Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuw tijdperk’ voor Man United: ‘We weten dat hij geweldig kan zijn’

Laatste update:

Manchester United begint onder José Mourinho weer met een schone lei, zo vertelt oud-aanvaller en analyticus Thierry Henry donderdagavond bij Sky Sports. De Fransman is ervan overtuigd dat de Portugees het goed gaat doen.

/

“Het is geweldig voor de competitie en geweldig voor Manchester United. Dit is het begin van een nieuw tijdperk”, aldus Henry. “We weten allemaal wat Mourinho kan en dat het zonneklaar was dat ze voor hem zouden gaan. We hoeven niet te discussiëren over hoe goed hij is, want we weten allemaal dat hij amazing kan zijn. Iedereen bij United schreeuwt om succes en succes is waarmee ik Mourinho afficheer.”

“Hij houdt er een bepaalde speelstijl op na die misschien niet de United-stijl is en men maakt zich zorgen om de jonge spelers, maar hij gaat gewoon verder met de jonge spelers die het dit seizoen goed hebben gedaan. Met Marcus Rashford bijvoorbeeld, dat hou je niet tegen. Het gaat United nu om het winnen, om direct succes. Dat is precies wat Mourinho de club kan geven”, zegt Henry, die tevens denkt dat Mourinho topspelers naar Old Trafford kan lokken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 mei 2016 om 23:18

I see what you did there.

Ligt nou aan mij of moedigt iedereen Mourinho aan behalve de fans hier

26 mei 2016 om 23:47

Over welke fans, die van manchester ib engeland die juichen helemaal. Hier wordt heel dramatisch gedaan idk waarom, maar hij is beter dan lvg.

26 mei 2016 om 23:53

zullen we dat eens ff afwachten ? kijken wat voor puinhoop hij achterlaat als hij vertrekt . ik gun hem trouwens ook 14 of 15 blessures , dan zul je zien hoe goed hij is .

26 mei 2016 om 23:57

Is het al officieel dat hij aangesteld is als hoofdtrainer van man utd.

27 mei 2016 om 07:41

Ja. Heeft Ferdinand gister bekend gemaakt via zijn twitter pagina. Moet nog alleen officieel worden.

27 mei 2016 om 08:01

Manchester United heeft het nog niet bevestigd maar zeer betrouwbare bronnen zoals Sky Sport hebben het al officieel bevestigd.

Ja, dit riep iedereen twee jaar geleden ook over Van Gaal. Kap nou maar met al dat ophemelen en laten we eerst gewoon afwachten wat hij er van gaat bakken. Ik snap niet hoe zoveel mensen zo zeker kunnen zijn dat Mourinho het klusje even komt klaren, als je kijkt naar het materiaal waarmee hij begint.

26 mei 2016 om 23:21

Met Mourinho haal je ook fitheid binnen. Middenveld met Schneiderlin, Schweini en Rooney is gewoon kampioenswaardig. Daarnaast heb je ook Zlatan en Martial voorin.

26 mei 2016 om 23:40

Zlatan..is dat echt zeker dan??

26 mei 2016 om 23:47

Ze hebben Mourinho niet eens nodig. Als Zlatan komt ben je al heel veel stappen verder mentaal als team. Ik denk dat Schneiderlin en Schweinie niet eeens maar aan bod komen. Mourinho haalt sowieso een centrale topverdediger en een keiharde defensiev middenvelder. Schweini en Schneiderlin komen gewoon tekort net zoals Blind, Fellaini en Mata.

27 mei 2016 om 01:44

Schweinsteiger deed het middenveld draaien, Schneiderlin hield de deur op slot achterin. Ik denk dat ze allebei goeie kans maken om gewoon in de basiself te staan, met Rooney ervoor.

27 mei 2016 om 10:30

Heb je schweinsteiger wel zien spelen dit seizoen. Is niet vooruit te branden en kan het tempo van de pl niet aan

27 mei 2016 om 22:00

Speelt bij Duitsland ook zo laag maar daar winnen ze wel. Ligt het dan aan de coach of aan Schweinsteiger? Hij is nog steeds een topper maar te vaak geblesseerd.

Net zoals ik tegenwoordig Henry meer afficheer met Gilette dan met goede analyses of opmerkingen

Mourinho pakt prijzen met volwassen teams en dit heeft hij bij United niet, dus afficheer maar raak, maar deze club zit in een heel andere situatie dan Real Madrid of Chelsea dat zat

26 mei 2016 om 23:32

Mourinho komt alleen z'n zakken vullen! Hij vertrekt na een jaar weer net een grote zak geld. Wordt niks!

26 mei 2016 om 23:44

Slaat nergens op wat je hier zegt. Mourinho doet juist altijd zijn best en probeert zijn spelers helemaal tot het uiterste te laten spelen.

Echt niet. Die jonge spelers krijgen misschien wat minuutjes maar er gaat weer veel gekocht worden en Mauwrinjo kennende zijn de jonkies bank en tribune materiaal.

Het valt of staat toch een beetje met welke spelers hij gaat halen lijkt me.

Man United zal nu weer de gevreesde Man United worden.
Nog een jaar met Louitje en Man United was de zelfde pad opgewandeld als Liverpool en Ac Milan.
Oftewel van absolute top naar subtop.

27 mei 2016 om 00:19

Van gaal gaat niet mee met de moderne maatstaven in het voetbal.
Zijn ploeg is niet in staat om barcelona/bayern voetbal te spelen.
Maar andere taktiek wil hij soort niet aan

27 mei 2016 om 03:42

Wat een onzin, je bent je bewust dat hij tien jaar eerder dan Guardiola met zijn possessionfootball kwam?

27 mei 2016 om 01:19

Zelfde pad als Liverpool? Wat? Werken met het oog op de toekomst? Oh ja want dat deed louis bij barca en bayern ook verkeerd. Hij deed nu precies hetzelfde alleen tegenwoordig krijg je veel minder tijd voor hetzelfde kunstje. Ppff beetje kortzichtige reactie vind ik dit dus

27 mei 2016 om 02:05

Hoe lang werken A-C Milan en Liverpool nu op de toekomst? Dat is te lang voor een topclub

27 mei 2016 om 02:06

Ja bij bayern kreeg hij veel meer tijd he .. En toen zei uli zelfs dat die beslissing er al lang aan zat te komen. En dat het voetbal saai was en dat hij problemen had met de spelers .. En bij barca had hij zich na maar liefst 3 hele jaren onmogelijk gemaakt ..

27 mei 2016 om 11:06

Ja je hebt duidelijk haters en lovers, maar niemand kan ontkennen dat Louis de katalysator was van het gouden decennia wat daarna volgde. Als je dat 1 keer doet kun je van geluk spreken en zeggen "geluk met de goede lichting van spelers", maar hij flikt het twee keer achter elkaar.

Het is een moeilijke man, maar tegenwoordig denken spelers het te vaak zelf beter te weten en krijg je veel sneller opstand. Selecties die vol overtuiging volgen, soms tegen beter weten in, wat de trainer van hun verlangt kunnen veel meer bereiken.

Goede voorbeelden zijn Diego Simeone of het Nederlands elftal on van Gaal. In het begin had Diego niet veel bijzonders onder zijn hoede maar toen al bereikte hij elk jaar meer omdat de spelers in zijn spel geloven ondanks dat het soms niet helemaal mooi is. Nederlands elftal had helemaal niks te zoeken in de halve finale qua kwaliteit, maar omdat ze met de koppen allemaal dezelfde kant op stonden hebben ze meer gepresteerd dan dat ze waard waren.

Mourinho had dit in zijn eerste periode bij Chelsea en later bij Inter, maar bij zijn tweede periode bij Chelsea waren ze het na 1 seizoen al zat.

27 mei 2016 om 12:56

Klopt ja. Maar alleen weten hoe het moet en dat tegen je spelers zeggen is niet voldoende. Ik had op school een briljante scheikunde leraar, maar hij kon wat hij wist niet overbrengen op ons dommerikken die zijn niveau niet hadden.

Motiveren en spelers het laten begrijpen wat je bedoeld is een onderdeel van het trainerschap. Het is misschien heel triest, maar als iemand je bijvoorbeeld niet mag zal diegene minder hard voor je werken, zelfs al betaal je 200k per week.

Bij het nederlands elftal zag je dat hij klikte met de groep. Die gasten gingen door het vuur voor hem. Bij united leek het vanaf het begin af aan al stroef te lopen met de groep. Dat is niet perse iemands schuld, maar heeft wel invloed op het resultaat.

Een combinatie ‘made in hell’; José Mourinho en Manchester United. Een club die sinds de overname van stadsgenoot Manchester City pretenteerde de ‘club met klasse’ te zijn en dat ‘klasse niet te koop is’ stelt een manager aan die succesvol is geworden met zijn ‘wij tegen de rest’ aanpak. Niet alleen kiest Manchester United voor succes op korte termijn (niet aankomend seizoen, maar z’n tweede seizoen zal hij ongetwijfeld uiterst succesvol zijn), maar gooit het ook het imago van de club te grabbel. Waar Manchester City waarschijnlijk het beste voetbal zal gaan spelen onder Guardiola, zal er vanuit de kant van United waarschijnlijk niets anders dan het slappe gelul via de media onder het mom ‘mindgames’ komen. José Mourinho is een uitstekende manager voor clubs waar het management vooral gericht is op succes op de korte termijn (zoals dat bij Internazionale bijvoorbeeld het geval was), maar denk niet dat hij een gepaste oefenmeester is voor United. Over drie seizoenen is hij weer weg, heeft weer een paar prijzen gepakt (want dat zal hij zonder twijfel gaan doen) en Manchester United is weer terug bij af.

27 mei 2016 om 07:29

Mooi verwoord en ik vind dat je goed je mening weer hebt gegeven. Alleen ben ik het als United fan niet met je eens.

"een club die sinds de overname van stadsgenoot Manchester City pretendeerde de ‘club met klasse’ te zijn en dat ‘klasse niet te koop is’ stelt een manager aan die succesvol is geworden met zijn ‘wij tegen de rest’ aanpak"

Dit is natuurlijk gewoon onzin. United heeft zich nooit op die manier uitgelaten over City. Niet Ferguson niet het bestuur enkel de fans, en laten die nou natuurlijk niet objectief zijn. Het was City die juist zich ging roeren met "welcome in Manchester" etc. Andersom zijn er nauwelijks momenten geweest. United heeft met Ferguson altijd een trainer gehad die met mindgames bezig was. Die zich raar tegen over de pers kon gedragen (sprak niet meer met de bbc) en die bikkelhard was. En was Louis niet juist de rare trainer die ruzie zocht met de pers en zijn slechte Engels.

Mourinho ging naar Chelsea voor de tweede keer om ook wat op te bouwen, en volgens mij deed hij dat ook. Zorgde voor verjonging, goede aankopen en liet zich in mijn ogen tot de laatste maanden al bijna niet meer raar uit (ook niet raar als je zo onder druk staat en er flauw van bent).

Ik denk dat ik nog wel meer overeenkomsten kan noemen met Ferguson maar dat laat ik even achterwegen. In mijn ogen kon United nu twee dingen doen ten eerste dit wat ze nu doen of Giggs aanstellen die kon gaan bouwen aan de toekomst. Maar waarom zou je dat doen als je die weg al met Louis was ingeslagen en hem hebt ontslagen. Ik snap deze keuze prima het enige wat ik mij afvraag is hoe de fans reageren. Mourinho is altijd uitgefloten op Old Trafford en belachelijk gemaakt door de fans. Nu staat hij er straks als trainer van United die voor succes moet gaan zorgen, dat vind ik het enige wat gek is.

United heeft een korte termijn manager nodig die gaat zorgen dat er gerichte aankopen worden gedaan, CL voetbal haalt en prijzen wint en daar is hij volgens mij uitstekend in. Hij geeft ook voldoende jonge spelers een kans en ik ga er vanuit dat het bestuur dat ook gewoon eist.

Ik had liever Giggs en een ervaren trainer er naast gezien maar goed het is niet anders en Mo zal heus wel zich aanpassen aan de klasse die United heeft.

27 mei 2016 om 11:13

Zoals Peter zegt, mooi verwoord en ik ben het met je eens. Iedereen zoekt nog steeds het juiste woord voor Mourinho en de clubs die hij achterlaat, maar ik noem het roofbouw. Je imago gaat achteruit met alle financiële gevolgen op de lange termijn en vaak ook je jeugdopleiding heeft een mindere doorstroming en krijgen deze een kortere kans dan bij andere trainers omdat het gebaseerd word op basis van resultaten.

Over Guardiola ben ik het niet met je eens, want dat spel is mooi tot de 16 en dan word het net zo saai als schaken. Heynkens deed het wat dat betreft beter bij Bayern met dat beetje extra durf in die belangrijke wedstrijden of het durven omgooien naar back to basics lange halen vroeg thuis voorzetten

Ik was voorheen erg onder de indruk van Mourinho, Hij heeft het met Porto, toen Chelsea en Inter ontzettend goed gedaan. Bij Real Madrid vond ik zijn prestaties stukken minder (barcelona was wel erg goed natuurlijk), en bij Chelsea voor de tweede keer vond ik het al helemaal niet meer indrukwekkend, zeker dit rampzalige seizoen.

Daarom betwijfel ik heel erg of Mourinho dit Manchester United aan de praat krijgt, zeker op lange termijn.

Wat iedereen een beetje lijkt te vergeten is dat van Gaal 15 blessuregevallen heeft gehad. Het is mooi dat een Fosu-Mensah (roep hem asjeblieft snel op, voordat die voor Ghana kiest) en Rashford gedebuteerd zijn en het verrassend goed doen, maar die gaan je niet het directe succes brengen wat United nodig heeft.

Had liever gezien dat van Gaal nog een jaartje de kans kreeg. Mourinho zal wel lekker met geld mogen smijten, maar als Louis het had mogen doen, had ik het nog wel willen zien met wat voor selectie van Gaal zou gaan werken.
Het enige wat je Louis kan verwijten is de saaie speelstijl en het wegduwen van Di Maria.

BAH wat een vies spel heeft united gespeeld. Zul je zien dat volgend seizoen het hele elftal op rolletjes loopt. Jammer voor vGaal. Vind het echt jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren