Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuw megacontract voor Neymar lijkt in kannen en kruiken na tweet uit Qatar

Laatste update:

TNT Sports en RMC Sport wisten begin deze maand te melden dat Neymar een akkoord had bereikt over een nieuw contract bij Paris Saint-Germain. Het heeft er nu alle schijn van dat de contractverlenging van de 28-jarige Braziliaanse aanvaller in kannen en kruiken is. Qatar Today schrijft op Twitter dat Neymar zijn handtekening gaat zetten onder een nieuw, tot 2026 lopende verbintenis in Parijs.

"Neymar zal zijn contract bij Paris Saint-Germain voor vier jaar gaan verlengen, tot 2026", schrijft Qatar Today op Twitter. Op social media gaan veel mensen ervan uit dat de bevestiging van PSG nu niet lang meer op zich zal laten wachten. De Franse topclub is immers in handen van Qatar Sports Investment, terwijl Neymar zelf door sponsordeals ook nauwe banden met het oliestaatje heeft. Het komt dus niet volledig uit de lucht vallen dat Qatar Today nu met het nieuws over de contractverlenging van de Braziliaanse aanvaller komt. Qatar Today is een digitale krant, die naar eigen zeggen het ‘meest belangrijke nieuws’ uit het oliestaatje verspreidt.

Het Braziliaanse TNT Sports en het Franse RMC Sport maakten begin deze maand melding van een akkoord tussen PSG en Neymar over een nieuw vierjarig contract. Het wordt de tweede verbintenis die de steraanvaller zal ondertekenen in Parijs: het contract dat Neymar in 2017 bij zijn komst naar PSG ondertekende, loopt nog altijd. Les Parisiens maakten destijds een recordbedrag van 222 miljoen euro over aan Barcelona voor zijn diensten.

Neymar, die 34 zal zijn als zijn vermeende nieuwe contract afloopt, kwam in zijn eerste drieënhalf jaar bij Paris Saint-Germain tot 101 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 83 goals en 46 assists. De Braziliaan kampte de afgelopen jaren regelmatig met blessureleed en was bijna het gehele kalenderjaar 2019 uit de roulatie vanwege een enkelblessure. Momenteel is Neymar niet beschikbaar voor trainer Mauricio Pochettino vanwege een dijbeenblessure. Daardoor moest hij ook de ontmoeting met zijn oude club Barcelona van dinsdagavond (1-4 zege) aan zich voorbij laten gaan.

Overigens gaf Neymar vorige maand in de Franse media al aan te willen blijven. De vleugelspits deed tegelijkertijd een beroep op ploeggenoot Kylian Mbappé, die eveneens beschikt over een contract tot medio 2022. "Ik wil bij PSG blijven en ik hoop dat Kylian ook blijft", aldus Neymar. "Dat is natuurlijk de wens van elke PSG-supporter. Met Kylian heb ik een relatie als een broer. We spelen graag samen en willen dat PSG een geweldig team wordt." Mbappé wordt regelmatig aan Real Madrid gelinkt en gaf recentelijk aan na te denken over zijn toekomst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig nieuws. Kan niet wachten tot dat Mbappe ook bijtekend. Waarom zou ie naar Real moeten gaan? PSG gaat de aankomende jaren domineren. Ook dank naar onze Arabische vrienden die Parijs éindelijk een topclub van allure hebben gegeven.

17 februari 2021 om 12:45

Ze gaan nooit domineren. Ze spelen in een competitie zonder tegenstand.

17 februari 2021 om 12:51

Hebben ze al twee jaar niet al teveel last van. En als ik naar de ranglijst kijk, ondervinden ze dit jaar echt wel tegenstand.

17 februari 2021 om 13:08

Uh ja omdat ze zelf niet consistent zijn dit jaar en de trainer er uit hebben moeten trappen.

17 februari 2021 om 13:21

Daarom staan ze ook tweede

17 februari 2021 om 13:22

Dus? Dan is er toch nog steeds tegenstand lijkt me. En Barcelona hebben ze ook al zo goed als uitgeschakeld en vorig jaar hebben ze de CL-finale gespeeld. Nogal een contradictio dus.

17 februari 2021 om 13:25

@soccerfan,Ze hebben vorige seizoen al gedomineerd samen met Bayern en dit jaar gaan ze ook weer domineren. En Neymar heeft zichzelf al bewezen in een grote competitie anders zou hij nooit voor een record bedrag worden verkocht.

17 februari 2021 om 12:45

Hij gaat naar Real Madrid omdat Real de grootste en meest prestigieuze club is waar je als voetballer kunt spelen. Mbappe gaat die stap maken net zoals alle grootheden die voor hem de stap maakten

17 februari 2021 om 12:51

@sosuhzv voorlopig hebben er nog steeds meer grootheden niet dan wel bij real gespeeld, dus er klopt al weer niks van wat je zegt. Maar ja, jij zit een beetje op hetzelfde niveau als Insider.
Ik kan me voorstellen dat hij een keer uit Frankrijk weg wil, omdat die competitie toch wat minder aanspreekt.
Maar kan me net zo goed voorstellen dat hij naar Engeland wil ipv Spanje.

17 februari 2021 om 13:04

Als ik nog aan je moet uitleggen waarom Mbappe naar Real zou willen dan weet ik het ook niet meer

17 februari 2021 om 13:09

Ja maar waarom niet naar Liverpool of Coty, of Bayern, Juventus Barca en noem alle top 10 ploegen van Europa op. Alleen qua competitie ga je vooruit, dan sla ik de Bundesliga buitennde top Spaanse Top 3 hoger aan en is de EPL de hoogste competitie van Europa...

17 februari 2021 om 13:03

Eens met jou,
waarom zou een speler bij een potentiële CL winnaar weg moeten om aan de slag te gaan voor veel minder geld en een plaatsje in een 16de finale van het kampioenenbal?
De Spaanse ploegen hebben lang het Europese voetbal bepaald, maar moeten op dit moment de rol lossen en behoren niet meer tot de absolute top!

17 februari 2021 om 16:04

Welja en daarom trek je spelers aan om terug bij die top te geraken. Of denk je dat Madrid en Barcelona nu opeens nooit meer top gaan zijn?

17 februari 2021 om 13:23

Ha veel indicaties die Mbappe richting Madrid pushen. Best veel zelfs. En Mbappe weet dat Neymar centraal staat in Psg's project. Wil hij steeds nr 2 blijven? En in een mindere comp.? Nah ik ben er wel van overtuigd dat hij naar Madrid komt. Kan hij de man zijn, in een sterkere comp en meer kans op shine en balon dors. Veel plezier met Neymar iig.

17 februari 2021 om 16:43

Ik denk dat het gedoe over dat Neymar op 1 zal staan vooral wordt vergroot door iedereen hier en door de media. Ik betwijfel of hij er zo overdenkt. Het is vooral erg veel gissen en dat is het altijd. Ik hoop wel dat Mbappe naar Spanje komt over paar jaar en mocht dat nou Barcelona of Real zijn, het niveau van de Spaanse competitie moet omhoog. Beide teams kunne. hem nu natuurlijk heel goed gebruiken.

17 februari 2021 om 18:03

Mbappe heeft het zelf aangegeven. Kylian Mbappe says: "he is happy to fill a support role at Paris Saint-Germain, with Neymar considered to be “centre of the project” at Parc des Princes."

17 februari 2021 om 14:42

Of PSG gaat domineren betwijfel ik. Volgens mij zijn er nog steeds weinig topspelers die graag naar Frankrijk gaan om te spelen in een gemiddelde competitie met 1 topploeg. Maar met Neymar en Mbappe zijjn ze natuurlijk wel heel sterk.

Die gaat niet meer weg. Barcelona en Real moeten zich herpakken en flink doorselecteren, Premier League ligt hem denk ik niet. Dan blijft al gauw PSG over.

17 februari 2021 om 12:52

Waarom zou hij niet in de PL passen. Met zijn kwaliteiten pas je overal.

17 februari 2021 om 13:01

In de Premier League speel je het grootste deel van de tijd tegen clubs die zich op de eigen helft ingraven. Mbappé is geweldig als hij de ruimte krijgt van een aanvallend team als Barcelona, tegen Burnley en Brighton zal hij het lastiger hebben.

17 februari 2021 om 13:12

Een beetje outdated beeld sniewaar. Ja Burnley is nog typisch Engels qua spel en WBA nu onder Allerdyce ook. Maar Brighton speelt gewoon verzorgd voetbal. Dan heb je City, United, Spurs, Chelsea, Liverpool, Leicester van de top 6 die verzorgd voetbal spelen. En dan komen teams als Aston Villa, Leeds, Wolves, Arsenal etc die ook gewoon willen voetballen. Meer dan genoeg teams die zich dus totaal niet ingraven.

17 februari 2021 om 13:22

Ik vind dat niet bepaald outdated. Voor mijn gevoel wordt er steeds defensiever gespeeld in de Premier League, vooral tegen de topploegen. Mede omdat de financiële belangen groot zijn, en de druk hoog is. Clubs als Fulham, West Brom en Sheffield staan stijf onderaan, maar de topploegen hebben de grootste moeite om door die verdedigingen heen te breken. Je krijgt gewoon extreem weinig ruimte.

Aston Villa en Wolves spelen ook gewoon defensief, en proberen toe te slaan vanuit de counter.

17 februari 2021 om 14:11

Kijk er maar eens de statistieken op na. In Spanje en Frankrijk worden er veel minder goals gescoord dan in Engeland. Natuurlijk spelen degradatiekandidaten daar verdedigend, maar dat is in elke competitie zo.

17 februari 2021 om 13:40

Het riedeltje Ney naar Real madrid is al vervlogen sinds dat hij naar Barca ging. Geen moment heeft Real daarna interesse meer in hem gehad, al hoorde je nog tig geruchten niks daarvan was waar. Toen hij nog in brazil was toen was het wel degelijk waar.
Sterker nog de kans leek toen zelfs groter dat hij naar Real zou gaan dan naar Barca.
Real mikt heel logisch eerder op Mbappe dan op Neymar.

Van die 2 clubs was de kans nog het grootst dat hij terug zou gaan naar Barca maar ook die kans is na dit bericht lijkt me vervlogen.
Tjah dan blijft nog steeds over dat PSG nog niks echt gewonnen heeft in Europa op hoogste niveau.
Daar zal Neymar weer op mikken komende jaren.
Ik denk dat dit ook de beste keus voor hem is.

Ik zal hem nooit als een van de beste voetballers zien zolang hij in die competitie blijft spelen. Het gaat dus alleen maar weer om geld bij die jongen. Sportief heb je helemaal geen uitdagingen daar.

17 februari 2021 om 12:46

CL winnen. Als ik ze gisteren zag voetballen, loopt er meer dan genoeg kwaliteit rond.

17 februari 2021 om 13:30

Wat een bizarre gedachtegang. Dat jij geld als enige reden beschouwt, betekent niet automatisch dat dat bij hem ook het geval is. Ik heb ook wel zo'n vermoeden van wel, maar jij presenteert jouw mening hier als een feit. Verder heeft die toch echt wel al lang en breed bewezen dat hij 1 van de besten van zijn generatie is. Vorig jaar was ie de beste speler van de champions league knock-out fase, hij heeft de CL gewonnen, la Liga en de Ligue 1 kapot gespeeld, Brazilië keer op keer op sleeptouw genomen, hij was deel van de beste aanval aller tijden...

17 februari 2021 om 13:31

Neymar heeft gewoon plezier bij Psg, een speler van zijn niveau zal overal astronomische bedragen verdienen, dus dat zal niet de enige reden zijn dat hij nog steeds bij PSG zit.

17 februari 2021 om 13:33

Waar wel dan? Bij Real Madrid of Barcelona ga je de Champions League ook niet winnen op dit moment. Dan acht ik de kans dat PSG de Champions League wint momenteel toch wat groter.

17 februari 2021 om 14:43

Ik beoordeel een voetballer van wat ik hem op het veld zie doen. Ik zie PSG niet wekelijks voorbij komen. Gelukkig kan ik ze wel in de CL bewonderen. Daarnaast heb ik Neymar vaak genoeg aan het werk gezien bij Barca om mijn kleinkinderen later te kunnen verstellen dat hij een geweldige voetballer was.

Ik snap nog steeds niet waarom je Barcelona verlaat om in de schaduw te staan van kylian,begrijp me niet verkeerd ik vind neymar echt veel better dan mbappe,maar die is tenminste altijd fit om aan zijn statistieken te werken..

17 februari 2021 om 14:45

Echt veel beter ...

Ik ben toch wel benieuwd hoe ze dit gaan betalen. PSG heeft geen immens hoge omzet, draaide vorig jaar 200 miljoen verlies en het Franse contract voor de voetbalrechten is ontbonden. Die klap is volgend jaar pas zichtbaar in de cijfers.

17 februari 2021 om 13:22

Je bent benieuwd? Hij zal wel een nieuw contract bij die sjeiks tekenen. Wordt ie ambassadeur van een of ander project en bij PSG krijgt ie dan een normaal salaris dat past in de boekhouding.

17 februari 2021 om 13:35

Die vinden telkens weer nieuwe manieren om direct of indirect geld te injecteren.

Alleen maar goed nieuws itt de mening van Valdano. Mbappe is fan van Real. En zoveel indicaties die hem richting Madrid pushen. Daarbij Mbappe gaf zelf aan dat Neymar centraal staat in Psg's project. Wil hij nr 2 zijn? Denk het niet. Bij Real zal hij de man zijn, in een betere comp. kunnen shinen en meer kans op balon dors. Kijk maar naar Ronaldo, weg bij Real en het was klaar, naast dat uiteraard ook Real zijn gemis voelde uiteraard. Of Neymar, precies hetzelfde, minder aandacht in ligue 1, maar hij vertrok omdat hij nr 2 was achter Messi. Mbappe daarentegen kan in Madrid de nr 1 worden en meer aandacht verkrijgen in la liga. Nee ik weet wel zeker dat Mbappe naar Real gaat en dit nieuws van Neymar is enkel positief nu Psg weet dat ze iig Neymar behouden.

17 februari 2021 om 13:38

Het grote verschil is dat Ronaldo ook een geweldige ploeg om zich heen had. Dit Real Madrid is kwalitatief zoveel minder. Laliga doet de komende jaren ook een flink jasje uit nu clubs zichzelf moeten redden. Hoe wil Real Madrid zowel de oude garde gaan vervangen als Mbappe kopen?

17 februari 2021 om 13:48

Ik zie nog een prima ploeg hoor, enkel is de balans zoek. Bedoel het ging minder nadat Ronaldo vertrok en dat is door Perez niet meer goed opgevangen. Heeft daardoor 3 coaches laten struggelen. Hazard is de enige topper maar zijn verhaal is helaas bekend. Maar voorin ontbreekt het vooral en dat kan Mbappe prima oplossen. Wat betreft la liga ja op dit moment gaat het moeizaam, weinig inkomsten e.d. maar Real heeft genoeg mogelijkheden. Komende zomer hebben veel spelers een 1 jarig contract. Het is nog kijken wat er gaat gebeuren met Ramos en Vaz. Ik zie spelers als Marcelo en Isco vertrekken. Enkel Bale wordt weer een pitttig gedoe denk ik. En dan heb je nog spelers als Odrio, Mariano, Ceba e.d. die je wellicht kan verkopen. Er is genoeg. Real haalde afgelopen zomer al 100+ mil op voor spelers die dat seizoen niet eens in de selectie zaten. En als je dan Mbappe kan halen, en Alaba transfervrij dan ben je op de goede weg. Wie weet staat Hazard nog op, dan heb je zo weer een topteam met Hazard, Benz en Mbappe voorin. Daar ligt de oplossing. Maar de andere linies is het meer dan prima. We spelen ook gewoon vaak stabiel, in controle en balbezit maar hebben te vaak moeite in die final 3rd, vooral tegen die lowblock teams. Al met al, zie ik het dus wel mogelijk zijn om Mbappe te halen maar goed het zal afwachten zijn. Ik kan ook niet geloven dat Real na een zomer en winter niemand te halen, nog een zomer niemand gaat halen.

17 februari 2021 om 14:46

@socio Jullie stonden aan de top van de piramide qua kwaliteit en klasse. Barca heeft daar ook jaren gestaan en Bayern kon af en toe aansluiten. Je kan niet ontkennen dat Real en Barca niet echt wel 1 of 2 jassen uit hebben gedaan. Na een gouden generatie moet er door geselecteerd worden en dat is lastig. Ik ben nog niet zo onder de indruk van de nieuwe jonge gasten bij Real.

17 februari 2021 om 15:11

@Silva Dat ontken ik ook niet. Dat is simpelweg een open deur intrappen. Het is duidelijk dat het minder is geworden. Dat zie je ook aan de prestaties van afgelopen 2 jaar. Dat lijkt me duidelijk. En ja dat is wat er gebeuren moet uiteraard, doorselecteren e.d. en een waardig vervanger halen voor Ronaldo, want dat is zuur gedaan door Perez. Begrijpelijk wel omdat de renovatie van het stadion prioriteit kreeg. Maar nu is een Mbappe gewoon broodnodig en ik zie het wel gebeuren maar dat zal afwachten zijn.

17 februari 2021 om 16:08

Toen Ronaldo tekende stond er niet zo een indrukwekkende ploeg hoor. Manchester was op dat moment ook beter dan Real. En toch blijft Real een bepaalde aantrekking hebben. Uiteraard kwam Ronaldo samen met Alonso en Kaka als toppers met een talent als Benzema, wat vandaag minder evident is. Maar mensen zeggen dat Real en Barcelona op dit moment niet meer absolute top is wat zeker juist is. Maar daarvoor gaan ze net Alaba, Haaland en/of Mbappe proberen te halen. Of denken we dat beide Spaanse clubs nooit meer top gaan zijn?

17 februari 2021 om 21:06

@conchaespina - Natuurlijk wel, maar de tijd dat ze maar ongelimiteerd geld uit konden geven aan het herstructureren van hun selectie is voorbij. Daar zullen ze nu heel zorgvuldig over na moeten denken.

Carrière weggegooid voor het oliegeld. Misschien winnen ze ooit eens de Champions League als ze blijven pompen, maar je kan klasse niet kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren