Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Of hij dertig miljoen euro zou kosten? Ja, dat is tegenwoordig normaal'

Laatste update:
/

AC Milan had zich in de zomer kunnen versterken met Paulo Dybala, maar vicevoorzitter Adriano Galliani van de grootmacht gooide roet in het eten. Volgens voorzitter Maurizio Zamparini van Dybala’s ex-club Palermo speelde de bewindvoerder van i Rossoneri ‘spelletjes’. De Argentijnse aanvaller trok vervolgens naar Juventus, waar hij dit seizoen al goed is voor twaalf goals en acht assists.

Zampirini doet de uitlatingen in het licht van de interesse van Milan in Palermo-spelmaker Franco Vázquez, van wie verwacht wordt dat hij komende zomer een stap hogerop maakt. “In mei of juni zijn we bereid over Franco te praten. Ik verkoop hem graag aan Milan, maar dan is het wel belangrijk dat Galliani niet opnieuw probeert om de slimste thuis te zijn. Daardoor zag hij ook al Dybala aan zijn neus voorbij gaan.”

Wanneer de ‘CEO’ van Milan normaal had gehandeld, had de 22-jarige international van Argentinië nu in het rood-zwart gevoetbald, claimt Zamparini. “Dan was hij van hem geweest. Dus als hij echt werk wil maken van Vázquez, stel ik voor dat hij met mij praat en niet met de pers.” Volgens de preses moet de 26-jarige Argentijn aardig wat kosten. “Of hij dertig miljoen euro zou kosten? Ja, maar dat is normaal als je naar de markt van tegenwoordig kijkt. Milan heeft op dit moment geen bod uitgebracht, maar andere clubs wel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze voorzitter is knettergek. Maar onderhandelen kan hij wel...

4 februari 2016 om 19:06

Jij zegt t.. ik denk t.. alhoewel hij een punt heeft: de huidige bedragen zijn ronduit belachelijk.

4 februari 2016 om 19:28

Bedragen all over the place. 30 miljoen depay, 400 miljoen neymar. Zitten geen grenzen meer aan yo

Hoe Dybala zich uitgroeide bij Juventus tot een echte speler, geweldig!

Als ik dybala zie schitteren bij Juve, hebben ze hem nog betrekkelijk goedkoop binnen gehaald haha.

4 februari 2016 om 19:59

15 jaar geleden werd er volgens mij wel 50 betaald voor buffon en 60 voor zidane maar kan het mishebben.

4 februari 2016 om 21:41

Ja, maar dat waren wereldtoppers. Schitterden bij respectievelijk Parma en Juve. Parma met het succesteam van 1992. Juve met het succesteam van 1996, 97, 98.

4 februari 2016 om 22:19

Nou Italie haal je niet in hoor, het niveauverschil is te groot met de Serie A.

5 februari 2016 om 16:37

Dan moet je wel naar de 30 miljoen per speler.

Als je dit leest als Milan fan zijnde baal je toch echt heel erg nu. Met Dybala in de aanval zou Milan een stuk hogerop de ranglijst staan

4 februari 2016 om 20:30

Of Dybala had een stuk minder goed gepresteerd omdat hij andere spelers om zich heen had.. Waarom denkt iedereen altijd gelijk dat wanneer een speler het ergens goed doet, hij dat bij zijn favoriete club ook wel even zou doen. Het kan ook gewoon volledig andersom uitpakken.

4 februari 2016 om 20:32

Dat kan inderdaad maar als je het talent van die jongen ziet weet ik zeker dat hij geslaagd was in Milaan

5 februari 2016 om 07:51

Hadden niet hoger gestaan, hebben Bacca ipv Dybala, die het niet minder doet.

Super jammer, anders hadden we nu 1 vd grootste talenten ter wereld gehad! Nouja, de spitsen positie is gelukkig goed bezet met Bacca Naing en Balotelli

Ach, dit is niet de eerste keer voor Galliani. Ik kan me een tal van namen herrineren waarbij Galliani moeilijk deed over een ton bij een miljoenentransfer. Zo nieuw is dat dus niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren