Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote wens van Van Nistelrooij wat betreft trainerscarrière komt wellicht uit

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij kan zijn trainerscarrière mogelijk vervolgen bij RCD Mallorca, zo meldt Relevo. De huidige trainer van de nummer vijftien van LaLiga, Javier Aguirre, heeft vooralsnog geen trek om zijn aflopende contract te verlengen en lijkt volgens Mallorca ‘met zijn hoofd ergens anders te zitten’. Van Nistelrooij is één van de drie opties om hem mogelijk op te volgen, zo klinkt het.

Mallorca presteert dit seizoen naar behoren en dat is voor een groot deel te danken aan Aguirre. De Mexicaan staat sinds begin 2022 voor de groep bij de club en beschikt over een aflopend contract. De Spanjaarden willen die verbintenis ontzettend graag verlengen, maar de trainer zelf staat daar niet om te springen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Mallorca heeft hem al verschillende aanbiedingen gedaan en op al die aanbiedingen is negatief gereageerd”, schrijft Relevo. “Ze hebben geen akkoord bereikt om de verbintenis te verlengen en alleen de trainer weet wat zijn beslissing is. Na verschillende pogingen begint de club echter aan te voelen dat de coach ergens anders zit met zijn hoofd.”

Van Nistelrooij is echter niet de enige optie om de waarschijnlijk vertrekkende Aguirre op te volgen. Zo kijkt Mallorca ook naar Diego Martínez, die sinds begin december zonder club zit, en Eder Sarabia. Laatstgenoemde is eveneens werkloos na zijn vertrek bij FC Andorra enkele weken geleden.

Grote wens komt wellicht uit


Van Nistelrooij sprak ruim een maand geleden toevallig met hetzelfde Relevo over het verdere verloop van zijn trainerscarrière. Het medium was benieuwd of hij in de toekomst op de bank te zien zal zijn bij een club uit Spanje.

“Ik zou hier graag een club willen trainen”, antwoordde Van Nistelrooij. “Ik heb aanbiedingen uit Nederland, maar ik zou graag in Duitsland, Engeland of Spanje een team willen trainen. Het liefst in de competities waarin ik heb gespeeld, want die talen spreek ik goed.” Vooral LaLiga spreekt de voormalig Oranje-international erg aan. Hij liet weten graag trainer te willen worden van ‘een goed georganiseerde club’.

“Ik werk graag met jonge spelers in combinatie met ervaren krachten. Die combinatie is ideaal voor een coach", aldus de oefenmeester. "Ik wil wel jonge spelers helpen in hun ontwikkeling en wedstrijden winnen. Dat laatste is uiteindelijk het belangrijkste. Met een manier van voetballen waar ik voor sta.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooiere werkplekken zijn er amper!
Wel een uitdaging om erin te blijven volgend jaar.

8 april 2024 om 13:15

Bij een winstpartij flink zuipen in Megapark, ik had het wel geweten als Ruud zijnde.

8 april 2024 om 13:27

Auf die stuhle! Op de een of andere manier zie ik hem zo daar staan in lederhosen

8 april 2024 om 13:44

Hahaha ja, 11 Uhr freibier!

8 april 2024 om 13:26

Leuke werk ervaring op doen als trainer op een zonnige plek. Lijkt mij heerlijk.

Leuke stap, prachtig eiland en toch wel een redelijke ploeg die het tot de bekerfinale hebben geschopt, volg ze niet echt maar lijkt mij toch wel wat meer haalbaar dan de 15e plek.

Wat een mooie stap als dit waar is. Ik dacht dat de huidige coach het daar gewaardeerd werd?

8 april 2024 om 13:56

Ja er staat toch dat hij zelf niet zin heeft in een verlenging? Die gaat elders tekenen.

8 april 2024 om 14:48

Bedankt Cengiz!

Het lijkt mij prima vertoeven op Mallorca maar ik denk niet dat Ruud Mallorca voor ogen had toen hij zijn ambitie als trainer in Duitsland, Engeland of Spanje uitsprak. In Duitsland is Ruud overigens maar iets meer dan een jaar speler geweest, dat was bij HSV. Ik heb het vermoeden dat de voorkeur van Ruud vooral naar Engeland en Spanje uitgaat.

Misschien niet zo'n populaire mening; maar ik zou hem wel bij Feyenoord willen zien als Slot vertrekt. Denk dat Ruud van binnen graag laat zien aan oa PSV wat ie allemaal kan. Veel te snel vertrokken bij psv...

Dat wordt gewoon Benfica hoor, mark my words 😎

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren