Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onwijze ketser Hugo Lloris illustratief voor complete offday Tottenham Hotspur

Laatste update:

Tottenham Hotspur is bij de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar meteen tegen puntenverlies aangelopen. De ploeg van Antonio Conte was in eigen huis niet opgewassen tegen Aston Villa: 0-2. Hugo Lloris eiste een negatieve hoofdrol voor zich op door opzichtig in de fout te gaan bij de openingstreffer. Zijn collega Emiliano Martínez zat voor het eerst weer bij de selectie van Villa, maar bleef negentig minuten op de bank. Tottenham verzuimt door de nederlaag de vierde plek weer over te nemen van Manchester United en staat vijfde met dertig punten uit zeventien duels.

Aston Villa zal met bijzonder weinig vertrouwen zijn afgereisd naar Noord-Londen. De ploeg van Unai Emery wist slechts twee van de laatste 21 Premier League-ontmoetingen tegen Tottenham in winst om te zetten (drie keer gelijk, zestien keer verlies). Bij de thuisploeg keerde Lloris terug onder de lat na te zijn teruggekeerd van de WK-break. In de voorhoede had Antonio Conte voor het eerst een basisplaats ingeruimd voor Bryan Gil. Bij Villa zat Martínez dus op de bank. De Argentijn speelde een hoofdrol tijdens het WK, maar moest zich bij terugkomst in Birmingham bij Emery verantwoorden voor zijn gedrag.

In een weinig verheffende eerste helft kwam het eerste gevaar van de voet van Ollie Watkins. De aanvaller kroop vanaf de linkerkant naar binnen en haalde uit met rechts, maar schoot ruim een meter naast. De eerste mogelijkheid van Tottenham liet op zich wachten tot vijf minuten voor het rustsignaal, toen een kopbal van Harry Kane ternauwernood van de lijn kon worden gehaald door Ashley Young. Een vrije trap van Heung-min Son kon niet veel later eenvoudig worden gepareerd door Robin Olsen. Het was voor de Zweedse doelman zijn derde wedstrijd van dit Premier League-seizoen.

Al vroeg in de tweede helft nam Aston Villa brutaal de leiding. Een ogenschijnlijk simpel schot van Douglas Luiz kon niet goed worden verwerkt door Lloris, waarna Watkins het overzicht behield en Emiliano Buendía kon afronden. Tottenham slaagde er geen moment in om een vuist te maken en kwam in de tweede helft slechts sporadisch voor het vijandelijke doel. Toen een kwartier voor tijd de tweede treffer viel, leek het verzet definitief gebroken. Luiz werd bediend door John McGinn en rondde knap af met een wippertje. Op het laatste wapenfeit van de Braziliaanse smaakmaker had Lloris wel een antwoord.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3424555677
2Manchester City3323734876
3Liverpool3422844174
4Aston Villa3420682166
5Tottenham Hotspur3218681660
6Manchester United3316512153
7Newcastle United33155131550
8West Ham United3413912-948
9Chelsea3213811447
10AFC Bournemouth3412913-1145
11Brighton & Hove Albion33111111-244
12Wolverhampton W.3412715-843
13Fulham3412616-442
14Crystal Palace3410915-1239
15Brentford349817-735
16Everton3411815-1233
17Nottingham Forest347918-1826
18Luton Town346721-2825
19Burnley 345821-3223
20Sheffield United343724-5916

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moeten we nou vinden van de Spurs? Ik snap het niet. Een prachtig stadion en op zich ook een leuke club. Maar zit er niet gewoon een losersmentaliteit in die club? Ik bedoel, Mourinho kon er niks van maken, Conte lukt het ook niet. En dat zijn toch wel succescoaches. Het ligt dus niet bepaald aan de coaches. Moet Levy weg? Zo zonde om zo een grote club hooguit EL te zien halen. Je moet Harry Kane maar zijn.

1 januari 2023 om 17:04

Kane moet keer weggaan. Eigenwijze dat die telelens maar blijft. Spurs sinds nieuwe stadion maar een saaie club. White hart lane was zo gaaf

1 januari 2023 om 17:15

Ideale moment voor Kane om naar United te komen.

1 januari 2023 om 17:24

Dat dacht ik nou ook :-) Moet hij wel fit blijven natuurlijk.

1 januari 2023 om 17:11

Lol onder Mourinho konden ze de eerste prijs sinds 2008 pakken en toen gooide ze hem eruit.

1 januari 2023 om 17:21

Je noemt alles op behalve de spelers. Met spelers als Doherty, Bissouma, Gil en Barca Reject Lenglet ga je echt geen hoge ogen gooien hoor. En dan heb ik de bank nog niet eens opgenoemd.

1 januari 2023 om 18:56

Wie halen de spelers?

1 januari 2023 om 17:32

Levy is sowieso enkel goed om iets op te bouwen, maar niet geschikt om de club naar de top te brengen. Ik geloof niet in 'losersmentaliteit' of iets dergelijks. Uiteindelijk gaat het gewoon om het beleid als geld het probleem niet is.

De relevante spelers zijn de jongens die er al jaren spelen en voor niet eens hoge bedragen gekomen zijn, terwijl de dure aankopen weliswaar een leuk niveau hebben, maar ook niet meer dan dat. Bovendien lijkt er ook niet echt een idee achter het aankoopbeleid te zitten. Ze halen gewoon spelers voor de posities, maar echt een visie is er niet in te bespeuren.

1 januari 2023 om 23:59

Ja maar dat is hem toch juist? Kijk eens naar de basiself van vandaag. Het is altijd middelmaat kopen en daar de coach mee opzadelen. Zo een Newcastle United heeft sinds de overname niet eens extreem veel uitgegeven maar zijn inmiddels een grote concurrent voor de Spurs. Waarom kunnen die wel gericht inkopen? Uiteindelijk heb je een goede coach nodig maar ook goede scouts en inkoopafdeling. En die van de WHU of Everton doen nauwelijks onder voor die van de Spurs. Ik zie de Spurs eerder omlaag vallen dan omhoog gaan. En dat noemde ik dan “losersmentaliteit”. Een Vitinha, Julian Alvarez, Rafael Lao of Kessie waren of zijn echt niet onhaalbaar.

2 januari 2023 om 13:25

Maar zijn die namen nou echt zoveel beter? De aankopen van de laatste jaren hadden tot hun transfers ook dergelijke namen. Ze excelleerden bij ploegen als Lyon e.d. om vervolgens in Engeland het verschil niet te kunnen maken. Eigenlijk vind ik alleen Rafael Leao duidelijk een aanwinst voor Tottenham.

Het probleem is naar mijn mening ook niet zozeer de aanwezige kwaliteit, maar het feit dat die selectie is samengesteld zonder een duidelijk plan. Zoeken ze een linksback, halen ze gewoon een linksback zonder te kijken naar de manier van spelen en waar je naartoe wilt als ploeg. Dan krijg je een onsamenhangend zooitje, afhankelijk van Son en Kane.

1 januari 2023 om 17:35

In principe heeft Tottenham Hotspur gewoon alle facetten om een gevaarlijke uitdager voor de titel te zijn. Misschien niet dat ze ieder seizoen tot het einde meekunnen strijden, maar wel dat ze het Manchester City en Liverpool moeilijk kunnen maken en kunnen meestrijden met Manchester United, Chelsea en Arsenal. Het is nu eigenlijk al jarenlang te wisselvallig, want het ene seizoen zijn ze heel goed en kunnen ze het iedere team lastig maken en het andere seizoen eindigen ze net aan in de top 4.

En met Newcastle United zal Tottenham er nog een geduchte concurrent bijkrijgen. En natuurlijk heeft Newcastle een rijke geldschieter, maar die zie ik Tottenham op termijn zeker voorbijgaan en ze zijn nu al een zeer geduchte concurrent. Als ik zie hoe Newcastle presteert sinds ze zijn overgenomen (ruim 1-jaar geleden), dan zit daar veel meer rek in en Newcastle vist qua bedragen ongeveer in dezelfde vijver als Tottenham maar kopen veel gerichter en hebben ook een lange termijn waar ze naartoe werken door o.a. Howe aan te stellen als trainer (zeer goede trainer met een zeer duidelijke visie) en spelers binnen te halen die een soort fundament vormen (o.a. Targett, Pope, Burn en Trippier) en spelers die (wat) jonger zijn en nog rek in zich hebben om (mee) te groeien qua niveau en potentie (met de club) zoals Botman, Isak en Bruno Guimarães.

Zo doet Tottenham dat toch veel minder. En eerlijk is eerlijk; trainers als Mourinho en Conte zijn fantastische trainers die het nodige (lees: veel) hebben gewonnen in hun carrière als trainer. Maar met deze twee heren haal je eigenlijk beide keren een trainer voor de korte termijn binnen, want meestal is de chemie tussen deze trainers, de club en de spelers na 2 of 3 seizoenen wel uitgewerkt doordat ze dan matig presteren, niet blij zijn met de transferactiviteiten, ruzie hebben met spelers, de medische staf, het bestuur en weet ik veel wat allemaal en dan heb je je hele club op hun speelwijze ingesteld en dan kan je ze weer ontslaan en het volledig over een andere boeg gooien en dat zal nu waarschijnlijk ook weer het geval zijn met Conte. Want die zie ik in de loop van dit seizoen en anders wel aan het einde van dit seizoen vertrekken, want hij liet afgelopen zomer al wat doorschemeren dat hij niet tevreden was over de transferactiviteiten en dan zijn de resultaten verder ook niet goed dit seizoen.

Iemand als Pochettino had dat beter voor elkaar. Won weliswaar geen prijzen, maar die heeft best wel lang bij Tottenham gezeten en had ook een hele duidelijke plan. Had naar mijn idee het fundament gelegd voor de 6 à 6,5 seizoen dat hij daar actief was, maar toen kwam er met Mourinho eigenlijk een trainer die zowat het compleet tegenovergestelde wilde (en daarna dus met Conte).

1 januari 2023 om 17:45

Eigenlijk zouden we gewoon een trainer met een attractieve speelstijl (bv Arne Slot) op moeten halen, en hem het transferbeleid laten doen en dan gewoon 3 jaar de kans geven.l, en hopen dat er wat moois uit het proces rolt. Een beetje zoals Arsenal met Arteta heeft gedaan. De eerste twee seizoenen mogen best ruk zijn, zolang er maar een idee achter zit en dat er in seizoen 3 uitkomt.

1 januari 2023 om 17:50

Spursfan86 dat hoop ik al jaren. Maar levy en Enric gaan voor de prijzen. En hebben geen geduld.

1 januari 2023 om 18:27

Sorry maar aan het begin van het seizoen hoorde ik veel spurs fans wat anders zeggen maar goed.

2 januari 2023 om 00:02

Een Chelsea, Man United, Man City, Liverpool en Arsenal kunnen we hoger inschatten. Maar Spurs moet zich eerder zorgen maken dat ze worden ingehaald door Newcastle United of West Ham United dan dat ze dichter bij de 5 grotere clubs komen. Daar zit juist het probleem.

Conte's tricky spurs have done it again!

Tottenham die weer ouderwets Tottenham is. Die haken altijd wel af rond deze tijd. Het wordt ook maar is tijd om Lloris te gaan vervangen. Die wordt ouder en ouder en gaat aftakelen. Heeft naar mijn mening te vaak dit soort foutjes. Verdediging blijft ook belabberd als je nog steeds met Davies centraal moet spelen. Maar ja dit zeggen we eigenlijk al jaren over Spurs. Net niet is typisch Tottenham. Ze hebben al Mourinho gehad en ook met Conte is er niet veel verschil.

1 januari 2023 om 19:19

Corruptie! Eerst schenkt hij Argentinië de wereldtitel en nu helpt hij Aston Villa weer aan de zege.

Dagen van Conte lijkt geteld, jammer want het is in mijn ogen top 6-8 trainer vd wereld. Pakt echt overal prijzen, maar na een goed begin, is de koek hier op lijkt het. Mis ook wel wat passie wat hij wel bij de andere clubs had

1 januari 2023 om 17:35

Mua, het is ook maar net welke club je coacht. Zoveel meer is er ook niet uit Tottenham te halen als coach, denk ik. Er is schijnbaar niemand binnen die club die het naar een hoger plan kan tillen. Levy kan dat in ieder geval zeker niet.

Met een fitte maigan was frankrijk wereldkampioen geworden.
Mag ik dat zeggen? Ja want dat is mijn mening!!!
Een gelukkig 2023 gabbertjes

1 januari 2023 om 17:13

Ja een goede keeper maakt veel verschil. Die Martinez is een kwal van een gast maar misschien wel jarenlang de missing link van Argentinie.

1 januari 2023 om 17:38

Mua, dit Argentinie was sowieso verre van indrukwekkend. Martinez keepte niet eens zo geweldig goed, maar word nu beoordeeld op de penalties en 1 specifieke redding. Het feit dat hij 8 doelpunten doorlaat zegt ook wel wat. Ik vind het vooral een degelijke keeper voor Europese begrippen.

1 januari 2023 om 17:45

Argentinie’s laatste prijs was in 1993 tot voor kort. Geen toeval dat met Martinez nu beide grote toernooien gewonnen wordt. En meerdere penalty reeksen op zowel de Copa als het WK.

1 januari 2023 om 18:13

@derkaiser123 heeft wel gelijk hoor. Die Martinez is een ware penaltykiller. Daar heb je zoveel aan op een eindtoernooi.

1 januari 2023 om 18:15

Dat kan toch net zo liggen aan de doorbraak van Enzo Fernández? Of die van Romero? Of dat er een nieuwe coach aan het roer staat? Ik vind het heel ver gezocht om zo'n conclusie te trekken.

1 januari 2023 om 17:17

Maignan moet sowieso gaan keepen. Die kerel kan nog penalties tegenhouden. Lloris is wel klaar. Maar goed bij Deschamps weet je het nooit.

1 januari 2023 om 17:44

At modric.

Op het eind was lloris nog de enige witte.
En dan komt nu nog Maigan er ook aan die het gaat overnemen

1 januari 2023 om 18:32

Onwijs relevant punt, Salerno. 🙄

1 januari 2023 om 19:40

Dan hebben we toch redelijk snel de eerste afrikaanse wereldkampioen lijkt mij!

1 januari 2023 om 17:27

Vind echt niet dat je dat mag zeggen😜

1 januari 2023 om 18:57

Als hij dan ook zou spelen idd hadden ze iig meer kans gehad bij de penalties. Maar denk dat die koppige Deschamps toch zou kiezen voor de falende Lloris.

Spurs in zwaar weer, Liverpool op de hielen met 2 punten verschil, maar nog een wedstrijd te goed. United nu de vaste nummer 4 (voorlopig) met 2 punten meer dan Tottenham & nog een wedstrijd te goed & maand januari heeft zware wedstrijden voor de top ploegen!Wordt leuk & spannend!

Och ja, geen verrassing. Het Spurs hoe-schiet-ik-mezelf-in-de-voet syndroom dat opspeelt. Zoals elk seizoen.

Zo, en nu die Martinez lekker op de bank houden met z'n grote bek.

Jammer vandaag. Maar ik ben klaar met enric en levy. En heel het team. Son hele kaar uitvorm kane moet alles doen met kulu. En middenveld is belabberd. Lloris eerste goal niet zeker. En dan verlies je gewoon terecht. Wij hebben dit jaar genoeg mee gehad met resultaten eerste helft was je beter maar we kunnen gewoon geen kans creëren. Team moet op de schop

nou nou onwijze ketser.. veradelijk schot met een stuit net voordat hij bij hem komt. verwerkt hem natuurlijk niet goed, maar er moet nog best veel gebeuren vervolgens voordat het een goal wordt.

1 januari 2023 om 18:13

Romero staat ook te slapen inderdaad, maar de grootste fout wordt toch echt wel door Lloris gemaakt hoor. Zeker met zijn leeftijd en ervaring mag je er vanuit gaan dat hij zo'n bal die recht op hem af komt gewoon klem heeft, en hem anders naar de zijkant werkt. Dit was wel heel slecht.

1 januari 2023 om 21:16

Lloris heeft normaal die bal.

Doet Davinson Sanchez het zó slecht daar bij tottenham dat hij elke keer moet banken?

Buiten het spel van Tottenham om, vind ik complimenten voor Aston Villa ook op zijn plaats. Unai Emery begint daar echt iets leuks van te maken. Spelen sinds zijn komst al leuk voetbal. Vond de tweede goal ook schitterend uitgespeeld. Leuk team om naar te kijken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren