Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onfortuinlijke Clasie valt bij rentree opnieuw geblesseerd uit

Laatste update:

Het zit Jordy Clasie tijdens zijn eerste weken bij Southampton nog niet echt mee. De middenvelder raakte in de eerste Europese ontmoeting met Vitesse geblesseerd aan zijn hamstring, maar kon maandagavond bij het tweede elftal zijn rentree maken. Clasie speelde de wedstrijd tegen Jong Manchester City (2-2) echter niet uit; de middenvelder viel opnieuw geblesseerd uit.

/

Drie minuten na rust ging het mis voor Clasie, die geblesseerd raakte toen Brandon Barker ten val werd gebracht en hij op de Nederlander landde. Het is niet precies bekend waar Clasie mee kampt en hoe ernstig de kwetsuur is. De voormalig Feyenoorder verliet het veld in ieder geval met een van pijn vertrokken gezicht.

In de eerste helft was Clasie nog verantwoordelijk geweest voor een assist, bij de openingstreffer van Marcus Barnes. Het eerste elftal van Southampton speelt aankomende zaterdag thuis tegen Everton; Clasie hoopt in dit duel zijn Premier League-debuut te kunnen maken.

Denk je dat Jordy Clasie een succes wordt bij Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het ook niet weten maar ik geef hem nu nog het voordeel van de twijfel!! Hij heeft zich tot nu toe toch aardig bewezen terwijl men vanaf de jeugd altijd al twijfels heeft gehad over zijn fysiek.

Sneu voor Clasie,
Maar ben ik de enige die dit gezien de lengte van Clasie grappig vond?

" toen Brandon Barker ten val werd gebracht en hij op de Nederlander landde."

10 augustus 2015 om 23:42

Ja...

Ik denk dat hij te graag wil, daardoor juist geblesseerd raakt. Komt wel goed met clasie

10 augustus 2015 om 23:19

Je kan er weinig aan doen als iemand op je land en daardoor geblesseerd raakt. Heeft weinig te maken met te graag willen.

Het vergt voor hem wat extra tijd om zich daar aan te passen is ook niet zo raar heeft een groot gedeelte vd voorbereiding met feyenoord meegedraait. Komt wel goed met hem. Als hij eenmaal fit is en zn draai heeft gevonden daar dan is t een aanwinst voor de engelse premier league. Het zal me niet verbazen als wenger gecharmeerd raakt van hem en hem na een paar jaar ophaalt bij southampton.

11 augustus 2015 om 10:13

Er viel iemand op hem en niet tegen hem, een wezenlijk verschil aangezien er schijnbaar een elleboog of iets dergelijks in zijn lies of daar in de buurt terecht kwam. Dikke pech wat zelfs de grootste en sterkste speler uit de PL kan overkomen, verder speelt hij al aardig en heeft al een assist op zijn naam staan en ja hii zal echt nog wel even moeten wennen aan het fysieke en de snelheid maar zoals men al zo lovend was tijdens de training van het laatste WK, hij past zich razendsnel aan het niveau aan.

11 augustus 2015 om 10:15

Edit: altijd leuk....ik reageer in een heel ander topic en mijn reactie wordt hier geplaatst.....hmmm verwijderen maar weer!!

Komt goed jordy. Je hebt de kwaliteiten om een topper te worden. 2 jaar Southampton en daarna een Engelse topclub.

Komt wel goed. Wordt straks in november gewoon player of the month en dan zijn die Engelsen helemaal lyrisch over hem.

Koeman moet ook eens rustig aan doen, hij was nog niet eens helemaal hersteld en dan alweer laten spelen. Gaf hem nog een week rust en je had het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren