"... Lachwekkkend!

11 mei 2012 om 15:30

Je hebt het duidelijk niet helemaal begrepen. Gister (en eerder dit seizoen) is juist gebleken dat we jullie prima kunnen verslaan in jullie eigen stadion, zelfs met 9 man toentertijd. Het was niet voor niets dat we door 2 mooie doelpunten 2x op voorsprong kwamen. Alleen is het dan natuurlijk jammer dat er een rebound invliegt (kan gebeuren) en er 2 goals kado worden gegeven door het arbitrale setje (onmacht). Dat laatste is inderdaad lachwekkend, maar goed, je krijgt niet altijd waar je recht op hebt.

Daarom is het ook maar goed dat deze strijd over 2 wedstrijden wordt beslist, want zondag zal maar weer duidelijk worden wie er inderdaad het kleine broertje is. Hopelijk dan wel gewoon 11 tegen 11.

11 mei 2012 om 18:01

@nmgnwest

Je schijnt de enige grote jongen te zijn die weet waar alle miljoenen aand besteed zijn. Maak hier eens een lijstje voor iedereen waar alles aan uitgegeven is en aan welke spelers, alvast succes ermee want je komt niet ver kerel want aan spelers is er niet veel uitgegeven. Als verder komt dan 3 spelers dan ben je een held tot dan toe moet je je grote mond houden en als je niet weet waar je over praat eerst je verstand leren gebruiken. En "ons" kleine broertje??? Hoe kom je bij die onzin want dat zullen jullie nooit en te nimmer worden dus hang je eigen niet op aan je "grote" broer kerel .

Vitesse heeft deze wedstrijd ook niet verloren van nek maar van een grens das wel een duidelijk verschil,daarbij is een nijmeegse grensrechter op deze wedstrijd zetten typisch knvb.

11 mei 2012 om 15:48

Lekker relevant dat er blijkbaar een Nijmeegse grensrechter was. Dit was helemaal niet de grensrechter die het al dan niet doelpunt toekende.

11 mei 2012 om 15:54

Het is wel relevant als er wk finale gefloten word tussen twee landen zal er nooit een scheidsrechter trio aangesteld worden wat uit die landen komt dus vooraf gaat de knvb al de fout in.

11 mei 2012 om 19:56

Ja natuurlijk is dat een fout van de Knvb. Maar dat is helemaal niet relevant voor deze discussie. Deze grensrechter heeft helemaal geen discutabele beslissingen genomen.

Zelfs na het terugzien van de beelden? Welk excuus heeft hij dan in godsnaam.
Of is hij tijdens de wedstrijd bril of lensen verloren?

Hoe haal je het in je hoofd om dit vol te houden. Ik voel een schorsing aankomen.

penalty was niks eerder andersom en de 3-2 was niet over de lijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 mei 2012 om 16:56

heb je helemaal gelijk in...

Oh oh oh zijn we goed weg gekomen gister, maar dat maakt mijn blijdschap er niet minder om. Zondag knallen in Arnhem en dan zullen we zien wie er doorgaat.

Heb ik ook gezien maar dat is sowieso gefotoshopt, hij was echt niet over de lijn..

wel/niet boeien we hebben gewonnen

@nec nijm zoals eerder vermeld hier gaat het om fotoshop! waar is de voet van struijk gebleve? en ik hoef
cker geen scheids die in ons voordeel fluit maar wel 1 die objectief is en zich niet laat beinvloeden door 11 juichende spelers en een vak vol supporters

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren