Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet realistisch dat hij Van Bronckhorst gaat vervangen bij Feyenoord’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst vertrekt wellicht bij Feyenoord en dat leidt tot veel speculatie. De trainer beschikt in Rotterdam over een aflopend contract en mogelijk besluit de oud-verdediger om De Kuip na enkele succesvolle jaren achter zich te laten. Dick Advocaat, die na dit seizoen vertrekt bij FC Utrecht, is volgens Cor Pot geen logische optie als vervanger voor Van Bronckhorst.

"Het lijkt me niet realistisch dat Dick Advocaat naar Feyenoord gaat", zegt Pot bij RTV Rijnmond. "Ik heb heel veel respect voor Dick Advocaat, maar laten we eerst het gesprek tussen Van Bronckhorst en de club afwachten. Ik heb heel veel respect voor Giovanni. Ik vind dat hij het geweldig gedaan heeft. Wat er ook gebeurt, hij moet met alle egards behandeld worden.”

Feyenoord heeft onder Van Bronckhorst veel prijzen gewonnen. De Rotterdammers wisten sinds de aanstelling van de voormalig linksback in 2015 vijf prijzen te winnen: twee keer de KNVB Beker, twee keer de Johan Cruijff Schaal en een keer de landstitel in 2017. Dit seizoen draait het minder goed bij Feyenoord, dat Europees werd uitgeschakeld door AS Trencin.

De Rotterdamse club staat momenteel derde in de Eredivisie en neemt nog wel deel aan de KNVB Beker. Pot stelt dat Feyenoord zo hoog mogelijk moet eindigen in de Eredivisie. "Gokken op de beker is allemaal leuk, maar dat moet ik ook nog maar zien. Als ze straks Ajax-uit krijgen, hebben ze ook een probleem”, aldus de ervaren oefenmeester.

Verwacht jij dat Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

een coach is net zo goed als het spelersmateriaal waar hij mee moet werken. word Gio dan afgerekend op resultaten die mensen teleurstellend vinden, moeten ook degenen vertrekken die verantwoordelijk zijn voor het aankoopbeleid vind ik. zo niet word er bij Feyenoord gemeten met 2 maten en is er geen sprake van een consequent beleid

Advocaat en Kuyt zie ik iig liever niet als nieuwe coaches. wie wel zou ik niet weten, daarom zou ik Gio gewoon aanhouden als coach

15 januari 2019 om 16:39

Dus als een coach wordt ontslagen moet de TD die verantwoordelijk is voor de selectie altijd mee? Maar de TD is weer afhankelijk van het budget, dus dan moet de commercieel directeur ook weer worden ontslagen etc. etc.... Buiten dat klopt je redenering gewoon niet. Een coach heeft weldegelijk invloed op het spel.

15 januari 2019 om 16:48

@dearbiter

als de TD alleen maar flopaankopen doet wel ja en dat vind ik wel gelden voor Van Geel. vorig jaar 27 miljoen uitgegeven aan louter middelmaat

had Gio een geweldige selectie voor handen gehad was het een ander verhaal geweest

een coach heeft wel invloed maar een hele beperkte invloed. zet Guardiola nu neer bij een De Graafschap en die speelt ook gewoon tegen degradatie. de kwaliteit van een selectie bepaald uiteindelijk of je goede resultaten boekt of niet

15 januari 2019 om 16:56

Van die 27 miljoen heb je er inmiddels 6 weer in je zak zitten en hou je 21 over.
Daarvoor zijn Larsson, Berghuis, stjuste en Haps gehaald. Indien die hun normale niveau halen zijn zij wel 'iets' meer waard dan 5 miljoen per speler. Zo zwak is het niet gesteld met die aankopen.

15 januari 2019 om 17:00

@ijsmuts

Haps heeft amper gespeeld door blessures en op Berghuis na vind ik het allemaal niks bijzonders in dat rijtje. wat er op het veld staat vind ik op RvP en Berghuis na echt een drama

15 januari 2019 om 17:02

Haps en ook stjuste hebben beiden door pech nauwelijks kunnen spelen. Dat kun je vgeel en Gio niet aanrekenen. Ook Larsson was in zn eerste seizoen regelmatig geblesseerd en lijkt nu een ritme te pakken.
Overigens vind ik het aantal blessures bij Feyenoord (zeker in de achterhoede) bijzonder hoog de laatste jaren.

15 januari 2019 om 16:39

tsja, volgens die redenatie maakt het niet uit of je Guardiola of Mario Been voor deze spelersgroep zet. Dat vind ik te makkelijk. Een trainer moet in staat zijn zijn stempel te drukken op de beschikbare spelersgroep. Als de huidige kwaliteit van het spel symbool staat voor het stempel van Gio, dan is er iets niet in orde met zijn kwaliteiten.
En kom dan ajb niet weer aanzetten met 'ja maar er ontbreekt creativiteit' .... want dat is algemeen bekend. Fred Rutten speelde nota bene met Immers op 'tien' en in dat spel zat aanzienlijk meer 'schwung' dan in dit team.
p.s. maar Gio is en blijft een sieraad voor deze club!

15 januari 2019 om 17:02

@ijsmuts

onder Rutten stortte het na de winterstop in als een kaartenhuis. die begon leuk maar daarna was het niks meer. conditioneel peigerde hij heel de selectie af met zijn speelstijl

15 januari 2019 om 17:52

Klopt helemaal! Maar hij wist dus wel een stempel te drukken met zijn manier van spelen. Het huidige team oogt overigens al 2 seizoenen verre van fit, dus Gio smeert dat uit over een heel seizoen in kleine beetjes. Ik heb sterk het idee dat bijv Ajax conditioneel beter in elkaar steekt.

15 januari 2019 om 17:59

@ijsmuts

die blessures steeds zijn vreemd idd maar of dat aan Gio ligt dat weet ik niet

15 januari 2019 om 16:40

En toch vind ik dat Gio niet het maximale uit deze groep haalt. Zowel spel tactisch als qua individuele ontwikkeling zit er naar mijn mening nog rek in. Na het kampioensjaar is geen één speler significant beter geworden onder hem.

15 januari 2019 om 18:08

@dani17

en welke spelers hadden volgens jou dan de potentie om significant veel beter te worden? ik zie namelijk zelden spectaculaire aankopen met veel groeipotentie bij Feyenoord. het is louter middelmaat wat er gehaald word

16 januari 2019 om 11:39

Dani17. Dat vind ik wel erg armoedig geredeneerd hoor. Ik vind Berghuis bijvoorbeeld veel bepalender en beter, dan in het kampioensjaar. Vilhena idem. Bijlow is ondertussen eerste keeper geworden en heeft zich sterk ontwikkeld. Net als een paar andere talenten als Burger, Kokcu, Geertruida, Vente en Malacia (niet mijn persoonlijke favo maargoed). St Juste heeft zich ook goed ontwikkeld op de back, wat niet zijn oorspronkelijke positie is.

Ik ga niet zo mee in de 'hetze' tegen Gio. De verwachtingen stroken gewoon niet met de mogelijkheden bij Feyenoord. Maar als je 3e wordt in de competitie is dat gewoon normaal. 2e worden is goed. 1e worden is geweldig. Als je dan 3e wordt en de beker wint is dat gewoon prima en zeker geen reden om ontslagen te worden.

Dat het spel onder Rutte zoveel beter was vind ik een beetje een dooddoener. Gio was ook gewoon assistent onder Rutte, dus hij kent zijn aanpak door en door. Tuurlijk kan het voetbal beter en moet je daar naar streven, maar hoe realistisch is het nou dat een andere trainer het veel beter gaat doen dan Gio. Die kans lijkt me echt heel klein. Ik zou in ieder geval niet weten wie.

15 januari 2019 om 17:19

Is lekker makkelijk om te zeggen...vlg mij geeft de trainer de trainingen en bepaald een trainer hoe en wie er spelen....

Ik heb heel veel niet zoveel respect voor Cor Pot

Ijdeltuit met een grote mond en nooit zelf de ballen gehad om hoofdtrainer te worden, altijd aan het handje van Dick mee mogen lopen

Als Dick met pensioen gaat, zijn we gelukkig ook van deze man verlost

15 januari 2019 om 17:27

Dude, google de man op z'n minst voor je zo iets zegt.

Voordat Pot met Dick Advocaat naar Rusland vertrok is hij letterlijk 15 jaar hoofdtrainer geweest van clubs als RBC , Nac, Excelsior en heeft hij zelfs wat buitenlandse avonturen gehad bij onder anderen Dynamo Dresden wat toen nog op het tweede niveau van Dyuitsland speelde. Hij is alleenstaand jeugd trainer bij de Knvb geweest en heeft Jong-Oranje maar liefst 4 jaar onder z'n hoede gehad en zelfs nog naar een halve finale gebracht terwijl dat extreme matige jaren waren voor Jong Oranje. Die man is na z'n 65ste nog steeds assistent coach terwijl hij al lang en breed voorgoed vakantie had kunnen vieren.

Dat je de man op het eerste gezicht niet mag is prima. Maar wat je nu zegt slaat echt kant nog wal... 15 jaar heeft hij de ballen gehad om hoofdtrainer te zijn zonder Dickie.

Ok, bedankt, veel informatie die ik niet kende

Ik heb hem altijd gezien als iemand op de achtergrond, die meer met zijn haar bezig was dan met voetbal

Ik reageerde meer op de twee zinnen dat hij zo heel veel respect heeft voor Gio en heel veel respect heeft voor Dick

Dat respect heeft hij zelf bij de meeste mensen niet verdiend door een beetje in de luwte van het succes te blijven

En het woord respect wordt zo makkelijk gebruikt in de voetbalwereld..

Erfenis van Hans Kraaij senior, die wel elke dag uit de mond van alle voetballers en elke trainer maar elke keer weer horen:

"met alle respect voor.......maar...."

En de mooiste:

Nogmaals:.........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren