Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongeloof nadat Veerman naam van ploeggenoot verkeerd spelt: ‘Dit kan echt niet’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Joey Veerman en Wout Weghorst krijgen in een video-item van OnsOranje de opdracht om hun Oranje Fantasy Player samen te stellen. Dit doen zij aan de hand van posities (keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller en vrije keuze) en bepaalde kwaliteiten (schot, techniek, snelheid, fysiek en koppen).

Zo kiezen zij bij de kaarten ‘creativiteit’ en middenvelder’ voor Rafael van der Vaart. Bij 'verdediger’ en ‘snelheid’ selecteert het duo Denzel Dumfries. Veerman schrijft vervolgens opvallend genoeg de naam van de rechtsback van Oranje verkeerd. De middenvelder van PSV is ervan overtuigd dat zijn ploeggenoot Denzel Dumphries heet.

"Schrijf ik het nou verkeerd of niet?", vraagt Veerman zich af op het moment dat hij Dumpfries op het bord krabbelt. Weghorst is vol ongeloof en kan een lach niet onderdrukken. "Is het Dumfries of Dumpfries? Ik weet het niet eens", vraagt Veerman vervolgens nog eens. “Dit kan echt niet”, geeft Weghorst lachend aan, waarop Veerman reageert: “Sorry Denzel!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach ja, namen spellen blijft lastig.. Op mijn diploma staat het ook verkeerd, het is een irritatie waar je mee leert leven. In het geval van namen met roots in een andere taal is dit nog lastiger.

12 oktober 2023 om 08:07

Nou moet ik zeggen dat je ook een lastige voornaam hebt gekregen, waarom niet gewoon Youri?On-Topic: ik ben eerlijk gezegd positief gestemd voor morgen en verwacht een heel degelijk en hardwerkend Nederlands elftal, met een heerlijk zapige 0-0.

12 oktober 2023 om 10:17

Waarschijnlijk vanwege de klank, ik heb werkelijk geen idee.

12 oktober 2023 om 10:28

Je maakt een grap neem ik aan? Uit hadden we een sterk elftal en werden we van het veld geblazen. Denk dat het schade beperken is.

12 oktober 2023 om 08:20

Jep. Mijn achternaam is ook niet Nederlands van oorsprong en men heeft er dan toch moeite mee. Alleen is het gekke in het geval van Veerman dat ze de Engelse spelling (Dumphries) in plaats van de fonetische, Nederlandse spelling. Wat overigens niets uitmaakt. Waar maakt men zich druk over zeg

12 oktober 2023 om 09:19

Als ze een H ipv een F hadden gebruikt, had je gelijk Mangalista

Namen blijft voor sommige mensen nou eenmaal lastig. Ben er zelf ook geen ster in, maar das vooral het onthouden van namen. Meeste mensen maakt het helemaal niets uit als ik de naam even niet meer weet en ze zich opnieuw moeten "voorstellen". De gevoeligere typjes onder ons trekken het zich persoonlijk aan.

12 oktober 2023 om 09:35

Uhmm je weet dat je diploma dan ongeldig is? 😉

12 oktober 2023 om 12:18

Dat is nooit ter sprake gekomen geloof ik, grappig want ik hem 'm wel een aantal keer moeten laten zien bij gesprekken.

Dump Fries, dat was natuurlijk zijn grapje met de andere Veerman, terug over de afsluitdijk, toen zij het beide niet meer naar hun zin hadden in het Abe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren