Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe CL-loting: ‘Woedend’ Real Madrid krijgt zwaarder affiche

Laatste update:

De nieuwe loting voor de achtste finale van de Champions League heeft een interessante confrontatie opgeleverd tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid, terwijl Atlético Madrid een ontmoeting wacht met Manchester United. Bekerhouder Chelsea kruist in februari 2022 de degens met Lille OSC.

De loting zal bij Real Madrid inslaan als een bom. De Koninklijke werd oorspronkelijk gekoppeld aan Benfica, maar de UEFA veegde die loting van tafel vanwege gemaakte fouten. Real stelde zich op het standpunt dat het treffen met Benfica moest blijven staan, omdat dat plaatsvond vóór de gemaakte fouten. De UEFA ging daar echter niet in mee. Florentino Pérez, de voorzitter van Real, sprak volgens Goal van een schande.

Bij de oorspronkelijke loting van maandag 12.00 uur werden gigantische fouten gemaakt. Nog geen twee uur later nam de UEFA het besluit dat de loting over moest. Bij de oorspronkelijke loting bleken de nodige fouten te zijn gemaakt, die de Europese voetbalbond wijt aan 'een technisch probleem met de software van een externe serviceprovider die de officials instrueert welke teams elkaar kunnen treffen'.

De heenwedstrijden in de achtste finales worden gespeeld op 15, 16, 22 en 23 februari, waarna de returns op 8, 9, 15 en 16 op het programma staan. De geplaatste teams beginnen met een thuisduel en eindigen de achtste finales met een uitwedstrijd.

De volledige loting:

Red Bull Salzburg (Oos) - Bayern München (Dui)
Sporting Portugal (Por) - Manchester City (Eng)
Benfica (Por) - Ajax
Chelsea (Eng) - Lille OSC (Fra)
Atlético Madrid (Spa) - Manchester United (Eng)
Villarreal (Spa) - Juventus (Ita)
Internazionale (Ita) - Liverpool (Eng)
Paris Saint-Germain (Fra) - Real Madrid (Spa)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 december 2021 om 15:26

Ontbreekt nog enkel louche arbitrage om Real terug te pakken voor Superliga, en zo hun vriendje Al Khelaifi een dienst te bewijzen en hopelijk Mbappe te overtuigen om bij 'het betere Psg' te blijven.

13 december 2021 om 16:09

Concha

"een dienst te bewijzen en hopelijk Mbappe te overtuigen om bij 'het betere Psg' te blijven."

Wedstrijd is na transferperiode. Dan heeft Mbappe allang getekend bij Rm.

Nog iets meer dan 2 weken wachten

13 december 2021 om 15:27

Zeker. Meer top wedstrijden was 1 van de redenen dat Perez een super league wil. Dus een hele mooie loting voor Real madrid. Gefeliciteerd.

13 december 2021 om 15:29

Ja niet echt, van benfica makkie naar moeilijke tegenstander Real Madrid is bestolen os onrechtvaardig.

13 december 2021 om 17:24

RM hebben veel wedstijden gestolen inklusiv een Champions league finale..

13 december 2021 om 18:17

"bestolen" vind ik altijd zo'n kleine reactie. Er is een fout gemaakt. Sommigen profiteren, dat is geluk, anderen hebben pech. That's life. Vraag maar aan Lewis Hamilton gisteren, of aan Max in die race ervoor. You win some, you lose some. Zo'n loting is ook niet iets wat je hebt ofzo, wat je bezit. Vanochtend had Real niks, nu hebben ze deze loting. Had ook gewoon in 1 keer zo kunnen gaan, zo werkt dat.

Absoluut doem scenario voor Real. Eerst Benfica loten en nu PSG. Wel een schitterend affiche. Nu zullen we voor altijd het "gehuil" moeten aanhoren dat Real genaaid is. Chelsea loot opnieuw Lille, we hebben ontzettend veel geluk.

13 december 2021 om 15:24

Real speelt beter dan PSG hoor

13 december 2021 om 15:28

Helemaal mee eens. Real speelt erg goed de laatste tijd. Maar dit affiche is pas in februari en dan moeten we maar kijken wie er beter in vorm is. PSG heeft natuurlijk wel ontzettend veel kwaliteit en zullen ook veel meer gemotiveerd zijn tegen Real dan tegen een Lorient.

13 december 2021 om 15:32

Absoluut, dat betekend alleen niet dat het makkelijk zal worden.

13 december 2021 om 15:58

En real heeft geen kwaliteit , we zijn geen Barca

13 december 2021 om 16:02

Ik gok dat je een typefout maakt .

13 december 2021 om 16:34

Tsjongejonge zeg. Dan maak je er zo'n groot onzin evenement van en kun je niet eens 16 clubs aan elkaar koppelen.. en dan een server de schuld geven. Iedere hork met een A4 en een hoge hoed had dit beter gedaan.

13 december 2021 om 18:19

@tyuin, mooi he? Bij het lootjestrekken voor Sinterklaas gaat het altijd goed, gewoon gratis op internet. Maar de CL loting, een van de meest poenerige omgevingen in de geschiedenis van de mensheid, gaat het fout. Ik kan dat wel waarderen.

13 december 2021 om 18:19

maar stel he dat reals toekomstige nieuwe aankoop real eruit knalt ? hij en Messi zijn wel in top vorm laatste tijd. of zal mbappe zich inhouden tegen zijn droomclub? dit is een hele gekke affiche

13 december 2021 om 22:04

Haha idd zeg met die achterlijke regels er ook bij

13 december 2021 om 15:30

Ook vreemd dat Villarreal en Liverpool elkaar niet konden loten.

13 december 2021 om 15:36

Dat had te maken met dat de overige ploegen Real en Juve waren, die kon Inter beide niet loten dus bleef Liverpool over..

13 december 2021 om 15:37

Sorry, maar daar is echt helemaal niks vreemds aan.. Je had richting het einde nog Liverpool, Real Madrid en Juventus over.. Stel Liverpool had tegen Villareal geloot dan betekende het dus dat Inter tegen Juventus (kan niet want zelfde land) of tegen Real (kon niet want zelfde poule) zou loten. Omdat deze mogelijkheid dus niet kon was Juventus het enige team dat tegen Villareal kon zodat Liverpool dan tegen Inter kon en PSG tegen Realmadrid.

13 december 2021 om 15:46

Alles aan deze loting is vreemd. Gewoon iedereen in een grote pot en loten maar. Hoeft niet zo moeilijk te zijn. De beste wint toch wel.

13 december 2021 om 16:22

Daarom moet de regel dat ploegen uit hetzelfde land elkaar niet mogen loten eruit. Dit maakt alles zo complex. Real kon in feite maar tegen 4 tegenstanders uitkomen (en als Barca door zou zijn, maar tegen 3).

13 december 2021 om 19:25

Die regel is er omdat meestal de ploegen waar er per land meer van door gaan de sterke landen zijn. Zo hou je naar het einde van het tornooi ook sterke ploegen over en is het niveau normaalgezien ook hoger.
Dat levert dan ook meer kijkers en dus geld op.
Stel dat zoiets niet gestuurd wordt, kunnen misschien ploegen zoals Salzburg en Benfica de halve finale spelen. Terwijl mits pech ploegen zoals Real, City, Liverpool, Chelsea eruit gaan na de achtste finale..

13 december 2021 om 20:20

Dit zal inderdaad de belangrijkste reden zijn. Maar zelf haak ik juist eerder af bij dit soort standaard affiches. Geniet altijd veel meer van verrassingen en vooral als er dan een paar nieuwe pareltjes qua spelers opstaan. Kan eigen interesse ontwikkeling zijn maar heb ook het gevoel dat over het geheel de CL wel aan populariteit inboet.

13 december 2021 om 22:06

Nooit aan gedacht maar klinkt logisch. Sneaky UEFA soort alternatief van super league dus….praktisch gezien dan.

13 december 2021 om 15:40

Ik snap het probleem niet helemaal. Perez wou meer topwedstrijden. Krijgt hij er één en dan is het weer niet goed. Of zal het toch echt om het geld te doen zijn. Het zal toch niet?

13 december 2021 om 15:46

Hahahahha ja nu je het zegt. Maar in de comments zijn de Real supporters aardig overtuigd dat ze PSG eruit gaan knikkeren dus het maakt niet uit wie ze loten. Alles draait om geld en een makkelijkere weg naar de kwartfinale van de CL is easy money binnen harken. Perez is 1 van de grootste hypocrieten ter wereld.

13 december 2021 om 15:58

Dat is een beetje kort door de bocht natuurlijk. Als er een nieuwe competitie wordt opgezet met enkel sterke tegenstander zal Perez niet klagen, maar dat is niet het geval. Eerst loot Real misschien wel de zwakste tegenstander uit de koker en nu een van de allerbeste en dat ook nog terwijl er met de balletjes van Real niks aan de hand was.

Ik kan de frustratie ergens wel begrijpen

13 december 2021 om 16:03

Als het andersom was had hij niets gezegd. Maar zo goed is PSG ook weer niet, als hij Bayern had geloot dan was het wel vervelend geweest.

13 december 2021 om 16:33

Hahahaha, dit is wel de topcomment wat mij betreft. Ik ga stuk.

Dit soort wedstrijden zouden het voetbal toch moeten redden volgens Perez? En hij deed het natuurlijk alleen voor het voetbal, want dat wilde hij redden. Dat zielige voetbal met al die armlastige clubs en tanende aandacht. Deze man is echt hilarisch...

13 december 2021 om 17:08

@ikweetalles11. Vandaar dat het stil blijft uit Amsterdam.

13 december 2021 om 17:09



Dubbele post. Verwijderd


13 december 2021 om 17:09

Dubbele post. Verwijderd

13 december 2021 om 17:09

Dubbele post. Verwijderd


13 december 2021 om 17:17

Dit is gewoon weer goedkoop scoren. Perez heeft uitdrukkelijk gezegd dat het om het geld te doen was en jij presenteert het hier alsof dat een geheime motief van hem was voor de Super League. Tuurlijk gaat het om het geld, dat is juist het hele idee achter de Super League. Alleen topclubs betekent automatische alleen topwedstrijden wat weer resulteert in veel meer televisiegelden. Maar aan de reacties te zien zijn er velen met jou die het niet snappen.

13 december 2021 om 18:22

@dribbelaar, waarom is het dan kort door de bocht? Perez wil die competitie om het geld, niet om de affiches. maar hij doet alsof het andersom is. En nu krijgt ie een groot affiche, en dan loopt ie te piepen. Dit is gewoon karma. Iedereen weet waar het die clubs om te doen is, en dat is om geld. Elk jaar gegarandeerd een zilvervloot. En dan is het leuk als dat een keer terugkaatst in het gezicht van dit soort types. En nee, ik ben geen Real-hater, ik vind elke club die mee wil doen aan die Superleague geen knip voor de neus waard.

13 december 2021 om 19:01

Dan hadden ze weer opnieuw moeten loten aangezien ze beiden 1e zijn geworden in hun poule. Dat was inderdaad wel vervelend geweest😉

13 december 2021 om 15:46

Heb liever Psg dan Benfica als tegenstander. Benfica is een moeilijk te bespelen tegenstander waar je tegen een muur aanloopt. Terwijl Psg graag wil voetballen en zodoende ruimte vrij komt voor Real.. Komt goed...

13 december 2021 om 15:48

Maar de verdediging van Real is de zwakste linie en de aanval van PSG de sterkste. Er lopen natuurlijk wel wat kanonnen bij PSG he, dit is niet zomaar gespeeld. Zou wel eens 8 - 8 kunnen worden over 2 wedstrijden.

13 december 2021 om 16:00

Laatste 10 wedstrijden 5 tegendoelpunten. Laatste 4 wedstrijden 0 tegendoelpunten..!! Hoe bedoel je zwakste...

13 december 2021 om 16:05

Ja maar de Spaanse competitie is ook ontzettend zwak dit jaar. Real domineert dit jaar de competitie. We zullen wel zien tegen PSG hoe sterk die verdediging daadwerkelijk is.

13 december 2021 om 16:57

Oei , kijk uit wat je zegt hoor, ik heb dat ook al eens gezegd vorige week , daar schijnt niet iedereen het mee eens te zijn

13 december 2021 om 18:32

Ook in de CL hebben ze,,tot nu toe, 4 keer de nul gehouden...
Dus nogmaals wat is er zo zwak aan de verdediging?

13 december 2021 om 19:26

Ja tegen ploegen als Sherrif Inter en Shakthar. Nogmaals dat is geen PSG.

13 december 2021 om 19:47

We gaan het zien

13 december 2021 om 15:52

Hilarisch hoe jij Real Madrid al bij voorbaat als uitgeschakeld ziet. Het zit je duidelijk heel diep!

13 december 2021 om 15:59

Ik zie Real absoluut niet bij voorbaat al uitgeschakeld. Ik geef dit affiche 50 - 50. Ik geef alleen aan dat Real eerst gunstig Benfica loot en nu ongunstig PSG.

13 december 2021 om 16:29

Je zegt letterlijk “Nu zullen we voor altijd het "gehuil" moeten aanhoren dat Real genaaid is.” Als je doorgaat kun je niet genaaid zijn, dus dat wekt de indruk dat je Real Madrid al als uitgeschakeld ziet. Als je dat niet bedoelt had je het anders moeten verwoorden, want zo staat het er nu dus wel.

13 december 2021 om 18:23

Ach ja, voor altijd. In elk geval tot aan de dubbele ontmoeting.

13 december 2021 om 19:27

Ja als Real wordt uitgeschakeld zullen de supporters altijd blijven huilen over deze loting.

13 december 2021 om 16:11

Perez wilde toch een Super League, strijden vs de grote teams. Mooie affiches voor het voetbal etc.

Nou hier heb je wel een mooi affiche te pakken. Daarnaast kun je gelijk Mbappe van dichtbij bekijken.

Vind ze zelfs nog licht de favoriet voor deze wedstrijd dus laat de voeten maar spreken. Begrijp de teleurstelling enigszins, maar dit is me toch een pracht affiche.

13 december 2021 om 16:26

Hij wilde mooie affiches in een competitie waarin je er niet uit gegooid kan worden natuurlijk 😉.

13 december 2021 om 16:47

Haha, dat denk ik ook inderdaad.

13 december 2021 om 18:09

ik denk dat we ze niet zouden horen wanneer het andersom geweest was

13 december 2021 om 18:18

HAHA! Madrid wint het wel ze hebben pech maar psg is geen team ‘ Liverpool of München kon ook

13 december 2021 om 18:40

Liverpool en München kon niet,die zijn eerste geworden in hun poule...

Gunstigere loting voor Ajax. PSG gaat van United naar Real Madrid, ouch. Het zou heerlijk zijn als Mbappé Real eruit gaat kegelen.

13 december 2021 om 15:27

en ze er dan met een eigen goal uitgooit XD

13 december 2021 om 15:28

Maar daarom zou het wel heerlijk zijn als het zou gebeuren.

13 december 2021 om 17:04

Ergens is dit shit want benfica wad een zekerheidje maar goed, wij zijn de grootste clubter wereld en tegen psg is een heerlijke pot. Als je de cl wil winnen zul je toch dit soort tegenstanders moeten pakken. Alle ogen zullen op ons ziin gericht. Mbappe (die dan waarschijnlijk al madrid speler is) komt voor het eerst naar de voetbaltempel. Ramos en hakimi die terugkeren op het nest en messi’s droom om nog maar eens de cl te winnen kapot maken en een hele olie staat laten zien dat alleen geld niet voldoende is. Pluspunt is dat tegen die tijd neymar weer terug is psg zeer waarschijnlijk met neymar mbappe messi speelt. Wat in mijn ogen minder is dan mbappe di maria messi/neymar.

13 december 2021 om 19:16

Mbappe voor het eerst naar de voetbal tempel? Hij heeft toch in 2019-2020 met PSG daar gespeeld, de match dat Meunier Hazard eruit heeft gestampt.

14 december 2021 om 00:05

Klopt idd, scherp

13 december 2021 om 15:29

Ik weet niet wie hier genaaid is met jullie deelname aan de el😂 madrid is een ploeg itt tot psg met paar individuele top spelers alleen hala madrid!

13 december 2021 om 15:32

Volwassen van jullie.

13 december 2021 om 15:56

El heeft hier niets mee te maken, maar ja, ik heb liever dat mijn ploeg een kans heeft de EL te winnen, dan in de R16 door Messi eruit geknikkerd te worden

13 december 2021 om 17:06

Hahaha 😂 Madrid heeft meer kans om van psg te winnen dan dat barca de el wint.

13 december 2021 om 18:21

Als dat zo is dan ben je oprecht de weg kwijt!

13 december 2021 om 21:39

waarom moet je barca erbij halen. heb je PTSD?

14 december 2021 om 00:08

Het is jou mede cule vriendje die zegt; ik heb liever dat mijn ploeg een kans heeft de EL te winnen, dan in de R16 door Messi eruit geknikkerd te worden. Neem aan dat hij denkt dat barca de el kan winnen. Daarom reageer ik, maar je hebt het er zwaar mee ja?

Hahaha geniaal dit. Mbappe mag Real eruit gaan kegelen.

13 december 2021 om 15:24

Real pakt PSG!!!

13 december 2021 om 15:25

Hahah, het enige wat Real gaat pakken tegen PSG is de bal uit het eigen net.

13 december 2021 om 15:28

Waarom heeft Barca eigelijk niemand geloot??

13 december 2021 om 15:29

Barcelona speelt een divisie hoger dan dit

13 december 2021 om 15:30

Waarom Martijn? Is PSG zo’n indrukwekkende ploeg dan? Lijkt me niet. Desondanks een van de moeilijkere uit Pot 2, zo niet de moeilijkste.

13 december 2021 om 15:30

Wij zijn te goed voor de CL oké.
Maar goed, ongeacht welk tournooi kunnen we in ieder geval al vaststellen dat beide Spaanse grootmachten van weleer zich na de eerste Europese knock-out ronde op de Copa en La Liga kunnen focussen.

13 december 2021 om 15:31

Hahaha hoe voelt het om de club te moeten supporten die jullie een aantal jaren geleden van Neymar hebben beroofd. Succes tegen Napoli! Zal je hard nodig hebben!

13 december 2021 om 15:32

@jeff-sparrow Ik denk dat er terug geloot moet worden er is weer een foutje gebeurd 😄

13 december 2021 om 15:33

@r.madridista

PSG vindt ik helemaal niet zo indrukwekkend voetballen. Maar hetzelfde geldt voor Real. Real is in La Liga heel effectief qua resultaten. Echter is het achterin vaak open huis en ook voetballend vindt ik het niet echt indrukwekkend. Tegen bijvoorbeeld Bilbao kwamen jullie weg met het weggeven van meer dan een handvol grote kansen. Maar ik verwacht dat vooral de individuele klasse van PSG dat wel weet af te straffen.

Niet dat ik Real kansloos acht. PSG kan twee elftallen opstellen die kwalitatief beter dan Real. Maar het is echt geen machine zoals Bayern. Als Messi en Mbappe het niet hebben op een dag win je er zomaar van.

13 december 2021 om 15:33

We geen voor een titel die we nog niet hadden.

13 december 2021 om 15:36

PSG speelt nu niet goed nee. Maar ze hebben natuurlijk wel een vracht aan kwaliteit. Individueel is PSG het beste team op aarde. Alleen qua team en tactiek lijkt het nergens op. Kan tegen februari wel totaal anders zijn, maar dat verwacht ik eerlijk gezegd niet. Toch schat ik dit affiche 50 - 50 in.

13 december 2021 om 15:38

PSG - Real kan over 2 wedstrijden wel eens 8 - 8 worden.

13 december 2021 om 15:50

@martijn R Het is elk jaar hetzelfde liedje als Real een "zware" tegenstander loot.. En wanneer ze zo als gewoonlijk door zijn, komen mensen zoals jij met een hoop gehuil over blessures, de arbitrage en gemiste kansen van de tegenstander.. Ik kan in elk geval niet wachten tot het zover is..

13 december 2021 om 18:26

Ik snap dit soort kift niet helemaal. Neymar is jaren geleden weggekocht door PSG. Daar deed Barcelona en een aantal fans heel zielig over. En nu na jaren doe jij er heel triomfantelijk over. Waar maakt iedereen zich toch zo druk over? Heb je geen belangrijkere dingen in het leven? Als ik moet kiezen tussen Barca en Real kies ik zeker voor Barca, maar het zijn allebei grote clubs met een geweldige historie. Waarom zou ik me druk maken om een speler die een paar jaar geleden 222 miljoen euro heeft opgebracht?

13 december 2021 om 18:29

hahahah mooi dat je barca erbij haalt. het gaat toch over PSG en REAL? Barça is niet relevant in deze discussie xd xd . man man ik voel me zo goed vandaag door wat zou het komen... zullen de real fans gewoon juichen als mbappe scoort ? xd

13 december 2021 om 18:38

Op basis waarvan baseer je dit? Ik ben absoluut geen RM fan maar die zijn zeer zeker de favoriet. Betere verdediging, hechter team en gewoon in betere vorm.

13 december 2021 om 15:24

Wat is daar geniaal aan? Ik snap de onvrede van Real wel. Ze hebben er echt een potje van gemaakt bij de UEFA

13 december 2021 om 18:29

Ze hebben er zeker een potje van gemaakt. Ik vind het alleen altijd zo zielig als mensen zo'n loting als een verworven recht gaan zien. Alleen maar omdat er toevallig een bepaald balletje is gepakt, er een fout is gemaakt, en daarna een ander balletje is gepakt. Niemand van Real eet er een boterham minder om. Die loting had ook gewoon gelijk zo kunnen gaan. Er is ze niks "afgepakt". Ze hebben even gedacht dat ze mazzel hadden, en toen waren ze die mazzel weer even kwijt. Als een goal die door de VAR terecht afgekeurd wordt, omdat de regels niet nageleefd waren. Live with it.

13 december 2021 om 15:27

ItsTom ik zou niet zo zeker zijn hoe zij nu aan het voetballen zijn
Het is hoe dan ook 50/50 .Ook als Neymar terug is.

13 december 2021 om 15:28

PSG speelt niet eens fatsoenlijk in de Farmer league. Met hakken over de sloot steeds laat staan tegen het grote Real Madrid die zwaar in een flow zitten!
Parijs worden zo eruit gekegeld tegen het ervaren Real Madrid!

13 december 2021 om 15:35

Gelukkig wordt de wedstrijd niet volgende week afgewerkt, tegen die tijd kan alles veranderen.

13 december 2021 om 15:39

PSG staat wel iets van 12 punten los. Ik zou het geweldig vinden als Real PSG er uit kegelt, maar dit is echt nog niet gespeeld.

13 december 2021 om 15:30

Je bedoelt dat hij al eens een voorproefje mag gaan nemen van het Bernabeu voor hij nog 3 maanden op de tanden moet bijten en zich doodvervelen in de L1

13 december 2021 om 15:43

Het is nou ook weer niet zo dat de La Liga dit jaar zo denderd goed is. Real staat al aardig wat punten los want Atletico en zeker Barca zijn geen schim meer van wat ze ooit waren. Met Mbappe erbij gaat Real La Liga alleen nog maar harder domineren.

13 december 2021 om 15:44

En zich vervolgens mag doodvervelen in de PD.

13 december 2021 om 18:26

ik vind dit ook best mooi. je toekomstige aanwinst die jou eruit gaat knallen. hij zal zich niet inhouden en Messi ook niet die hebben ook hun droom om met psg CL te winnen. ik zeg je echt eerlijk ik voel die karma al komen voor real. even weer met beide voeten op de grond. hoeveel gaat mbappe er maken ??? 2..3.. ? Messi 2 .. 3.. assist ?

PSG, it is. Als je het me nu vraagt zijn wij de favoriet maar kan natuurlijk allemaal anders zijn in Februari. Hala Madrid!

13 december 2021 om 15:23

Moeten we winnen. Kylian januari een contract laten tekenen voor wat extra olie op het vuur en ze dan ook uit de felbegeerde CL gooien. Hala!!

13 december 2021 om 15:28

Leuk idee, maar PSG is ook een partij in deze. Die gaan Mbappe natuurlijk nu nooit verkopen aan Real in de winter.

13 december 2021 om 15:31

Koekoek. Hij zegt dat Mbappe al een contract kan tekenen. Dat is een feit en heeft helemaal niets met PSG of verkopen te maken. Daar wordt niet over gesproken

13 december 2021 om 15:31

Nee, in de winter gaan ze met hem aan tafel zitten om de details van zijn contract te bespreken.
In de zomer is Mbappee Madridista..

13 december 2021 om 15:33

Zytto34 volgens mij heeft PSG daar niets tegen in te brengen, is Mbappe niet transfervrij na dit seizoen?

13 december 2021 om 15:33

Mbappe mag vanaf 1 januari zijn handtekening zetten bij welke club hij wilt, zonder overleg met PSG. Zijn contract loopt af

13 december 2021 om 15:37

Ah op die manier. Zou wel geinig zijn, maar voor Mbappe maakt het geen reet uit. Die wint denk ik liever zelf de CL dan dat Real hem wint zonder hem. Sterker nog Mbappe zal misschien wel extra gebrand zijn om het te laten zien.

13 december 2021 om 18:31

@zytto daar ben ik ook wel benieuwd naar. Mbappe komt niet over als de grootste teamplayer van de wereld. Dus zelf die beker pakken heeft vast zijn voorkeur. Toch een gekke situatie, als hij inderdaad in januari bij Madrid tekent.

13 december 2021 om 15:28

op dit moment zou ik real idd als favoriet zijn. Kijken of de coach in Parijs de boel in februari beter voor elkaar heeft.

13 december 2021 om 15:32

Hoop eigenlijk dat Poch er uit gaat en Zidane er in komt, zie je het al voor je, Mbappe met Zidane knikkert real er uit…

13 december 2021 om 15:35

dan ga ik kijken :-)

13 december 2021 om 15:31

De neutrale fans zijn de winnaar. Het is een win-win. Of Messi brengt het Bernabeu op zijn knieen. Of PSG ligt eruit.

13 december 2021 om 15:35

ach psg - man utd was ook een leuk affiche.

13 december 2021 om 15:39

Zeker. Ronaldo-Messi zou ook leuk zijn geweest. Ik denk toch dat Madrid-PSG meer in balans is.

13 december 2021 om 16:49

Juist zo moet het zijn.

Je bent Real Madrid, de recordhouder CL overwinningen. Dan ga je toch van je eigen kracht uit. Gewoon pakken die handel.

Vind het een beetje een zwaktebod om nu te lopen huilen. Lijkt net of ze bang zijn. Nergens voor nodig.

Dit is wel heel zuur voor Real. Maar ja als je het opnieuw doet dan wel alles. Aan de andere kant was Real tegen Benfica juist wel een goeie loting met de balletjes

13 december 2021 om 15:27

@real-fan denkt nochtans ook eerder aan de Barca-fans dan aan wat hij er zelf van vindt.

13 december 2021 om 15:37

Nee barca fans zijn hier duidelijk blij mee terwijl ze hier niks te zoeken hebben in de cl😆

13 december 2021 om 15:28

De laatste classico's van Messi zullen de Real supporters wel wat hoop geven.

13 december 2021 om 15:29

Zeker. Hij heeft al lang niet gescoord in het Bernaleo. Hoewel hij ze met assists op Mbappe nog wel pijn kan doen.

Dit moet gewoon te doen zijn, Real is in topvorm, Psg valt vaak tegen met goals in de laatste minuten, tegen Franse teams kan dat nog wel maar in de CL gaat dat moeilijk.

13 december 2021 om 16:05

Het is over 3 maanden pas he. Dan kan de wereld er wel heel anders uitzien.

13 december 2021 om 16:12

Zlatan65

Ovr 3 maanden heeft Mbappe al getekend bij RM en is Neymar weer geblesseerd.

14 december 2021 om 10:06

Ook dat kan maar zo!

De fans van het koninklijke wit laten weer eens zien dat het kleine kinderen. Gaan nu allemaal huilen hoe onterecht het wel niet is, terwijl het me logisch lijkt dat ze allemaal opnieuw moeten loten. Ik denk trouwens dat psg alsnog makkelijk verslaanbaar is

13 december 2021 om 15:26

Dit is echt onzin. Dit is gewoon een fout door UEFA. Als Real hierdoor een moeilijker tegenstander krijgt, voelt het gewoon onterecht. Echt makkelijk om real fans kleine kinderen te noemen hierdoor.

13 december 2021 om 15:37

Dit is een fout van de UEFA ja. Maar de fout is gebeurt, klaar. Dan is er maar 1 consequentie, en dat is een nieuwe loting. Zuur voor Real, maar niks aan te doen.

13 december 2021 om 15:37

Ze hadden ook alles kunnen laten staan maar dan zouden andere teams gaan zeuren, zodra het jullie niet treft is het prima, gewoon goed opgelost ondanks dat Psg en Madrid nu een veel lastigere loting hebben, United zie ik ook wel winnen van Atletico overigens.

13 december 2021 om 15:27

Niet allemaal over een kam scheren aub.
Het is helaas niet anders, maar om kampioen te worden moet je van iedereen winnen!

13 december 2021 om 15:33

Het is toch logisch dat je klaagt wanneer je benadeeld wordt wegens iemand anders die een hopeloze blunder begaat? Of het nu allemaal over moet of niet doet er niet eens toe. Als de Uefa geen idioten in dienst had was er sowieso geen sprake van geweest.

13 december 2021 om 15:34

Triest om zo weer een sneer te delen aan de fans die gewoon terecht teleurgesteld zijn

Allemaal topclubs die elkaar straks uitschakelen en Ajax als lachende derde tegen Benfica. Laten we echter niet te hard van stapel lopen en eerst maar voor zorgen dat wij Benfica uitschakelen. Je kan wel stellen dat het Ajax dit jaar echt meezit, het geluk van de kampioen zullen we maar zeggen dan?

13 december 2021 om 15:25

Benfica is altijd moeilijk, zeer taaie ploeg hoor, geven nauwelijks goals weg dit seizoen

13 december 2021 om 15:35

@Rowano zeker waar, zoals ik zeg: Gunstige loting, maar eerst nog maar waarmaken! Benfica geeft dan wel nauwelijks goals weg, Ajax scoort eigenlijk iedere wedstrijd en staat zeker in de CL verdedigend zijn mannetje. Wordt een mooie pot waarin ik denk dat Ajax licht de favoriet is.

Nou ja, we moesten eerst tegen Bayern dus het kon ook alleen maar meevallen. United is ook niet makkelijk, maar het had ook opnieuw Bayern of City kunnen zijn. Ik ben zeker niet ontevreden.

13 december 2021 om 15:32

Alleen komen jullie wel jullie eeuwige plaaggeest tegen

13 december 2021 om 15:42

En bij jullie komt de GOAT weer eens langs ;-)

13 december 2021 om 15:42

Ik ben ook niet ontevreden, maar als terecht opgemerkt door Wastum komen wij wel gewoon CR7 weer tegen. Het leven als Atleti fan is zwaar. Que manera de sufrir.

Buiten het feit dat dit echt schandalig is vraag ik me af wanneer de komst van Mbappe naar Real officieel bekend word gemaakt aangezien er vanaf 1 januari onderhandeld mag worden over een gratis transfer. Waarschijnlijk zal het na de tweeluik bekend gemaakt worden (als hij komt).

En oja, Real is favoriet

13 december 2021 om 15:33

Naja schandalig... het is gewoon dikke pech. Fouten maken kan gebeuren, en imo geen gekke beslissing om dan gewoon alles opnieuw te loten.

13 december 2021 om 15:44

Kom op, zo'n fout op dit niveau is toch gewoon schandalig. Meer dan de helft van ons zou zijn baan verliezen voor minder

13 december 2021 om 15:34

Waarom zou je dat pas achteraf bekend maken? Lekker contract aanbieden in januari en meteen bekend maken. De bekendmaking van Alaba werd uitgesteld uit respect voor Bayern met wie Perez een prima band heeft. Ik zie geen reden om PSG op eenzelfde manier te behandelen.

13 december 2021 om 15:38

Alleen maak je daarmee het leven voor 6 maanden zuur aan Mbappe.

13 december 2021 om 15:47

En ik hoop dat PSG Mbappe vies gaat aanpakken die 6 maanden. Laat hem maar sneaky een blessure oplopen.

13 december 2021 om 17:02

@Choplife

Vreemd mannetje. Waarom zou je iemand een blessure wensen of een slechte behandeling?

Mag Mbappe niet weg?

13 december 2021 om 18:20

Joh dat ze jou niet in een knuffeljas steken. Mag een speler niet weg bij een club? Wat doet Mbappe nou helemaal mis? Hij heeft afgelopen zomer netjes aangegeven naar Madrid te willen zodat PSG de mogelijkheid had geld aan hem te verdienen. Zij weigeren vanwege hun ego en dus heeft Mbappe zijn teleurstelling aan de kant geschoven en gaat ie als een professional verder met zijn werk bij PSG tot ie gratis kan vertrekken. Daarvoor hoort hij slecht behandeld te worden en een blessure te krijgen? Je mams heeft je op je knikker laten vallen als kind of niet?

13 december 2021 om 21:53

@ choplife: Wat ben jij voor een raar kind? Dit slaat echt nergens op. Heb je het er zo moeilijk mee dat Mbappe PSG verlaat dan? En wie zegt dat hij ze verlaat? Er kan nog zoveel gebeuren tussen nu en de transferperiode. Hopelijk krijg jij ergens tussen nu en dan ook een beetje een andere instelling dan die je nu tentoonspreidt op dit forum.

Hahaha zwaar genaaid dit. Extra lekker als je PSG eruit knikkert. Hala Madrid!!!

13 december 2021 om 15:39

Kunnen jullie in ieder geval genieten van de GOAT in het Bernabeu.

13 december 2021 om 15:44

Mooi dat Ramos terugkomt inderdaad. Hoop dat hij speelt. El Capitan tegen Real, het zal wennen zijn.

13 december 2021 om 15:47

Mooi dat we het in ieder geval eens zijn dat Ronaldo het niet is

14 december 2021 om 00:26

1-0 Troy..

Volgens alle real boys de grootste en beste club ooit, snap daarom het gezeur niet. Jullie zijn ja de allerbeste waarom bang voor een cluppie als Psg?

13 december 2021 om 15:24

Heb al meerdere keren zulke domme reacties gelezen. Je hoopt toch altijd voor een gunstige(re) loting voor de club die je support. Niemand is bang, en Real al helemaal niet. Niet zo slap lullen

13 december 2021 om 15:24

Omdat je altijd zo makkelijk wil loten?

13 december 2021 om 15:27

Niet een beetje uitdaging joh? De allerbeste grootste meest mooie club ter wereld moet toch een beetje uitdaging hebben of niet realfans lees glory hunters?

13 december 2021 om 15:29

Uitdaging? Dan had ik liever dat Real Chelsea had geloot.

13 december 2021 om 17:05

@Dikgaan

Kinderachtig. Je speelt in de CL dus die uitdaging komt altijd. Ze hebben dus letterlijk direct PSG geloot en hadden dit misschien liever iets later gehad.

Ik snap ook heel het punt van gloryhunters niet. De meeste Real fans van deze generatie hadden voordat ze de CL domineerden, vrijwel geen succes meegemaakt.

Als ze dus gloryhunters waren, hadden ze dus wel voor Barcelona gekozen ooit net als de meesten.

Je verwacht het niet... opeens moet Real tegen PSG. Wat een idioten daar bij de Uefa. Hoe fishy ziet dit er wel niet uit allemaal

13 december 2021 om 15:27

Het moet moeilijk zijn om jou te zijn zeg.. alles voor Real komt de club toe omdat ze nou eenmaal de ‘grootste ter wereld’ zijn en alles tegen real is een complot.. zucht. Ik heb zin in dit heerlijke potje!

13 december 2021 om 15:27

UEFA kon het niet hebben dat Real Madrid makkelijk loting had....

13 december 2021 om 15:39

Aqua

Zijn je tranen nog niet op, ben je nu nog steeds aan het huilen 😭? Begon allemaal met de gouden bal maar zelfs nu ben je nog aan het huilen. Ga bijna denken dat je een huil baby bent.

13 december 2021 om 17:12

Eric je bent echt nu tot een niveau gekomen van die messi trolls, gedraag je niet als een kind man.

13 december 2021 om 15:29

@insider wees blij, nu komt Mbappe al een paar maanden eerder naar Madrid, dat wou je toch zo graag.

13 december 2021 om 15:30

Insider. Toch heerlijk dit? In je gewenste super league toch alleen maar dit soort potjes ipv tegen benfica? Ik zie het probleem niet, want jij wilt blijkbaar niet anders... Kan je er alvast, samen met Perez, er aan wennen

13 december 2021 om 15:33

Minder fishy dan die eerste loting, maar ach zolang de hele wereld maar tegen je is hè.

13 december 2021 om 15:45

Hoe is het opnieuw doen van een loting minder fishy?

13 december 2021 om 16:18

Moet ik echt gaan uitleggen hoe opnieuw loten minder fishy is dan een loting waarbij vanalles verkeerd ging laten staan? Of was het gerommel met balletjes van United en dergelijke een bewussie om de loting over te moeten doen en zodoende Real alsnog tegen PSG te kunnen laten uitkomen? Natuurlijk niet. Overdoen was de enige logische oplossing en uitlegbaar dat ze dan het geheel over doen. Eerlijkst voor iedereen.

13 december 2021 om 15:36

Fishy? Er is toch gewoon, zonder fouten, opnieuw geloot.
Volledig terechte loting uiteindelijk.

Als Real Madrid zo goed en koninklijk is, moeten zij ook van dit veredeld stelletje sterren weten te winnen om de CL te winnen.

Ben blij: als je ze uitschakelt, ben je er tenminste al vroeg van af. Als zij jou uitschakelen, heb je grote kans dat je uitgeschakeld bent door één van de grootste kanshebbers op papier...

Ben benieuwd. Madrid is redelijk stabiel en redelijk ''zakelijk'' dit jaar. Kijken of PSG daar tegen kan

13 december 2021 om 16:09

Fishy.. haha heerlijk, je was al aan het dromen voor Mbappe toch?! Succes!

13 december 2021 om 17:15

Jullie kunnen toch iedereen aan? Dan moet PSG toch appeltje eitje zijn!!!

Real is toch gewoon veel beter dan dit PSG, kom op nou zeg! Real wint alles momenteel

Tja PSG was te verwachten. Ach ja het is wat het is. Wordt een leuk affiche. Spelen tegen Ramos wordt ook raar zeg. Heb er wel enorm zin in!

13 december 2021 om 15:25

Mbappe tegen zijn toekomstige club (dan al voorcontract getekend?), Hakimi, Di Maria, Navas en Ramos tegen hun oude club... En na alles wat er deze zomer gebeurd is pfooee wat een clash

Italiaanse clubs liggen eruit. Bekermeester Emery zal Juve te grazen nemen. Inter kansloos tegen Liverpool ... Lekker dit.

13 december 2021 om 15:32

Juventus is ook heel erg slecht dit jaar. Normaal gesproken zijn ze dik favoriet tegen Villareal, maar nu zie ik Villareal gewoon als favoriet. Inter had ik graag tegen Ajax gezien, jammer dat Inter Liverpool loot.

13 december 2021 om 15:51

Liverpool is wel duidelijk de favoriet tegen Inter hoor.

13 december 2021 om 18:30

Beide wedstrijden niet gezien zeker? Milan had niks in te brengen op het eigen San Siro tegen een defensie van Williams, Phillips, Konate en Tsimikas. We waren helemaal in controle tot de 80e minuut ongeveer toen ze een beetje gas begonnen te geven. De enige eerste team spelers die avond waren Mane, Salah and de keeper. Buiten die vroege (en best wel gelukkige) goal die ze hadden via die corner hadden ze weinig tot geen rendement. Ze speelde enorm verslagen. Op het eigen Anfield waren we eveneens de dominante ploeg, we kregen twee counters om de oren die ons fataal werden. Verder waren we die wedstrijd erg slordig in de afronding. We hadden er wel 5 kunnen scoren.

Lol Real en Inter worden echt hard genaaid hier. Dan maar zelf Messi en co eruit knikkeren.

Inter-Liverpool. De volgende ploeg uit Milaan dat we gaan pijn doen! Neen, maar leuke wedstrijd gebeurt ook niet vaak dat we tegen elkaar spelen.

Boze realfans incoming… naja snap het wel, dit slaat helemaal nergens op maar ik moet zeggen dat mijn gezicht een kleine lachje toverde toen ik psg real zag. Hopelijk kan Messi ze nog een keertje pijn doen zoals hij dat zo goed kan. En Ramos natuurlijk sneller terug dan verwacht!

13 december 2021 om 15:32

Wanneer heeft Messi voor het laatst Real pijn gedaan?

13 december 2021 om 15:38

Jaartje of 5 geleden 🤣

13 december 2021 om 15:39

Barcelona fans leven nog in 2015 lijkt het.

13 december 2021 om 15:43

Anders kijk je toch even welke speler er het meest tegen Real heeft gescoord?

13 december 2021 om 15:54

Prestaties in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Barcelona speelde vroeger CL, en mogelijk dit en volgend jaar EL. Sommige zaken veranderen als je niet oplet.

13 december 2021 om 15:59

Alleen vergeet je dat Messi nog steeds een van de beste spelers is ter wereld

13 december 2021 om 16:04

Hij is net verkozen tot de beste inderdaad. Het scheelt ook nogal of Messi een assist geeft op Braithwaite of op Mbappe. Zonder Neymar geef ik PSG overigens meer kans.

13 december 2021 om 17:11

@Visca

En waarom hij verkozen is, is me een raadsel aangezien hij dus op het hoogste niveau in de CL al jaren niet thuis geeft en vooral dit seizoen grossiert in het missen van open kansen en balverlies.

Ook dat zogezegd PSG, zonder Neymar, minder kans heeft de overduidelijk beste speler van PSG tot hij geblesseerd raakte.

Laat me raden, je kijkt totaal geen hele wedstrijden van PSG.

Hahahahaha oh wat zou ik die Perez kraag willen zien. Als het pak m beet PSG of Chelsea was geweest tijdens die mislukte loting had ie nergens om gezeurd.

Dit wordt een kraker!

Doemscenario voor ons, maar ook PSG is gewoon ‘verslaanbaar’. Gewoon als een team blijven spelen en als ze zonder blessures blijven zie ik ze zeker een kans maken tegen Messi en co. Hala Madrid!

13 december 2021 om 16:20

Jullie hebben toch het allerbesrte middenveld, wordt door vele gezien als een beter middenveld dan Xavi Iniesta en Busquets, die moeten makkelijk PSG domineren en naar achter duwen, en met Vini en Benzema voorin gaan jullie de klus toch wel klaren.

Als PSG had je natuurlijk veel beter United kunnen treffen dan Madrid maar je moet van iedereen kunnen winnen. Wat ik tot nu toe heb gezien van Real en PSG is dat Real veel verder is als team, en dat PSG totaal niet in vorm is het loopt allemaal nog zeer stroef, maar we gaan zien of ze zijn opgewassen tegen Madrid. Verwacht een sterker Real met dat middenveld en hopen dat Messi kan toeslaan tegen Madrid.

Nou ja, heeft Perez in ieder geval een voorproefje van zijn Super League.

Dit gaat zo’n een heerlijk pot worden. Goeie moment ook om ze te treffen nu de aanvallers niet helemaal in vorm zijn, al maak ik me veel zorgen om di maria. Maar mbappe en messi baren mij niet veel zorgen. Ons middenveld gaat hun echt overheersen.

13 december 2021 om 15:29

Huh? Messi en Mbappe baart jou geen zorgen? Laat dat nou net 2 spelers zijn die opeens een doelpunt kunnen maken.

13 december 2021 om 15:32

Mbappe heeft teveel ruimte nodig die hij tegen ons niet krijgt. En vanwege die gebrek aan ruimte zal messi vooral inzakken om de bal op te halen en dan vind ik hem niet meer zo heel gevaarlijk omdat hij dan vooral als spelmaker fungeert.

13 december 2021 om 15:45

Goede uitleg maar denk jij dat Real gaat inzakken en afwachten tegen psg?

13 december 2021 om 15:52

Ja dat zit er wel dik in vooral omdat daarmee ons middenveld ontlast wordt kwa loopvermogen en met onze aanval hebben we sterke countermogelijkheden. Ik hoop vooral dat bale dan weer 100% fit is want die kan in die rol echt ontzettend belangrijk zijn.

13 december 2021 om 15:30

Goed moment? De wedstrijd is in februari tegen dan kan het helemaal anders zijn. Het is te hopen dat PSG hun zaakjes dan niet op orde hebben want dan is het de grote favoriet imo.

13 december 2021 om 15:34

Ja dat is zo. Over 2 maanden kan de wereld heel anders eruitzien.

Vind dit niet eens erg. Als je de CL wilt winnen dan moet je iedereen kunnen verslaan. Ik heb liever dit soort potjes waarin je echt getest wordt dan wedstrijden tegen Benfica. PSG is nu minder in vorm, maar over twee maanden kan het alweer anders zijn. Alhoewel, zus van Neymar is dan jarig. Dus die doet sowieso niet mee.

13 december 2021 om 15:33

Ik vind het een mooie loting, nu kunnen we onze krachten testen tegen die gasten in Parijs. We zijn niet voor niets de beste club ooit in de historie van het voetbal. Laten we hopen op een mooi spektakel.

13 december 2021 om 17:18

"Niet voor niets de beste club ooit in de historie van het voetbal". Walgelijke arrogantie, dus wel degelijk vermakelijk wanneer PSG twee keer ruim wint.

13 december 2021 om 22:15

@consy: Ik snap het verband niet tussen het feit dat kra89 Real als de beste ooit uit de geschiedenis beschouwt en de 'walgelijke arrogantie' die jij daarin ziet. Er zijn er genoeg die Arsenal of Liverpool de beste ooit vinden en weer anderen vinden Barcelona of PEC Zwolle de beste ooit. Zijn die mensen die dat vinden dan ook walgelijk arrogant? Je gaat overigens niet in op het feit dat hij het een mooie loting vindt, en dat hij op een mooi spektakel hoopt, dit in tegenstelling tot andere van mijn en zijn mede-Realfans, die lopen te klagen dat we bestolen zijn.

Wij zijn bestolen van een makkelijke loting. alleen omdat Real Madrid makkelijk heeft geloot moet de loting overnieuw niet gedeeltelijk.

13 december 2021 om 15:29

Niet in een slachtofferol nu, PSG is prima komt helemaal goed

13 december 2021 om 15:31

Perez wil geen makkelijke loting. Die wil topwedstrijden. Hele mooie loting. Geen super league meer nodig.

13 december 2021 om 15:46

Wat moet Liverpool dan zeggen? Eerst Salzburg geloot en nu moeten ze het opnemen tegen Inter…

Ik baal er ook van, maar om kampioen van Europa te worden moet je van iedereen winnen! PSG is gunstiger dan Chelsea. Hala Madrid

13 december 2021 om 15:29

Vind je? Chelsea is echt een goede ploeg hoor, maar Messi en Mbappe etc. zie ik ons meer pijn doen dan Chelsea. Vooral omdat Real dit jaar echt meer als een team speelt en gelukkig minder kampt met blessures door de komst van Pintus. Real maakt desondanks een goede kans tegen PSG, Hala Madrid!

13 december 2021 om 15:35

Ik heb niet veel wedstrijden van PSG gezien dit jaar maar als ik naar de uitslagen kijk en de samenvattingen lees lijkt het er erg op dat het een elftal vol met individuelen is. Tuurlijk hebben ze de meeste sterren in Europa, maar het loopt nog niet echt.. Mbappe naar Real is al vrijwel zeker, en ik ben ervan overtuigd dat de Spaanse media Mbappe in januari geen seconde met rust laten zodat het enige in zijn hoofd zijn nieuwe werkgever Madrid is.
Chelsea daarentegen…. Ik herinner me 2 wedstrijden van vorig jaar die ik liever vergeet. Die kunnen erg goed als een team spelen en ons hele middenveld eruit lopen.
Desalniettemin zijn deze beiden teams natuurlijk de meest ongunstige van pot2, maar het is niet anders. Vamos Real!!

Het voornaamste voor mij is de uitschakeling van PSG. Net als Bayern mag iedere club met uitzondering van PSG de Champions League winnen.

Real pakt die neppe ballon dor winnaar, Mendy zal hem eens wat laten zien. Ik heb er vertrouwen in, come on Real!

Wist het zij net nog wel zullen Bayern of Liverpoolwel krijgen en kijk is, had liever gehoopt op United.Ach desondanks heb er wel zin in maar gaat heel heel lastig worden dit.

Ze willen in Madrid toch die gewenste Super League?! Kunnen ze er alvast aan wennen 😂

Dit kan Real gewoon winnen. Net als wat ik eerder zei toen United PSG lootte, Paris is echt zo sterk niet. Is geen team en voorin gunnen ze elkaar niks. Als United fan had ik liever PSG gehouden dan Atletico nu.

13 december 2021 om 15:35

Zit zeker een waarheid in. Veel liever PSG dan Chelsea bv. Maar goed als je van Benfica komt is het wel balen. Anderzijds is het een prachtige kans om ze naar huis te sturen en ze vervolgens nog te beroven van Mbappe die daar dan voor uitkomt net na de wedstrijd

Sporting - city ook wel lekker voor de landen punten. Als mijn club ook ze huiswerk doet gaan we lekker. PSV en Vitesse ook niet verkeerd geloot.

Vaak terecht kritiek geweest op Perez en Real, maar zij hebben natuurlijk hier in wel volkomen gelijk dat zij hier zwaar benadeeld worden. Stof om over na te denken bij dit amateuristische gebeuren van de Uefa.

13 december 2021 om 16:11

Hoezo benadeeld? Het is niet dat ze uit de competitie zijn gezet ofzo. Wie zegt dat ze meer moeite hebben met PSG dan met Benfica?

Vind het nogal onsportief tov Benfica om zo'n heisa te maken.

13 december 2021 om 17:15

Ja, want Benfica die gelooft natuurlijk dat ze van teams als Real Madrid, Chelsea, Bayern etc kunnen winnen.

Het is totaal niet onsportief maar de waarheid. Ook Benfica had liever Salzburg of Villareal geloot.

Haha hoe vaak we ook loten, Chelsea-Lille zijn onafscheidelijk. Heerlijk zeg. Ik voorspel Bayern, Real, Chelsea, Liverpool, Juventus, Ajax, Man City en Man United door. Man United-Atletico vind ik nog het moeilijkst te voorspellen, maar ik denk dat Rangnick het komende tijd aardig op de rit zal krijgen.

Wat een grap maar nix aan de hand. Wij gaan Psg pakken.Hala Madrid

Zo Inter heeft wel geluk dat ze nu Ajax ontlopen.

13 december 2021 om 15:32

Je weet dat Inter nu tegen Liverpool moet?
Dat is nog ff 1 of 2 niveautjes hoger dan Ajax, dus ik denk niet dat ze zo blij zijn in Milaan.

13 december 2021 om 15:48

Sarcasme? Is maar een idee hoor, ik vond het iig een goeie grap

13 december 2021 om 15:47

Inderdaad. Inter heeft een kogel ontweken zo te zien. Met Liverpool een veel makkelijkere loting gekregen, ze mogen niet klagen!

Een geweldig affiche, het worden 2 mooie wedstrijden. 2 giganten tegen elkaar, maar we moeten echt een lange tijd wachten, die wedstrijden zijn pas volgend jaar !!

Ik zie Real momenteel als 1 van de favorieten, maar makkelijker krijgen ze het met deze tweede loting natuurlijk niet. Denk ook dat Inter zich toch even achter de oren krabt.
Voor United had ik liever PSG gehad dan Atletico, dat is echt zo’n ploeg die je het spel laat maken en laten we daar nou net nog niet zo goed in zijn. Ajax mazzelt natuurlijk wel, maar dat kan juist hun downfall zijn: onderschatting. Daar is Ajax ook wel goed in namelijk. Of arrogantie, net hoe je het wilt noemen.

Was te verwachten natuurlijk. Maar okay, ik wilde PSG loten, al sinds dag 1.
Ik vind PSG echt totaal niet als team spelen. Echt los zand. Wie weet zijn ze tegen die tijd wel op dreef, maar Real is op dit moment de favoriet.
Real speelt serieuzer tegen dit soort teams dan tegen teams als Benfica. Dus laat ze maar komen. Vamossss!

13 december 2021 om 15:41

Dat is het voordeel. Afgaan verwacht ik niet dat zal gebeuren. Dan ga ik er liever uit tegen PSG dan te choken tegen Benfica (en zoals je zegt, durft Real wel eens nonchalant te zijn tegen een 'kleiner team'.

13 december 2021 om 16:23

@blink182

hoezo op dit moment, als we even ervan uitgaan dat beiden teams geen zware blessures te verwerken krijgen dan is Real gewoon de favoriet tegen PSG. Het middenveld wordt altijd zo enorm geroemd door alles en iedereen bij Madrid, wordt zelfs gezegd dat het een beter middenveld is/was dan Xavi Iniesta en Busquets. En als team is Madrid natuurlijk ook een heel stuk verder, en inidividuele kwaliteiten ook genoeg in huis met Benzema, Vini enzo

13 december 2021 om 17:06

Real is echt veel minder dan in de tijd dat ze 3 CL achterelkaar wonnen. Daarom om heel eerlijk te zijn had ik toch liever Benfica geloot... met was aanpassing die Carlito heeft gedaan wint Real haar wedstrijden in laliga, echt niet door aanvallend mooi voetbal ofzo. Spelen laatste tijd terug getrokken want aanvallender kun je niet speler met Modirc die oud is geworden en alaba dat verdedigend kwetsbaar is is dat echt funest, in die rol naast centrale verdediger schitterd Modric wel..

Real wil graag de Super League en alleen spelen tegen grote teams… voila, niet zeuren, dit is wat jullie willen..
Het nadeel van de fouten bij de loting setup is dat het zeer publiek is, maar ja niks aan te doen. Logisch van de UEFA om de loting opnieuw te doen

Tuurlijk worden we weer genaaid door City te krijgen ipv Juventus als voorheen.

Alle ogen op trainer Ruben Amorim om er iets moois van te maken.

Wie de beste wilt zijn moet van iedereen willen winnen. Vamossss

Calimero zeg, die Perez.
Als het grote Real Madrid ver wil komen/de CL wilt winnen, moeten zij ook de sterren uit Parijs uit kunnen schakelen.

Real is dit jaar aardig zakelijk, terwijl PSG het toch tegen diverse teams al erg lastig heeft gehad en het nog lang niet loopt zoals het moet lopen bij hun. Kan je ze beter nu treffen dan in de halve finale. Wellicht heb je nu nog ''meer kans''.

15 december 2021 om 17:13

Weet ik. Maar toch. Hoe eerder je PSG hebt, hoe beter denk ik. Alleen in de finale zou je ze nog beter kunnen treffen, want dan heb je de finale bereikt haha

I called it! Ik zei het nog dat we PSG gaan krijgen. Ik vind het alleen maar mooi. Kan Carlito even een masterclass voetbal geven aan die oliesjeik. Mbappe heeft dan ook nog even de mogelijkheid om lekker tijdig kennis te maken met zijn toekomstige teamgenoten!

Snap eerlijk gezegd niet waarom mensen huiverig doen.... Real klopt Psg gewoon..

Real is een machine die met de week beter wordt terwijl Psg uit drie delen bestaat. Een paar ego's die voor zichzelf spelen, harde werkers die zich, voor die ego's , de zweet uit de naad werken en één die zijn draai nog niet heeft gevonden. Het is alles behalve een eenheid. Dat gaat de doorslag geven.

Real gaat gewoon door bekeren...

13 december 2021 om 17:03

Die tijd is geweest mixmaster, is niet meer de Real waar iedereen zo van won... Daarom was Benfica gunstige geweest en als je ver komt met beetje geluk beland je in de finale. Real fan denken nog dat wij in de tijd leven van Ronaldo in prime top en BBC die top was... Ramos die in dat soort wedstrijd cruciaal waren. Modric die in zijn top was....

13 december 2021 om 17:56

Oke stel dat Real tegen Benfica moet spelen en doorgaat naar de kwartfinale. Dan komen ze alsnog een sterke tegenstander tegen. Wat dan.....? Dus nergens druk om doen en gewoon voetballen...Real kan in deze vorm iedereen hebben.

Trouwens Benfica is een lastige tegenstander waar je op stuk loopt. Liever een voetballende tegenstander die ruimte weggeeft, Psg in dit geval. We gaan het zien Aqua..

Mbappe verprutst iedere honderd procent kans, per ongeluk.

Geweldige loting Inter Milan. Liverpool - Inter is een echte klassieker. dit kan nog weleens een beladen pot worden. Helaas geen PSG geloot maar alsnog is dit een prachtig Affiche. Tot snel Inter fans, ik hoop vele van jullie te zien op Anfield volgend jaar!

13 december 2021 om 15:48

Inderdaad echt een leuke wedstrijd! Hopelijk een herhaling van 2008

13 december 2021 om 16:09

2008 oh ja hoop het niet 🙂

13 december 2021 om 21:30

Inderdaad een mooie loting voor jullie, dat kan een prachtige set wedstrijden worden. Als het past in het schema kijk ik zeker!

Mbappe mag een voorcontract in januari tekenen. Deze wedstrijd is in februari.

Lekker een blessure faken haha! Nee zonder gein. PSG heeft meer individuele power maar wij kunnen ze echt wel aan hoor. Leuke match!

Vooral jammer dat nu Manchester United - Paris St Germain niet door gaat. Zie PSG momenteel niet echt door bekeren tegen Real Madrid en denk niet dat Messi het nog een jaar kan belopen, dus deze clash tussen de twee gouden bal boys gaat helaas niet meer door jammer maar helaas.

Real gaat dit gewoon winnen en ik ben niet eens voor Real. Maar real is meer georganiseerd dan psg

We blijven loten totdat het gewenste is bereikt. Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.
Ajax kan wraak nemen voor Psv Real moet niet zeuren ze zijn toch niet bang? of wel?

En wat te denken van Inter? Eerst loten ze Ajax nu krijgen ze te maken met Liverpool. Dat lijkt me ook nou geen verbetering wat betreft de loting....

13 december 2021 om 16:18

Ja ze zijn waarschijnlijk ook woedend maar het is CL,
we moeten tegen iedereen kunnen dus we gaan ervoor, hoor iedereen al zeggen Liverpool gaat er makkelijk overheen walsen maar dat gaat ook niet zo makkelijk gebeuren maar ze zijn duidelijk favoriet en toch gaan we er vol voor.

13 december 2021 om 21:33

Mooie instelling quagliarella, zo is het ook, je zal toch ook van de sterkere clubs in de competitie moeten winnen als je verder wilt komen. Jullie tweeluik met Liverpool beloofd wel een mooi spektakel te worden.

Portugese en Fransenploegen kunnen er zomaar allemaal uitliggen na deze ronde, dat is gunstig

Ik kan me ergens wel in het punt van Real Madrid vinden moet ik zeggen. Helemaal omdat de fouten pas erna waren gemaakt. Benfica of PSG scheelt behoorlijk veel

Lastige loting voor Inter tegen Liverpool maar we gaan ze het leven zuur maken. Laat ze maar ons onderschatten.

Mooi, in elk geval of Real of PSG eruit. Prima voor Ajax!

Chelsea heeft gewoon mazzel in beide lotingen. Als je Ajax, Madrid, München of Lille kon loten en je loot Lille, dan mag je niet klagen.

Ik snap zeker die Perez wel....
Tegen Benfica had ik er wel geld op in gezet.
Tegen PSG wordt het echt bikkelen.

Anderzijds, er is een fout gemaakt.
Helemaal opnieuw loten is dan wel het meest eerlijke wat je kunt doen.
Het zo laten was geen optie
Pas na de fouten opnieuw loten is ook niet gebruikelijk.

Als Real de CL wil pakken, dan moeten ze topploegen verslaan. Ze waren PSG, Chelsea of een Bayern ooit toch wel tegengekomen, waarom niet zo snel mogelijk? Hoe later het seizoen, hoe meer Psg op elkaar ingespeeld is. Real is zeer solide en wie weet zijn Hazard en Bale aan de praat gekregen door Ancelotti zoals hij dat ook doet met Vini, Modric en Kroos (die waren vorig seizoen beduidend minder) en in mindere maten Jovic en Asensio.
Of Real nou wint of niet, Mbappe naar Real is toch vrij zeker. En zo niet, dan niet. Ze draaien nu ook goed en dan is er een budget vrij voor andere toppers maar ik heb er vertrouwen in.

Heb er zin in hoor, Hala Madrid!

13 december 2021 om 17:01

Kan je zeggen wat je wilt, feit blijft wel da Benfica gunstiger was geweest... dat bagatelliseren is ook overdreven het is niet de Real met Ronaldo en BBC in hun topjaren en Modric en Kroos die wat jonger waren. Carlito hefet niet voor niets speelstijl aangepast naar de defensieve met Modric naast de centrale zodat die niet kapot hoeft elpen lopen..

13 december 2021 om 21:46

Ik zeg inderdaad wat ik wil want met jouw ietwat negatievere toon ga je ook niks bereiken. We gaan er niks aan veranderen, Real presteer juist in topwedstrijden en ik denk dat Psg absoluut te pakken is.

Vanwaar de angst voor PSG? Kom maar op. Absoluut niet bang. Ja, individueel hebben ze gigantisch veel klasse. Maar samen als team spelen, hebben ze het moeilijk. Carlito heeft echt wel een oplossing tegen dit PSG. Lekker compact spelen en met Vini en Asensio eruit komen. Prachtige affische. Liggen we eruit? Dan accepteer ik het, want Real is op dit moment geen favoriet om de CL te winnen. Druk ligt volledig bij PSG. Het zou prachtig zijn om ze uit te schakelen. Heb er veel zin in.

13 december 2021 om 17:13

Leuk dat je dit zegt maar iedereen weet dat slechts Bayern en PSG tegenstand kunnen bieden aan de Engelse clubs. Real Madrid is nu net als Barca al een club voor in een oudheden museum.

13 december 2021 om 17:15

Omdat we niet meer Real van toen zijn, dat het zo goed gaat in laliga komt omdat Carlito aanpassing heeft gedaan spelen meer terug getrokken om zwakke punten te verdoezelen. dat is het verschil tussen Xavi en carlito die weet wel hoe je de zwakke en sterke punten moeten benutten. Real van in van Ronaldo had ik gezegd dat doet real wel even, maar zo goed zijn wij eenmaal niet meer.

13 december 2021 om 21:38

En zo is het Real Madr!d. We zullen toch sterke clubs moeten verslaan om verder te komen, of dat nu deze ronde is of de volgende. En we moeten in principe uitgaan van onze eigen kracht. Aangezien we toch geen favoriet zijn hoeven we ook niet zonodig. Prioriteit ligt bij de nationale titel en een goede transferperiode.

PSG vliegt er weer uit, dit Real Madrid loopt inmiddels steeds beter.
Die verdediging met Mendy, Alaba Millato om te smikkelen zoveel kwaliteit.

hahahahaha yess!!!! messi en mbappe tegen real ben benieuwd. mijn dag kan niet meer stuk. het is een goeie maatstaaf voor real om te kijken of ze ook meekunnen met de absolute top. spannend jongens xd

En Bayern weer een mindere tegenstander valt wel op.

Ach ja, je zal toch grote ploegen moeten uitschakelen als je de finale wil halen/winnen. Het is niet anders. Real Madrid vs PSG zou een mooier affiche zijn geweest voor wat verder in de competitie, maar ook nu is dit een tweeluik om naar uit te kijken. Dat vindt Butragueno overigens ook. Bovendien zitten we nog altijd in een overgangsfase (die is eigenlijk pas begonnen) en in die fase haalden we toch hier en daar een prijs en we doen het goed in de nationale competitie. Niet zeuren, maar voetballen en groeien en dan komen we vanzelf weer aan de top terug. Landskampioenschap is nu het belangrijkste doel. Elke ronde verder in alle overige competities is mooi meegenomen.

Psg vs real madrid

De winnaar krijgt mbappe

Lekkere loting, hoewel het geen jota uitmaakt wie we loten als Ajax-zijnde.
We willen het Cuppie met de grote oren pakken, dus moeten we iedereen verslaan.
Benfica is een leuk trainingspartijtje in aanloop naar de volgende ronde.0-5 uit, vervolgens 3-0 thuis.
Fijn dat we een Portugeze tegenstander treffen, zodat we op de coëfficiënten lijst ze een dreun van jewelste kunnen geven. Op voorwaarde dat de andere Nederlandse clubs die actief zijn in Europa, ook hun steentje bijdragen.

Welke ploegen lijken er nu door te gaan naar kwartfinale:

Bayern Munchen
Manchester City
Chelsea
Ajax
Liverpool
Juventus
Real Madrid of PSG
Manchester United of Atletico
Laatste 2 zie ik geen favo.

Dan zou ik als Ajax zijnde in kwartfinale het liefste Juventus loten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren