Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongekend spektakel op Old Trafford; Lamela meest besproken man

Laatste update:

De wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur houdt de gemoederen flink bezig in Engeland. Na een sensationele en meeslepende eerste helft leiden the Spurs met 1-4. Het meest besproken moment vond plaats in minuut 28 bij een stand van 1-2: er is veel onbegrip over de manier waarop scheidsrechter Anthony Taylor een incident tussen Anthony Martial en Erik Lamela afhandelde.

De arbitrage was Manchester United aanvankelijk nog gunstig gezind. Na circa dertig seconden kreeg de thuisploeg een strafschop na een overtreding van Davinson Sánchez op Martial. De penalty werd benut door Bruno Fernandes, maar daarna zakte Manchester United volledig door het ijs. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer verdedigde onthutsend slecht, wat leidde tot doelpunten van Tanguy Ndombele en Heung-Min Son in respectievelijk minuut vier en zeven.

Half-time ratings van de Manchester Evening News: Harry Maguire: 1 Luke Shaw: 2

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Twintig minuten na de 1-2 volgde de rode kaart van Manchester United. Toen de bezoekers een corner wilden nemen, sloeg Lamela Martial van zich af. De Fransman reageerde geagiteerd en deelde Lamela een klap uit op de kin. Arbiter Taylor stuurde alleen Martial weg. Analist Ruud Gullit van Ziggo Sport keek zijn ogen uit in de eerste helft. "We zijn verwend. Het is echt een geweldige wedstrijd. Natuurlijk met veel fouten, maar daardoor zijn we verwend."

Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar leek de meest bizarre wedstrijd van het weekend te worden, maar wat er allemaal gebeurt bij Manchester United - Tottenham Hotspur... ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Gullit heeft begrip voor de rode kaart van Martial, maar vindt dat Lamela ook bestraft had moeten worden. "Het is een rode kaart. Het is een heel klein tikkie. Maar hij krijgt eerst een elleboog in zijn snoet. Ik vind het gek dat de VAR niet zegt dat het daarmee begint. Ik had het liefst gehad dat de scheidsrechter ze bij zich nam en allebei een gele kaart gaf. Maar met de VAR is er geen sprake meer van common sense. Dit zijn de regels."

Ook op Twitter klinkt verbazing over het uitblijven van een sanctie voor Lamela. "Martial had niet weggestuurd moeten worden. Lamela had wel een kaart kunnen krijgen voor zijn dramatische reactie", stelt journalist Rob Harris van AP. "Dom van Martial "Beschamend van Lamela", vat Henry Winter van The Times samen. "Het zijn vergelijkbare overtredingen. Manchester United kan en zal klagen over de inconsistente arbitrage, maar ze hebben geen excuus voor het amateuristische verdedigen."

Had Erik Lamela ook een rode kaart moeten krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Smerige speler. Eerst uitdelen dan als een mietje gaan duiken als je een klein tikje terug krijgt.

4 oktober 2020 om 18:35

Hoe slecht het ook is van Lamela, zo dom is het ook van Martial.

4 oktober 2020 om 18:36

Alle twee de fases waren gewoon geen rood naar mijn idee. Wel vrij zielig inderdaad dat lamela neergaat als een stervende zwaan.

4 oktober 2020 om 18:47

Enige die hier blaam treft, is de scheidsrechter en de var. T was allebei rood, allebei geel of allebei niets.

4 oktober 2020 om 19:12

Heel dom van Martial maar het had nog eerder omgedraaid moet zijn dan dat alleen Martial hem krijgt. Allebei geel was beter geweest

Dom van martial maar die var mag zich schamen. Als je dit niet ziet dan verdien je die plek niet

4 oktober 2020 om 20:23

Ik vraag me af of de VAR aanwezig was vandaag, dit had voor beide rood moeten zijn, maar ook Shaw had rood moeten hebben in de 2e helft lijkt me😂

Verschikkelijk slechte versediging heeft United. Maar wat een smerige actie van Lamela. Als ik Martial was had ik hem nog een doodschop gegeven. Als het zo gaat met de VAR kun je die inderdaad net zo goed afstraffen. Moet ik wel eerlijk zeggen dat Bailly ook rood moest hebben voor het staan op de enkel van Kane, maar ook dat ziet de var niet.

4 oktober 2020 om 19:38

Dat kan je doen. Joey Barton deed het na zijn rode kaart tegen City in 2012. Kostte hem een schorsing van 12 wedstrijden.

Het volgende bewijs dat de VAR volledig willekeurige beslissingen neemt. Of je bestraft beide met geel of alle twee met rood. Laat ook in ieder geval de scheidsrechter zelf de beelden zien en dan beslissen.

Dom van Martial, maar dit is toch wel echt met twee maten meten en ik heb toch het idee dat ze of allebei rood moeten krijgen of allebei geel, en niet deze willekeur.

4 oktober 2020 om 19:01

Dit gaat nog wel een staartje krijgen want waar is de var voor als dit niet word aangepakt?

4 oktober 2020 om 19:06

Lamela heeft geel gehad, het zal dan wel gezien worden als beoordeeld.

Schandalig dat hij door het acteerwerk beloond word. Dom van martial wellicht maar schandalig van de VAR (en lamela mag zich best schamen met dat trieste gedrag)

Beide hadden rood of geel moeten krijgen maar wat een drama was United. Ze moeten serieus de markt op op deadline day. Het is wel vreemd dat ze het geld hebben om te investeren maar die donkere wolken niet lijken te verdwijnen, precies zo’n beetje het tegenovergestelde van Arsenal waar er eindelijk wel goed beleid is maar geen geld.

volgens de regels mag VAR ingrijpen bij rode kaart als scheidsrechter de actie heeft gemist. Als VAR Lamela actie onvoldoende voor rode kaart vindt en Martial overtrededing heeft scheidsrechter al beoordeeld dan kan VAR verder niet ingrijpen

Dit maakt het voetbal kapot, walgelijk dit theater. Beiden rood was het beste geweest.

Lamela verdiende ook rood, en martial ook. Daarnaast is het dom van martial wanneer je hem niet terugslaat krijgt hij rood. Ben trots op Tottenham en zeker op reguilion

Wedstrijd was gewoon verpest! Naar mijn idee waren beide acties gele kaart waard of gewoon beiden van het veld sturen, maar omdat Lamela ook nog eens neerging als een stervende zwaan, maakt hij het alleen maar erger. De VAR moet zich weer schamen!

5 oktober 2020 om 13:41

Helemaal mee eens! Komt nog bij dat Shaw in de laatste minuten geen rood kreeg voor die actie op Moura.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren