Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niet te stoppen Bayern München bindt ook Schalke 04 aan zegekar

Laatste update:

Het lijkt dit seizoen hetzelfde liedje te worden in de Bundesliga: niet of, maar wanneer Bayern München de landstitel pakt. Een uitwedstrijd tegen Schalke 04 is op voorhand een lastige wedstrijd, maar voor de twaalfde keer in dertien wedstrijden dit seizoen wist de dominante voetbalmachine van trainer Josep Guardiola te winnen. Het werd 1-3.

/

Bayern München heeft in de Bundesliga nog maar een keer puntverlies geleden, een gelijkspel, maar een uitwedstrijd tegen Schalke 04 is geen gesneden koek. De ploeg van spits Klaas-Jan Huntelaar had echter al zes officiële wedstrijden op rij niet meer gewonnen en de laatste thuiszege op Bayern München werd geboekt in 2010, dus de club uit Gelsenkirchen zal toch met enige angst toegeleefd hebben naar het duel met Bayern. Binnen tien minuten kwam de thuisploeg ook nog eens op achterstand, toen de bal bij een inzet van David Alaba van richting werd veranderd.

Tegen een club als Bayern München is het zaak om zo snel mogelijk terug te slaan, omdat der Rekordmeister doorgaans niet ophoudt met scoren als de stand eenmaal voordelig is. Dat is precies wat Schalke 04 deed, want na voorbereidend werk van Leroy Sané tekende talent Max Meyer voor de 1-1. Zoals verwacht mocht worden had Bayern München in het restant van de eerste helft wel meer balbezit, maar Schalke 04 stond er in defensief opzicht goed op en veel grote kansen kreeg Bayern München (met Arjen Robben in de basis) niet.

/

Schalke 04 kwam er na rust steeds minder goed uit en Bayern München voerde de druk op. Het leek wachten op een doelpunt en die zou een kleine twintig minuten voor tijd vallen. Robben leverde de assist en Javi Martínez kopte van dichtbij binnen. Voor Schalke 04 was een gelijkspel zeker nog niet onmogelijk, maar het ontbrak de thuisploeg aan stootkracht om voor een gelijkmaker te tekenen. In blessuretijd schoot Robert Lewandowski op de paal, waarna Thomas Müller met een diagonaal schot wél voor 1-3 zorgde.

Bayern München heeft door de overwinning nu acht punten voorsprong op Borussia Dortmund, dat vrijdag met 3-1 klop kreeg bij Hamburger SV. Desondanks is Borussia Dortmund nog de enige club die enigszins in de buurt van Bayern München kan blijven, want nummer drie VfL Wolfsburg heeft al dertien punten achterstand. Schalke 04 staat op plek zeven van de Bundesliga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou kampioen van Duitsland an Frankrijk zijn al bekend.

Dit is toch geen competitie meer? Man wat voorspelbaar en saai.

21 november 2015 om 20:47

Ik vind het nog best wel leuk hoor. Degradatie en de plekken voor CL en EL is ook spannend. Wat Dortmund laat zien vind ik ook leuk.

21 november 2015 om 22:01

Tja als je gwn zo goed voetbalt en alles wint dan verdien je het. Dan maakt het ook totaal niet of het saai is.

21 november 2015 om 23:54

Een wedstrijd is toch niet leuk als het niet spannend is? Je weet toch al wie er wint, dus waarom zou je nog kijken?

Jammer dat Schalke het gelijkspel er niet meer uit heeft kunnen slepen. De tactiek functioneerde best goed vanuit Schalke zicht, maar uiteindelijk vindt Bayern toch wel weer ergens een gaatje, als ze hun tegenstander moe gelopen hebben. Wat strijdlust betreft vond ik Schalke erg goed, net als in Dortmund laatst, alleen voetballend gezien was Bayern natuurlijk weer 2 klasses beter, zoals ze dat tegen elke tegenstander in de Bundesliga zijn.

Tegen Leverkusen volgende week moet er toch wel een goed resultaat in kunnen zitten, want Schalke moet ook echt weer een keer gaan winnen. De andere resultaten vandaag waren ook al in hun nadeel.

21 november 2015 om 21:18

Ach die strijdlust zien we elke week goed terug maar helaas komt er geen resultaat dat erbij hoort. Elke week weer wordt er met geluk gewonnen of stom verloren, en elk seizoen hetzelfde liedje.

De club heeft geen inzicht of toekomst plannen en elk jaar worden er miljoenen besteed aan såelets die het "net-niet" zijn.

Di Santo, Choupo, Riether, Uchida, Aogo en ga zo masr door. Goede spelers maar geen punten pakkers. Ook Huntelaar komt elke week te kort - onderhand tot op het vervelende toe..

Snap niet waarom men geen spelers als Hermann, Junuzovic, Stindl, Volland of Jantschke probeert te halen, men kan het salaris best betalen, naam van de club heeft het en Europees voetbal ook.

Duurt echt niet lsng meer voordat Schalke om plaats 6 mag spelen elk seizoen.

21 november 2015 om 22:28

Nouja, toekomstplannen zijn er wel degelijk, namelijk zo snel mogelijk schuldenvrij raken en (daarom) meer op de eigen jeugd bouwen. Wat sportieve doelstellingen betreft, is aangegeven dat men uitgaat van het behalen van Europees voetbal, dus bij de eerste 6 of 7 eindigen. Zeker dit seizoen kun je niet verwachten dat ze zomaar bij de eerste 4 eindigen, met een nieuwe trainer, spelsysteem en een hoop nieuwe (jonge) spelers voor belangrijke posities. Vooral het werken met die jonge talenten heeft nu eenmaal tijd nodig.

Veel van die 'net niet' spelers zijn gehaald met het oog op de schuldenlast. Dat zijn namelijk bijna allemaal transfervrije spelers of spelers die vanwege een transferclausule goedkoop te krijgen waren. Er was namelijk door het beleid niet meer geld om uit te geven aan dure spelers, wat ze nog 1 keer in de paar jaar (kunnen) doen. Dat pakt ook niet altijd goed uit (zie Boateng). Dit jaar is er met de Draxler-verkoop meer mogelijk (zie de aankoop van Geis en Nastasic), maar het hoofddoel blijft het investeren in de schuldenafbouw.

Junuzovic en Jantschke zouden voor Schalke alleen breedteaankopen zijn geweest. Geis vind ik beter dan Stindl (en is jonger) en Volland is te duur qua transfersom. Hermann is misschien wel een goede maar zal ook al gauw zo'n 15 miljoen kosten.

22 november 2015 om 09:55

Je beklaagt dat Schalke middelmaat koopt en noemt dan spelers voor posities waar helemaal niemand nodig is. Schalke speelt weer als een team en er zit een idee achter de beslissingen van de trainer. Nog lukt niet alles maar mt deze jonge spelers moet je geduld hebben. In de winterstop zal er ongetwijfeld nog wat gedaan worden. Overigens heeft gisteren het 17-jarige talent Fabian Reese zijn debuut gemaakt.
De enige zeakke schakel die ik week in week uit zie is Huntelaar.

Bayern speelde wel ontzettend slecht vandaag. De balcontroles en de dreiging naar voren waren gewoon heel slecht. Alleen Martinez en Douglas Costa speelden op hun best.

Het is wel duidelijk wie de 'bundesliga' gaat winnen.
Maar dat was al voor het seizoen voorspelt.

De fans van Bayern hebben gisteren weer lekker punten verzameld op de beliefheidsschaal. Fans waarvan Hoeness altijd zegt dat ze bij Bayern niet rondlopen vielen normale Schalke fans aan terwijl ze bij de ingang stonden te wachten. En dat terwijl er vrouwen en kinderen tussen staan. Morgen zullen ze wel weer klagen over het harde optreden van de politie en de uitgesproken stadionverboden. Hopelijk zullen die ook voor heel Duitsland gelden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren