Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NOS-journalisten wijzen naar twee ‘notoire foutenmakers’ die PSV verzwakken

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij heeft er goed aan gedaan om Jordan Teze en Armando Obispo te slachtofferen bij PSV, zo concluderen de aanwezige journalisten in de NOS Voetbalpodcast. Het zelf opgeleide duo moet al vier wedstrijden op rij genoegen nemen met een plek op de bank. Volgens het viertal, bestaande uit Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu, is PSV defensief simpelweg zekerder zonder Teze en Obispo.

Teze en Obispo speelden na de teleurstellende remise van PSV met FC Utrecht (2-2) geen enkele seconde meer voor de Eindhovense club. Op de vraag van presentator Vermeulen, of PSV zonder het duo beter is, reageert Grueter kraakhelder. “Dat zijn natuurlijk de notoire foutenmakers. Zij hebben PSV heel veel doelpunten tegen gekost en daarmee ook punten. Ik denk dat je daar wel iets zekerder van wordt. Dat straalt natuurlijk over het hele elftal uit dan”, aldus de journalist.

Avsaroglu is ook nog niet onder de indruk van André Ramalho, die sinds de uitwedstrijd in Utrecht weer kan rekenen op een basisplaats bij PSV. “Ramalho heeft toch ook hele slechte fases gekend, zeker aan het begin van dit seizoen?” Grueter stemt daar mee in en heeft zelfs een bijnaam in huis voor de ervaren Braziliaan. “Dramalho.” Roelfs is wel onder de indruk van twee andere defensieve PSV’ers. “Ik vind Branthwaite wel een redelijk stabiele factor. Van Aanholt vind ik ook echt een aanwinst aan de linkerkant. Daar zijn ze echt beter door geworden.”

Gebrek aan leiderschap
PSV mist vooral leiderschap, zo stelt Roelfs. “Het enige dat je bij PSV echt nog mist, als De Jong uit de ploeg is, is iemand die het voortouw neemt. Dat zie je op het middenveld natuurlijk niet gebeuren bij Sangaré, Joey Veerman kan dat ook niet helemaal afdwingen, maar welke persoonlijkheden blijven er over in het elftal om ook in de tweede helft goed te blijven voetballen? Simons is te jong, die moet het gewoon hebben van zijn voetbal. Dat mis ik weleens bij PSV.” Geen van de aanwezige journalisten denkt dat PSV nog een kans op de landstitel maakt. “Zeker niet. Sterker nog, ik ben heel benieuwd of ze de Champions League gaan halen”, aldus Grueter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, spuiten elf hoor. Had dit een paar weken eerder geduid, dan was het nog nieuws.

6 maart 2023 om 15:19

Paar weken? Schmidt had Teze al weg moeten houden van de rechtsbackpositie. Vorig jaar zijn we met 9 man (Max erbij) toch nog knap tweede geworden.

Obispo eens! Teze als rechtsback eens. Als cb is hij niet minder dan ramalho. Als cb toen weinig fouten en verdedigend sterk. Ik zie nog wel potentie!

6 maart 2023 om 15:21

Ik vind ook dat Teze wel cv mag spelen ipv Ramalho. Heeft daar echt 1 heel goed seizoen gehad, terwijl Ramalho gewoon wispelturig is. Daarbij heeft Teze nog restwaarde.

6 maart 2023 om 15:28

Zo goed was hij dat de verdediging nog steeds zo lek als een zeef was. Ik heb van beide geen hele hoge pet op, maar Teze missen ze momenteel niet.

6 maart 2023 om 15:39

Lood om oud ijzer noemen ze dat. Ik wacht met smacht op Gerrit en Boscagli samen. Deze zomer gewoon hard wezen en onze jeugdproducten de deur uit doen (teze en Obispo).

Sambo komt hopelijk terug, mwene prima stand-in. twee nieuwe Cv's halen, waarvan Gerrit er hopelijk één is.

Wel jammer dat het net de jongens uit eigen jeugd zijn. Maar iedereen ziet dat het beter gaat zonder Teze en Obispo. Wel leuk dat Aad de Mos Obispo een groter talent dan de Ligt noemde + PSV supporters echt meende dat wanneer Timber in oranje zat, Teze er ook in moest staan. Vermakelijk om terug te kijken.

6 maart 2023 om 15:24

Teze was in zijn eerste seizoen bij PSV 1 naast Boscagli dan ook gewoon vrij stabiel. En die Obispo uitspraak, tja, het kan best dat Obispo in de jeugd daadwerkelijk indrukwekkender was dan de Ligt, maar zich niet doorontwikkeld heeft.

6 maart 2023 om 15:35

Bijna net zo vermakelijk als de Ajax goude generatie met Riedewald, El Ghazi, Bazoer en Tete. Die allemaal met Oranje mee mochten door de geweldige unbiased opinie van Danny Blind. Timber, Taylor, Gravenbergh en Brobbey gaan ook wel wereldtop worden hoor gelukkig zit jullie fanbase er ook nooit naast

6 maart 2023 om 15:41

Klopt, ook dat vind ik vermakelijk. Bazoer was het nieuwe wereldwonder en zit nu op de bank bij AZ. Maar ik zit niet in de fanbase van Ajax hoor, dus maak je geen zorgen.

6 maart 2023 om 15:44

Ach, een cariere als die van Riedewald, El Ghazi, Bazoer en Tete , daar kunnen Obispo en Teze alleen maar van dromen (PL en Bundesliga)

6 maart 2023 om 15:46

@Psv-er,

Leuk he, verhaaltjes verzinnen?

Bazoer werd gezien als mega talent, heeft dit door zijn eigen gedrag ook wel echt verpest.
Verder is geen een van de bovengenoemde uit de "goude" generatie, ooit genoemd als gouden generatie.

Timber gaat subtop worden, Taylor komt tekort, Gravenberch kan ook wel tot wereldtop groeien, Brobbey is gewoon momenteel heel goed, en ik geloof ook wel dat hij het gaat maken. Denk ergens subtop, club als Spurs of iets dergelijks.

Tja ze overtuigen beide niet dus logisch dat ze terecht op de bank zitten. Ze maken ook altijd wel van die rare fouten en dat doen ze te vaak. Ze komen beide gewoon tekort voor PSV. Een Branthwaite en Ramalho doen het samen gewoon prima tot nu toe. Dus zou het zeker zo houden.

Als Teze zichzelf nou niet een rechtsback vond en volop speelde centraal achterin was het nog wat geworden. Op snelheid kon hij altijd nog wat corrigeren. Nu heeft hij anderhalve seizoen weg gegooid en zit hij op de bank. Maar wat mij het meest heeft verbaasd is dat niemand in Eindhoven al na een week of 2 dacht dat die jongen geen rechtsback is, was of word. Over Obispo kunnen we korter zijn. Die weet niet wat positioneren of slim verdedigen is. Leuk voor de Championship of bij wat clubs in de Bundesliga maar totaal niks voor PSV.

Dat roepen de meeste supporters al heel lang. Zonde dat die spelers zo lang mochten blijven staan. Ook zonde dat dit net de spelers uit eigen jeugd zijn. Maargoed, de beste moet spelen.

Volledig mee eens. Teze vind als CV een prima optie, beter dan Ramalho, maar als back (vooral in aanvallend opzicht) vind ik hem erg matig. Obispo vind ik doorgaans erg sterk als CV maar hij maakt bijna elke wedstrijd één of meerdere fouten die dan ook afgestraft worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren