Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ontwikkelingen in Engeland zetten deal met Ajax op losse schroeven’

Laatste update:

Ben Chilwell wil door Leicester City op de transferlijst worden geplaatst, zo weet de Daily Mirror te melden. De 23-jarige linksback heeft namelijk zijn zinnen gezet op een overgang richting Chelsea, zo klinkt het. Chilwell beschikt bij the Foxes over een doorlopend contract tot 2024. De eveneens aan Manchester United gelinkte vleugelverdediger ziet zijn toekomst echter liggen bij de club van manager Frank Lampard, die naar verluidt een groot bewonderaar is.

Volgens bovengenoemd medium heeft de wens van Chilwell niets te maken met het feit dat Leicester City op de slotdag van het Premier League-seizoen plaatsing voor de Champions League misliep. Chelsea daarentegen verzekerde zich wel van een ticket voor het miljardenbal. De begeerde flankspeler heeft ook het EK van volgend jaar zomer in het achterhoofd. Chilwell denkt dat hij bij Chelsea meer kans maakt op een plaats in de definitieve EK-selectie van bondscoach Gareth Southgate.

EERSTE TRAINING ANTONY I From São Paulo to Amsterdam

Mocht Chelsea daadwerkelijk zaken willen doen met Leicester City, dan zal het met een flinke transfersom over de brug moeten komen. Volgens verschillende Engelse media hangt er een prijskaartje van circa zeventig miljoen euro om de nek van Chilwell. Lampard wist eerder al Hakim Ziyech en Timo Werner te strikken voor vele miljoenen, waardoor het afwachten is of the Blues bereid zijn om heel ver te gaan voor de linksback van de nummer vijf van afgelopen seizoen. De eigenaren van Leicester City voelen niet de noodzaak om Chilwell op korte termijn te verkopen.

Een en ander kan gevolgen hebben voor de vermeende interesse van Chelsea in Nicolás Tagliafico. Mundo Deportivo wist vorige week te melden dat Ajax een eerste bod van 25 miljoen euro had ontvangen voor de Argentijnse vleugelverdediger, wiens verbintenis in Amsterdam nog twee seizoenen doorloopt. Tagliafico zelf is klaar voor de stap naar een Europese topcompetitie. Lampard heeft nog tot begin oktober om zaken te doen met Ajax, want over ruim twee maanden sluit het tweede gedeelte van de transferperiode.

Wat is volgens jou de beste optie voor de linksbackpositie bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Anders kan chilwell wel naar Ajax komen. Maar even serieus: we hebben nog een maandje te gaan wat betreft transfer periode, maar het lijkt erop dat de selectie van Ajax intact blijft. Er zit bijna geen beweging rond Onana, Nico Dest Donny en Neres

29 juli 2020 om 08:28

Ik weet niet of je bedoelt of het nog een maand open is of pas over een maand, maar volgens mij sluit er bijna nergens in europa over een maand de transferperiode dit jaar. Denk dat na de CL juist pas veel op gang gaat komen.

29 juli 2020 om 08:34

Klopt man, ik vergat even dat ie aangepast is.

29 juli 2020 om 08:34

Je weet dat de transferwindow net pas open is? De kans dat spelers als Nico en onana vertrekken blijft groot. Neres zou sws niet vertrekken en denk dat er kwa belangstelling bij Donny tegenvalt. Real Madrid gaat niet voor hem, united heeft hem niet echt nodig en Chelsea ook niet. Dest lijkt mij nog lang niet uitgeleerd.

29 juli 2020 om 12:06

Ik vind hem een te ander type dan beide. Dan zou een speler als Grealish een betere back up zijn. Die kan ook nog hangend op links. Dat lijkt mij een veel betere back up.

Enige reden die ik kan bedenken waarom je voor Chilwell zou gaan is die homegrown regel. Anders zou ik gezien dat prijsverschil en de kwaliteiten van beide spelers het wel weten. Nico behoort ook gewook tot de top qua linksbacks en dan hou je genoeg geld over om je achilleshiel - je centrale duo - van een impuls te voorzien.

29 juli 2020 om 08:47

Wellicht de leeftijd en dat chilwell het toch week in, week uit, op een hoger niveau al heeft bewezen. En inderdaad Engels is ook een voordeel, maar kwaliteit ook gewoon.

29 juli 2020 om 09:13

Chilwell en tagliafico zijn op dit moment ongeveer gelijkwaardig. Maar chilwell is jonger, Engels en heeft het laten zien in dezelfde competitie. Tagliafico is al in zijn beste jaren en heeft het nooit laten zien in een topcompetitie. Als chilwell meer dan 50 miljoen zou kosten zou ik als Chelsea zijnde gaan voor tagliafico en onana in een dubbel deal. Dan heb je 2 zwakke plekken met een relatief goedkope deal weten te kopen.

29 juli 2020 om 09:50

Tot 50 miljoen zou ik juist ten alle tijden voor Chillwell gaan en niet voor Tagliafico. Chillwell kan veel langer mee en is naar mijn idee veel talentvoller. Daarnaast moet Tagliafico zich nog maar bewijzen op een hoger niveau, terwijl Chillwell dat al gedaan heeft. Als hij het niveau doorzet in een grotere competitie, kan je Tagliafico wel noemen bij de top qua linksbacks, maar op dit moment nog lang niet. Een paar goede potten in de CL en een Eredivisie met weinig weerstand maakt je nog geen topspeler vind ik.

29 juli 2020 om 10:45

Niet met je eens Vis, ik denk dat Nico al een top back is. Het elftal van vorig jaar was gewoon bizar goed, je ziet het aan De Ligt en De Jong bijvoorbeeld ook. Die draaien moeiteloos mee bij hun ploegen nu en behoren zelfs tot de betere spelers. Ik ben er van overtuigd dat Ziyech ook gewoon gaat aanhaken bij Chelsea en dat Tagliafico voor elke club een aanwinst is als eerste of misschien tweede linksback. Chillwell is een leuke speler maar absoluut het bedrag niet waard. Buiten Sterling om zijn er weinig Engelse spelers hun transfersom waard geweest, met Maguire voorop, maar een Pickford vind ik daar ook een voorbeeld van.

29 juli 2020 om 11:17

De Ligt en de Jong zijn naar mijn idee uitzonderlijke talenten, ik vind het dan ook niet gek dat ze nu goed spelen bij hun clubs. Ziyech is ook zeker een goede speler, maar dat is wel de aankoop die ik als eerste op de bank zie belanden als Havertz aangetrokken wordt. Mount en Pulisic overtuigen de laatste wedstrijden en Werner en Havertz zijn sowieso voor de basis gehaald. De transferprijs voor Chillwell valt best mee als je hem voor 50 miljoen weet te krijgen. Gezien zijn leeftijd gaat hij nog minstens 8 i.p.v. 4 jaar mee zoals Tagliafico waarvoor je 25/30 miljoen betaald. Dat Engelse spelers in verhouding veel te duur zijn ben ik het helemaal mee eens.

Ik vind Chilwell helemaal niet zo goed en zeker geen 60M waard ofso! Haal ik liever Tagliafico voor 30/35Mil hoor... zou het geen goede transfer vinden van Chilwell, vind hem niks bijzonder eerlijk gezegd

29 juli 2020 om 09:36

Ik vind Chillwell wel een hele goede back, al hemaal in aanvallend opzicht en hij is nog jong dus die kan nog zeker 10 jaar mee

29 juli 2020 om 10:05

Dan zou ik eerder voor Theo Hernandez gaan van Ac Milan, met zijn power past hij wel prima, volledig doorgebroken bij Milan. Maar snap wel dat Lampard een Engelse speler wilt hebben

29 juli 2020 om 11:01

@alcant voor 60 miljoen kan Chelsea en Nico en Onana halen.

29 juli 2020 om 11:19

Nou dat zie je wel totaal verkeerd . Tagliafico zou natuurlijk ook niet misstaan inhet nieuwe Chelsea.

Ik begrijp wel waarom chelsea voor chilwell gaat deze speler is jonger en beter als nico en heeft het bewezen op het niveau waar chelsea op speelt

29 juli 2020 om 12:55

Chilwell is echt niet beter dan tagliafico chilwell is echt heel erg overschat omdat hij Engels is en aanvallend is hij even goed als tagliafico en verdedigend gewoon een paar klasses minder

Volgens mij Moeten ze in Engeland met geld gooien ongeacht de kwaliteit van de speler.....70m voor een links back is als je het mij vraagt wel iets aan de hoge kant.

Ajax heeft de afgelopen jaren goed gevoetbald, dat geef ik toe maar vorig jaar was het toch echt al minder zonder de Ligt en de Jong. Mijn verwachting is dat het volgend jaar zonder Ziyech niet beter word. Ajax heeft geluk met een Onana en Tagliafico. Onana is een topkeeper en Tagliafico is een van de weinige Linksbacks die wel doet wat hij moet doen. Waardoor die waardevol kan zijn. Al verwacht ik niet dat er nog grote transfers uit de Eredivisie dit jaar. Het abrupte einde in maart heeft spelers toch wel een soort van de radar gebracht waardoor clubs verder zijn gaan kijken.

Veel slimmer om 25 mil voor Tagliafico te betalen. Chillwell is Engels, is de PL gewend en heeft de kwaliteiten, maar Tagli is echt niet minder maar wel 3x zo goedkoop...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren